Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

inş canım senin bebek gelmek ister belkii belli olmazz ..

ay cnm hadi hayırlısı bakalım; allah yarın bi nefeste kurtarsın seni;
inşallah çok kolay sorunsuz bi doğum olur cnm;
eymenini alırsın kucağına missler gibi ohhh:)
)

vay be o kadar bekledin gelmedi bebiş ha:))) vay sıpa vayy... benimki de gelmezse ben de suni sancıyla yatış yapacağım kısmet bakalım... doğumdan sonra girebilirsen mutlaka yaz buraya olur mu tecrübelerini? özellikle suni sancıyla ilgili:18:

aras miraç güzel isim canım. kulağa da hoş geliyor... bizim kinin adı daa eymen olacak inş.

biz de eymen koyacağız ne çok eymen koyan varmış ya okuyunca çok şaşırdım:))

kız aynı isimi seçmişiz :)

Ewt cnm hayirlisylada kucagimiza aliriz ins az kaldi sanirim bende ptesi suni sanciyla normal epidural doguma giriyorum kizlar dua edin banada allahim tek avazda dogurtsun ins. Dun
İlk defa sancim tuttu aha dedim gelio galiba uyuya kalmisim simdi sanki daha iyiyim buarada youtube a eymen ninni yaz dinle nezamn dinlesem agliyorum :)

Hayirli gunler kizlar

Nasilsiniz durumlar nasil?

Biz iyiyiz arada bir yalanci sancilarimiz oluyor, sizlerde varmi gelisme?

benim sancılarda aynı şekilde yalancı yalancı ; hatta bugün tüm evi temizledim açılmam olsun ve biranönce doğuriyim diye ama şuan deli gibi bir bel ağrısına sahibimmm ((
37:

Merhaba hanımlar.. Dün kontrole gittim,ne sancı var ne açılma.. Bebek iyi ama dr plesentada yaşlanma var dedi şaşkınlıktan ne demek istediğini algılayamadım boş gözlerle bakarken eşim sordu,gebeliğin son zamanlarında olabiliyomuş daha dikkatli takip gerekliymiş ilerlemesi durumunda bebek beslenemiyomuş.. Hareketlerini iyi takip et dedi.. Sağlıkla bi doğsaydı böyle korka korka geçmiyo günler,iyice paranoyak oldum..

daha neler duyucaz bu doktorlardan acaba;oda neymiş öyle plesanta yaşlanması
normal bekliyosun dimi sende cnm; eğer mühim bi durumsa hiç bekleme sezeryanla alsınlar bebişi dicem ama ;
gerçi gününde az kalmış;takip edilerek bi sorun çıkmıycaksa bekleyedebilirsin;
haberdar et bizi cnm..

Evet cnm normal istiyorum,ben de aynı şeyi düşündüm bebeğimin hayatının riske girmesindense sezeryan olayım dedim de dr haftaya kontrolde tekrar bakıcaz ona göre netleştircez dedi şimdilik normale engel değil dedi ama çok dikkat etmem gerekiyomuş.Bazı gebelerde son haftalarda yaşanan bişeymiş o da beni buldu,zaten yavaş kilo almasından belliydi ya aman şunu yiyeyim demir alayım bunu yiyeyim protein olsun diye çabalarken meğer plesenta yaşlanmış hey Allahım sen büyüksün.. Dertsiz tasasız gelsin hepimizin bebişleri,ben size dua ediyorum siz de bana edin..

Merhaba arkadaslar benim dogumumda bu ayin 25de olcak kismetse ama ben normal dogumdan cok korktugum icin sezeryan istedim vajinismus gecmisimde var cati muaynesi bile olamiyorum ama sezeryanda beni korkutmuyo degil daha iki hafta var bnm simdiden gozume uyku girmiyo sizinle paylasmak istedm biraz olsun rahatliyim diye dua edin kizlar ogunu hayrlisyla atlatalm hep birlikte ins..

kızlar hanımlar ben geldimm eymen bebğimle şuan kendileri bir güzel uyuyorlar dün hastahaneden cıktım ama fırsatım olmadı size girip söylemeye...

