Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

hanımlar merhaba . suan size yazarken soluk soluğayım halsizlikten ölücem sanki..
dün bizim kontrolumuz vardı . gittik ben fazla bişey yiyemediğimden ve yediğimi çıkardığımdan bebeğe besin gitmiyormuş az besleniyormuş. 1795 gr bebişimiz... bnm halsizliğimin nedenihepsi şekerdenmiş şekeri düşürmüşüm ama daha düşsün dedi şekere dikkat etmezsen bebği almak durumunda kalabilirim dedi ayrıca erken doğum olabilirmiş sürekli yat dedi. magnezyum verdi.. elevit yazdı ... var olan idrardaki enfeksiyon geçmemiş tekrar antibiyotik tedavi verdi 1 hafta sonra yine gel dedi. nts ye bağlayacağım seni ama enfeksiyonun gecsin dedi. günde 5 -6 kere yemek yemelisin dedi..
doplerde çektirdik ... bebeğin dönmesi gerekiyormuş yavastan ama bizimki dönmemiş bu şekilde giderse sezeryan olabilirmişşş...
tansiyonum 13-7 çıktı tansiyon takibi istedi evde ölç bana sonuç getir dedi...

sonrasında sağlık ocağından aramışlardı oraya gittik hem tetenozun 2. dozunu vurduralım diye . baygınlık hissi bırakmadı bni eve kendimi zor attım aşıyıda vurmudı tansiyonumu ölçtu cok düşük çıktı orda sen git dinlen sonra vuralım dedi. vücudum dayanmayabilirmiş...

dünden beri yatıyorum ama evde yalnızım sürekli bayılacak gibiyim... dün annem geldi bana baktı biraz pazartesi babamla beraber gelcekler ki gelsinler yemek bile yapmaya halim yok akşamki bulaşıklar bile duruyor ve bnm sinirlerim bozuluyor ağlamaklı oluyorummm...

asya2904 ;
cnm çok geçmiş olsun ,walla bende ilk defa duydum bu rahatsızlığı;allah şifanı versin inş. bebişinide sağlıcakla kucağına alırsın inş...

Son düzenleme:

canım benim kıyamam sana, yat dinlen iyice vitaminlerini kullan aksatmadan. ve lütfen kendini zorla birşeyler yemek için. niye yiyemiyorsun ki acaba
hayırlısıyla inşallah hepimiz atlatacağız şu son haftaları. çünkü hepimizin sağlığında sorunlar çıkmaya başladı. son bir kuvvet bebişlerimiz için zorlayıp kendimizi çabalayacağız.
ailen hep kalsın yanında hiçbir şeyi de takma kafana. sen sadece iyi beslen dinlen hemen toparlanırsın hayırlısıyla

kızlar ben yine yoğunluktan yorgunluktan yazamadım ama hepinizin yazdıklarını okudum teker teker.
30lu haftalarda olduğumuza inanamıyorum, kaçınca haftamızda başlamıştık burada yazışmaya. maşallah bize
ben oğluşumu 3 büyutlu gördüm hayırlısıyla. anlaması çok zor ama sanırım babasına benziyor. bu arada dakikalarca yüzünü elleriyle kapadı durdu sıpa her zamanki gibi neyi görmek istesek onu kapatıyor
karnımı sarsa sarsa açtırdık üzünü, gülümsüyordu falan inanılmaz bir mucize bu.
çok merak ediyorum oğluşumu.
bu arada tekmeleri çok kuvvetlendi. bazen cidden canım yanıyor. bütün gün neredeyse hiç durmuyor dönüyor birşeyler yapıyor. soldan attığı tüm tekmeler kemiklerime geliyor sanki çok değişik bir his.
çıksın da dışarı ben ona ne yapacağımı biliyorum

cnm cım cok saol desteğin için herşey bebşlerimiz için zatennn ... inş son haftalarımızı hepimiz en iyi şekilde atlatırız...

maşallah cnm oğlusunla sanada...
rabbime ben her zaman şkrediyorum böyle bir mucizeyi bizlere yaşattığı için... gerçekten cok büyük bir mucize... yaramaz olacak herhaldeee olsun bol bol tepiklesin seni....

aklıma ben küçükken babamın dediği geliyor.... babama onu ne kadar çok sevdiğimi söylemiştim ben seni daha cok seviyorum nedenmi diye sormuştu bana bende neden baba dedim... çünkü evlatlar anne ve babalarını hazır bulurlar büdüklerininde kıymetlerini anlamazlar ama bir anne baba özellikle anne yavrusunu rahme düşme düştüğünde hisseder sürekli problem yaşar küçüçük bebeğin her anına şahit olurlar derdi o zaman anlamamıştım ama şimdi anladım galiba.....

bu arada kendini de cok yormaa arada dinlennnn son zamanlardayız artıkk cok dikkatli ol cnm....

bebikim çok geçmiş olsun cnm ya,inan çok üzüldüm ve nihayet doktorun vitamin verdi,
bebiş hep senden beslenmiş haliyle seni güçsüz düşürmüş cnm yaa; ilaçlarını falan düzgnce kullan,bide yat dinlen gıdana dikkat et, inş. biranönce halin yerine gelir sağlığına kavuşursun ..
moralinide yerinde tut emin ol sağlıcakla alcaz sıpaları kucağımızaaa :)))

canım inan bende inanamıyorum resmen 30. haftayı devirdik :)) bebişlerimizin heranını hissetmek ne kadar güzel bir duyguymuş, ahh bu annelikk müthiş bişeymiş;
yerim ben onun o tepiklerinii,bizimkide benim sağ böbreğime taktı bu aralar,diyorumki taş olsaydı tekmeleriyle düşürmüştü kesin :)))

inş tatlım zaten o sıpalar bi gelsee :))
desteğin için saol bitanem inş herşey yoluna girer....

