Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Çok şükür her şeyin normal çıkmış canım:)) çok sevindim.. Bebişinin kilosunu hiç sorun etme.. Onlar sağlıkla doğsunlarda hemencicik büyüyüverirler:)) et konusunda bende senin gibiyim.. Kırmızı eti yemek tam bir işkence geliyor..ama bebişlerimiz için dayanacağız bakalım..

çok geçmiş olsun canım eşine de annene de rabbim şifa versin inş... bebeğin de inş döner inş. senin bebekle benm bebk kıpırdaıyorlar pek :

maşallah cnm herşeyin yolunda olmasına cok sevindim... kilosuda iyi bnm ki daha düşük biz ne yapak:18::18::18: zorla kendini cnm kırmızı et konusunda gerçi bende yiyemiyorum...
inş herşey gönlünce olur ... ama dr unda başka cıkacak zaman bulamamış mı insan doğumda alıştığı yüzü görmek istiyor yani... en azından ben öyle istiyorum ama herşeyin hayırlısı cnm sağlık olsun gerisi dert değil....

hanımlar iyi pazarlarrr diliyorum öncelikle;;

ben dün itibariyle kan iğnemi vuruldum ama cığlık çığlığaaa çok korktum.... annem diyorki nasıl doğum yapacann kızım sen ama iyi geldi az da olsa hemen ayaklanıverdim düşünebiliyormusunuz uzun zaman sonra temizlik bile yaptımmm.. adet iğnemiz kaldı :45 rabbim kolaylık versin ... tamamen psikolojik biliyorum ama cok korkuyorumm....

Korkma canım, bu iğnelerle doğuma alıştır kendini:)) ben de haftaya kan iğnesi isteyeceğim doktordan.. Bu hapların iyi geldiği falan yok.. Eğer olmazsak kork asıl,. Doğumda daha da kan kaybedince kim bilir ne hale geliriz:))

evet cnm annemde öyle rahatlattı beni,sağlıklı ayıpsız kusursuz dünyaya gelsinde bi şekilde kilo aldırırız ona dedi :)))
zaten hastanelerin internet sitelerine giriyorum,bugün doğanlar diye doğan bebeklerin resmini çekip kilosunu boyunu falan yazıyolar ya,bi bakıyorum ortalama hep 3küsüratlarda,eskisi gibi doğal yiyeceklerle beslenen annelerin o tombiş bebeleri nerdeeeee :)))

saol cnm bnm; doktorun izin olayını da hiç sorma walla napıyım hayırlısı olsun diyorum artık,merak etme ben seni çok iyi bir ekibe emanet edicem diyo,hastanenin doğum ekibi gerçekten iyi ama 9 aydır seni tanıyan herşeyini bilen insana daha çok güveniyosun tabi;kısmet artık bakalım ne olacak :S
ahhh şu kırmızı et olayınada bi çare bulsak,napcam bilmiyorum burnumu tıkayıp yiyicem artık öyle karar verdim

Merhaba hanımlar nasılsınız iyimisiniz?

Benim ruh halim bu hafta daha iyi geçen hafta çok kötüydüm bazen gelip gidiyolar sanırım. Bizde oğluşumla çarşamba günü kontrole gitcez bakalım gidişatımız nasılmış.

Kızlar siz hastane cantanızı hazırlandınız mı? Yoksa erken mi daha bende karar veremedim henüz hazırlamakta.

Birde büyüyen beşik yada normal sallanan beşik arasında kaldım, hangisi daha mantıklı olur siz hangisini aldınız?

amin canım cok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Eki Görüntüle 720502
bebeişime bunu aldım bugün :)

Canım çok güzelmiş, nerden aldın ve fiyatı ne kadar aceba?

Canım seninle aynıyız bakalım çarşamba günü biz kaç haftalık cıkcaz ama arada o kadar fark yok, hem bir bebek 4kilodan sonra iri bebek grubuna girer bence 3-3,5kilo gayet iyi merak etme küçük olmuyolar.

Canım seninle aynıyız bakalım çarşamba günü biz kaç haftalık cıkcaz ama arada o kadar fark yok, hem bir bebek 4kilodan sonra iri bebek grubuna girer bence 3-3,5kilo gayet iyi merak etme küçük olmuyolar.

evt cnm aynı sayılırız hamilelik takvimine göre bir gün var aramızda,bakalım usg de ne kadar çıkıcak seninkii? et yiyemediğim için üzülüyorum bende bebiş kilo almıyor diye ama bu akşam hırslandım köfte yaptım yedim dolabada koydum,biraz daha dikkatli olucam bu son haftalarda...
hastane çantasının listesini çıkardım bugün ben son 2-3 parça eksiğim var onları alıcam yarın tamam oluyor,sonra çanta hazırlamaya geçicem,ben bide tüm aldıklarımı yıkadım ütüledim çekmecelere yerleştirdim,üzerlerinede tülbent serdim tozlanmasınlar falan diye :))
ufak ufak parçalar ama çok uğraştırdılar ütülerken :)))
beşik olarakta çilek mobilyadan safari grubunun büyüyen beşiğini aldım,bende alırken sallansamı falan diye düşündüm ama diğeri daha çok cezbedince amannn dedim durmassa daha sonra beşik tarzı bişey alırım yada sallanmaya alıştırmam diye :) bakalım neler bekliyo bizii :)))

çok geçmiş olsun canım eşine de annene de rabbim şifa versin inş... bebeğin de inş döner inş. senin bebekle benm bebk kıpırdaıyorlar pek :
AMİN CNM ÇOK SAOL ALLAHIM AİLEMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. he hiç sorma bizim minnakların keyfi yerinde heralde

çok gzl cnm yavrun sağlıcakla kullansın inş....

teşekkür ederim cnm daha güzelleri oğluşunun olsun.

