- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.641
bebişin güle güle sağlıklı günlerde kullansın inş canım.. bizde bu hafta tamamlayacağız inş kociş hafta içi bir gün işe gitmeyecek beraber alışverişi tamamlayacağız rabbim kısmet ederse ....
canım maşallah baya bi tamamlamışşın alışverişini bu aldıklarının hepsini joker mağazasından alsaydın hediye çeki kazanırdın.fiyatlar hemen hemen senin aldıklarınla aynı 300 tl lışverişe 100 tl hediye çeki veriyorlar..e bebek te 250 tl alışverişe 50 tl hediye çeki veriyorlar...
ben daha hiçbirşey almadım doğru dürüst..sadece şampuan,pişik kremi.sabun.göğüs,vucut sütü aldım bühchen marka.prima premium 1 adet yeni doğan.2 adette büyüklerinden aldım.
Maşallah canım.. Sen her şeyi halletmişsin. Allah kullanmayıda nasip etsin inşallah.. Bu arada bebeğinin hıçkırığını hisseden birini buldum sonunda.. İster istemez korkmaya başladım, başka bir şey midir diye:) ama bildiğimiz hıçkırık işte..:)
Kızlarrr ne alemdesiniz :)) şaka maka 7. aylarımız bitiyor daha ilk yazdığımı hatırlıyorum 4 5 haftalıkken bu h.sonu tekrar kontrolümüz var oğluşum tam gaz tekmelere devam ediyor. Dua ediom karnımdakinin tam tersi uslu bir bebek olur doğunca inş.
selam hanımlar;
gerçektende zaman ne kadar hızlı geçiyor,7aylık kocaman göbişlerle geziyoruz ortalıkta :))
biz bugün bebişimizin karyolasınıda aldık,daha doğrusu annem sağolsun bizde adettir anaanne alır bebişinn yatağını;
çilekten beğendiğim karyolayı aldık bugün,ayın 8inde gelip kurucaklar inşallah,şimdiden heyecanlanmaya başladım biranönce odamda gelsin yerini alsın istiyorum :)))))
Allah sağlıkla kullandırsın inşallah canım.. Çilekten hangi yatağı aldın, dream mi safari mi? bende çilek düşünüyorum. Büyüyen yataktan.
safari yi aldım cnm:) daha bi canlı geldi bna; sen hangisini düşünüyorsun?
safari yi aldım cnm:) daha bi canlı geldi bna; sen hangisini düşünüyorsun?
hayırlı olsun :) kaça aldınız?
Ben dream düşünüyorum. Yeşil ve sarı ağırlıklı olduğu için olurda ikincisi kız olursa ona da uysun diye. ben Birinci'yi doğurdum, ikinciyi düşünüyorum:)) ama aklımda safari deyok değil.
Günaydın kızlar:))) ben çok heyecanlıyım, yarın doktor kontrolümüz var, Allah'ın izniyle oğlumu göreceğim:)) bakalım büyümüşmüyüz. Annesi büyüyor ama. Kızlar bu hafta itibariyle tam 10 kilo aldım. Sizde durumlar nasıl? Ben biraz kötü mü gidiyorum?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bence kilon normal ben 15 haftalık hamileyim haftaya kontrolüm var inşallah öğrenirim bebeğimin cinsiyetini ben 56 kilo ile hamile kaldım şimdi 15 hafta 5 günlük bebişim 2 kilo aldım :)
Umarım bebeğin sağlıklı ve büyümüştür:)...
Günaydın kızlar:))) ben çok heyecanlıyım, yarın doktor kontrolümüz var, Allah'ın izniyle oğlumu göreceğim:)) bakalım büyümüşmüyüz. Annesi büyüyor ama. Kızlar bu hafta itibariyle tam 10 kilo aldım. Sizde durumlar nasıl? Ben biraz kötü mü gidiyorum?
Hiç kilo alamıcam die düşünen ben de 10 buçuk kilo almışım :) buarada bizde aldık beşiğimizi kızlar benim evim küçük olduğundan büyüyen beşiklere bakmadım bile altı çekmeceli caploonbaa dan çok tatlı uyku setli bir beşik aldık oğluşuma
Julian | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
burda görünen büyüyen beşiği benimki normal 1,30cm lik beşik acaba hata mı yaptık sizler büyüyen beşik almışsınız :S neyse hayırlısı artık. Bizimde yarın kontrolümüz kızlar son kontrollerinizde bebişlerimiz kaç kilo olmuş yazalımmı
Hiç kilo alamıcam die düşünen ben de 10 buçuk kilo almışım :) buarada bizde aldık beşiğimizi kızlar benim evim küçük olduğundan büyüyen beşiklere bakmadım bile altı çekmeceli caploonbaa dan çok tatlı uyku setli bir beşik aldık oğluşuma
Julian | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
burda görünen büyüyen beşiği benimki normal 1,30cm lik beşik acaba hata mı yaptık sizler büyüyen beşik almışsınız :S neyse hayırlısı artık. Bizimde yarın kontrolümüz kızlar son kontrollerinizde bebişlerimiz kaç kilo olmuş yazalımmı
bende 11 kilo almışım canım bence iyi 10 kilo son 2 ayda 4 yada 5 kilo alsan 15 kiloyla doğum yaparsın Allahın izniyle.seninle bizim bebişlerimiz aynı sanırım yarın benimki 30+1 günlük olacak.kontrolden sonra bebeğinin kilosu ve boyunu paylaşırsan sevinirim bana da fikir olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?