Çok geçmiş olsun.. Ama hiç korkma doğumdan sonra Allah'ın izniyle hiçbir şey kalmaz. Birçok hamilede gördüm ben bu problemi. Ablamda yaşadık 4 yıl önce.. En son kuzenim yaşadı, o da geçen hafta 36. Haftanın içindecekmiş yavrusunu kucağına aldı.. Allah yardımcın olsun, bebeklerimizi korusun..

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Tansiyonuna, şekerine, özelliklede beslenmene çok dikkat et canım.. Halsizlik bendede çok var, belkide senden fazla, çünkü çok kansız kalmışım.. Allah yardımcımız olsun inşallah

Gerçekten günler çok hızlı geçiyor canım, şunun şurasında ne kaldı doğumumuza:)) tekmelerde maşallah dediğin gibi can yakıyor artık, gelsin artık bebişlerimiz:)))

ve evet bendede yorgunluklar,halsizlikler başladı valla kızlar;normaldede gün aşırı dışarı çıkar gezerim avm lere oraya buraya çok gideerim ama bu akşam üzeri hem biraz yürüyüş olsun birazda deniz havası alalım diye sahil kenarına gitiik yürüdük falan,inanın eve geldim başımı bi koydum yaklaşık 2 saate yakın uyumuşum hemde nasıl yorgunum sanki taş taşıdım başkada hiçbirşey yapmadım bugün;
ağırlaşmalar başladı yani kızlar yavaş yavaş hareketlerimiz nefesimiz yavaşlıyor walla :))) allah yardımcımız olsun

Aynen canım:))) evdeyken hiç bir şey yok, ama biraz dışarı çıkıp geleyim resmen halsizlikten ölüyorum..benim kasılmalarımda çok arttı, bir anda karnım taş gibi oluyo. Allah'tan hemen geçiyor.. 36. Haftayı bir göreyim başka bir şey istemiyorum..

sorma walla bugün bikaç çeşit yemek pişireyim dedim,resmen ayak topuklarımın üzerine basamıyorum şuan acıyolar resmen
ya ben kasılmaları anlamıyorum galiba cnm nasıl oluyoo; benimde genelde akşam yemekten sonra taş gbi oluyo karnım,ben şey diye düşünüyorum,hani midem şişiyo karnıma baskı yapıyo falan ondanmı geriliyo diyorum,yoksa kasılmamı bu ????

Gunaydin hanimlar,

Neler olmus boyle cok gecmis olsun rahatsiz olan arkadaslarima, Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

Ben bazen kendimi cok hafif hissediyorum hamile degilmisim gibi her turlu is yapmak istiyorum bazende o kadar agirlasiyorum ki anlatamam sanki dogum yapicam gibi kalkmada yatmada zorlaniyorum en ufak bi iste yoruluyorum bi gunum diger gunumu tutmuyor.

Kizlar yuruyus yaptiginizda karniniz agriyor mu? Dun kv demlerdeydik, geri donuste yuruyerek geldik esimle bi anda karnima agri girdi eve gelene kadar cok zorlandim.

Pinu benimde karnim tas gibi oluyor bi anda hic dokunamiyorum bile oyle oldugunda ben bebisin yer degisikligi yaptigini dusunuyorum kasilma midif bilmiyorum ama o zaman kendimi acayip agir hissediyorum

Canım kasılma şişlikten farklı. Bir anda karnın taş gibi oluyo, olduğun yerde kalıyosun:)) 30 saniye içinde de geçiyor ve rahatsızlık veriyor. Ben 19. Haftamdan beri hergün yaşıyorum,.

cnm bende de aynen,içimde sürekli bi iş yapma isteği var biranönce şöyle yapiyim böyle yapiyim diyorum,bi bakıyorum nefes nefese kalmışım,özellikle son bir kaç gündür oluyor,mesela dün gece çok rahatsızdım bugün hiçbirşey yapmadan yatıcam ,bakalım akşam nasıl hissedicem kendimi :))
kasılmanın ne olduğunu bende henüz anlayamıyorum,hatta bebiş yer değiştiriyor diye seviniyodum,yine coştu ne güzel hareketlendi diyorum ama :)) du bakalım daha neler öğrenicezzzz

Canım kasılma şişlikten farklı. Bir anda karnın taş gibi oluyo, olduğun yerde kalıyosun:)) 30 saniye içinde de geçiyor ve rahatsızlık veriyor. Ben 19. Haftamdan beri hergün yaşıyorum,.

hımmm 30 saniyede geçiyosa o zmn benimkiler kasılma değil,çünkü benim neredeyse tüm gece taş gibiydi karnım,çok da korktum :))
demekki akşamları biraz daha az yemeliyim bu aralar fazla kaçırıyorum ben geceleri rahatsız oluyorum :S birazdaha dikkat demekki :))

Günaydın güzel anneler ben nerdeyse hergün rüyamda oğlumu doğurduğumu görüyorum varmı aranızda böyle rüyalar gören.Ayrıca bugün tartıldım tam 12 kılo almıs bulunuyorum bu hafta kılomda bır coşma gerçekleşmiş sizlerde nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…