- 23 Temmuz 2012
- 291
- 14
- 318
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.801
Dun aksam o dogum haberini okudugumda bnde cok heyecanlandim,bi yandanda korktum ne olur neolmaz sonucta ,kuveziydi bilmem nesiydi sıkıntılı bir surec sonucta :/ ama bebişlerimizi kucagimiza alip koklama hissi bile kalbimin bi baska atmasina sebep oluyoo :))))
Dun aksam o dogum haberini okudugumda bnde cok heyecanlandim,bi yandanda korktum ne olur neolmaz sonucta ,kuveziydi bilmem nesiydi sıkıntılı bir surec sonucta :/ ama bebişlerimizi kucagimiza alip koklama hissi bile kalbimin bi baska atmasina sebep oluyoo :))))
Canım hangi bölümde Temmuz anneleri..
Mrb kizlar dun biz doktora gittik, hatta doktor degistirdik aslinda, ilk basta hep gitmek istedigim dr a gorunduk malum pek bi etraftan ovgu alinca benim herifin erkek fobisi kalkti bi anda.
Normalde ozele gidiyordum, bi yandanda korkuyodum aslinda ne kadar normal dogum yaptiriyoruz deselerde her gitmemizde doktor sezaryanda oluyordu, buda icime suphe dusurdu ve ozele gidenler napip edip sezaryan icin bahane buluyolarmis ustelik ozel oldugu icin masraflar kendilerine ait oldugu icin her seyden kesiyolarmis (kullandıkları malzemelerden) dogumda alkolden temizlik malzemesinden vs vs vs. Bunlar hep aklimi kurcaladi durdu bi onceki randevumde sordum doktora ben kesinlikle nrmal dogum istiyorum diye bana ic acici bi cvp vermemisti bunlari dusunmen icin cok erken diyip konuyu kapatmislardi.
Neyseki dun devlet hastanesine gittik aslinda devletlerden de pek hoslandiim soylenemez ama buranin en cok ovgu alan doktoru oldugu icin bazi aksiliklere katlancaz artik.
Doktorumdan cok memnun kaldim, beni soru isaretleriyle degilde dolu bir bilgiyle gonderdi. Gebe takip kartı cıkardı, tansiyonum kilom herşeyime bakıldı(özelde sadece 1defa tansiyonö ve kilom ölçülmüştü bu zamana kadar) bebişime baktı ultrasonda suyumun azaldığını söyledi, Allah korusun erken doğuma sebep olabilirmiş bu durum. Çok ayakta durmamam gerektiğini ve yorulmamamı söyledi. Günde en az 10bardak su içmem gerekiyomuş düzelmesi için. Ve özellikle soluma yatmam gerekiyomuş. Günlük bebeğin hareketlerini saymam lazım en az 10defa gün içinde hareket etmeliymiş ve kilomuz 1700gram 31+4 günlüğüz.
Kızlar sizede tavsiyem bol bol su tüketin suyun azalması bebeğin beslenmemesi. Herşey minik canlarımız için.
Mrb kizlar dun biz doktora gittik, hatta doktor degistirdik aslinda, ilk basta hep gitmek istedigim dr a gorunduk malum pek bi etraftan ovgu alinca benim herifin erkek fobisi kalkti bi anda.
Normalde ozele gidiyordum, bi yandanda korkuyodum aslinda ne kadar normal dogum yaptiriyoruz deselerde her gitmemizde doktor sezaryanda oluyordu, buda icime suphe dusurdu ve ozele gidenler napip edip sezaryan icin bahane buluyolarmis ustelik ozel oldugu icin masraflar kendilerine ait oldugu icin her seyden kesiyolarmis (kullandıkları malzemelerden) dogumda alkolden temizlik malzemesinden vs vs vs. Bunlar hep aklimi kurcaladi durdu bi onceki randevumde sordum doktora ben kesinlikle nrmal dogum istiyorum diye bana ic acici bi cvp vermemisti bunlari dusunmen icin cok erken diyip konuyu kapatmislardi.
Neyseki dun devlet hastanesine gittik aslinda devletlerden de pek hoslandiim soylenemez ama buranin en cok ovgu alan doktoru oldugu icin bazi aksiliklere katlancaz artik.
