- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.301
Ve ilk tetanoz aşımı olmuş bulunmaktayım;
kızlar hiç korkmanıza gerek yok ya,minnacık bi iğneymiş şu şeker iğneleri gibi ve ayrıca bi ağırlık hisside vermedi bana,gayet normal devam ediyorum hayatıma :)))
olmıycam diyenler mutlaka olsun kızlar hiç korkacak birşey yok inanın ; ikincisi içinde bir ay sonraya gün verdi hemşiremiz :)))
buarada sizin sıpaları bilmiyorum ama benimki inanın fırfır dönüyo karnımda,bi kaç gün önce her harekette heyecan yapıyodum ama walla artık sürekli bi hareket halinde :))
yaramaz bi oğluşum olacak galibaa :))
Ve ilk tetanoz aşımı olmuş bulunmaktayım;
kızlar hiç korkmanıza gerek yok ya,minnacık bi iğneymiş şu şeker iğneleri gibi ve ayrıca bi ağırlık hisside vermedi bana,gayet normal devam ediyorum hayatıma :)))
olmıycam diyenler mutlaka olsun kızlar hiç korkacak birşey yok inanın ; ikincisi içinde bir ay sonraya gün verdi hemşiremiz :)))
buarada sizin sıpaları bilmiyorum ama benimki inanın fırfır dönüyo karnımda,bi kaç gün önce her harekette heyecan yapıyodum ama walla artık sürekli bi hareket halinde :))
yaramaz bi oğluşum olacak galibaa :))
Gecmis olsun canimm atlatmissin asiyi, iyi bari agrin sizinda yokmus :))
Benim sipa depik atiyo arada sirada ama babamiza henuz o duyguyu hissetiremedik.
Renkli ultrasona girecekler cok sansli galiba maalesef nevsehirde hic bi hastanede yokmus bundan(
Kizlar sizde deli gibi tatli yiyomusunuz ben kendimce bazen dozu cok kaciriyorum gibi ama icim tatli istiyo yedikce yiyesim var ya offf
dün oynadı oğlusum karnımda cok güzel duygu babasıda elini koyuyo oda hissetti maşallah yavruma ve yavrularımıza
benım bebeğim hala oynamadı bu normal mi sizce
normla normal hıc merak etme ben de 18 .haftamda hıssettım ılk 20 ye kadar hıssetmemen normal :)uzme kendını
ne bilim herkesin ki oynuyor ondan korktum saol canım:)
canım hoşgeldin öncelikle.. Benim ne kadar pimpirikli olduğumu bu konuda en cok sen bilirsin zaten :)
inşallah en kısa zamanda sende hissedeceksin üzme kendini..
benım bebeğim hala oynamadı bu normal mi sizce
Kızlar 1-2 haftadır ayaktayken karnımın alt kısmı çok sertleşiyor.. Oturunca yumuşuyo. Sizinde böyle oluyor mu
normal cnm sıkıntı yapma kendine;eli kulağındadır ama bi kaç hafta içinde bak nasıl hissediceksin :)
canım benm karnım hep sert wlla,öyle bi gerildiki karnım yakında çatlamaya da başlar
ama bebişin dayalı olduğu bölge daha bi sert oluyo,onu hissetmek çok ama çok hoş bir duygu :))))
benimde sertleşiyo..bebek yer değiştirdiği zaman öyle olurmuş...hatta benim sağ taraf yumuşak sol taraf sert oluyor...bizim yaramaz döndü yine poposunu bize diyip gülüyoruz..tekmelerimiz iyice arttı bizim de bazen iki ayağını farklı farklı yerlerde hissediyorum..
Pinu nasil buyumusmu bebisin? Insallah testlerinden guzel haberler alirsin :) bizim daha 2 haftamiz var dra gitmeye hayirlisi bakalim.
Bugun pazar ya canim cok sıkılıyorr hiç bişey yapasım yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?