Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Merhaba hanimlar,

Nasilsiniz bakalim gunleriniz nasil geciyor?

Biz bugun doktora gittik uzun zamandir gormemistim bebisimi, masallah buyumusuz artik, boyumuz 34cm kilomuz 1200gram olmus. Bu arada 4d ultrasonda gordum bebisimi yanaklari tombis tombisti kuzumun:))

Kizlar evinizde egzersiz yapiyormusunuz? Bugun druma sordum ozel hastanelerde normal dogum cok nadir oluyormus diye soylentiler var dedim. Doktorum dediki ilk etapta illaki normal dogum bizimde tercihimiz ama zamanin bayanlari tembel oldugundan hemen sezaryan istiyolar dedi. Eskiden kadindan son aylara kadar yerde camasirlarini yikiyolardi bacaklarini ayirip dedi ama bu zamanin kadinlari bacak bacak ustune atip tembel tembel oturuyolar dedi yani normal dogum yapip yapmicamigiz kendi elimizde hanimlar. Egzersizlerin gercekten cok faydasi olduguna inaniyorum ben nette bi kac hamileler icin videolar var onlari gunde yarim saat yapip insallah isimizi kolaylastira biliriz allahin izniyle. Sizinle paylasmak istedim :))

evet canım haklısın egzersz cok önemli gecenlerde basladım bende pilatese ebru sallının hamile pilatesn dvdsini aldık..yapmaya calısıyorum birde 10kilo alınca malum hem esnerm hem form tutarız kızımla diye!
Bizde saglık ocagına gittk dün kalp sesini dinlerken bile kıpırkıpırdı bizimki masallah artık kolunu fan dayayınca dısardan hissediyorum iyice!

bebişinle güle güle kullanın canım.

bende de bacak kasılması falan gibi şeyler oluyor canım.
ve ben de eski halimi unuttum diyorum. fotolara bakınca vücudumdaki değişime inanamıyorum. doğumdan ben de birazcık korkmaya başladım. aslında canım acıyacak falan diye değil, herşey yolunda gidecek de oğluşumu sağlıkla kucağıma alabilecek miyim diye endişelerim oluyor.
bu arada geceleri sağa dönsem ağrıya uyanıyorum sola dönsem ağrıya uyanıyorum. şimdiden uykusuz geceler başladı

döndüm canım, evimiz babamız burada elimiz mahkum dönmek zorundayız hehhehe
yazarım mutlaka 15 mayısı, çok merak ediyorum ben de bebişimi görmeye sabırsızlanıyorum

Canım sen gerçekten çok bekledin oğluşunu görmek için, bol bol gör hasret gider..:)

evet evet canım doğuma kadarki son görüşüm olacak üstelik, çok heyecanlıyım

kızlar itiraf ediyorum kendimi çok cirkin hissediyorum, sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum.
biliyorum kutsal birşey için, doğumdan sonra toparlanacak ve en önemlisi oğluşum için değer. ama bu aralar hissiyatım bu.
kendini benim gibi hisseden var mı

Son düzenleme:

kız ben aksine yüzümü daha güzel bi hissetmeye başladım,kilo alınca yanaklarım falan doldu yaa hoşuma gidiyo :)) hayatım boyunca hep zayıftım çünkü :)
ama vücut olayını karıştırmayalım tabi önden giden koca bir göbekle anca hamile sempatikliği yapmaya çalışıyorum :))))

ben daha hamile kalır kalmaz aldım o dvd yi,hemen internetten pilates topu ve o uzayan lastiklerden sipariş verdim :) hamileliğimin 4. ayında başladım bi kaç hafta yaptım ama gel görki şuan yapıyomuyummmm :SSSSS malesefff:))
ama tekrar yapmaya başlasam fena olmaz tabii :) kısmet bakalımmm

hihihi ne güzel ben de aksine suratımı tabak gibi hissediyorum. o yuvarlıklıkta gibi geliyor heheh
ben dehep zayıf biri oldum ondan bu kadar garip geliyor sanırım, zira artık tartılmıyorum bile bu yuzden

hihihi ne güzel ben de aksine suratımı tabak gibi hissediyorum. o yuvarlıklıkta gibi geliyor heheh
ben dehep zayıf biri oldum ondan bu kadar garip geliyor sanırım, zira artık tartılmıyorum bile bu yuzden

boşver natucum yuvarlak suratlarımızın tadını çıkaralım :)))
bende hergece tartılıyorum hergece 600-700 gr fazla geliyorum kız son bi haftadır :))
son iki ayımız bakalım ne olacak bu gidişle :)) tartılmamak en doğrusu galibaa :)

yok yokkk tartılmayalım, akışına bırakalım ne olacaksa olacak artık heheheh

tabiki de ben sabah kalkınca aynaya bakmamaya calışıyorum evde kendi kendime makyaj yapıyorum bir de sormaki bnm yüzümde şişlik oldu elim yüzüm şiş şiş geziyorum ... bnde sen gibi hep böyle kalacakmışım gibi geliyor tabiki doğumdan sonra düzelecek inş...

