- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.761
Günaydın güzel anneler ben nerdeyse hergün rüyamda oğlumu doğurduğumu görüyorum varmı aranızda böyle rüyalar gören.Ayrıca bugün tartıldım tam 12 kılo almıs bulunuyorum bu hafta kılomda bır coşma gerçekleşmiş sizlerde nasıl ?
Günaydın güzel anneler ben nerdeyse hergün rüyamda oğlumu doğurduğumu görüyorum varmı aranızda böyle rüyalar gören.Ayrıca bugün tartıldım tam 12 kılo almıs bulunuyorum bu hafta kılomda bır coşma gerçekleşmiş sizlerde nasıl ?
sorma walla bugün bikaç çeşit yemek pişireyim dedim,resmen ayak topuklarımın üzerine basamıyorum şuan acıyolar resmen
ya ben kasılmaları anlamıyorum galiba cnm nasıl oluyoo; benimde genelde akşam yemekten sonra taş gbi oluyo karnım,ben şey diye düşünüyorum,hani midem şişiyo karnıma baskı yapıyo falan ondanmı geriliyo diyorum,yoksa kasılmamı bu ????
Herkese hayirli gunler,
Bi ben mi bu durumdayim sizlerde de varmi bu haller,
Sankj hamilelik depresyonu icinde gibiyim bi gunum digerini tutmuyor, mutluyken mutsuzum mutsuzken mutluyum, canim hic bisey yapmak istemiyor aksama kadar yatmak istiyorum, hic enerjik degilim ki gecen hafta cok enerjiktim evin icinde 4 dolaniyordum simdiyse yataktan cikmak istemiyorum. Giydigim hic bisey yakismiyor sanki aman ne bileyim bugunlerde halsiz moralsiz mutsuz modundayim......
Öyle işte
Herkese hayirli gunler,
Bi ben mi bu durumdayim sizlerde de varmi bu haller,
Sankj hamilelik depresyonu icinde gibiyim bi gunum digerini tutmuyor, mutluyken mutsuzum mutsuzken mutluyum, canim hic bisey yapmak istemiyor aksama kadar yatmak istiyorum, hic enerjik degilim ki gecen hafta cok enerjiktim evin icinde 4 dolaniyordum simdiyse yataktan cikmak istemiyorum. Giydigim hic bisey yakismiyor sanki aman ne bileyim bugunlerde halsiz moralsiz mutsuz modundayim......
Öyle işte
güzel anneler ;
önceki halsizliğim geçti yine var ama en azından istifra etmiyorum kalkınca başım dönmüyor hamdolsun... vitaminler iyi geldi...
bu arada annemler bize geldi kendimi daha güvende hissediyorum ama biliyrsunuz ki babam felç geçirmişti annem babama da bakmak durumunda bnde anacığıma kıyamadığımdan biraz ayakta fazla kalmışımmm bel ağrısı ve kasık ağrılarım var... bn resmen sancıların ara ara gelip gittiğini hissediyorummm...cumA günü kontrolumuz var vakalım dr teyzemz ne diyecek???
Kızlar anlaşılan hepimiz ufak tefek problemler yaşıyoruz.. Ama Allah'a çok şükür son haftalarımızada geldik.. Ben biraz geriye götüreceğim sizi! Önce test yaptık evlerimizde, sonra büyük bir heyecanla kan testtine koştuk. Ben evde 5 test yapmama rağmen nasıl heyecanla bekledim kan testinin sonucunu..sonra acaba kese görünecek mi, kalp atışları duyulacak mı diye panikler başladı.. Tam bunlar bitti derken 2'li testler nasıl çıkacaktı acaba, ayrıntılı ultrason nasıl geçecekti? Allah'a çok şükür bunlarıda atlattık. Sıra geldi şeker yüklemesine:)) en sevmediğim buydu:) sonuçlar kimimizi üzdü, kimimizi sevindirdi ama çok şükür bunu da atlattık. Bu arada bireysel olarak ayrı ayrı problemler yaşadık..Kızlar kısacası artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. Son bir sabır daha.. Ben 19. Haftadan beri erken doğum tehdidi yaşıyorum.. 2 cm açılmayla ve hergün yaşadığım kasılmalarla çok şükür bugüne geldim.. Tek bir isteğimiz var Allah'tan, sağ salim yavrularımızı kucağımıza almak.. Allah hepimize yaşatsın inşallah..
