- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.781
Kızlar merhaba hepinize;
Bugün bizde kontrolümüzü yaptırdık,oğluşum usg de 30+5 çıktı normalde 31+1 olmalıydı,neyseki çok fark yok alt tarafı 3 gün gibi bir süreç,doktorumuz kan ve idrar tahlilimize baktı herşey gayet normal çıktı sadece biraz daha fazla su içmem gerekliymiş,bende aslında bunun farkındayım çok su içmiyorum,biraz suya eğilim yapmalıyım;
kilomuz 1600 gr,boyumuzda 41 cm imiş, doktor bebek çok iri bir bebek olmuycak,kilolu bir bebek beklemeyin dedi,3200-3300 civarında doğar dedi,önce bi moralim bozuldu ama sonra bu gramlarda doğan bebekler çokda küçük durmuyomuş,tahlil sonuclarını beklerken şahit oldum..neyseki sağlıklı olsunda,bir şekilde kilo aldırırız artık napalım..bol bol protein ağırlıklı beslenmem lazım ama et falanda resmen hiçç almıyo içim,napıcam bilmiyorum bu protein konusunda,süt ceviz neysede et diyince bişiler oluyo bna( ama oğlum için zorla yicem artık
bide plesantam biraz aşşağıya inmiş,çok önemli bir durum yok dedi ama ben normal doğum istediğim için bir sorun oluştururmu diye korktum ama şuan için engelliycek bi durum değilmiş; en kötüsüde doktorum temmuz 20 de izne çıkıyomuş yani beni başka doktora emanet edicekmiş,için rahat olsun falan filan diyor,belki kısmet bi hafta falan erken doğurursam kendi doktorumda doğurabilirim :)))
ayy ne biliyim yaa sonlara yaklaştıkça stres arttı walla; hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallahhhhhh....
MERHABA
GÜZEL BEBİŞLERİN GÜZEL ANNELERİ
uzun zamandır yazamadım size hiç.. annem çok hasta oldu hala hastaeşimin ayağı kırıldı ev taşıdık derken zaman geçti gitti.. çok zor çook.. inşallah annem iyileşir biran önce..
benim bebeğimde dönmemiş hala doktorum 32. haftadan sonra döner demişti. bekliyoruz bakalım
amin canım cok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Eki Görüntüle 720502
bebeişime bunu aldım bugün :)
Kızlar merhaba hepinize;
Bugün bizde kontrolümüzü yaptırdık,oğluşum usg de 30+5 çıktı normalde 31+1 olmalıydı,neyseki çok fark yok alt tarafı 3 gün gibi bir süreç,doktorumuz kan ve idrar tahlilimize baktı herşey gayet normal çıktı sadece biraz daha fazla su içmem gerekliymiş,bende aslında bunun farkındayım çok su içmiyorum,biraz suya eğilim yapmalıyım;
kilomuz 1600 gr,boyumuzda 41 cm imiş, doktor bebek çok iri bir bebek olmuycak,kilolu bir bebek beklemeyin dedi,3200-3300 civarında doğar dedi,önce bi moralim bozuldu ama sonra bu gramlarda doğan bebekler çokda küçük durmuyomuş,tahlil sonuclarını beklerken şahit oldum..neyseki sağlıklı olsunda,bir şekilde kilo aldırırız artık napalım..bol bol protein ağırlıklı beslenmem lazım ama et falanda resmen hiçç almıyo içim,napıcam bilmiyorum bu protein konusunda,süt ceviz neysede et diyince bişiler oluyo bna( ama oğlum için zorla yicem artık
bide plesantam biraz aşşağıya inmiş,çok önemli bir durum yok dedi ama ben normal doğum istediğim için bir sorun oluştururmu diye korktum ama şuan için engelliycek bi durum değilmiş; en kötüsüde doktorum temmuz 20 de izne çıkıyomuş yani beni başka doktora emanet edicekmiş,için rahat olsun falan filan diyor,belki kısmet bi hafta falan erken doğurursam kendi doktorumda doğurabilirim :)))
ayy ne biliyim yaa sonlara yaklaştıkça stres arttı walla; hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallahhhhhh....
hanımlar iyi pazarlarrr diliyorum öncelikle;;
ben dün itibariyle kan iğnemi vuruldum ama cığlık çığlığaaa çok korktum....annem diyorki nasıl doğum yapacann kızım sen ama iyi geldi az da olsa hemen ayaklanıverdim düşünebiliyormusunuz uzun zaman sonra temizlik bile yaptımmm.. adet iğnemiz kaldı :45 rabbim kolaylık versin ... tamamen psikolojik biliyorum ama cok korkuyorumm....
Çok şükür her şeyin normal çıkmış canım:)) çok sevindim.. Bebişinin kilosunu hiç sorun etme.. Onlar sağlıkla doğsunlarda hemencicik büyüyüverirler:)) et konusunda bende senin gibiyim.. Kırmızı eti yemek tam bir işkence geliyor..ama bebişlerimiz için dayanacağız bakalım..
maşallah cnm herşeyin yolunda olmasına cok sevindim... kilosuda iyi bnm ki daha düşük biz ne yapak:18::18::18: zorla kendini cnm kırmızı et konusunda gerçi bende yiyemiyorum...
inş herşey gönlünce olur ... ama dr unda başka cıkacak zaman bulamamış mıinsan doğumda alıştığı yüzü görmek istiyor yani... en azından ben öyle istiyorum ama herşeyin hayırlısı cnm sağlık olsun gerisi dert değil....
amin canım cok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Eki Görüntüle 720502
bebeişime bunu aldım bugün :)
Kızlar merhaba hepinize;
Merhaba hanımlar nasılsınız iyimisiniz?
