Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

anneler ve bebişleri nasılsınız?
biz son günlerde iyice yorulduk şu hamile halimle ne işler yapıyorum bir bilseniz. hatta annem bilse yatağa çiviler beni hehehe dün hatta ağrıdan yürüyemiyordum. çok korktum. bugün tüm gün uzandım dinleniyorum çok şükür daha iyiyim.
Pinusum çok geçmiş olsun dikkat et kendine, hiçbirşey bizden ve bebişlerimizden önemli değil. Ben de dünden sonra cidden biraz daha dikkatli olmam gerektiğini anladım.
Dün doktor kontrolüm vardı kızlar, tansiyon problemim var biraz yorgunluktan. sanırım çoğunluğumuzun da var. Eğer başım dönerse yürüyorsam biraz oturmamı, oturuyorsam da yavaşça ayağa kalkıp dinlenmemi önerdi doktorum. uykumuza da dikkat etmemiz gerekiyor. ama ben pek iyi uyuyamıyorum artık. ne yana dönsem ağrıyla uyanıyorum böyle huzursuz bir uykuu. neyse ki devam eden ağrılar değiller.
bu arada yarın 3 boyutlu ultrasonumuz var çok heyecanlı
ben çok balık yiyemiyorum o yüzden bazen omega 3 hapı falan alıyorum. umarım bebişin birşeyi eksik kalmıyordur.

canım çok yorma kendini, dikkat et..bu arada bende geceleri uyuyamıyorum artık,sürekli sırt ağrısı çekiyorum,özellikle geceleri..ben balık yememe rağmen omega 3 alıyorum..inşallah iyi besleniyorlardır..

Saol cnm bnm,çok daha fazla dikkat ediyorum,beni üzecek kimsenin telefonlarını bile açmıyorum cnm ;
aman aman sen bna diyosun ama kendinde dikkat,niye bukadar yoruyosun kendini,ne yapıyosanda yavaş yavaş dinlene dinlene yap; tansiyonuna da çok dikkat et cnm...gece uykuda ağrılar aynen bendede başladı,ne tarafa dönsem oramda bi ağrı tümsek şeklinde yerleşiyo bizim oğlan :))

ayyy ne güzel 3d yi sen şimdi yaptırıcan; resmen senin minnoşun yüzü belli olur,bizler çok erken yaptırdık yaa :))
fotosunu paylaş bizimle görelim delikanlıyı :))

Bende rahat uyuyamıyorum artık geceleri hatta yatakta yönümü değiştiriken eşimden yardım alıyorum elimi tutuyor öyle dönüyorum yoksa çok zor. Biz ptesi gittik doktora 1350 gram olmuş oğluşum büyüyoruz git gide 3D ultrasonunu ikinci defa giriyorum bu defa eşi önüne geldiği için yüzünün yarısını görebildik kaşlarını çatmış sıkıştırmayın beni dermiş gibi davranıyordu.Bu arada doktor ablamız biraz tembel ol artık yorma kendini dedi ama yürüyüşünü aksatmada dedi hergün 50 dk yürümeye çalışıyorum onun için .Bu arada bende balık yiyemiyorum hatta eşim beni şikayet etti yemiyor diye balık yiyemiyorsan en azından günde iki tane ceviz ye dedi bende öyle yapıyorum zaten zeka gelişimi sadece anne karnında olmuyormuş doğumdan sonrada devam ediyormuş onun için çook endişelenmeyin.

