Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

kızlar öncelikle selam;
iki gündür bi mevzudan dolayı çok stresli tel. görüşmeleri yaşadım,çok çok önemli bir ailesel mevzuydu,bugün yine aynı stresli olayı yaşayınca baya bi gerilmişim,tuvalete bi gittim kan gelmiş benden,bi iki peçete sildim çok değil ama biraz biraz kan var,çok korktum hemen eşimle hastanemizi aradık nöbetçi kadın doğumcu doktoru varmış,gittik doktor baktı neyseki bebişin hareketlerinde kalp atışlarında bi problem çıkmadı,doktor bide nst yapalım dedi,nst yaptılar sancı falan varmı yokmu diye,allaha şükür onun sonucuda normal çıktı ... ama yaşadığım korkuyu anlatamam,doktor 3-4 gün yatıp dinlenicen hiçbişey yapmıcaksın dedi,
offf kızlar siz siz olun aman kafanıza ne başka bişey takın nede evde ağır işler yapın,sakın haaa!! bugünki duyguyu anlatamam,
bide stresini çektiğim mevzunun benlede hiç alakası yokken gereksiz yere oğluşumda benle aynı sıkıntıyı yaşadı ...

cnm cım cok üzüldüm kendine copk dikkat ettt hiçbirşeyi kafana takma... hiçbirsey yapmadan yt cnm allh muhafaza erken doğum olmasınnn... rabbim bizleri ve yavrularımızı korusunnn....

Aman canım dikkat et kendine.. Bu haftalar çok önemli bebeklerimiz için.. Çok geçmiş olsun.. Dinlen şimdi bol bol..

Aman canım dikkat et kendine.. Bu haftalar çok önemli bebeklerimiz için.. Çok geçmiş olsun.. Dinlen şimdi bol bol..

cnm cım cok üzüldüm kendine copk dikkat ettt hiçbirşeyi kafana takma... hiçbirsey yapmadan yt cnm allh muhafaza erken doğum olmasınnn... rabbim bizleri ve yavrularımızı korusunnn....

saolasınız kızlar; çok korktum walla ama yatıyorum şimdi kalkmadan,yatağımı bile toplamadım bebişlerimiz çok daha önemli (((

Pinu cok cok gecmis olsun canim, aman sakin hele baskasi icin kendini strese sokma, kendin icin olsa bile takma kafana biseyi hersey olacagina varir rabbim herseyin hayirlisini bilendir.

Bizde henuz bebek odasini dizmedik ne besik aldik daha ne bi dolap ona canim sıkılıyor ama yinede takmıyorum kafama er yada geç bi şekilde olacak herşey. Ben erkenden hazır olsun herşeyim sadece oğlumu bekleyelim istiyorum olur ya erken doğum olabilir aniden gelebilir bebişimiz ama eşimde biraz sıkışık bu aralar alamam diyor o yüzden fazla üstüne gitmek istemiyorum bekliyorum kuzu kuzu :) güç olmasında geç olsun halledilecek şeyler bunlar

saolasın cnm walla okadar korktumki bebişime bişey olur diye,hiçbişey yawrumdan daha önemli değil dedim yani,rabbim çok büyük bebişlerimizi sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inş.

allah verir bi kolaylığını alırsınız cnm bencede takma kafana; bizim karyolamızı da saolsun annem aldı,bizde adettir kız tarafı yapar bebeğin beşiğini,çilek mobilyanın safari modelini aldık;yatağımın ucuna doğru koyduk çok güzel oldu odama renk geldi walla :))) bide bebişimi içinde görsem asıl renk o zaman olacak:))

Cnm bizdede bessigi kiz annesi alir ama esim herseyini ben almak istiyorum odasina gore yapicam kendim dedi simdilik beklemedeyim bakalim bi sekilde olucak bende kendine biraktim sormuyorum artik ne zaman alcaz diye. Insallah canim gercekten az kaldi dogumumuza , bu topicten hangimiz ilk dogurcaz onu merak ediyorum:))

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl.....

kızlar ben cok halsizim ya wc ye bile gidemiyorum ne olacak bnm bu halimm ((((( cokk yorgunummm......
ama hep bu söz geliyor aklıma hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır....

ben bu halsizliğin normal olduğunu düşünmüyormnmm hayırlısı rabbimden inş

canım bebiş büyüyor yaa ondandandır belki halsizliğin ;hayırlısını düşün herzaman
doktorunun verdiği vitaminlerini falan tamı tamına al cnm bebişin beslensin;
benimde aksine çok iş yapasım var;ama doktor şu son olaydan sonra istirahat verdiği için full yatıyorum :S

ben de çok halsizdim ama yürüyüşlere başladıktan sonra enerji geldi bana yürüyüşü tavsiye ederim...

bende vitamin düşünüyorum tatlım da bana dr vitamin vs takviye hiç vermedi acaba ondan olbilirmi halsizliğim bu hafta kontrolum var söyliyeceğim dr a bakalım ne diyecek

sen yat boşver iş yapma isteğini onlar nasıl olsa olur bol bolll dinlen

ben de çok halsizdim ama yürüyüşlere başladıktan sonra enerji geldi bana yürüyüşü tavsiye ederim...

bende düşündüm cnm hata denedim bile yürümeyi ama bayılacak sviyeye geldim galiba bi eksiklik vr bnde ...
birde cnm gece yarısı gündüz demeden cnm kahve telvesi yemek istiyor normalde hiç aradığım bişey değildi doyamıyorum şu telveye resmen aşeriyorumm gece yarısı uyanıp kahve yapıp içip telvesini yemek istiyorum

belki tansiyon problemi vardır ?

Cnm senin demir eksiklgin var gibime geldi kansiz olanlarin cani topraksi seyler istermis. Doktorun niye hic bi takviye yazmadi onu anlamiyorum herseyin normal olabilir ama dogumda en cok kana ihtiyacimiz olacak. Sabah aksam keciboynuzu pekmezi al 1tatli kasigi

canım en azından balık hapı,demir hapı ve suda çözülen magnezyumlar varya onlardan kullanman lazım;bu haftalarda bebeğin kan hücreleri için demire,kemik gelişimi için kalsiyuma ve kilo alması için proteine ihtiyacı var cnm,
doktorum özellikle protein ağırlıklı beslen dedi,ama benimde cnm hiç et tavuk tarzı şeyler çekmiyo ( o konuda çok tedirginim

doktorundan mutlaka vitamin tarzı şeyler iste cnm; bide bebiş senin vücudundaki vitaminleri çekiyo ya ondan sen güçsüz halsiz kalıyosun,yine de bebişlerimiz iyi olsun da cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…