- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.561
hanımlar merhaba;
biz bugun 100 mg lik şker yüklememizi yaptırdık. malesefki gebelik diyabeti teshisi kondu.. cok zor bir süreçti cok cok zor dayandım
şeker 204 e çıktı 1. açlık ta drumuzda bu bebek için cok zararlı dedi. bizi hemen dahiliyeye yolladı. sonrasına dahiliyeye gittik. bize herşeyin yasak olduğu kocaman bir liste verdi. bu liseye uymak zorundasın dedi. şeker kesinlikle yok hamur işi yok kısacası hiçbirşey yok. en cok üzüldüğümde tatlıcanım cok tatlı çekiyor şekeri meyvelerden alacakmışızzz insanın kan şekeri düşmezmi
ayrıca idrar yollarındada üreme cıktı antibiyotiğe başladık rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn
kızlar biz de başladık yavaştan cicilerimizi almaya...iki tane 5li takım, peluş battaniye, 2 penye battaniye, birkaç tane de kısa kollu zıbınlardan aldım...her çarşıya çıkışımda birşeyler almak geliyor içimden o yüzdende birer birer alıyorum..nefsimi köreltiyorum..
sezeryan yaptırdığın an için iyi ama sonrasında çekiyosun,normalde ise o an acıyı çek sonrası rahat :)) allahım sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi normal doğumla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :))
bi arkadaşımda normal istiyodu doktor bu hafta demişki ona,kordon rahme oturmuş,kesin sezeryan olcakmış,oda ne demekse bilmiyorum ama üzüldü kızcağız bi hafta var aramızda; inş. bizlerde öyle bişeyler olmaz ...
ben şu patikli tulumlara bayılıyorum yaa,onlar hemen küçülüyo patiksizlerden alın diyolar ama patikliler bi bütün şeklinde çok tatlı duruyolar walla :))
hanımlar merhaba;
biz bugun 100 mg lik şker yüklememizi yaptırdık. malesefki gebelik diyabeti teshisi kondu.. cok zor bir süreçti cok cok zor dayandım
şeker 204 e çıktı 1. açlık ta drumuzda bu bebek için cok zararlı dedi. bizi hemen dahiliyeye yolladı. sonrasına dahiliyeye gittik. bize herşeyin yasak olduğu kocaman bir liste verdi. bu liseye uymak zorundasın dedi. şeker kesinlikle yok hamur işi yok kısacası hiçbirşey yok. en cok üzüldüğümde tatlıcanım cok tatlı çekiyor şekeri meyvelerden alacakmışızzz insanın kan şekeri düşmezmi
ayrıca idrar yollarındada üreme cıktı antibiyotiğe başladık rabbim hepimizin yardımcısı olsunnn
bu kadar erken belli oluyor mu yaa sezeryan olacağı... keşke başka bi doktora daha görünse.. inşallah bizde olmaz
aynen patikli tulumlara ben de bitiyorum ya:) eşim bana engel olmasa çok şey alırım ben gerekli gereksiz beğendiğim herşeyi doldururum Allahtan almayalım bu gereksiz büyücek giyemicek felan diyor o anda biraz bozuluyorum ama haklı sonuçta boşuna alıyoruz biçok şeyi.. biraz büyüsün istediğimiz gibi giydiririrz zaten ben fazla bir şey almadım 10 tane zıbın aldım 2-3 battaniye bi tane hastane çıkışı bi de çoraplar aldım bi de bol bol ağız bezi... umarım yeterli olur...
geçmiş olsun canım iyiki yaptırmışsın bu testi en azından diyete uyarsan bebeğe zarar gelmez... ben de glikozu içtikten sonra yaklaşık 40 dk sonra kustum sonra da kan verdim... korkumdan da kustuğumu söylemedim tekrar içirirler diyedeğerler de normal çıktı ama sonra da içime dert oldu ya doğru bir sonuç değilse? diye... şuan çok kararsızım napıcam bilmiyorum ...
Canım eğer glikozu içtikten sonra çıkardıyssan söylemelisin bence çünkü değerleri etkileyebilir yoksa yaptırdığın testin bir anlamı kalmaz.Onun biçin bence söyle gerekirse testi tekrarlat
selam kızlar nasılsınız bakalım; ben bugün yine çarşı pazar dolaşırken bi kaç takım bişiler aldım dayanamadım; 0-3 ay arası baya bişeylerimiz oldu bilmiyorumki napsak,normali nedir bu almaların,bi türlü kestiremiyorumm :))
geçmiş olsun cnm;bebişlerimiz için katlanıcaz artık napalım ... bende önümüzdeki hafta yaptırıcam bakalım hayırlısı,gerçi öyle çok çok tatlı istemiyo cnm ama acaba bi belirtisi varmı bunun,yani sen neler yiyodun canın neler çekiyodu ???
