Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

canım aynen benimde kasılmalarım oluyo bu hafta çok olmadı ama geçen hafta geceleri falan çok oluyodu..doktora söyledim bir kaç gün yat dinlen dedi.ben çalışıyorum o yüzden pek yatamıyorum.kendi işim yalnız çalışıyorum birde.doktor rahim uzunluğunu ölçtü 37 çıktı benim.doğum yaklaştıkça rahim uzunluğu kısalıyomuş..ama sürekli yat demedi deseydi yatardım.senin doktorun mu dedi canım.

Evet canım.. İki doktorda yatmam gerektiğini, erken doğum tehlikesinin olduğunu söylediler.. Benimde en son ölçümde rahim ağzı uzunluğu 38mm di. Doktor normal olduğunu söyledi ama 34. Haftaya kadar yatman gerek dedi. Son ay bir tehlike kalmaz, erken doğum olsada bebek büyümüş olacak dedi. Yani benim tek sorun kasılmalar. Bazen günlerce olmuyo, bazen bir günde 5-6 kere oluyor. Yatıyorum bende..

anladım canım benim birde kasıklarım sertleşiyo sende de oluyorlara mu..Allahın izniyle 34 haftalara bir gelseydik.

anladım canım benim birde kasıklarım sertleşiyo sende de oluyorlara mu..Allahın izniyle 34 haftalara bir gelseydik.

Evet canım aynı benimde.. Karnımın alt kısmı sertleşiyor. Sende dikkat et kendine, ne kadar ayakta kalmazsan o kadar iyi..

Bende sürekli yatıyorum canım.. O sağlıklı olsunda ben hep yatarım:) bu arada bebişin ne güzel kilo almış maşallah :) her gün muz yedim demişsin, ben hergün yesem kesin kabız olurdum:))))

ben de olacam sanırım bu gidişle :)))))))))))) anneler çocuklarına niye zorla yemek yedirirler hiç anlamazdım önceden hatta gıcık olurdum. ama şimdi daha karnımdayken başladım kilo hesabına demek annelik böyle birşeymiş

Aman dikkat et canım:)) çok kaçırma muzları:))

ayyy kızlar çok yoruldum bugün ya; şöyle dip köşe bi temizlik yapiyim dedim ama yavaş yavaş,inanın mahvoldum,hiç gücüm kalmamış;
akşamdan beri kendime gelmeye çalışıyorum,belim sırtım çok fenaaaaaa
normalde 2 saate yapacağım temizliği tüm gün nefes nefese kalarak zor yaptım; ilerki aylarda ne olacak halimiz düşünemiyorum walla :))))

en iyisini yaptın canım sonuçlar inş yolunda cıkar...

inş canım doktoruna sordunmu kasılmalar nedenmişşş... inş 40. haftayı tamamlarsın hayırlısıylaa

cok sevidm cnmmm

öyle oluyor canım enerjimizi bebekler alıyorr cok yorma kendini ... banada aynısı oluyorrr sonuç bel ve sırt ağrısı bu gece dinlen yarına bişeyin kalmaz inş.. ilerki ayları bnde düşünemiyorum allah yardımcımız olsun inş..

saol cnm,sorma walla yorulduk ama akşamdan beri uzanıyorum inan daha yeni yeni kendime gelmeye başladım :))
gerçekten allah yardımcımız olsun,bizler ağırlaştıkça işlerde hakikaten ağırlaşacak ...

aynen canım şimdi kışlıklar indirimde satılıyor...sürekli indirimleri takip edince maddiyatçı gibi hissediyorum bazen kendimi ama sonra aldıklarımı uzun süre kullanmayacağımızı düşününce de indirimdekilerden almak daha mantıklı geliyor...ya şampuan olarak dalin i kullanacağım fakat biberon konusunda oldukça kararsızım...markası ya da büyüklüğü nasıl olmalı hiç bilmiyorum...
evet günden güne ağırlaşıyoruz malesef...bir de ben 8. ayımın sonuna kadar çalışacağım...doğumum öyle bir zamana geliyor ki doğum iznimin 2 ayı çöpee...ya temizlik konusunda fazla zorlama bence kendini sonuçta bebişlerimizin sağlığı daha önemli...sağolsun kayınvalidem o konuda çok yardımcı oluyor bana..yemekleri bile yaptırmıyor..

Son düzenleme:
kızlarrr...dün renkli ultrasonumuza girdik acayip güzel bir duyguydu..bebişimin elini yüzünü o küçücük ayaklarını görmek çok güzeldi..doktorumuzda sağolsun herşeyi yavaş yavaş ayrıntılı bir şekilde anlattı...acayip hareketliydi hatta doktor amcası espiri bile patlattı bir gaza bir frene basıyor rallici olacak bu çocuk diye.. 1 haftada 130 gr almışız 852gr olmuşuz biraz tombul olacağız galiba..:)) akşam eve gelince resimlerine baktım durdum...tabi kime benziyor yorumları da başladı..
bu da ilk fotoğrafımız...

Maşallah oğluşuna:)) Allah nazarlardan korusun.

Kız maşallah oğluşunun yanakları dolu dolu, bu çok güzel bişey :)) gerçi ben renkliyi çektireli nerdeyse bi ay olacak ama daha yağlanmamıştı yüzü yani daha zayıf çenesi falan daha sivri duruyordu,inşallah bnm oğluşumda kilo almıştır :))) tüüü tüüü maşallah

canım şampuan konusunda ben sebamedi düşünüyorum; sebamed 500mg şampuan,bebe sabunu,pişik kremi bide bebeyağı 67 tl ye geliyo;öncelikle bunları alıcam buay sonu,biberonda bi tane 260ml phılıps aventle,bide 125 ml olanı alıyım diyorum,şimdilik iki tane alayım en kalitesi olsun istiyorum,aventin başlıkları birbirine oluyomuş hepsi daha sonra ucunuda değiştire değiştire kullanırız diye düşünüyorum :)) tabi almaya gittiğimizde eşim aklıma girip değiştirmesse fikrimi :)

Kızlar bende biberon ve emzikleri avent aldım.. Tırnak makası ve burun pompasını da aldım.. Kulaktan ateş ölçeri braun aldım. Şampuan, pişik kremi, bebe yağı ve sabununu bende sebamed aldım.bunların dışında; hastane çıkışı, 4 tane alttan çıtçıtlı badi, pijama takımları, 2 tane zıbın, çorap, tulumlar, bebek çantası,vs. Kızlar ben ne çok şey almışım:)) bu arada eşyaları İdil ve Aziz bebekten aldım. Sizede tavsiye ederim..daha aldıklarım var ama şimdilik bunları yazayım:))

bende idil baby den aldım cnm,penyesi çok güzel ve etiketleri yok,yani baskı şeklinde olması çok güzel bebeişleri kaşındırmaz :)
bugünde karyolamızın siparişini vermeye gidicez :)) heyecanlıyız oğluşumla :))

Hadi hayırlı olsun canım:) sağlıkla yatsın içinde inşallah.. İdil baby dediğin gibi çok kaliteli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…