Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Merhaba hanimlar hayirli gunler hepinize,

Evet bende doktorumun gunde en az 10hareketini hissetmen lazim dedigini hatirliyorum ama gheimnis arkadasim oyle diyince yanildim mi diye dusundum.

Ben cuma gununden beri ishallik cekiyorum yani cok siddetli degil ama ishallik durumum var, bir seylerin dokundugunu dusundum bi kac gun bekleyim dedim zaten haftasonuna girmistik, bugun hala duzelmedim bende yarina doktorumdan randevu aldim nette hamilelikte ishalligi hafife almayin diyolar. Yarin emin olmak icin hareket meselesini bi daha danisayim en iyisi. Birde suyumun azaldigini soylemisti bunun ishallikle bi alakasi varmi bilmiyorum yarin gidip ogrenecegim insallah.

formun güzel annelerine benden sevgi ve selamlarr

kendimle ilgili bi gelişmemi paylaşmak istedim....
iğnelerim bitti ve ben tam olarak değiştimm.... kendimi enerjik hissediyorumm halsizliğim kalmadı ...iyiyim şükürler olsunnn....dün kocişle dışarı çıktım gezdim gezdimm gezdimm sadece bebeken olsa gerek okadar olacak tabii :) ayaklarım acıdı başka şikayetim yokk....

Geçmiş olsun canım, inşallah bir daha da o halsizliği yaşamazsın.. Artık gez toz, son zamanların tadını çıkar sen de:)) dediğin gibi ayaklar ağrıyo sadece ama o da geçiyor hemen:)

geçmiş olsun cnm,inş. önemli bişey değildir ve kısa zamanda geçer ishalin;
buarada günde 10 hareket baya az değilmi;bnm oğlanın maşallahı var yaa hala fırıl fırıl dönüyo içimde,büyüdükçe alanı daralacak çok tepiklemicek diyolar ama,acaba bizimki büyümüyomuki bukadar hareketlii :S
ayy ne pimpirik olduk yaa kafayı yicem,hareket etmese o ayrı bir dert,hareket etse o ayrı bir dert :)))) hep aklımda bi acaba ??

bizdende sana sevgiler cnm;
çok sevindim enerjinin yerine geldiğine,ama sen yinede dinlenmene dikkat et bu enerjiyle işe güce girişme :)))
gerçi sana diyorum ama bende azıcık enerjik hissedince kendimi ne yapsam ne etsem nereye gitsem diye bakınıyorum :)))

Kızlar hepinizin miraç kandilini kutlarım.. Allah(c.c.) bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin inşallah..

Günaydın hanımlar,

Geçmiş kandilimiz mubarek olsun rabbim dualarimizi kabul gunahlarimizi af eylesin insallah , butun hamileler dua ettim dun insallah rabbim kabul buyurur ve kolay dogum nasip eder hepimize.

Gecen gun doktoruma gittim yeni doktoruma degilde onceki doktoruma, suyum için gayet iyi seviyede eksiklik fazlalık yok dedi, ishal için tahlil yaptı enfeksiyon cıkmadı muhtemelen üşütmeden olmuştur dedi, bebeğim zayıf cıktı 1,800gram zayıf olacak dedi bende bunu ishal olmama bağladım o yüzden beslenemedi galiba, ve halada devam ediyor ishalliğim ilaç yazdı kullanıyorum ama şimdilik fayda etmedi. İnşallah bi an önce geçerde beslenip kilo alır yavrum. Benden gelişmeler bu kadar, hareket konusuna gelince onu bi sayıya bağlayamayız dedi bugün cok hareket eder yarın az edermiş karnımızda yer kalmadıkca daha da azalırmış ama düzenli olup olmadğını kontrol altında tutmamız gerekiyomuş. Böyle işte durumlar:) sizler naptınız ne var ne yok ?

Önümüzdeki haftada yeni doktoruma görünmem gerekiyor suyumu kontrol edecekti bakalım o ne diyecek:)

Enfeksiyonun çıkmadığına sevindim canım.. Bebeğinin kilosuna da takılma canım.. Son haftalarda çok iyi büyüyecekler inşallah.. Hareketleri gerçekten değişiyor canım.. Ama benim bebeğim iki saat içinde 10-15 hareket mutlaka yapıyor.. gündüz pek durmuyor:)) sanırım biraz hareketli bir bebek olacak.. Bakalım yeni doktorun ne söyleyecek, bize de haber ver..

hanımlarrr merhaba;

bizim bugun dr kontrolümüz vardı yediğim kan iğnelerinden sonra iştahım acılmıştı bebiş 2.650 kg olmuş maşallah.. gecen gittiğimizde 1700 diye üzülmüştüm ...
bu arada bebğim dönmüş baş olarak aşağıya :)artık gelecem diyor bana...

dr umuz artık son zamanların dedi. son 1 ay dedi 35 haftalık olmuşuz ama doğum 37 ile 38 haftada genelde gelirler dedi. 1 kilo daha almışımm artık her an bile bebğimiz gelebilir yani kızlar cok heyecanlandım...20 haziranda da nst ye bağlayalım seni dedi hareketlerini say dedi.. ağrılarının olması normal bu zamanlarda dedi... birde boğaz yanması için şurup yazdı bana.....

kısacasıı hem ürkek hemde cok heyecanlıyımmm kızlarrr

Maşallah kuzuna büyümüş annesi:)) daha iki hafta dursa en az 3 kiloyla doğar inşallah..baş aşağıda dönmüş ben hazırım diyo artık, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Çok az kaldı yavrularımızı kucağımıza almamıza..

Oo masallah kilo almiss ins benimkide alir ya ayy bizim topicte ilk sen doguracaksin galiba:) rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahh allahim kolay dogum nasip etsin. Bende gun gectikce heycanlaniyorum, kendimi test ediyorum malum ishal olunca oyle bi karin agrisi yapiyoki ama nerdeyse buna bile dayanamiyorum bazen uzun surdugunde agri ( napcamm bilmiyom dogum sancisina yarabbim kurtar bizi allahim

ayy cnm maşallah ne güzel kilo almış öyle bebiş,2600 lü kilolara bi ulaşsam bnmde içim rahatlıcak walla,
allah korusun korkuyorum erken doğum falan olsa 2kgcik bişey;en azından ohh doğarsada doğsun kilosuda kurtarır nede olsa diye düşünmek istiyorum :))))

bi kaç haftaya sen doğurursun o zaman cnmm :)) ayy benide heyecan bastı wallla, doğurmak istiyorumm artık zamanı gelsinnnnn :)))

Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor son haftalar.. Ben oğluşumun odasını hazırladım.. İkide bir gidip bakıyorum:)) ama o içinde olmayınca hiç bir anlamı yok..
Geceleri uyumak nasıl bir şey inanın unuttum.. Artık saat başı tuvalete gidiyorum.. Bebeğimin hareketleri de bazen canımı acıtıyor:)) yatıyorsam kalkıyorum geçsin diye.. Ama çok şükür az kaldı, kavuşacağız yavrularımıza. Sanki biraz hızlı geçti gibi geliyor bana ama geriye dönüp bakınca bayağı yol aldığımızı görüyorum.. Allah yardımcımız olsun.. Bakalım burda ilk kim doğum yapacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…