cnmm bnde tatlıyı yiyordum ama 1 dilim meselaaa cok asırı yemedimmanladığım tek belirti gece hararetlenip soğuk bişeyler içmek istemem diii
bu kadar erken belli oluyor mu yaa sezeryan olacağı... keşke başka bi doktora daha görünse.. inşallah bizde olmaz
aynen patikli tulumlara ben de bitiyorum ya:) eşim bana engel olmasa çok şey alırım ben gerekli gereksiz beğendiğim herşeyi doldururum Allahtan almayalım bu gereksiz büyücek giyemicek felan diyor o anda biraz bozuluyorum ama haklı sonuçta boşuna alıyoruz biçok şeyi.. biraz büyüsün istediğimiz gibi giydiririrz zaten ben fazla bir şey almadım 10 tane zıbın aldım 2-3 battaniye bi tane hastane çıkışı bi de çoraplar aldım bi de bol bol ağız bezi... umarım yeterli olur...
geçmiş olsun canım iyiki yaptırmışsın bu testi en azından diyete uyarsan bebeğe zarar gelmez... ben de glikozu içtikten sonra yaklaşık 40 dk sonra kustum sonra da kan verdim... korkumdan da kustuğumu söylemedim tekrar içirirler diyedeğerler de normal çıktı ama sonra da içime dert oldu ya doğru bir sonuç değilse? diye... şuan çok kararsızım napıcam bilmiyorum ...
almaların sonu gelmiyor canım ya...:))) ben genelde 3-6 ay yada 1 yaşa kadar olan bedenlerini alıyorum..hediye gelenler genelde küçük oluyormuş ben biraz daha büyüklerini almaya dikkat ediyorum..
geçmiş olsun cnm;bebişlerimiz için katlanıcaz artık napalım ... bende önümüzdeki hafta yaptırıcam bakalım hayırlısı,gerçi öyle çok çok tatlı istemiyo cnm ama acaba bi belirtisi varmı bunun,yani sen neler yiyodun canın neler çekiyodu ???
cnmm bnde tatlıyı yiyordum ama 1 dilim meselaaa cok asırı yemedimmanladığım tek belirti gece hararetlenip soğuk bişeyler içmek istemem diii
ben şu son bi haftaya kadar hiç tatlı istemedim ama son bi haftadır tatlı çekiyo cnm hatta eşimi arayıp hemen hemen her akşam istiyorum; önümüzdeki haftada testimiz var inş. şeker çıkmaz cnm yaa;
bu tatlı istemelerim bir nedenmi diye düşndürüyo beni :))
ben şu son bi haftaya kadar hiç tatlı istemedim ama son bi haftadır tatlı çekiyo cnm hatta eşimi arayıp hemen hemen her akşam istiyorum; önümüzdeki haftada testimiz var inş. şeker çıkmaz cnm yaa;
bu tatlı istemelerim bir nedenmi diye düşndürüyo beni :))
seni çok iyi anlıyorum tatlım inş belirti değildir inş herşy yolunda çıkarr
mutlaka görün tekrar canım kusunca etkisi gidiyor o gn işlemi bitiriyorlar baska gun cagırıyorlar eger bi durum varsa bilmende cok fayda varr .. aldığım sonuç doğru olmayabilirr ama inş düşüktr
Çok şıkmış canım.. Güle güle kullan:))oyy oyy anneler ne güzel herkes kıyafetler almaya başlamış..bizde ilk bezimi falam aldık prima premium aldık netten indirimdeydi..bugünde eşim baybhome mağazasından bebek çantasını alacak indirimdeymiş 60 tl hemde içinde 1 Adet Bübchen gezi çantası (alt açma hediyeli)
1 Adet Banyo Süngeri
1 Adet Bübchen bebek şampuanı (hassas ciltler) 200 ml
1 Adet Bübchen pişik kremi(önleyici) 100 ml
1 Adet Bübchen bebek nemlendirici süt 200 ml
1 Adet Bübchen bebek sabunu 125 g
almak isterseniz nette de vat aynısı bayanlar.Eki Görüntüle 689593
Kızlar 19. Haftamdan beri kasılma yaşıyorum.. Çok şükür 28. Haftamızı bitiriyoruz.. Ve ben 2,5 aydır yatıyorum.. Günde 2 defa mutlaka kasılma yaşıyorum. İnşallah erken doğum yapmam.. Çok korkuyorum..
canım benim arkadaşım da 6. ayından itibaren kasılma yaşadı ve devamlı yattı çok şükür vaktinde normal doğum yaptı sakın sıkıldım diye başka işlerle uğraşma devamlı ye iç yat:)
ben de şeker testini tekrarlattım normal çıktı :) bebeğim de 1042 gr olmuşş çok sevindim ya hep zayıf gidiyordu kilosu ilk defa bu kadar artış oldu.. hergün düzenli muz yedim sanırım ondan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?