Doktorumdan cok memnun kaldim, beni soru isaretleriyle degilde dolu bir bilgiyle gonderdi. Gebe takip kartı cıkardı, tansiyonum kilom herşeyime bakıldı(özelde sadece 1defa tansiyonö ve kilom ölçülmüştü bu zamana kadar) bebişime baktı ultrasonda suyumun azaldığını söyledi, Allah korusun erken doğuma sebep olabilirmiş bu durum. Çok ayakta durmamam gerektiğini ve yorulmamamı söyledi. Günde en az 10bardak su içmem gerekiyomuş düzelmesi için. Ve özellikle soluma yatmam gerekiyomuş. Günlük bebeğin hareketlerini saymam lazım en az 10defa gün içinde hareket etmeliymiş ve kilomuz 1700gram 31+4 günlüğüz.
Kızlar sizede tavsiyem bol bol su tüketin suyun azalması bebeğin beslenmemesi. Herşey minik canlarımız için.
tatalım öncelikle çok geçmiş olsun cok fazla kafaya takılacak birşey değil su azalması istirahat ve düzenli su içilmesi ile aşılabilecek bir durum.
birde bebek hareketleri konusunda yanlış bilgilendirilmişsin. kafanı karıştırmak istemem ama günde 10 defa değil saat de 10 defa olmalı...
bebişinle beraber mutlu bir hamilelik süreci geçirip kucağına alman dileklerimle. Bu arada hangi şehirdesin?
yeni doktorundan memnun kaldığına sevindim canım;doktorunla frekansının tutması çok önemli tabiki;
ama istanbulda devlette biraz zor oluyor bu işler,çok kalabalık oluyor doktora giriyosun yanına bir kişi daha almıyo,hızlı hızlı hemen birşeyler söyleyip gönderiyolar,ben ilk başta tahlil yazdırmak için gittim 2kez,ama doğum için zor olur diye düşünüyorum..
ama özelde sezeryan konusunda haklısın valla,benim doktorumda çok iyi bir doktor olmasına rağmen,bnm tahmini doğum tarihimden bir hafta önce yıllık izne çıktığı için diyoki bana istersen bi hafta önce alırız sezeryanla bebeişi :)) düşünebiliyomusun onlar için ne kadar rahat bir durum sezeryan;
ama benim normal de kararlı olduğumu görünce ısrar etmedi tabi; ben yine de hakkımızda hayırlısı diyorum,son anda birşey çıkar bakarsın sezeryan oluverir;artık orasını allah bilir; ben bebişimi sağlıcakla kucağıma alıyımda :))))
buarada bebişin kilosu falan gayet güzelmiş maşallah cnm :))
Saol canim, hadi ya yoksa ben mi yanlis anladim hareket olayini, benim bebis saatte 10 hareket etmiyor o zaman bugun sayiyim bakalim. Ben nevsehirdeyim cnm
Saol canim, hadi ya yoksa ben mi yanlis anladim hareket olayini, benim bebis saatte 10 hareket etmiyor o zaman bugun sayiyim bakalim. Ben nevsehirdeyim cnm
Merhaba kızlar.. Biz bugün oğlumla doktordaydık.. Artık boyumuza bakamıyor ama 2.700 gram olmuşuz 33+5 haftalık çıktık.. Özeldeki doktorların sezeryana yatkın olduğu kesin kızlar.. Bana doktorum bebeğin gününü doldurursa iri olur, sezeryan gerekebilir dedi.. Sezeryan taraftarı gibi şu anda ama bakalım şansımı zorlayacağım:)) Allah hayırlısını versin hakkımızda..
merhabalar,
benim doktorumda günde 10 kere demişti. için rahat olsun bence canım..
1 saate 10 defa epey fazla gibi geldi bana..
maşallah cnm bebişine şimdiden 2700 hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun inş. ben de normal istiyorum ama cok ta korkuyorum bakalım ne olacak
bana da doktor günde 10 defa demişti.. saatte 10 defa çok fazla zaten yaa ozaman hiç durmaması lazım:)
Günaydın güzel anneler:)) bugün içim kıpır kıpır çünkü öğleden sonra bebeğimin odası gelecek:)) kızlar dua edin de içinde de yatırmak nasip olsun:)
Ohh ne güzel cnm,çekmecelerini falan bi güzel sil eşyalarıda mis gibi yerleştir; hayırlısıylada bebişin yatsın içinde inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?