- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.661
bende 11 kilo almışım canım bence iyi 10 kilo son 2 ayda 4 yada 5 kilo alsan 15 kiloyla doğum yaparsın Allahın izniyle.seninle bizim bebişlerimiz aynı sanırım yarın benimki 30+1 günlük olacak.kontrolden sonra bebeğinin kilosu ve boyunu paylaşırsan sevinirim bana da fikir olur.
Kızlar bugün doktor kontrolündeydim.. 29+5 im..Her şey yolunda çok şükür. Oğlum 41 cm, 1,710 gram olmuş:) doktor tombiş bir oğlun olacak dedi. Çok sevindim, çünkü yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum. Karşılığını almak çok güzel..ayrıca bugün oğlumun odasını da aldım. Haziran'ın başında gelecek. Çilek mobilyadan aldım.. Allahım izin versin de içindede göreyim inşallah...
ohh ne güzel maşallah diyelim oğluna :)) tombiş bebekleri çok severim ben,inş. bnm oğlumda tombiş olur :))
hangi modeli aldın cnm çilekten ??
Sağol canım:)) ben çilekten baby dream modelini aldım.. Bu model hem erkek hem kıza uyuyor.. Daha şimdiden ikinciyi düşünüyorum yani:) büyüyen yatak, dolap ve çamaşırlık aldım ben.
iyi yapmışsın cnm güle güle kullan takımını :)
hele bunu bi doğuralımda bakalım kızı yapana kadar neler olur :)))
İnşallah canım, çok teşekkür ederim. Ama ben arayı pek açmayı düşünmüyorum, 1 yaş olsun aralarında diyorum.. Ama bakalım kısmet:)))
Kizlar kontrolden geldim benim bebisim 1200kg hala 3 hafta once 850 gr di yaklasik 400 gr almisiz doktorum gayet normal demesi beni tatmin etmedi sizin bebislerin masallahi var 28. Haftamiz bitmek uzere acaba ondan midir bu aramizdaki farksanirim kendimi kandriyorum cok istahimda yok yiyemiyorum napiyim buarada daha ters donmemis bide benim boyum 1.50 normal dogumu sordum yuksek ihtimal zor dedi ama bellide olmicani soyledi bugun cok mutlu degilim siz anlicaniz..
Tatlı anneler ve bebişleri merhaba,
biz bu aralar tadilat, taşınma telaşından çok yoruluyoruz. valla erken doğuracağım diye korkuyorum. hayırlısı.
ben bebişimi 20. haftadan beri görmüyorum, biliyorsunuz burada durumlar farklı. ama 15 mayısta 3d ultrasonumuz var. hayırlısıyla o gün yine göreceğim oğluşumu. o yüzden kilosu ya da boyu konusunda hiçbir fikrim yok maalesef. ama karnıma bakınca oğluşumun sağlıkla büyüdüğünü görebiliyorum. ama doktorlara da internette yazılanlara da bakınca görüyorum ki kilo karşılaştırması yapmak aslında çok doğru değil bebişler için. çünkü ultrasonlar ortalama bir kilo veriyor ve hata payı olabiliyormuş. o yüzden bebişinizin kilosu azıcık az çıkarsa hemen endişelenmeyin anneciklerbugüne kadar ortalama 8 kg aldım ben de. iştahım çok açık değil ama abur cubura sarıyorum bazen. biskuviler dondurmalar falan derken abuk sabuk saatlerde bir bakıyorum bir paket biskuvi bitmiş hehehe. hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da veririz bu kilolaları napalım artık
Tatlı anneler ve bebişleri merhaba,
biz bu aralar tadilat, taşınma telaşından çok yoruluyoruz. valla erken doğuracağım diye korkuyorum. hayırlısı.
ben bebişimi 20. haftadan beri görmüyorum, biliyorsunuz burada durumlar farklı. ama 15 mayısta 3d ultrasonumuz var. hayırlısıyla o gün yine göreceğim oğluşumu. o yüzden kilosu ya da boyu konusunda hiçbir fikrim yok maalesef. ama karnıma bakınca oğluşumun sağlıkla büyüdüğünü görebiliyorum. ama doktorlara da internette yazılanlara da bakınca görüyorum ki kilo karşılaştırması yapmak aslında çok doğru değil bebişler için. çünkü ultrasonlar ortalama bir kilo veriyor ve hata payı olabiliyormuş. o yüzden bebişinizin kilosu azıcık az çıkarsa hemen endişelenmeyin anneciklerbugüne kadar ortalama 8 kg aldım ben de. iştahım çok açık değil ama abur cubura sarıyorum bazen. biskuviler dondurmalar falan derken abuk sabuk saatlerde bir bakıyorum bir paket biskuvi bitmiş hehehe. hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da veririz bu kilolaları napalım artık
canlar nasılsınız.....
