Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

dün oynadı oğlusum karnımda cok güzel duygu babasıda elini koyuyo oda hissetti maşallah yavruma ve yavrularımıza

Gecmis olsun canimm atlatmissin asiyi, iyi bari agrin sizinda yokmus :))
Benim sipa depik atiyo arada sirada ama babamiza henuz o duyguyu hissetiremedik.

Renkli ultrasona girecekler cok sansli galiba maalesef nevsehirde hic bi hastanede yokmus bundan (

Kizlar sizde deli gibi tatli yiyomusunuz ben kendimce bazen dozu cok kaciriyorum gibi ama icim tatli istiyo yedikce yiyesim var ya offf

tatlıyı bende cok yiyorum hatta herşeyi yiyorum ve ağzım hiç boş kalmıyo diyebilirim ama bir o kadar da yoğun bir tempom var gün boyu..okulun yanı sıra haftaiçi 3 gün de etüt yapıyorum çocuklarla..az bile geliyo yediklerim ve vitamin haplarım...bebişim şimdiden okulla gayet haşır neşir olmaya başladı...

saol cnm;inş. sizinde olmaz ağrının :))
iyice bi araştırsaydın cnm,bazı klinik tarzı yerlere falanda sor bellimi olur bakarsın renkli ultrason çıkar bi yerde ...
bende tatlı isteği hiç yok walla,canım bi çekiyo alıyoruz falan sonra öyle iştahlı yiyemiyorum,ne güzel ama ye walla enerji verir :))

dün oynadı oğlusum karnımda cok güzel duygu babasıda elini koyuyo oda hissetti maşallah yavruma ve yavrularımıza

daha çok hissedicek babalarda merak etme :))
karnımızda deli gibi oynayan bi canlı,düşünsenize yaa ..kurban olurum ben bunlaraaa :)))

Kızlar 1-2 haftadır ayaktayken karnımın alt kısmı çok sertleşiyor.. Oturunca yumuşuyo. Sizinde böyle oluyor mu

Kızlar öncelikle,tetanoz aşısından sonra ağrım olmadı demiştim ya lafımı geri alıyorum üzülerek ((
düngece kolum baya ağrıdı ve bugün neredeyse kaldıramıyorum kolumu,çok sinir oldum yaa anlatamam,sağlık ocağını aradım,normalmiş dediler ,bakalım yarın bebişimizi görmeye kadındoğumcumuza gidicez bide ona gösteririm artık ((

çok özledim sıpamııı,yarın hareketlerini ve pipisini görmek istiyorum :)))

benım bebeğim hala oynamadı bu normal mi sizce

normal cnm sıkıntı yapma kendine;eli kulağındadır ama bi kaç hafta içinde bak nasıl hissediceksin :)

Kızlar 1-2 haftadır ayaktayken karnımın alt kısmı çok sertleşiyor.. Oturunca yumuşuyo. Sizinde böyle oluyor mu

canım benm karnım hep sert wlla,öyle bi gerildiki karnım yakında çatlamaya da başlar
ama bebişin dayalı olduğu bölge daha bi sert oluyo,onu hissetmek çok ama çok hoş bir duygu :))))

benimde sertleşiyo..bebek yer değiştirdiği zaman öyle olurmuş...hatta benim sağ taraf yumuşak sol taraf sert oluyor...bizim yaramaz döndü yine poposunu bize diyip gülüyoruz.. tekmelerimiz iyice arttı bizim de bazen iki ayağını farklı farklı yerlerde hissediyorum..

ayy yavrum yaa yerim o ayakları

iyi akşamlar kızlar bu aralar çok yoğun çalışıyorum.çok yorgunum ya.arada yorumlarınızı okuyup çıkıyorum.

kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Selam kızlar :))
Bugün kontrolümüz vardı;gittik bebişimizi gördük herşey gayet yolunda allaha şükür,normalde o sürekli hareket eden sıpam usg nin içinde uykulu uykulu gerildi sadece :)) neyse ağırlığı boyu normal içimiz rahatladı tabi...
21 cm ve 300 grammış bizim oğlan,doktorumuz calsiyum ve demir takviyesi verdi,25 marttada detaylı tarama testimiz olucak,

tüm testlerden güzel haberler almak dileğiyle kızlar ...

Pinu nasil buyumusmu bebisin? Insallah testlerinden guzel haberler alirsin :) bizim daha 2 haftamiz var dra gitmeye hayirlisi bakalim.

Bugun pazar ya canim cok sıkılıyorr hiç bişey yapasım yok ya

Pinu nasil buyumusmu bebisin? Insallah testlerinden guzel haberler alirsin :) bizim daha 2 haftamiz var dra gitmeye hayirlisi bakalim.

Bugun pazar ya canim cok sıkılıyorr hiç bişey yapasım yok ya

saol cnm,inş. hepimiz güzel sonuçlar alırız..valla doktorun söylediğine göre büyümüş ama ben sanki hep aynı görüyorum ultrasonda;
kendimi detaylıya saklıyorum,orda çok güzel gözüküyoo,doya doya bakarım artık :)

bizde bugün gezdik dolaştık falan ama nedense benimde pek keyfim yok,hamilelik psikolojisi heralde,böyle gelgitler oluyo(

Hanımlar merhaba :)
kaç gündür girememiyorum biz bebişl çok yorgun hissediyoruz kendimizi .....
Hele günlük temizlik yemek vs yaparken sanki koşuyormuscasına yoruluyoruz sizde de aynı durum söz konusumudur ....
Ayrıca bazen otururken bile kalp atışlarım o kadar yükseliyor ki sanki çıkacak gibi sizde böyle şikayetler oluyormu ... Yrn d r soracam bu durumu....

Bebişle ben sürekli yorgunuz (((

Kızlar bu nasıl güzel bir şey Allahım bu h.sonu renkli ultrasona girdim bayıldım bayıldım mest oldum oğluma heryeri nasıl güzel kemikleri inci gibi dizilmiş ağzı burnu Allahım nasıl bir güç nasıl bir mucize hala etkisindeyim bakmadan uyuyamıyorum. Bu hafta sonu istanbulda yaşayan biri olarak doktorumuzu İzmir de buldum eşimin memleketi, burdaki ultrasonum siyah beyaz ultrason ve fiyatları da yüksekti buyüzden İzmirde İbrahim Yanık 'a tatlı mı tatlı bir doktor.Ultrasona girdiğim oda da tam karşımda duran kocaman bir ekran vardı detaylarıyla izledim mucizemi videolarını fotoğraflarını verdi, sağlığı iyiymiş 26cm 455 grammış. Çok güzel bir duyguydu kızlar herkese tavsiye ederim babasına benziyor buarada bundan sonra hayatımda 2 yakışıklıyla devam etcem yola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…