- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.821
formun güzel annelerine benden sevgi ve selamlarr
kendimle ilgili bi gelişmemi paylaşmak istedim....
iğnelerim bitti ve ben tam olarak değiştimm.... kendimi enerjik hissediyorumm halsizliğim kalmadı ...iyiyim şükürler olsunnn....dün kocişle dışarı çıktım gezdim gezdimm gezdimm sadece bebeken olsa gerek okadar olacak tabii :) ayaklarım acıdı başka şikayetim yokk....
Merhaba hanimlar hayirli gunler hepinize,
Evet bende doktorumun gunde en az 10hareketini hissetmen lazim dedigini hatirliyorum ama gheimnis arkadasim oyle diyince yanildim mi diye dusundum.
Ben cuma gununden beri ishallik cekiyorum yani cok siddetli degil ama ishallik durumum var, bir seylerin dokundugunu dusundum bi kac gun bekleyim dedim zaten haftasonuna girmistik, bugun hala duzelmedim bende yarina doktorumdan randevu aldim nette hamilelikte ishalligi hafife almayin diyolar. Yarin emin olmak icin hareket meselesini bi daha danisayim en iyisi. Birde suyumun azaldigini soylemisti bunun ishallikle bi alakasi varmi bilmiyorum yarin gidip ogrenecegim insallah.
formun güzel annelerine benden sevgi ve selamlarr
kendimle ilgili bi gelişmemi paylaşmak istedim....
iğnelerim bitti ve ben tam olarak değiştimm.... kendimi enerjik hissediyorumm halsizliğim kalmadı ...iyiyim şükürler olsunnn....dün kocişle dışarı çıktım gezdim gezdimm gezdimm sadece bebeken olsa gerek okadar olacak tabii :) ayaklarım acıdı başka şikayetim yokk....
Günaydın hanımlar,
Geçmiş kandilimiz mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul gunahlarimizi af eylesin insallah , butun hamileler dua ettim dun insallah rabbim kabul buyurur ve kolay dogum nasip eder hepimize.
Gecen gun doktoruma gittim yeni doktoruma degilde onceki doktoruma, suyum için gayet iyi seviyede eksiklik fazlalık yok dedi, ishal için tahlil yaptı enfeksiyon cıkmadı muhtemelen üşütmeden olmuştur dedi, bebeğim zayıf cıktı 1,800gram zayıf olacak dedi bende bunu ishal olmama bağladım o yüzden beslenemedi galiba, ve halada devam ediyor ishalliğim ilaç yazdı kullanıyorum ama şimdilik fayda etmedi. İnşallah bi an önce geçerde beslenip kilo alır yavrum. Benden gelişmeler bu kadar, hareket konusuna gelince onu bi sayıya bağlayamayız dedi bugün cok hareket eder yarın az edermiş karnımızda yer kalmadıkca daha da azalırmış ama düzenli olup olmadğını kontrol altında tutmamız gerekiyomuş. Böyle işte durumlar:) sizler naptınız ne var ne yok ?
Önümüzdeki haftada yeni doktoruma görünmem gerekiyor suyumu kontrol edecekti bakalım o ne diyecek:)
Çoooookkk güzel olmuş annesi:))) güle güle kullan inşallah
hanımlarrr merhaba;
bizim bugun dr kontrolümüz vardı yediğim kan iğnelerinden sonra iştahım acılmıştı bebiş 2.650 kg olmuş maşallah.. gecen gittiğimizde 1700 diye üzülmüştüm ...
bu arada bebğim dönmüş baş olarak aşağıya :)artık gelecem diyor bana...
dr umuz artık son zamanların dedi. son 1 ay dedi 35 haftalık olmuşuz ama doğum 37 ile 38 haftada genelde gelirler dedi. 1 kilo daha almışımmartık her an bile bebğimiz gelebilir yani kızlar cok heyecanlandım...20 haziranda da nst ye bağlayalım seni dedi hareketlerini say dedi.. ağrılarının olması normal bu zamanlarda dedi... birde boğaz yanması için şurup yazdı bana.....
kısacasıı hem ürkek hemde cok heyecanlıyımmm kızlarrr
hanımlarrr merhaba;
bizim bugun dr kontrolümüz vardı yediğim kan iğnelerinden sonra iştahım acılmıştı bebiş 2.650 kg olmuş maşallah.. gecen gittiğimizde 1700 diye üzülmüştüm ...
dr umuz artık son zamanların dedi. son 1 ay dedi 35 haftalık olmuşuz ama doğum 37 ile 38 haftada genelde gelirler dedi. 1 kilo daha almışımmartık her an bile bebğimiz gelebilir yani kızlar cok heyecanlandım...20 haziranda da nst ye bağlayalım seni dedi hareketlerini say dedi.. ağrılarının olması normal bu zamanlarda dedi... birde boğaz yanması için şurup yazdı bana.....
hanımlarrr merhaba;
Çok hoş canım güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.. Ayy görünce heyecanlandım ya :)
saol cnm; bende çok heyecanlıyım biranönce bebişlerimize kavuşalım istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?