Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

kızlar biz de başladık yavaştan cicilerimizi almaya...iki tane 5li takım, peluş battaniye, 2 penye battaniye, birkaç tane de kısa kollu zıbınlardan aldım...her çarşıya çıkışımda birşeyler almak geliyor içimden o yüzdende birer birer alıyorum..nefsimi köreltiyorum..

geçmiş olsun cnm;bebişlerimiz için katlanıcaz artık napalım ... bende önümüzdeki hafta yaptırıcam bakalım hayırlısı,gerçi öyle çok çok tatlı istemiyo cnm ama acaba bi belirtisi varmı bunun,yani sen neler yiyodun canın neler çekiyodu ???

ohh ohh ne güzel hayırlısıyla kullanmak nasip etsin rabbim :)
insan walla dayanamıyo cicileri gördükçe hep bi alasım var bnmde :))

bu kadar erken belli oluyor mu yaa sezeryan olacağı... keşke başka bi doktora daha görünse.. inşallah bizde olmaz
aynen patikli tulumlara ben de bitiyorum ya:) eşim bana engel olmasa çok şey alırım ben gerekli gereksiz beğendiğim herşeyi doldururum Allahtan almayalım bu gereksiz büyücek giyemicek felan diyor o anda biraz bozuluyorum ama haklı sonuçta boşuna alıyoruz biçok şeyi.. biraz büyüsün istediğimiz gibi giydiririrz zaten ben fazla bir şey almadım 10 tane zıbın aldım 2-3 battaniye bi tane hastane çıkışı bi de çoraplar aldım bi de bol bol ağız bezi... umarım yeterli olur...

geçmiş olsun canım iyiki yaptırmışsın bu testi en azından diyete uyarsan bebeğe zarar gelmez... ben de glikozu içtikten sonra yaklaşık 40 dk sonra kustum sonra da kan verdim... korkumdan da kustuğumu söylemedim tekrar içirirler diye değerler de normal çıktı ama sonra da içime dert oldu ya doğru bir sonuç değilse? diye... şuan çok kararsızım napıcam bilmiyorum ...

walla cnm bende şaşırdım bukadar erken belli olmasına,arkadaşıma söyledim başka bir doktora daha sor diye ama kendiside doktoruna çok güvenli kararlı konuşunca çokda bişey söylemedim,hayırlısı olsun hakkımızda :) hayırlı normal doğumlar yni :))
bnada annemler çok kızıyo,birsürü hediye gelicek alma okadar falan diye,ama belki getirilenleri beğenmicem napiyim ben gönlüme göre kendi cnm bebişime ne almak istiyosa onu alıyorum walla :))

Canım eğer glikozu içtikten sonra çıkardıyssan söylemelisin bence çünkü değerleri etkileyebilir yoksa yaptırdığın testin bir anlamı kalmaz.Onun biçin bence söyle gerekirse testi tekrarlat

Son düzenleme:
Güzel annelerim nasılsınız bakalım biz cok iyiyiz galiba cokta sanslıyız bugünlerde kadın doğum polikliniğinde çalışıyorum sürekli kızımla hasret gideriyoruz hazır ultrason varken boşluklarda bakıyoruz napıo diyee 1250 gr olmusuz boyumuz 38cm olmus bile nasıl hızla büyüyorlar hala inanamıyorum buarada omega 3 alıyormusunuzz zeka gelişimii için kesinliklee almaya özen gösterin herkese sevgiler öpüldünüz

Canım eğer glikozu içtikten sonra çıkardıyssan söylemelisin bence çünkü değerleri etkileyebilir yoksa yaptırdığın testin bir anlamı kalmaz.Onun biçin bence söyle gerekirse testi tekrarlat

evet bu cuma tekrar gideceğim doktora söylicem kustuğumu eğer geçerli olmaz derse takrar yaptırcam ama tekrar kusacağıma eminim çünkü midem kaldırmıyor aç karna o kadar şekerli şeyi yaaa ooffff dünden beri bunu düşünüyorum canım çok sıkılıyor

selam kızlar nasılsınız bakalım; ben bugün yine çarşı pazar dolaşırken bi kaç takım bişiler aldım dayanamadım; 0-3 ay arası baya bişeylerimiz oldu bilmiyorumki napsak,normali nedir bu almaların,bi türlü kestiremiyorumm :))

almaların sonu gelmiyor canım ya...:))) ben genelde 3-6 ay yada 1 yaşa kadar olan bedenlerini alıyorum..hediye gelenler genelde küçük oluyormuş ben biraz daha büyüklerini almaya dikkat ediyorum..

