Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

sağol canım benim...yediğimiz içtiğimiz bebişlerimize sağlık olarak yarasın inşallah...diyorum ya babası tombul ben tombul doğmuşum tombul bir bebek bekliyorum açıkçası..

sağol canım benim...yediğimiz içtiğimiz bebişlerimize sağlık olarak yarasın inşallah...diyorum ya babası tombul ben tombul doğmuşum tombul bir bebek bekliyorum açıkçası..

Tombis ve saglikli olsun ins. Cnm :))
Bn cok severim tombis bebekleri sevmesi bile cok guzel oluyoo ))

hanımlar nabersiniz,hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyoo :))
bebişlerimiz napıyo,tepikler ne durumda,bizimki artık göbek deliğimin baya üstünde hareket etmeye başladı galiba iyice buyudu,çünkü daha önce aşşalarda geziniyodu,sabahleyin kaldırmaya bile başladı beni tepikleriyle :)))
neler alıyoruz bebişlerimize ,kendimize?? günlerimiz nasıl geçiyor anlatın bakalım birazcık :)))

maşallah canım size ... ben bebikimin hareketlerini okadar cok hissetmiyorum nedendir diye araştırıyorummm cok üzülüyorummm

Bayanlar bende bebeşimin hareketlerini 2 güne kadar çok net hissediyodum fena tekpikliyodu..ama bu aralar azaldı daha çok içimde geziniyo gibi net tekmeler hissetmiyorum.bütün gece bebeğimin hareketini hissedene kadar uyuyamadım.biraz hareket ettide sonra uyumuşum..Allahım sen bebişlerimize sağlık ver..niye böyle oldu acaba aranızda benim gibi olan var mı??

maşallah canım size ... ben bebikimin hareketlerini okadar cok hissetmiyorum nedendir diye araştırıyorummm cok üzülüyorummm

canım üzülme sakın benim bir arkadaşım var şimdi 33 haftalık hamile 29 haftada hala hareketlerini tam anlamıyorum diyodu..şimdişimdi net hissediyomuş.kişiden kişiye değişiyo demek ki.bende 23 haftalarda net hissemeye başladım ama bu aralar azaldı bende o yüzden üzülyorum (

canım üzülmeni gerektircek birdurum yok bence; bebişlerimiz bazı günler daha hareketsiz olabiliyor bazende daha çok hareket ediyo; mesela ben bugün dışarda çok dolandım pek hissedemedim,şimdi eve geldim uzandım tepiklemeye başladı :))
çok takıyoruz kafaya bende aynı durumdayım,biraz az hareket etse noluyo diyorum hemen,birazdaha az panik olmalıyız bence :))

Guzel anneler içimizdeki çocuğun çocuk bayramını kutluyorummm, inşallah önümüzdeki 23Nisanda bizde bebişlerimiz kucağımızda kutlarız bu güzel bayramı :))

Oğluşumun teyzesiyle baya avm dolaştık bugün,kızkardeşim oğluşuma çok güzel bi kırmızı kot pantalonla sweat-shirt aldı :))
diyorumki kız kardeşime oğlumu murat boz'a mı benzetcen beee :)) ama çok tatlı kıyafetler kızlar yaa,bende lcwden bi eşofman takımı aldım,artık tulum almayı durduruyorum ileriki aylara hazırlık yapıcam,baya çıtçıtlı badimiz ve tulumumuz oldu çünkü :))))

içimi rahatlattın arkadaşım çok teşekkür ederimm bnde üzülüyordum çok

içimi rahatlattın arkadaşım çok teşekkür ederimm bnde üzülüyordum çok

canım hiç sıkma canını...bebişlerimiz biz yorgun olduğumuzda daha az hareketli oluyor...ve o ufaklıklar neredeyse bütün enerjimizi alıyorlar...hareketlerinin az olmasının sebebi bu da olabilir...ben okuldayken o koşuşturma da neredeyse hiç hissetmiyorum hareketlerini ama eve gelipte dinlenmeye çekildiğimde başlıyor hafiften...zaten bir sorun olsa doktorun da söylerdi mutlaka...

günaydın kızlarr... az önce aventin elektrikli göğüs pompasını sipariş ettim inşallah memnun kalırım.. 179 a aldım... yanında aventin 10lu 180ml saklama kaplarını, lansinoh göğüs kremi ve 60lı göğüs pedini aldım.toplamda 247 ödedim.. e-bebek de aynı marka 2. ürüne %50 indirim kampanyası var 30 nisanda sonmuş bu kampanya eğer ihtiyaçlarınız varsa değerlendirin derim....

Sağol canım.. Haber verdiğin iyi oldu. Sende güle güle kullan:))

evet canım cidden öyleymiş bugün kıpır kıpırız maşalllah.. :)) ne kadar pimpiriğiz yaa

Kızlar bugün kimsenin sesi çıkmadı. Nasılsınız. Benim oğlan galiba büyüdü:) artık göbeğimin üstünde de oynuyor:) ayrıca çok sert tekmeliyo:)) özellikle sabahları. Sizin tekmeler nasıl gidiyor? Geceleri uyurken rahatsızlıklar başladı mı?

büyüyorlar ve günden güne ağırlıkları artıyor maşallah; bende artık göbek deliğimin üst tarafında hissediyorum cnm :)
benimki sabah 5-6 arası uyandırıyo beni,normalde ben uykuda öyle uyanan biri değilim :)))
anneme diyorumki bebiş uyandırıyo beni falan;dua et diyo henüz uyandırma aşamasında ilerleyen günlerde yatırmıycak bile diyo :)))

Bende bugün gebelik şekeri testimi yapptırdım kızlar;nihayet bi testten daha hayırlısıyla kurtulduk ;
50 gr lık şeker yükleme sonucum; açlık kan şekeri 98, şekerli suyu içtikten sonrada 125 çıktı; yani herşey normal değerlerde gözüküyor;
c.tesi günü kontrolmüz var,doktorumuzada göstericez sonucumuzu inş..
50 grlık yükleme bile bugün bana zor geldi kızlar yaa;iyiki 100 grlık yüklemeye gerek kalmadı,nasıl yapardım bilmiyorum walla ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…