- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.281
oğuz ve çağrı kulağa hoş geliyor...bizim babamız karar verdi ismimize babasının ismini koyacağız halis efe..ama efeyi kullanırız diyoruz..
canım ben en çok oğuz, okan ve türkeri beğendimmbenim oğluşum olsaydı ismini enes koymayı düşünmüştüm.
Yok kız ne saklaması
benim oğluşumun ismi Ufuk Kaan
Hayırlı pazarlar anneler,
Nasılsınız ne var ne yok? Ben hastalığı cok şükür atlattım ama vucudumda hala dokuntuler mevcut ve cogaldi pek kafami takmak istemiyorum ama ustumu degistirirken ister istemez gozume carpiyor bakalim 2aya kadar gecmesi gerekiyomus kasintida yapiyor.
Tetanoza gelince hollandada yapmiyorlar yani gerekli bulmuyolar burdada siddetle tavsiye ediyolar asiyi bende bilemedim yaptirip yaptirmayacagimi bebegin sagligini dusunursem kalbim yaptir diyo ama igneden korktugum icin sol omzumdaki seytan yaptirma diyor :)
Oglumun ismine gelince esim ishak olsun diyordu bende eyyup istiyordum.. Onun sevdigini ben sevmedim benim sevdigimi o sevmedi..
En son Emir isminde anlasabildik, ama Ömer ismide aklımızda var. Emirin yanına dini isim arıyoruz Ömer olursa tek olacak o.
Emirin kıyafetı emir depik atti emir kime benziyoki emir şöyle emir böyle diye konusuyoz sanırım emir olucak oğluşumun ismi :)))
ohhh ne güzel uymuş valla,efe ismini bende çok severim ama etrafımızda okadar efe varki bu nedenle düşünemiyoruz bile :))
bende walla bi beğeniyorum bi vazgeçiyorum bakalım ne olacak bu işin sonu :))
ne güzel isim olayını hallettiniz demek :))
benim oğluşumun ilk ismi Erol olacak ama biz yinede,Erol'un yanına uyan bi isim daha arıyoruz,ilerde kendisi hangisini isterse kullansın diye;
bulamassak tek isimde olabilir ama yinede arayışım sürüyor :)))
bu arada ben Kaan ismine bayılırımmmmm
merhaba anneler nasılsınız?
Ben yarın 4 boyutlu usg için doktora gidicem çok heyecanlıyım.bu arada dün birşey öğrendim.ben 4 boyutlu usg için özel bir doktora gidecektim doktor birebir kendisi bakıyo demiştim.evet bu doktor birebir kendisi bakıyor ama radyoloji uzmanı olmadığı için sağlık bakanlığındn onaydı 4 lü usg bakıldı raporu veremiyormuş.o yüzden ileride bir problem olursa geçersiz oluyormuş.yani direk radyoloji uzmanına baktırmamız gerekiyormuş.bende bugün bir radyoloji uzmanından randevu aldım 130 lira.yarım saat 45 dk bakıyoruz dedi..daha sonrada sonuçları kendi doktoruma götüreceğim.
BEn bu bahsettiğini yeni duydum canım benim doktorumda 22 haftanda gel detaylı bir şekilde ulrasonuna bakarız demişti ama radyoloji uzmanından bahsetmedi hiç senin gittiğin doktor uzman mı yoksa akademisyenmi (prof,doç, yrd doç gibi) acaba onun etkisi olabilirmi benim gittiğim doktor doçent
canım sanırım sen doktorun özel muayanenesine gidiyorsun.ben normalde özel hastanedeki bir doktora gidiyorum op.doktor benimki.ama 20 haftaya kadar yine başka bir özel hastanede doç.doktora gidiyordum.bunun doç yada prof olmasıyla ilgisi yok.kadın doğumcumu yoksa radyoloji uzmanı mı onunla ilgili..
canım sen sürekli aynı doktorun özel muayyanesi gidiyosan problem olmaz. ben normalde özel hastaneye gittiğim için onlar kadın doğumcuların baktıklarını kabul etmiyorlar.radyoloji uzmanına baktırdığını kabul ediyorlar.çünkü kadın doğumcular sağlık bakanlığından onaylı kağıt vermiyorlar ve bunda dolayı özel hastaneler kadın doğumculara baktıdığımız 4 lü usgleri geçerli saymıyo.yani yaptırdığın halde hiç yaptırmmışsın sayıyorlar.zaten 4 lü usg yi çoğu kişi yaptırmıyor.herkesin durumu yok mecburi birşey değil.
ama şöylede bir durum var sonuçta senin doktorunda bir problem varsa herşeyi görecek çok öemli birşey değil yani canım..sonuçta biz baktırmış ve içimizi rahatlatmış olacağız kim bakarsa baksın.