mutlaka görün tekrar canım kusunca etkisi gidiyor o gn işlemi bitiriyorlar baska gun cagırıyorlar eger bi durum varsa bilmende cok fayda varr .. aldığım sonuç doğru olmayabilirr ama inş düşüktr

almaların sonu gelmiyor canım ya...:))) ben genelde 3-6 ay yada 1 yaşa kadar olan bedenlerini alıyorum..hediye gelenler genelde küçük oluyormuş ben biraz daha büyüklerini almaya dikkat ediyorum..

bi kaç parçada 3-6 ay arası aldım,o aylar arasında kışa doğru olacağı için uzun kollu falan aldım :) ama sttoklarımın çoğu ilk aylar için oldu;şimdi biraz ileriye dönük almalıyım heralde; şampuanlarımız ve biberomlarımız kaldı henüz onları almadım bu ay sonuna doğru da onları almak istiyorum :) sonra yine indirim yakaladıkça kıyafet alırım artık :)

mutlaka görün tekrar canım kusunca etkisi gidiyor o gn işlemi bitiriyorlar baska gun cagırıyorlar eger bi durum varsa bilmende cok fayda varr .. aldığım sonuç doğru olmayabilirr ama inş düşüktr

yaptırdım sabah testi tekrar ama bu hastane 50 mg uyguladı o yüzden de ağır gelmedi kusmadım çok şükür.. diğeri 75 mg dı acayip şekerliydi.. öğlen 2de çıkacak sonuçlar bakalım nası olacak.. sonuç nolursa olsun içim rahatladı iyiki tekrar yaptırmışım kafama takılıp duruyordu

oyy oyy anneler ne güzel herkes kıyafetler almaya başlamış..bizde ilk bezimi falam aldık prima premium aldık netten indirimdeydi..bugünde eşim baybhome mağazasından bebek çantasını alacak indirimdeymiş 60 tl hemde içinde 1 Adet Bübchen gezi çantası (alt açma hediyeli)
1 Adet Banyo Süngeri
1 Adet Bübchen bebek şampuanı (hassas ciltler) 200 ml
1 Adet Bübchen pişik kremi(önleyici) 100 ml
1 Adet Bübchen bebek nemlendirici süt 200 ml
1 Adet Bübchen bebek sabunu 125 g
almak isterseniz nette de vat aynısı bayanlar.

Çok şıkmış canım.. Güle güle kullan:))

Kızlar 19. Haftamdan beri kasılma yaşıyorum.. Çok şükür 28. Haftamızı bitiriyoruz.. Ve ben 2,5 aydır yatıyorum.. Günde 2 defa mutlaka kasılma yaşıyorum. İnşallah erken doğum yapmam.. Çok korkuyorum..

canım benim arkadaşım da 6. ayından itibaren kasılma yaşadı ve devamlı yattı çok şükür vaktinde normal doğum yaptı sakın sıkıldım diye başka işlerle uğraşma devamlı ye iç yat:)

ben de şeker testini tekrarlattım normal çıktı :) bebeğim de 1042 gr olmuşş çok sevindim ya hep zayıf gidiyordu kilosu ilk defa bu kadar artış oldu.. hergün düzenli muz yedim sanırım ondan oldu

Bende sürekli yatıyorum canım.. O sağlıklı olsunda ben hep yatarım:) bu arada bebişin ne güzel kilo almış maşallah :) her gün muz yedim demişsin, ben hergün yesem kesin kabız olurdum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…