Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)


Hadi bakalım hayırlısı cnm;okadar keyifliki bebişlerimize alışveriş yapmak,ben çok mutlu oluyorum walla :))

Natucum da yazmadın yazmadın bi yazdın tam yazdın walla :))) aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim inşallah :))
herşeyi almışsın sayılır :)))
 

canım Jokeri hiç bilmiyordum bir de e-bebekten aldıklarım 210 civarı tuttu. diğerleri hep başka mağazalardan. hızlıca almam gerektiği ve tamamlamam gerektiği için aldım gitti artık napalım :)

daha vakit var ama tatlım sen de tamamlarsın. aldıklarını güle güle kullansın bebişin


inşallah tatlım bütün bebişlerimize nasip olsun inşallah. yok yok korkma ben cidden arada bir hissediyorum. çok ilginç bi duygu, neden oluyor acaba
 
Kızlarrr ne alemdesiniz :)) şaka maka 7. aylarımız bitiyor daha ilk yazdığımı hatırlıyorum 4 5 haftalıkken bu h.sonu tekrar kontrolümüz var oğluşum tam gaz tekmelere devam ediyor. Dua ediom karnımdakinin tam tersi uslu bir bebek olur doğunca inş.
 

evet ben daha dün gibi hatırlıyorum idrar testi yaptığım günü.... :) daha 5 haftalıktı ... şimdi artık doğum izni hesapları yapmaya başladım.. zaman ne kadar hızlı geçiyor ya..
 
selam hanımlar;
gerçektende zaman ne kadar hızlı geçiyor,7aylık kocaman göbişlerle geziyoruz ortalıkta :))
biz bugün bebişimizin karyolasınıda aldık,daha doğrusu annem sağolsun bizde adettir anaanne alır bebişinn yatağını;
çilekten beğendiğim karyolayı aldık bugün,ayın 8inde gelip kurucaklar inşallah,şimdiden heyecanlanmaya başladım biranönce odamda gelsin yerini alsın istiyorum :)))))
 

Allah sağlıkla kullandırsın inşallah canım.. Çilekten hangi yatağı aldın, dream mi safari mi? bende çilek düşünüyorum. Büyüyen yataktan.
 
safari yi aldım cnm:) daha bi canlı geldi bna; sen hangisini düşünüyorsun?

Ben dream düşünüyorum. Yeşil ve sarı ağırlıklı olduğu için olurda ikincisi kız olursa ona da uysun diye. ben Birinci'yi doğurdum, ikinciyi düşünüyorum:)) ama aklımda safari deyok değil.
 
hayırlı olsun :) kaça aldınız?

1000 tl ye aldık cnm; karyolası iki tanede yatağı içinde,bi normal yatak bide daha sonra büyüyen karyola olduğu için büyük yatağı ,bi takımda safari nevresim takımı ..karyolanın ucundada 3çekmecesi var oda güzel ..

Ben dream düşünüyorum. Yeşil ve sarı ağırlıklı olduğu için olurda ikincisi kız olursa ona da uysun diye. ben Birinci'yi doğurdum, ikinciyi düşünüyorum:)) ama aklımda safari deyok değil.

oda güzel walla cnm,hemen hemen aynısı ,bi tek üzerindeki karakterler farklı :)))
 
Günaydın kızlar:))) ben çok heyecanlıyım, yarın doktor kontrolümüz var, Allah'ın izniyle oğlumu göreceğim:)) bakalım büyümüşmüyüz. Annesi büyüyor ama. Kızlar bu hafta itibariyle tam 10 kilo aldım. Sizde durumlar nasıl? Ben biraz kötü mü gidiyorum?
 

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bence kilon normal ben 15 haftalık hamileyim haftaya kontrolüm var inşallah öğrenirim bebeğimin cinsiyetini ben 56 kilo ile hamile kaldım şimdi 15 hafta 5 günlük bebişim 2 kilo aldım :)

Umarım bebeğin sağlıklı ve büyümüştür:)...
 

Ben 20. Haftamdayken 1 kilo almıştım. Her şey ondan sonra başladı maalesef:) Allah bir iştah veriyor, önüne geçemiyorsun:)) cinsiyetini öğrenince haber ver canım..
 

Senden daha kötü olanlarda var canım ben 28 haftamdayım 10 kılo aldım bu iştah bizi nerelere götürecek merak ediyorum
 
bendede ne olduysa son bi kaç haftada oldu kızlar,8 kg almışım :) maşallahım varr aynı hızlada devam ediyorum walla,hele bide yaz geldiki dondurma falan hüpletiyorum mideye wallaaa :))
 
Hiç kilo alamıcam die düşünen ben de 10 buçuk kilo almışım :) buarada bizde aldık beşiğimizi kızlar benim evim küçük olduğundan büyüyen beşiklere bakmadım bile altı çekmeceli caploonbaa dan çok tatlı uyku setli bir beşik aldık oğluşuma
Julian | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
burda görünen büyüyen beşiği benimki normal 1,30cm lik beşik acaba hata mı yaptık sizler büyüyen beşik almışsınız :S neyse hayırlısı artık. Bizimde yarın kontrolümüz kızlar son kontrollerinizde bebişlerimiz kaç kilo olmuş yazalımmı
 

canım beşik gerçekten çok güzelmiş.güle güle kullanın.bende büyüyen beşik almayacağım. 1.30 bence iyi 2 yaşına kadar kullansa yeter.fiyatı nedir canım.
bu arada ben en son 29+0 da doktora gittim.38 cm. 1300 gr dı.ama benimki kız olduğu için daha minyon olabilir.erkekler biraz daha büyük olabilir..
 

bende 11 kilo almışım canım bence iyi 10 kilo son 2 ayda 4 yada 5 kilo alsan 15 kiloyla doğum yaparsın Allahın izniyle.seninle bizim bebişlerimiz aynı sanırım yarın benimki 30+1 günlük olacak.kontrolden sonra bebeğinin kilosu ve boyunu paylaşırsan sevinirim bana da fikir olur.
 

cnm çok güzelmiş beşiğin güle güle kullanın inşallah :)
bende heyecanlı bi şekilde karyolamızın gelmesinibekliyorum walla :))
bnm kontrolüm geçen hafta c.tesiydi cnm; bebişim 1000 gr civarındaydı :) sizde yazın bakalım kaç gr olmuş sıpalar :))
kiloları sadece bize aldırmasalar kendileride alsa bari :)))
 

inşallah son 2 ayda 4-5 kiloyla kurtuluruz cnm :))
bendeki bu iştahla bakalım kaçla kapatırız doğumu :)) hersabah tartıya çıkmaya korkuyorum artık,ne güzel almıyorum almıyorum diyodum ama oğlan yediriyo bu aralar :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…