bu biraz özel hastanelerle ilgili bir durum. anlatabildim mi bilmiyorum???
geçmiş olsun cnm kendine iyi bak; benimde ödüm patlıyo walla grip falan olurum diye;
yarın bende yaptırıcam tetanoz aşımı, bakalım inşallah yan etkisi olmaz salı gününe arkadaşlarım gelcek halsiz olmak istemiyorum
ama bence imkanın varsa mutlaka sende yaptır,sol omzundaki şeytanı dinleme :))))
ömer koyarsan eger bebişin ismini yanına asaf ekle ;
ömer asaf ; ismi birlikte çok hoş geliyo benim kulağıma :))))
Saol cnm ,sende dikkat et hele grip yada nezle olmus birinin yanina yaklasma hemen kapiyosun,
Asini vuruldunmu? Nasil gecti acidimi :) suanda nasilsin nefret ediyorum ben igneden kan vermekten o an Allah canimi aliyor gibi nasil dogurucam bende bilmiyorum:))
Omer koyarsam yanina bi isim dusunmuyorum cunku omer zaten asil bi isim olarak tek kalmasi gerektigini dusunuyorum:) ama emirin yanina bulamadik bi isimm
Siz dusundunuzmu isim??
Saol cnm ,sende dikkat et hele grip yada nezle olmus birinin yanina yaklasma hemen kapiyosun,
Asini vuruldunmu? Nasil gecti acidimi :) suanda nasilsin nefret ediyorum ben igneden kan vermekten o an Allah canimi aliyor gibi nasil dogurucam bende bilmiyorum:))
Omer koyarsam yanina bi isim dusunmuyorum cunku omer zaten asil bi isim olarak tek kalmasi gerektigini dusunuyorum:) ama emirin yanina bulamadik bi isimm
Siz dusundunuzmu isim??
Canım ya benim iyice kafam karıştı şimdi ben de özel hastaneye gidiyorum doktorum operator ve hastanenin bünyesindeki radyoloji uzmanı bakıyo detaylı ultrasona ama ben 2D olduğu için 4D bi yer ayarladım özel muayenehane ordaki bakan doktor da operatör radyoloji uzmanı değil yani şimdi bana rapor veremicek mi ?
hanımlar merhaba ; dün başıma yine bi olay geldi.dün eşimle biraz gezelim dedik ş.evlere gdecektik arabamıza bndik herşey normal bi problem yok tam rampadan iniyoruz karşımızda araba geliyor frenler tutmasın mı allahım o kadar korktum ki bebeğime bişey olacak diye çok sıkı tutundum bebeğimide tuttum allahtan dua ettim allahtan karşıdan gelen araba durumu fark etti yol verdi eşimde vites küçültü allahıma hamdolsun kazasız belasız atlattık ...
bugunde 4 lu ulturasumuz vardı bebişim babası ben gittik 1 ay önce randevu almıştık 172 dedi bugun gittik zam geldi 250 dedi dedim ne alaka muhasebesine gittim de 200 e indirtirtik bizim ki ni dr çekti ama kendi drumuz değil yaklaşık yarım saat sürdü bizim bebiş yaramaz göstermiyo bişeyini dr da bastırmak durumund kaldı haliyle cnımız yandı biraz :) sonra raporumuzu yazdı cd mizi verdi organları ile ilgili problem olmadığını söyledi çok şükür bebeğimiz gayet sağlıklıymış maşallah 21+3 günlükmüşüz raporda bende. saklıyorum ne olur ne olmaz....
tetenoz aşını da sordum bana bıraktı yaptırabilirsinde yaptırmaya bilirsinde dedi. bende yaptırmama hakkımı kullandım biliyorum çok ağır bir iğne beni bayıltabiliyor
bu arada bugun dedeyi de dolaştık gün geçtikçe iyiye gidiyor maşallah herşey yoluna giriyor kızlar dedesine bebeğin renki fotosunu gösterdim sana benziyo dedi
canım yaa Allah korumuş valla sizi :18:
nedir bu başınıza gelen talihsizlikler Rabbim hayırlısı versin kazadan beladan şerden korusun sizi Amin..
ufaklık sana benziyo he yerim ben onu
bizim ki tepiklemiyo teyzesianneyi bekletcek ya yumurcak...
benim bir daha ki testim ve muayenem de 28 mart dayan yüreğim dayan
kızlar merhaba...bugun doktora gittik bizde..benim yaramaz pipisini gosterdi sonunda.babaannesi de vardı yanımızda..400gram olmusuz masallah ve ben hic kilo almadım.uclu testimizde temiz cıktı..simdi sırada 4lu usg ile asımız var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?