Amin cnm,sağlıcakla yavrularımızı biranönce alalım kucağımıza inşallah..
Okadar güzel özetlemişsinki;inan hamileliğimi bir başkasına veya arkadaşıma anlatırken aynen senin bu anlattığın gibi anlatıyorum;
heranı heyecan dolu diyorum,keseden tutta kalp atışı testler vs. derken şimdi de doğumu büyük bir heyecanla beklemek,
okadar güzel duygularki,allah bu yolda kimseyi üzücü olaylarla karşılaştırmasın ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kavuştursun bize;
HEDEFE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR :))))
oğluşumun güzel teyzeleri :)
bugun bizim dr kontrolümüz vardı. enfeksiyonumuz gitmiş hamdolsun cok az kalmış ki o da su ile gider dedi.. 1 haftalık tansiyon takibimiz vardı oda normal çıktııı.
bebiş halal dönmemiş makat geliş dedi...(rahatı iyi herhal )
kan sevyem cok düşmüz ciddi derece kansızlık ve demir eksikliği cıktı en nefret ettiğim şeyi verdi igne .... 5 günlük iğne yaptırmam gerekli kızlar eve yine çok zor geldimmm.... bayılacak gibiyim ki inş bu iğneler iyi gelir...bugun son bi güçümü toplayıp iğne vurdurmaya gidemedim ... inş yarın başlıcam....
bnm kontrollerimi haftalık yapıyor artık haftaya yine gel dedi.... doğuma kadar böyle olcak herhalde...
oğluşumun güzel teyzeleri :)
bugun bizim dr kontrolümüz vardı. enfeksiyonumuz gitmiş hamdolsun cok az kalmış ki o da su ile gider dedi.. 1 haftalık tansiyon takibimiz vardı oda normal çıktııı.
bebiş halal dönmemiş makat geliş dedi...(rahatı iyi herhal )
kan sevyem cok düşmüz ciddi derece kansızlık ve demir eksikliği cıktı en nefret ettiğim şeyi verdi igne .... 5 günlük iğne yaptırmam gerekli kızlar eve yine çok zor geldimmm.... bayılacak gibiyim ki inş bu iğneler iyi gelir...bugun son bi güçümü toplayıp iğne vurdurmaya gidemedim ... inş yarın başlıcam....
bnm kontrollerimi haftalık yapıyor artık haftaya yine gel dedi.... doğuma kadar böyle olcak herhalde...
Senin bebek bakalım ne zaman takla atacak annesi:)) benimki 19. Haftadan beri baş aşağı duruyor, nasıl başarıyor bilmiyorum:)) bu arada ben de de ciddi kan eksikliği var.. Aynı halsizlikleri bende yaşıyorum canım, Allah'tan boğazım kuvvetli o beni ayakta tutuyor. Sen de iyi beslen, doğumdan sonra iyice zorlanabiliriz. Malum doğumdada kan kaybedeceğiz.. Bol bol kırmızı et ye..
Hadi gözün aydın canım enfeksiyondan kurtulmuşsun,demir hapı kullanmamıştın dimi cnm sen o yüzden eksik çıkmıştır;
keşke deseydin doktoruna niye demir hapı vermiyosunuz diye,ben aylardır sabah aç karnına içiyorum walla cnm yaa...
oyy kıyamam bebişee hala makat gelişlimi duruyoo,sevdi galiba o pozisyonu,hayırlısı nasılsa öyle olsun cnm takma kafana :)) önemli olan bebişin sağlığı ve keyfi yerinde olsunda :)
bizimde yarın kontrolümüz çok heyecanlıyım bakalım kilomuz nekadar olmuş,ne yapıyoruz içerde :)))
MERHABA
GÜZEL BEBİŞLERİN GÜZEL ANNELERİ
uzun zamandır yazamadım size hiç.. annem çok hasta oldu hala hastaeşimin ayağı kırıldı ev taşıdık derken zaman geçti gitti.. çok zor çook.. inşallah annem iyileşir biran önce..
benim bebeğimde dönmemiş hala doktorum 32. haftadan sonra döner demişti. bekliyoruz bakalım
amin canım cok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Eki Görüntüle 720502
bebeişime bunu aldım bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?