Canım çok güzelmiş, nerden aldın ve fiyatı ne kadar aceba?

e-bebekden aldım. ilk başlarda 583 tl idi sonra 383 e indi ben 299 iken aldım
hala indirimdedir. İstanbul saraçhanede sordum 650 Tl fiyat verdiler ama gerçekten çok kaliteliymiş hiç pişman olmadım aldığıma.
alacaklara tavsiye ederim

Yok canim takvime bakma benimde dogum 28i olacak takvimde neden bi gun fazla gostermis anlamadim, benim oldu olasi etle pek aram yoktur daha cok sebzeciyim, arada bi tavuk bazende kofte tarzi seyler ama herzamanda aramam eti.
Oo masallah sen bayagi bitirmissin islerini :) ben henuz cikamadim carsiya hastane cikisi kendime pijama gibi seyler almam gerekiyo bende netten arastrip alisveris listesi hazirladim.

Buyuyen besigi bende dusunuyordum ilk baslarda sonradan vazgectim normal sallanan standart besiklerden alcam zaten istedigin zaman salliyosun bende sallanmasina alistirmak istemiyorum kesinlikle bi ayari oluyomus onu sabitleyince sallanmiyormus. Birde neden vazgectim nette bi arastma yaptim alanlar pek memnun kalmiyorlar cocuk buyudukce yatak dar geliyormus mantikli dusundum, en iyisi normal besik aliyim dedim 3yasina kadar onu kullanir sonra genc odasi alirim, allah nasip ederse 2. Cocugum olursa onuda odama alirim o besigi kullanir diye dusundum.

Yarin kontrolum var ozledim oglusumu:)

Bende bi goz atiyim o siteye, bana biraz tuzlu geldi fiyati ya ana kucagina en fazla 100tl veririm cunku tas catlasin 7 ay kullaniyolar bazi bebekler hic hoslanmiyorlar bile. Bebisin gule gule kullansin canim

HERKESE MERHABA GÜZEL ANNELER..
çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş..

bende 32. haftanın içindeyim ve hemen hemen bütün hazırlıkları tamamladık.
ama benim oğlum tam ters pozisyonda duruyor hala dönmedi
sizce endişelenmeli miyim?
daha vakit varmış gibi geliyor ama normal doğumu cok istediğim için sabırsızlıkla baş aşağıya dönmesini bekliyorum.
İnternette bebeğin dönmesini sağlayan bazı hareketler buldum ve onları yapmaya başladım.
bu konuda bir bilgisi olan var mı?

ah cnm bnde de ruh bozuklukları var önüme gelene saçma sapan seyler soruyorum..diyorum ki ben bu bebği cok mu sevecem acaba neden sevgi hissetmiyorum anlamadım gitti.
ben hepsini çıkardım cantaya koyması kaldı beşiği bekliyorum bnde elsn de düzenliyeim diye ha birde bebeğe bez almadım :) birde bana orkid başka eksiğimiz yok şkr ben sallanan beşik alacam birde ana kucağı ...... büyüyen beşik almadım ama güzel gözüküyor çok uzun süre yatmaz dediler bana ..... bebğin paşa gönlüne kalmış artık :)

ohhh ne güzel yarın görcen oğluşunu desene,ben oğlumu bu hafta sonu son görüşümde okadar heyecanlandımki anlatamam resmen kulaklarımdan ateş çıktığını falan hissettim biliyomusun :)) çok ciddiyim walla bu konuda,konuşucam resmen kekeledim ki hiç böyle olduğumu bilmem daha önce; anne olmaya yaklaşmak dehşet güzel bir duygu:))

beşiği alırken annemde beni ısrarla sallananı almaya ikna etmeye çalıştı,gece ağlasa iki sallarsın kalkıp yerinden kaldırmana bile gerek kalmaz dedi ;evet aslında çok mantıklı ama ne biliyim bu aldığımın kendinden yanda şifonyeri falan olunca görseli cezbetti beni,inşallah oğlum geceleri ağlamaz ve sallanmak istemez :))

Sanada Merhaba inci kolye,
hoşgeldin aramıza,ohh ne güzel sende halletmişsin işlerini, inşallah oğlun dönerde istediğin gibi normal doğum yaparsın;
bende normal istiyorum,oğlum uygun pozisyonda ama doğuma daha nerdeyse bir buçuk ay var bakalım kısmet ne olacak bekliyoruz heyecanla;
ben bebeğin dönmesiyle ilgili herhangi bir araştırma yapmadım ama buradada bebeği ters olan arkadaşlar var,araştırdığın hareketleri paylaşırsan arkadaşlarda faydalanabilirler :))

Kızlarr 2013. temmuz annelerinde 2tane süpriz doğum olmuşş bebişleri küvezdelermiş ilk doğumlar başladı kendi kendime çok heycanlandım şimdi :)))

bizede az kaldı alahın izniylee cnm bnde cok heyecanlndm...

Dun aksam o dogum haberini okudugumda bnde cok heyecanlandim,bi yandanda korktum ne olur neolmaz sonucta ,kuveziydi bilmem nesiydi sıkıntılı bir surec sonucta :/ ama bebişlerimizi kucagimiza alip koklama hissi bile kalbimin bi baska atmasina sebep oluyoo :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…