- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.541
videoya çekmek hiç aklıma gelmedii yaaa iyiki söyledin ben de mutlaka çekmeliyim :))))
kızlar çatlağı oluşan var mı?
çek cnm yaa,çok komik oluyo walla :) ben gün içinde izliyorum ;bide kızkardeşime falan gönderdim bayıldılar :))
çatlak mevzusu da; hafif hafif yanlardan biraz çatladım gbi ama inan hiç önemsemiyorum,bebişimin herşeyi yolunda olsunda :))
çatlamamak için kullandığım kremin yağların haddi hesabı yokk çok kötü görünüyor yaa çatlaklar inş çatlamayız 30. haftadan sonra çatlama başlıyor diyolar :S korkuyorum
bende lierac kullandım,şimdi badem yağı falan kullanıyorum ama çatlayacağı varsa önüne geçemiyosun diyolar :)) bakıcaz artık kısmet inş. abartı bi çatlaklık olmaz :))
şaka maka 30lu haftalarada çok az kaldı,zaman geçiyor ve heyecan basıyor walla :))
ben de lierac kullanıyorum ama lierac hiç nemlendirmiyor benim cildimi yaa anlamadım nasıl krem bu.. ama yağ sürdüğüm zaman yumuşacık oluyor nemleniyor.. sanırım yağlar daha etkili... bir de bebe yağı süper oluyor.. bütün vücudum yumuşacık oluyor..
evet çok az kaldı biz de yatağını aldık geçen kurduk, kurunca heycanlandık daha öncesinde heyecan yoktu yatağı kurunca bi tuhaf oldum.. sen normal doğum mu düşünüyorsun canım?
evt cnm lierac için iyi diyolar ama yağ sürmek daha mantıklı geldi banada kakao yağı badem yağı karışık sürüyorum walla;gerçi ben çok üşeniyorum kimi günler atlıyorum sürmüyorum wallaD
ya gerçekten bebişlerin eşyası yatağı derken insan çok heycanlanıyo cnm ya,bizim karyolamız henüz gelmedi ama ,bende geçen aldığım zıbın tulumları falan bi çekmece yapıp yerleştirdim açıp açıp bakıyorum,kıyafetleri seviyorum :)))
kısmetse normal düşünüyorum cnm,inş. son ana kadar bi aksilik çıkmazda bi nefeste doğururuz ;sen nasıl düşünüyosun cnm ??
evt cnm lierac için iyi diyolar ama yağ sürmek daha mantıklı geldi banada kakao yağı badem yağı karışık sürüyorum walla;gerçi ben çok üşeniyorum kimi günler atlıyorum sürmüyorum wallaD
ya gerçekten bebişlerin eşyası yatağı derken insan çok heycanlanıyo cnm ya,bizim karyolamız henüz gelmedi ama ,bende geçen aldığım zıbın tulumları falan bi çekmece yapıp yerleştirdim açıp açıp bakıyorum,kıyafetleri seviyorum :)))
kısmetse normal düşünüyorum cnm,inş. son ana kadar bi aksilik çıkmazda bi nefeste doğururuz ;sen nasıl düşünüyosun cnm ??
canım yaaaa :))) inşallah sağlıkla sıhhatle giydiririz o tulumları :)
ben de aynen hatta diyorum ki ağrıdan ölsem de acıdan gebersem de nolursa olsun sağlığım elverdiği müddetçe kesinlikle normal doğum diyorum.. dua ederken bile Allahım hayırlısıyla normal doğum nasip et diyorum.. ben asıl sezeryandan kokuyorum :)))
kuvetini nasıl bir şey aldın canım fileli mi?
videoya çekmek hiç aklıma gelmedii yaaa iyiki söyledin ben de mutlaka çekmeliyim :))))
Evet canım fileli. Küveti, filesi, su kovası ve maşabasını takım aldım:) Allah kullanmayıda nasip eder inşallah
nerden ve nekadara aldın cnm; bende yrn dışarı çıkıcam almayı düşünüyorum bi bakıcam,nette falanda var ama bende görmeden pek alabilen bi insan değilim illa görücem bakıcm alıcam :))
hanımlar merhaba;
biz bugun 100 mg lik şker yüklememizi yaptırdık. malesefki gebelik diyabeti teshisi kondu.. cok zor bir süreçti cok cok zor dayandım
şeker 204 e çıktı 1. açlık ta drumuzda bu bebek için cok zararlı dedi. bizi hemen dahiliyeye yolladı. sonrasına dahiliyeye gittik. bize herşeyin yasak olduğu kocaman bir liste verdi. bu liseye uymak zorundasın dedi. şeker kesinlikle yok hamur işi yok kısacası hiçbirşey yok. en cok üzüldüğümde tatlıcanım cok tatlı çekiyor şekeri meyvelerden alacakmışızzz insanın kan şekeri düşmezmi
ayrıca idrar yollarındada üreme cıktı antibiyotiğe başladık rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn
hanımlar merhaba;
biz bugun 100 mg lik şker yüklememizi yaptırdık. malesefki gebelik diyabeti teshisi kondu.. cok zor bir süreçti cok cok zor dayandım
şeker 204 e çıktı 1. açlık ta drumuzda bu bebek için cok zararlı dedi. bizi hemen dahiliyeye yolladı. sonrasına dahiliyeye gittik. bize herşeyin yasak olduğu kocaman bir liste verdi. bu liseye uymak zorundasın dedi. şeker kesinlikle yok hamur işi yok kısacası hiçbirşey yok. en cok üzüldüğümde tatlıcanım cok tatlı çekiyor şekeri meyvelerden alacakmışızzz insanın kan şekeri düşmezmi
ayrıca idrar yollarındada üreme cıktı antibiyotiğe başladık rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn
hanımlar merhaba;
CANIMCIM COK SAOLL HERŞEY BEBİKLERİMİZ İÇİN...Canım hiç sıkma canını.. Benim tanıdığım bir çok hamilede bu sorun oluyo maalesef.. Bebişlerimiz için sabır edeceğiz.. Tatlıya dikkat et canım ki hamilelikten sonra da sorun olmasın.. Çok geçmiş olsun
İNŞ TATLIMMcanım sıkma canını diyete uy hiç bir problem olmaz Allahın izniyle..
geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın doğumdan sonrada yersin artık tatlılarını
hanımlar merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?