Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

bende de aynı şekilde hatta genelde sol tarafta baya aşağıdan hissediyorum hareketleri ama doktor normal dedi bebeğin ayakları varmış orda

Evet canım benim de aynı.. Karnımın altında bir sağ bir sol yapıyor.. Hele bir şey yedikten sonra çoşuyor:))

selam hanımlar..biz de şeker yüklememizi olduk...çok iyi çıktı allaha şükür..hatta öncesinde 87 şekeri içtikten sonra 84mg çıktı..:)) az biraz kansızlık başlamış ama dikkat edersem sorun olmazmış...enfeksiyonumuz da geçmiş...çok mutlu olduk...75 kiloyla 6.ayımızı bitirmiş olacağız inşallah...haftaya da tetanoz aşımız var...

CANIM YA İNŞ HERŞEYM YOLUNDA ÇIKAR ... AY SONUNDA SENİNKİNİN İYİ DEĞERLERDE ÇIKMASINI DİLİYORUM. BÖBREKLERİNE VE BEBEĞE DİKKAT ET CNM . ÜŞÜTME SIKI GİYİN

OH OH MAŞALLAH SİZEEEE

[ı]ben yaşıyorum cnm ya korkuyorum nasıl olcak diyee [/ı]
.

Bebeklerimizi kucağımıza alacağımız ana kilitlenip, acılarımızı unutmaya çalışacağız.. Ben kesinlikle normal doğum istiyorum, ama bir aksilik olursa tabi sezeryanı düşünürüm.. Bakalım zaman neyi gösterecek

Gözün Aydın canım:) çok sevindim:) ben de geçen hafta yaptırdım ve çok zorlandım içmekte. Ama çok şükür atlattık

bebiki_m .!.:
OH OH MAŞALLAH SİZEEEE
Gözün Aydın canım:) çok sevindim:) ben de geçen hafta yaptırdım ve çok zorlandım içmekte. Ama çok şükür atlattık

sağolun kızlar...tatlıya çok düştüğümüzden midir nedir birkaç yudumda bitirdim şekerli suyu..hiç ağır gelmedi..bir şişe daha olsa içerdim herhalde..

Sen bol sütlü olacaksın canım galiba:)) maşallahh..

inşallah canım hepimiz bol sütlü oalım

BEBİŞLERİN MAMASII YAAA MAŞALLAH CNMM ....

bebişlerimizin maması bol olsun inşallah

ben de burada kesin normal doğum yapacağım, farklı bir seçenek sunulmuyor zaten. eğer sağlık konusunda bir sıkıntı yoksa normal doğum hem bebişlerimiz için hem de bizim için en iyisi. ama bazen düşününce ben de biraz korkuyorum. hayırlısıyla o acıya da sabır gelecek ve tüm yaşadıklarımızı o minişleri kucağımıza alınca unutacağız

sağolun kızlar...tatlıya çok düştüğümüzden midir nedir birkaç yudumda bitirdim şekerli suyu..hiç ağır gelmedi..bir şişe daha olsa içerdim herhalde..

haha çok şekersin canım ya, ne güzel zorlanmadan içmişsin. bu ara ben de tatlıya çok düştüm. hiç yemezdim şimdi çikolata gofret her gün mutlaka yeniliyor, ne olacak böyle bilmiyorum hiç

Selam hatunlar,nasilsini bakalım
BiZde döndük evimize , dün gece bebişimiZe müzik dinlettik allahım nasıl hareketler ,
Göbişimi açtık resmen dokunmadan izledik harikaydı yaa, çok eglendk walla eşimle ,sizin sıpalar napıyo bakalım :))))

oy maşallah ona... hareketler tam gaz devam ediyor canım...zannedersin horon tepiyorlar içerde... maşallah hepsine...

oy maşallah ona... hareketler tam gaz devam ediyor canım...zannedersin horon tepiyorlar içerde... maşallah hepsine...

evet cnm ya sürekli bi dalgalanma halindeler :) doğmadan oynuyorum walla oğluşumla:))
tüm bebişlerimize maşallah diyelim,
nerde bizim bu kızlar hiç yazmıyolar sayfaya :))

Kızlar şekerimiz temiz çıktı gitmişken enfeksiyona da baktırdım o da temiz şoktayım çünkü başladığım günden beri hep bi idrar enfeksiyonum vardı. Ayrıca hocayla da bu demir vs konuıştum kan testi yaptı depolarım iyi görünüyo hiçbir eksiğim yokmuş maşallah o yüzden de hiçbir takviye vermedi elevite devam edebilirsin onun içinde de demir var dedi. 3 hafta sonraya randevu alarak ayrıldık :) Bunun dışında benim bebeğim çok hareketli kızlar çok nadirdir hareketlerini hissetmediğim sürekli tekmeliyor beni siz ne alemdesiniz?

Gözün Aydın canım, ne güzel hepsi temiz çıkmış maşallah.. Bebişlerimiz gerçekten çok hareketli, sanki hiç uyumuyor:) ama benim ki gece çok uslu:) bugün küvetini aldım bende, yavaş yavaş ihtiyaçlara başladık.

ohh cnm ne güzel şeker olayınıda hallettiniz,inş. bizimkilerde temiz çıkar bide şekerle uğraşmayalım bari :))
bnmde çok hareketli cnm bebişim doktora sordum hatta dediki,hreketli bebek herzaman dah iyidir eğer biz çok hareket etmezse telaaşlanıyoruz dedi :) tepiklerin tadını çıkar yani, ben resmen şebeklik yaptırıyorum oğluşumaa,videoya falan çekiyorum çünkü dışardanda bariz belli oluyo artık :))
allahım bu güzel duyguyu tüm isteyenlere tattırsın inş.. :))

kuvetini nasıl bir şey aldın canım fileli mi?

videoya çekmek hiç aklıma gelmedii yaaa iyiki söyledin ben de mutlaka çekmeliyim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…