oğlumla ben iyiyiz cok şkr ...dün itibariyle bebğimizineksiklerini tamamladık bebeğimize giyecek ciciler havlu hastahaneçıkışları emzikler biberonlar bebeport kanguru alt açmak için takım annesinede lohusa pijaması emzirme sütyeni vs aldık işte... ama bu işleri yaparken çokkkk ama çokkk yoruldukkk
bugunde anneannesi geldi temizlik yaptıkkk ... anneanne ile dedeye oda hazırladık geldiklerinde rahat etsinler diye...
kızlar bu arada bu ay doktorum bnm için doppler çekimi yapacak kan gidişini ölçmek içinboyutlu ulturasonda bakmıştı aslında sizden böyle bişey istendimi... acaba dr u değiştirdim diye mi oldu bilmiyorum...
diyabet şekeri bni zorluyor bazen çok canım cekiyor az tatdıyorumm gecenlerde şekerim düşmüş bni bayıltıyordu az daha allah korusun korktumda evde kmsede yoktu
kızlr bni geceleri kasıntı tutuyor vücudumu... bacaklarım kasılıyor uyuşuyor kendiimi çok uzun zamandır hamiş sanıyorumm veee itiraf ediyorum doğumdan çok korkuyorum uykularım kaçıyorr:44::44::44::44::44::44:
ne güzel cnm bitmiş sayılır herşey,insan nasıl rahatlıyo eksikleri alınca dimi :)))
bnmde hemen hemen herşey tamam ama hala gözüm dışarı çıktığımda mağazalarda falan; eşime diyorumki hiç oyuncak almadık bizim oğlana,yuh artık diyoo durda o eksik kalsın :))
cnm doktor 3d den sonra tekrar doppler istemedi benden,25 mayısta kontrolümüz var daha sonra her 2 haftada bi gitmeye başlıcaz,çünkü 32. haftamız dolmuş olucak ama son haftalarda falan tekrar doppler çekerse doktor söylerim cnm... bacak kasılması bendede çok oluyor,hatta bu ne diye anlam verememiştim ama sabahları baya baya çekiliyo bacaklarım sanki uzuyomuş gibi değişik bi his :))
allah doğumda yardımcımız olsun cnm bakalım ne olacak nasıl olacak doğum hikayelerimiz :))
evet cnm insanın üstünden bayağı bir yük kalkıyorr ... bnde gideceğim 2 hafta sonra muhtemelen bizi de 2 haftadA BİR ÇAĞIRACAK.doğumumuzmu yaklaşıyor ne
hamişlikte değişik hisler cok var sanki hep böyle kalacakmısım gibi hiisssediyorum annem saçmalama diye kzıyor bana :)..
rabbim doğumda hepimizin yardımcısı olsun inş.
Hiç kilo alamıcam die düşünen ben de 10 buçuk kilo almışım :) buarada bizde aldık beşiğimizi kızlar benim evim küçük olduğundan büyüyen beşiklere bakmadım bile altı çekmeceli caploonbaa dan çok tatlı uyku setli bir beşik aldık oğluşuma
Julian | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
burda görünen büyüyen beşiği benimki normal 1,30cm lik beşik acaba hata mı yaptık sizler büyüyen beşik almışsınız :S neyse hayırlısı artık. Bizimde yarın kontrolümüz kızlar son kontrollerinizde bebişlerimiz kaç kilo olmuş yazalımmı
ohhh ohhh ne güzel hamarat hatun,yap bakalım hemen ikinciyii :)ben 3-4 yaş koycam araya kısmetse :)) allah gönlümüze göre versin inşallah :))
cnm bence çok bozma moralini,bunlar ortalama değerler yani doktorların söyledikleri kesin kg ler değil; bak bnde 27. haftamda gttm kontrole,1000 gr gelmişti ve doktorum dediki haftanla gayet uyumlu kilosu,
sende benden bir hafta ilerde olduğuna göre 1200 gayet normal gibi geldi bna cnm .. sağlıcakla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza :)))
ohhh ohhh ne güzel hamarat hatun,yap bakalım hemen ikinciyii :)ben 3-4 yaş koycam araya kısmetse :)) allah gönlümüze göre versin inşallah :))
Ben biraz yaşlıyım canım, ondan hemen olur diyorum:))))))
Öylemi dersin cnm ne biliyim insan bi tuhaf oluyor düşünsene 7 aylık doğsa 1 kiloluk bebeğim olcak benm de doktorum aynısını söyledi haftanla gayet uyumlu dedi umarım herşey yolundadır içerde buarada bu aralar çok çabuk yoruluyorum kasıklarımda ağrı hissediyorum bacak ve kalçama da çok vuruyor ağrılarım geceleri de pek uyuyamıyorum
Ben biraz yaşlıyım canım, ondan hemen olur diyorum:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?