Benim ruh halim bu hafta daha iyi geçen hafta çok kötüydüm bazen gelip gidiyolar sanırım. Bizde oğluşumla çarşamba günü kontrole gitcez bakalım gidişatımız nasılmış.
Kızlar siz hastane cantanızı hazırlandınız mı? Yoksa erken mi daha bende karar veremedim henüz hazırlamakta.
Birde büyüyen beşik yada normal sallanan beşik arasında kaldım, hangisi daha mantıklı olur siz hangisini aldınız?
Canım seninle aynıyız bakalım çarşamba günü biz kaç haftalık cıkcaz ama arada o kadar fark yok, hem bir bebek 4kilodan sonra iri bebek grubuna girer bence 3-3,5kilo gayet iyi merak etme küçük olmuyolar.
AMİN CNM ÇOK SAOL ALLAHIM AİLEMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. he hiç sorma bizim minnakların keyfi yerinde heraldeçok geçmiş olsun canım eşine de annene de rabbim şifa versin inş... bebeğin de inş döner inş. senin bebekle benm bebk kıpırdaıyorlar pek :
çok gzl cnm yavrun sağlıcakla kullansın inş....
Canım çok güzelmiş, nerden aldın ve fiyatı ne kadar aceba?
evt cnm aynı sayılırız hamilelik takvimine göre bir gün var aramızda,bakalım usg de ne kadar çıkıcak seninkii? et yiyemediğim için üzülüyorum bende bebiş kilo almıyor diye ama bu akşam hırslandım köfte yaptım yedim dolabada koydum,biraz daha dikkatli olucam bu son haftalarda...
hastane çantasının listesini çıkardım bugün ben son 2-3 parça eksiğim var onları alıcam yarın tamam oluyor,sonra çanta hazırlamaya geçicem,ben bide tüm aldıklarımı yıkadım ütüledim çekmecelere yerleştirdim,üzerlerinede tülbent serdim tozlanmasınlar falan diye :))
ufak ufak parçalar ama çok uğraştırdılar ütülerken :)))
beşik olarakta çilek mobilyadan safari grubunun büyüyen beşiğini aldım,bende alırken sallansamı falan diye düşündüm ama diğeri daha çok cezbedince amannn dedim durmassa daha sonra beşik tarzı bişey alırım yada sallanmaya alıştırmam diye :) bakalım neler bekliyo bizii :)))
AMİN CNM ÇOK SAOL ALLAHIM AİLEMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. he hiç sorma bizim minnakların keyfi yerinde heralde
teşekkür ederim cnm daha güzelleri oğluşunun olsun.
e-bebekden aldım. ilk başlarda 583 tl idi sonra 383 e indi ben 299 iken aldım
hala indirimdedir. İstanbul saraçhanede sordum 650 Tl fiyat verdiler ama gerçekten çok kaliteliymiş hiç pişman olmadım aldığıma.
alacaklara tavsiye ederim
Bende bi goz atiyim o siteye, bana biraz tuzlu geldi fiyati ya ana kucagina en fazla 100tl veririm cunku tas catlasin 7 ay kullaniyolar bazi bebekler hic hoslanmiyorlar bile. Bebisin gule gule kullansin canim
Merhaba hanımlar nasılsınız iyimisiniz?
Benim ruh halim bu hafta daha iyi geçen hafta çok kötüydüm bazen gelip gidiyolar sanırım. Bizde oğluşumla çarşamba günü kontrole gitcez bakalım gidişatımız nasılmış.
Kızlar siz hastane cantanızı hazırlandınız mı? Yoksa erken mi daha bende karar veremedim henüz hazırlamakta.
Birde büyüyen beşik yada normal sallanan beşik arasında kaldım, hangisi daha mantıklı olur siz hangisini aldınız?
Yok canim takvime bakma benimde dogum 28i olacak takvimde neden bi gun fazla gostermis anlamadim, benim oldu olasi etle pek aram yoktur daha cok sebzeciyim, arada bi tavuk bazende kofte tarzi seyler ama herzamanda aramam eti.
Oo masallah sen bayagi bitirmissin islerini :) ben henuz cikamadim carsiya hastane cikisi kendime pijama gibi seyler almam gerekiyo bende netten arastrip alisveris listesi hazirladim.
Buyuyen besigi bende dusunuyordum ilk baslarda sonradan vazgectim normal sallanan standart besiklerden alcam zaten istedigin zaman salliyosun bende sallanmasina alistirmak istemiyorum kesinlikle bi ayari oluyomus onu sabitleyince sallanmiyormus. Birde neden vazgectim nette bi arastma yaptim alanlar pek memnun kalmiyorlar cocuk buyudukce yatak dar geliyormus mantikli dusundum, en iyisi normal besik aliyim dedim 3yasina kadar onu kullanir sonra genc odasi alirim, allah nasip ederse 2. Cocugum olursa onuda odama alirim o besigi kullanir diye dusundum.
Yarin kontrolum var ozledim oglusumu:)
HERKESE MERHABA GÜZEL ANNELER..
çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş..
bende 32. haftanın içindeyim ve hemen hemen bütün hazırlıkları tamamladık.
ama benim oğlum tam ters pozisyonda duruyor hala dönmedi
sizce endişelenmeli miyim?
daha vakit varmış gibi geliyor ama normal doğumu cok istediğim için sabırsızlıkla baş aşağıya dönmesini bekliyorum.
İnternette bebeğin dönmesini sağlayan bazı hareketler buldum ve onları yapmaya başladım.
bu konuda bir bilgisi olan var mı?
Kızlarr 2013. temmuz annelerinde 2tane süpriz doğum olmuşş bebişleri küvezdelermiş ilk doğumlar başladı kendi kendime çok heycanlandım şimdi :)))
bizede az kaldı alahın izniylee cnm bnde cok heyecanlndm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?