hastahaneye gittiğimde 4 cm acılmam vardı hemen yatışını yapalım dedi. neyse yattık eşimi muhasebeye alırken beni doğumhaneye götürdüler hemen hazırladılar korkmaya başladım ama ilk doğum olacağından hiç bişey haberim yoktu. alttan muayene yaptılar 5 cm olmuştu açılma lavman yaptılar.. sonrada suni sancıya geldi sıra ... yavaş yavaş yarım saat içinde sancı gelmeye başladı. o sırada suyumu patlattıı.. açılma 6 cm e çııkmıştı.. suni sancı etkisini hızla gösterdi... cok sık aralıklarla gelmeye başladı ve şiddetlendi.. .. sancılarım 2 dk ya dştü ama bebek bir türlü doğum kanalına girmiyordu ... sabah gittiğim hasthanede 4 e kadar suni sancı dedikleri o acayip sancıyı cektim eşimle odada görüştüm ayakyta duramıyordum.... annem doğuma giderken sdancıların 1 dk ya düştüğünde bebk geliyor demişti. saatlerde 2 dk da bir gelen sancıyı cektim ama hala bebekte kımıldama yoktu... sonrasınsında dr a dayanamadığımı söyledim.. halim kalmamıştı. kendiside 6 saat kadar bu şekilde dayanabilirsen belki normal olur dedi ama olmama durumu da var dedi. sezeryan olmak istediğimi belirttim hemen sondaj takılıp ameliyathaneye alındım genel anestezi altında bebği aldılar. uyandığımda acayip bir agrı vardı ...kendime geldiğimde saat 17,30 du doğum belgesinde 16.10da doğduğu belirtilmiş. 1 gece kaldık hastahanede wc ye cıktıktan sonra saldılar. normal ihtimal varsa normal olsun kılzar sezeryan gerçekten cok zor bebekle bile ilgilenmekte cok zorluk çekiyorum... bnm rahim kanalım cok yukardaymış eğer bekleseydimde sezeryan olacaktı cok yüksek ihtimalle...

ama nihayetinde küçük meleğimiz sağ salim yanımda acılarda gecer ... allaha çok şkr olmayanlara nasip etsin rabbimm.

Canm sezeryan agrisida normal dogum sancisi gibi dayanilmazmi ne kadar suruyo agri kacinci gununuz bugun bende sezeryan olucamda korkuyorum hemen kalkabildinizmi ? Cok soru sordum galiba Allah bebeginize saglikli uzun omur versn ins. Siz atlatmisinz sira bizde :)

Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün, darısı bizlere inşallah. Rabbim herkese kolay hayırlı doğum nasip etsin aminn amin amin

Canım kavuşmuşsun yavruna, Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Sen de benim gibi suni sancıyı çekip sezeryana girmişsin.. Ben de sezeryanda çok zorlandım.. Oturup kalkamadım bile, ama yavruma bakınca her şey geçti.. Ama kızları korkutmayalım, bazı anneler hiç bir şey hissetmeden hemen ayağa kalkıyor..tekrar gözün aydın

ayy canım benim allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza;bende oğluşum yanımdayken yazmak istiyorum sizeeee
eymenin resimlerini bekliyoruzz cnm

Canim Allah anali babali buyutsun bebisin hayirli ugurlu gelsin sizlere ins. Anladigim kadariyla digumun biraz sikintili gecmis bende yarin gitcem hastaneye veklenen tarih 17 si olmasina ragmen doktor yarin gel yapalim dedi normal dogum istiyorum sanirim bana da suni vercekler bilmek istedigim bikac sey var bebegin vaktinde mi dogdu yani beklenen tarihte? eger acilman olmasaydi gittiginde yinede sanci verceklermiydi? Suni sancidan korkuyorum bir de hastaneye giderken kontrole mi gitmistinde 4cm aciklik oldgnu soylediler? Eger oyleyse hic hissettigin ekstra farkli bisey varmiydi 4 cm acikligin oldu yani nebileyim bel agrisi vs bende hicbir belirti yok da acaba acilma oldumj merak edyrm

aynı şeyleri ben de merak ediyorum bebik-im :))) hayırlı olsun bebeğin... benim ne kdr açılmam var bilmiyorum hiç alttan muayene olmadım ben de suni sancıyla doğum yapacağım perşembe günü... sonu sezeryan olursa hayal kırıklığı yaşarım o kadar açılmaya rağmen bebeğin niye inmemiş acaba yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…