- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.841
Evet canım dua ediyorum biran önce gelsin bebişim diye sonra da ayy tövbe erken doğumu çağırıyorum gibi hissediyorum ve düzeltiyorum zaman çabucak geçsin de kavuşalım diyorum :)
Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor son haftalar.. Ben oğluşumun odasını hazırladım.. İkide bir gidip bakıyorum:)) ama o içinde olmayınca hiç bir anlamı yok..
Geceleri uyumak nasıl bir şey inanın unuttum.. Artık saat başı tuvalete gidiyorum.. Bebeğimin hareketleri de bazen canımı acıtıyor:)) yatıyorsam kalkıyorum geçsin diye.. Ama çok şükür az kaldı, kavuşacağız yavrularımıza. Sanki biraz hızlı geçti gibi geliyor bana ama geriye dönüp bakınca bayağı yol aldığımızı görüyorum.. Allah yardımcımız olsun.. Bakalım burda ilk kim doğum yapacak?
Kizlar
Standart besik mi aldiniz park yatak mi?
Bugun mobilyaci illede park yatak diye tutturdu, goruntusu hasir husur olusu ne biliyim hic bana gore degil sevmiyorum ne kadar kullanisli deselerde
Kizlar
Standart besik mi aldiniz park yatak mi?
Bugun mobilyaci illede park yatak diye tutturdu, goruntusu hasir husur olusu ne biliyim hic bana gore degil sevmiyorum ne kadar kullanisli deselerde
kızlar toplu sesleniş yapıyorum.... :)
iyi dilekleriniz için cok teşekkür ediyorum...
40
bende cok merak ediyorum kim ilk doğum yapacak diye hayırlısı olsun inş. benimde cnm cok tatlı ufacık ağrıya bile dayanamıyorum doğumu nasıl yapacam diyorum.... ins bebeklerimizi allahın izniyle sağlıcakla kucaklarımıza alırız ... bende kendime doğumu yakın hissediyorum ama rabbim bilir... rabbim hepimizi kurtarsınnn....
Yok ya kullanışı batsın o ne öyle çadır gibi sanki tatile gidiyoruz güzelce katlanıp kaldırılıyomuş, istersem standart beşiğide güzelce bozup kaldırırım lazım olmadığında, dün mobilyacı aman sakın standart almayın 1bucuk yaşına kadar bile kullanamazsın çocuklar ayaklanınca kendileri cıkmak istiyolar düşüyolar derken gözümün önünden bi sürü senaryo geçti. Normal beşiklerin biraz daha derini alcam standart olanlar 68 cm derinlikteymiş bir de 78cm olanlar var onlardan istiyorum :) dün resmen içimi kararttı adam ya nasıl etkilendim anlatamam beşikten soğudum o kadar yani
Yok ya kullanışı batsın o ne öyle çadır gibi sanki tatile gidiyoruz güzelce katlanıp kaldırılıyomuş, istersem standart beşiğide güzelce bozup kaldırırım lazım olmadığında, dün mobilyacı aman sakın standart almayın 1bucuk yaşına kadar bile kullanamazsın çocuklar ayaklanınca kendileri cıkmak istiyolar düşüyolar derken gözümün önünden bi sürü senaryo geçti. Normal beşiklerin biraz daha derini alcam standart olanlar 68 cm derinlikteymiş bir de 78cm olanlar var onlardan istiyorum :) dün resmen içimi kararttı adam ya nasıl etkilendim anlatamam beşikten soğudum o kadar yani
Ben normal karyola beşiklerden aldım.. Ben de senin gibi düşünüyorum yani her ne kadar kullanışlı dense de görüntü olarak bi türlü sevemedim park yatakları..
ben çilek mobilydan karyola aldım cnm kendinden şifonyerli;
çok kullanışlı demelerine rağmen baştan beri birkez bile park yatak bakmadım,ben ısınamadım onlara :)))
Vallaha canım çok haklısın, bende nefret ediyorum park yataklardan.. Çok basit duruyor, onun için bende ahşap sepet beşiklerden aldım.. Çokta güzel.. Odasını da çilekten aldım.. Ama park yatak almayacağım kesin:))
sen derinlikten bahsedince bende benimkinin ölçülerine bi bakayım dedim,gayet iyiymiş o zmn bnmki; öyle bebek ayaklanınca düşer falan diyolar ya benimde ödüm kopuyo valla,senaryo üzerine senaryo yazabilirim yani :))
daha sonra büyüyebiliyor zaten karyolamız,belli bi süre rahat ederiz artık :)
Genişlik163 cm
Yükseklik94 cm
Derinlik82 cm
Kızlar kızlarr önümüzdeki hafta babalar günü, eşlerinize hediye yada süpriz bişeyler yapmayı düşünüyomusunuz? Birbirimize fikir olsun benim aklıma bişeyler gelirse yazarım
çok güzelmiş cnm,bende çok beğendim şekerlerinizi çok modernler :))
Harikaymış gerçekten.. Güle güle dağıtırsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?