bnm psikolojim bozulur pek düzgün olduğunu da söyleyemem hani hiç tartılmıyorum dr dan dr a

güzel annecikler ben de bikaç gündür değişik durumlar cıktı ortaya ... hamileliğin ilk başında bulantılarım olmamaıştı şimdi sürekli midem bulanıyor istifra ediyorum diyorum ki 8. ayda olacak işmi kendimi sürekli yorgun hissediyorum halsizimmm oturduğum yerden wc e gitsem nefes nefeseyimm ... dışarı çıkınca baygınlık hissi geliyorrr .... evde sütyen takmıyorum cok bol giyiniyorum ama biyere giderkken normal giyindiğm halde daralıyorum nefes alamıyorum....
ayrıca kaşınmaya başladım ben:26::26::26::26: eğilip kalkamıyorum hemen kasıklarıma ağrı geliyorrr ve tabiki baş ağrılarıııı

acep diyorum erken doğum belirtisimidir korkuyorum ben gibi ıolan varmı ?

Ben bugün tartılmaya cesaret ettim ve tam 11 kilo almışım:18: Bu gidişle kaç kilo ile kapatırım mechulll, ama yüzüm ilk defa bu kadar hoş geliyo bana yuvarlak yuvarlak hatta geçen anneme dedimki benim gizli gamzem varmış kılo alıncamı ortaya çıktı nee

ben de bikaç hafta yapıp bıraktım böyle sporlar bana göre değil ya hayatımda hiçbir zaman düzenli spor yapamadım ben ama hergün en az 4 km yürüyorum.. tek yaptığım spor düzenli yürüyüş... doğuma faydası olacak mı göreceğiz bakalım:)

ben de bu hafta 1 kilo daha almışım....ama çok şükür vücudumda bi şişme yok alyansımı takabiliyorum hala:) tuzu azaltın kızlar şişme olmaz, ben tuzu da şekeri de yarı yarıya azalttım çok faydasını gördüm.

Son düzenleme:

bulantılar bu aylarda normalmiş birkaç arkadaşım da yaşadı... baygınlık hissi tansiyondan mı acaba? normal mi ölçütürüyormusun?

ben de fena kaşınıyorum bazen.. benim de bacaklarımın ön tarafları çatladı ne yazıkki... inşallah göbeğimiz çatlamaz.. kaşınınca hemen kremle ov sakın kaşıma .... bacaklarımı gördüğümde çok üzülmüştüm ama alıştım şimdi... kolay bir şey değil sonuçta baya bi genişledik böyle çatlaması gayet normal artık kabullendim

Aman kizlar bende kasindikca yaglaniyorum surekli:)) catlaklarla savasmak bu olsa gerekk.

Bu arada genital temizligini yapabiliyormusunuz hala? Ben artik goremiyorum aynayla halletmeye calisiyom bakalim gittigi yere kadar ins

maşallah canım

hep ölçüyorlar normal çıkıyoor tansiyon ama bnde süpheleniyorummm cnm.... şeker yksekliği yaparmı ki acaba bu durumu... kaşınınca cok kaşıdım bn göbeğim de 1 tane çatlama olmuş ovarak deniyecem bnde cnmm

Aman kizlar bende kasindikca yaglaniyorum surekli:)) catlaklarla savasmak bu olsa gerekk.

Bu arada genital temizligini yapabiliyormusunuz hala? Ben artik goremiyorum aynayla halletmeye calisiyom bakalim gittigi yere kadar ins

ben yapamıyorum cnm gecen ay kullanmaya başladım tüy dökücü dr a sormuştum kullanabilirsin dedi. ty dökücü pratik geldi bana ağda desen bana cok uzak zaten

catlaklarda ben yağlandımdı ama azıcık çatlamış işte :18::18::18::18::18:

Ben normalde eldivenle hallediyorum simdilikde oyle devam ediyo, ins sonuna kadar eldiveni kullana bilirim tuy dokucuye pek gecmek istemiyorum tuyler incelmisken geri kalinlasmasin diye.

Bende sanki biraz biraz catliyorum ama savas icindeyim sabah oglen aksam hic zaman mekan fark etmez :))

Bende ilk basta hic bulanmadim kusmadim ama sanki senin dedigin gibi bazen midem bulaniyor gibi oluyor ama cok sukur kusmadim henuz. Bas donmesini bende yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…