Son düzenleme:
Kızlar biz büyümeye devam ediyoruz 11 kilo almışız dedikleri gibi 7. aydan sonra daa hızlı alınıyormuş kilo :) umarım bebişim alıyodur bu kiloları tekmelerimiz daha sert buaralar sizler napıyorsunuz

Kızlar biz büyümeye devam ediyoruz 11 kilo almışız dedikleri gibi 7. aydan sonra daa hızlı alınıyormuş kilo :) umarım bebişim alıyodur bu kiloları tekmelerimiz daha sert buaralar sizler napıyorsunuz

Benimde 11 kilo oldu bu hafta.. olsun ama bebeklerimiz için değer..bu arada gerçekten tekmeler şertleşti ama gece annesini rahatsız etmiyor benim oğlum:))

haklısın cnm banada öyle gibi geldi bakalım ne dcek.. petmezde yiyememki gebelik şekeri çıktı ya bende de

haklısın tatlım isteyecem bnde hele bi gideyim...bnde proteinde muzdaribim etle aram yoktur hiç..

dikkat etsene cnm kenine yorma kendini o kadarrr .... uyku problemi bnde yaşıyorum uyamıyorum uyussam tekmeler geliyor ağrı hiç bişey olmasa wc ihtiyacı haydi uykum kaçtı

dikkat etsene cnm kenine yorma kendini o kadarrr .... uyku problemi bnde yaşıyorum uyamıyorum uyussam tekmeler geliyor ağrı hiç bişey olmasa wc ihtiyacı haydi uykum kaçtı

uykuuuuuuuuuuuu nerdesin ) az önce bende dayanamadım yine wc ye kalktım,uyu uyuyabilirsen yok gitti walla
dedim azıcık konu falan okuyayım gözlerimi yorayımda belki uyurum :S:S

Hanımlar yine uzak kaldım sizden,yazdıklarınızın tamamını okumaya fırsatım olmadı umarım hepiniz iyisinizdir.Ben de oğluşumla iyi olmaya çalışıyorum.Uyumak zorlaştı,oturup kalkmak zorlaştı,tansiyon kalp çarpıntısı derken günler geçiyo ve heyecan artıyo.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Evet canım aynı problemler bende de var. Özellikle de çarpıntı.. Ama yavrularımız için dayanacağız.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)

amin cnm inş... artık günlerimizi bu şekilde tamamlayacağız inş....

Merhaba hamişler, bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda:) oğlum 2.165 gram olmuş.. Galiba artık büyüyoruz kızlar.. Ama o kilo alırken sanırım beni biraz sömürmüş:) kan değerim düşmüş, ilacımı arttırdı doktor.. İki hafta sonra tekrar kontrolümüz var...

maşallah cnm,ne güzel kocaman olmuş oğluşun;
bnm kontrolümde haftaya inşallah bizimde kilomuz böyle iyi olur :)
şaka maka derken çok az kaldı kızlar beni acayip derecede heyecan basıyo walla :)))

maşallah cnm,ne güzel kocaman olmuş oğluşun;
bnm kontrolümde haftaya inşallah bizimde kilomuz böyle iyi olur :)
şaka maka derken çok az kaldı kızlar beni acayip derecede heyecan basıyo walla :)))

Sağol canım, inşallah senin de kontrolün iyi geçer.. Heyecan bana da bastı, artık sabahları çok erken uyanıyorum. Sonrada düşünmekten uyuyamıyorum:))

arkadaşlar bu benim rahatsızlığım aynı sorunu yaşayan var mı diye merak ettim , artan karaciğer enzimlerim kullandığım ilaç sayesinde normale döndü, ama 37. haftayı beklemeden tahmini 36. haftasa, doktor bebeği alacağını söylüyor, sadece genel anestezi uygulanabilirmiş bu durumda yinede moralimi bozmamaya çalışıyorum bilginiz olsun çevrenizdekileride bilgilendirin 28. haftadan itibaren döküntü olmadan kaşıntı durumu varsa özellikle geceleri el içi ,ayak altı şiddetli kaşınıyorsa mutlaka enzimlerine baktırsınlar artmışsa safralarına baktırsınlar benim safrada taş ve çamur çıktı bebekten sonra birde ameliyat var mutlaka kontrol ettirsinler çünkü hamilelikte en korkulan rahatsızlık olarak biliniyor bilginize yaşayan varsada benimle paylaşırsa sevinirim :)) sağlıklı kalın :=)

geçmiş olsun ne kadar çeşitli rahatsızlıklar var allah şifa versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…