- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.681
canlar nasılsınız.....
oğlumla ben iyiyiz cok şkr ...dün itibariyle bebğimizineksiklerini tamamladık bebeğimize giyecek ciciler havlu hastahaneçıkışları emzikler biberonlar bebeport kanguru alt açmak için takım annesinede lohusa pijaması emzirme sütyeni vs aldık işte... ama bu işleri yaparken çokkkk ama çokkk yoruldukkk
bugunde anneannesi geldi temizlik yaptıkkk ... anneanne ile dedeye oda hazırladık geldiklerinde rahat etsinler diye...
kızlar bu arada bu ay doktorum bnm için doppler çekimi yapacak kan gidişini ölçmek içinboyutlu ulturasonda bakmıştı aslında sizden böyle bişey istendimi... acaba dr u değiştirdim diye mi oldu bilmiyorum...
diyabet şekeri bni zorluyor bazen çok canım cekiyor az tatdıyorumm gecenlerde şekerim düşmüş bni bayıltıyordu az daha allah korusun korktumda evde kmsede yoktu
kızlr bni geceleri kasıntı tutuyor vücudumu... bacaklarım kasılıyor uyuşuyor kendiimi çok uzun zamandır hamiş sanıyorumm veee itiraf ediyorum doğumdan çok korkuyorum uykularım kaçıyorr:44::44::44::44::44::44:
aman cnm kendini çok yormamaya dikkat et,dinlene dinlene yap işlerini ; döndün demekki yaşadığın ülkene hadi hayırlısı bakalım, 15 mayıstaki kontrolünden sonra gelişmeleri yaz bize :)) arayı çok açma :))
Canım sen gerçekten çok bekledin oğluşunu görmek için, bol bol gör hasret gider..:)
kızlar itiraf ediyorum kendimi çok cirkin hissediyorum, sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum.
biliyorum kutsal birşey için, doğumdan sonra toparlanacak ve en önemlisi oğluşum için değer. ama bu aralar hissiyatım bu.
kendini benim gibi hisseden var mı
evet canım haklısın egzersz cok önemli gecenlerde basladım bende pilatese ebru sallının hamile pilatesn dvdsini aldık..yapmaya calısıyorum birde 10kilo alınca malum hem esnerm hem form tutarız kızımla diye!
Bizde saglık ocagına gittk dün kalp sesini dinlerken bile kıpırkıpırdı bizimki masallah artık kolunu fan dayayınca dısardan hissediyorum iyice!
kız ben aksine yüzümü daha güzel bi hissetmeye başladım,kilo alınca yanaklarım falan doldu yaa hoşuma gidiyo :)) hayatım boyunca hep zayıftım çünkü :)
ama vücut olayını karıştırmayalım tabi önden giden koca bir göbekle anca hamile sempatikliği yapmaya çalışıyorum :))))
hihihi ne güzel ben de aksine suratımı tabak gibi hissediyorum. o yuvarlıklıkta gibi geliyor heheh
ben dehep zayıf biri oldum ondan bu kadar garip geliyor sanırım, zira artık tartılmıyorum bile bu yuzden
boşver natucum yuvarlak suratlarımızın tadını çıkaralım :)))
bende hergece tartılıyorum hergece 600-700 gr fazla geliyorum kız son bi haftadır :))
son iki ayımız bakalım ne olacak bu gidişle :)) tartılmamak en doğrusu galibaa :)
kızlar itiraf ediyorum kendimi çok cirkin hissediyorum, sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyorum.
biliyorum kutsal birşey için, doğumdan sonra toparlanacak ve en önemlisi oğluşum için değer. ama bu aralar hissiyatım bu.
kendini benim gibi hisseden var mı
boşver natucum yuvarlak suratlarımızın tadını çıkaralım :)))
bende hergece tartılıyorum hergece 600-700 gr fazla geliyorum kız son bi haftadır :))
son iki ayımız bakalım ne olacak bu gidişle :)) tartılmamak en doğrusu galibaa :)
ben daha hamile kalır kalmaz aldım o dvd yi,hemen internetten pilates topu ve o uzayan lastiklerden sipariş verdim :) hamileliğimin 4. ayında başladım bi kaç hafta yaptım ama gel görki şuan yapıyomuyummmm :SSSSS malesefff:))
ama tekrar yapmaya başlasam fena olmaz tabii :) kısmet bakalımmm
güzel annecikler ben de bikaç gündür değişik durumlar cıktı ortaya ... hamileliğin ilk başında bulantılarım olmamaıştı şimdi sürekli midem bulanıyor istifra ediyorum diyorum ki 8. ayda olacak işmikendimi sürekli yorgun hissediyorum halsizimmm oturduğum yerden wc e gitsem nefes nefeseyimm ... dışarı çıkınca baygınlık hissi geliyorrr .... evde sütyen takmıyorum cok bol giyiniyorum ama biyere giderkken normal giyindiğm halde daralıyorum nefes alamıyorum....
ayrıca kaşınmaya başladım ben:26::26::26::26: eğilip kalkamıyorum hemen kasıklarıma ağrı geliyorrr ve tabiki baş ağrılarıııı
acep diyorum erken doğum belirtisimidir korkuyorum ben gibi ıolan varmı ?
Ben bugün tartılmaya cesaret ettim ve tam 11 kilo almışım:18: Bu gidişle kaç kilo ile kapatırım mechulll, ama yüzüm ilk defa bu kadar hoş geliyo bana yuvarlak yuvarlak hatta geçen anneme dedimki benim gizli gamzem varmış kılo alıncamı ortaya çıktı nee
bulantılar bu aylarda normalmiş birkaç arkadaşım da yaşadı... baygınlık hissi tansiyondan mı acaba? normal mi ölçütürüyormusun?
ben de fena kaşınıyorum bazen.. benim de bacaklarımın ön tarafları çatladı ne yazıkki... inşallah göbeğimiz çatlamaz.. kaşınınca hemen kremle ov sakın kaşıma .... bacaklarımı gördüğümde çok üzülmüştüm ama alıştım şimdi... kolay bir şey değil sonuçta baya bi genişledik böyle çatlaması gayet normal artık kabullendim
Aman kizlar bende kasindikca yaglaniyorum surekli:)) catlaklarla savasmak bu olsa gerekk.
Bu arada genital temizligini yapabiliyormusunuz hala? Ben artik goremiyorum aynayla halletmeye calisiyom bakalim gittigi yere kadar ins
ben yapamıyorum cnm gecen ay kullanmaya başladım tüy dökücü dr a sormuştum kullanabilirsin dedi. ty dökücü pratik geldi bana ağda desen bana cok uzak zaten
catlaklarda ben yağlandımdı ama azıcık çatlamış işte :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?