- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.521
bende de aynı şekilde hatta genelde sol tarafta baya aşağıdan hissediyorum hareketleri ama doktor normal dedi bebeğin ayakları varmış ordaKızlar benim bebiş hep göbek deliğimin altında oynuyor.. Göbek deliğimin üzerinde hiç oynamadı:) sizin nasıl?
bende de aynı şekilde hatta genelde sol tarafta baya aşağıdan hissediyorum hareketleri ama doktor normal dedi bebeğin ayakları varmış orda
kızlar dün ilk defa farkettim, krem sürerken göğsümden su gibi sıvı geldi. bebişimin maması sanırım
Ayy hadi yaaa,inşallah 100mglık yükleme normal çıkarda ilaç tedavisine gerek kalmaz cnm yaa,bakalım bizimki nasıl çıkacak benım yüklememde bu ay sonu, inş normal çıkar.. Bıde ben burlarda bıraz üşütmüşüm galiba dün gece böbreklerim falan çok ağrıdı, enfeksiyondanda çok korkuyorum wallaantibiyotik kullanmak hiç istemiyorum (
kızlar ya bizim topik neden bu kadar yavaş ilerliyor? Bebişlerimiz büyüdükçe biz tembelleşiyoruz galiba:)) var mı doğum korkusu yaşayan?
OH OH MAŞALLAH SİZEEEEselam hanımlar..biz de şeker yüklememizi olduk...çok iyi çıktı allaha şükür..hatta öncesinde 87 şekeri içtikten sonra 84mg çıktı..:)) az biraz kansızlık başlamış ama dikkat edersem sorun olmazmış...enfeksiyonumuz da geçmiş...çok mutlu olduk...75 kiloyla 6.ayımızı bitirmiş olacağız inşallah...haftaya da tetanoz aşımız var...
kızlar dün ilk defa farkettim, krem sürerken göğsümden su gibi sıvı geldi. bebişimin maması sanırım
.[ı]ben yaşıyorum cnm yakorkuyorum nasıl olcak diyee [/ı]
selam hanımlar..biz de şeker yüklememizi olduk...çok iyi çıktı allaha şükür..hatta öncesinde 87 şekeri içtikten sonra 84mg çıktı..:)) az biraz kansızlık başlamış ama dikkat edersem sorun olmazmış...enfeksiyonumuz da geçmiş...çok mutlu olduk...75 kiloyla 6.ayımızı bitirmiş olacağız inşallah...haftaya da tetanoz aşımız var...
bebiki_m .!.:OH OH MAŞALLAH SİZEEEE
Gözün Aydın canım:) çok sevindim:) ben de geçen hafta yaptırdım ve çok zorlandım içmekte. Ama çok şükür atlattık
Sen bol sütlü olacaksın canım galiba:)) maşallahh..
BEBİŞLERİN MAMASII YAAA MAŞALLAH CNMM ....
.
Bebeklerimizi kucağımıza alacağımız ana kilitlenip, acılarımızı unutmaya çalışacağız.. Ben kesinlikle normal doğum istiyorum, ama bir aksilik olursa tabi sezeryanı düşünürüm.. Bakalım zaman neyi gösterecek
sağolun kızlar...tatlıya çok düştüğümüzden midir nedir birkaç yudumda bitirdim şekerli suyu..hiç ağır gelmedi..bir şişe daha olsa içerdim herhalde..
Selam hatunlar,nasilsini bakalım
BiZde döndük evimize , dün gece bebişimiZe müzik dinlettik allahım nasıl hareketler ,
Göbişimi açtık resmen dokunmadan izledik harikaydı yaa, çok eglendk walla eşimle ,sizin sıpalar napıyo bakalım :))))
oy maşallah ona...hareketler tam gaz devam ediyor canım...zannedersin horon tepiyorlar içerde... maşallah hepsine...
Kızlar şekerimiz temiz çıktı gitmişken enfeksiyona da baktırdım o da temiz şoktayım çünkü başladığım günden beri hep bi idrar enfeksiyonum vardı. Ayrıca hocayla da bu demir vs konuıştum kan testi yaptı depolarım iyi görünüyo hiçbir eksiğim yokmuş maşallah o yüzden de hiçbir takviye vermedi elevite devam edebilirsin onun içinde de demir var dedi. 3 hafta sonraya randevu alarak ayrıldık :) Bunun dışında benim bebeğim çok hareketli kızlar çok nadirdir hareketlerini hissetmediğim sürekli tekmeliyor beni siz ne alemdesiniz?
Kızlar şekerimiz temiz çıktı gitmişken enfeksiyona da baktırdım o da temiz şoktayım çünkü başladığım günden beri hep bi idrar enfeksiyonum vardı. Ayrıca hocayla da bu demir vs konuıştum kan testi yaptı depolarım iyi görünüyo hiçbir eksiğim yokmuş maşallah o yüzden de hiçbir takviye vermedi elevite devam edebilirsin onun içinde de demir var dedi. 3 hafta sonraya randevu alarak ayrıldık :) Bunun dışında benim bebeğim çok hareketli kızlar çok nadirdir hareketlerini hissetmediğim sürekli tekmeliyor beni siz ne alemdesiniz?
Gözün Aydın canım, ne güzel hepsi temiz çıkmış maşallah.. Bebişlerimiz gerçekten çok hareketli, sanki hiç uyumuyor:) ama benim ki gece çok uslu:) bugün küvetini aldım bende, yavaş yavaş ihtiyaçlara başladık.
ohh cnm ne güzel şeker olayınıda hallettiniz,inş. bizimkilerde temiz çıkar bide şekerle uğraşmayalım bari :))
bnmde çok hareketli cnm bebişim doktora sordum hatta dediki,hreketli bebek herzaman dah iyidir eğer biz çok hareket etmezse telaaşlanıyoruz dedi :) tepiklerin tadını çıkar yani, ben resmen şebeklik yaptırıyorum oğluşumaa,videoya falan çekiyorum çünkü dışardanda bariz belli oluyo artık :))
allahım bu güzel duyguyu tüm isteyenlere tattırsın inş.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?