- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #3.061
Canm sezeryan agrisida normal dogum sancisi gibi dayanilmazmi ne kadar suruyo agri kacinci gununuz bugun bende sezeryan olucamda korkuyorum hemen kalkabildinizmi ? Cok soru sordum galibaAllah bebeginize saglikli uzun omur versn ins. Siz atlatmisinz sira bizde :)
Canım kavuşmuşsun yavruna, Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Sen de benim gibi suni sancıyı çekip sezeryana girmişsin.. Ben de sezeryanda çok zorlandım.. Oturup kalkamadım bile, ama yavruma bakınca her şey geçti.. Ama kızları korkutmayalım, bazı anneler hiç bir şey hissetmeden hemen ayağa kalkıyor..tekrar gözün aydın
Canim Allah anali babali buyutsun bebisin hayirli ugurlu gelsin sizlere ins. Anladigim kadariyla digumun biraz sikintili gecmis bende yarin gitcem hastaneye veklenen tarih 17 si olmasina ragmen doktor yarin gel yapalim dedi normal dogum istiyorum sanirim bana da suni vercekler bilmek istedigim bikac sey var bebegin vaktinde mi dogdu yani beklenen tarihte? eger acilman olmasaydi gittiginde yinede sanci verceklermiydi? Suni sancidan korkuyorum bir de hastaneye giderken kontrole mi gitmistinde 4cm aciklik oldgnu soylediler? Eger oyleyse hic hissettigin ekstra farkli bisey varmiydi 4 cm acikligin oldu yani nebileyim bel agrisi vs bende hicbir belirti yok da acaba acilma oldumj merak edyrm
aynı şeyleri ben de merak ediyorum bebik-im :))) hayırlı olsun bebeğin... benim ne kdr açılmam var bilmiyorum hiç alttan muayene olmadım ben de suni sancıyla doğum yapacağım perşembe günü... sonu sezeryan olursa hayal kırıklığı yaşarımo kadar açılmaya rağmen bebeğin niye inmemiş acaba yaa
güzel dilekleriniz için hepinize cok teşekkür ederim kızlar 9 ay boyunca birbirimize destek olduk b8undan sonra da deneyimlerimizi paylaşalım...
allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsinnn... rabbim bir nefeste kurtarsınn... hepinizi fırsat bulunca takip edeceğim haberlerinizi bekliyorummm...
canım sezeryan sancısı ilk ameliyatan cıktığımda şiddetli hissediyorsun odaya alınca ağrı kesici iğne ile hafifliyor 2 saat sonrada ayağa kalkıyorsun
güzel dilekleriniz için hepinize cok teşekkür ederim kızlar 9 ay boyunca birbirimize destek olduk b8undan sonra da deneyimlerimizi paylaşalım...
allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsinnn... rabbim bir nefeste kurtarsınn... hepinizi fırsat bulunca takip edeceğim haberlerinizi bekliyorummm...
saol cnm walla,inşallah bizde bir nefeste kurtuluruzz,bekle bekle bi hal olduk zaten;
ben resmen sabırsızları oynuyorum,biranönce bebişimi kucağıma almak istiyorum,
bizim bebişler doğana kadar senin tecrübeler artar canım,bize yol gösterirsin,takıldığımızda sorarrız artık sana :)) tecrübeli anne
Allah bebeğine sağlıklı uzun ömür versin canım gözünaydın ne güzel öyle ya da böyle atlattın,inşallah biz de bebişlerimiz yanımızda yazarız mutlu haberlerimizi..
haklısın bitanemm... bünyeden bünyeye değişiyor bnm ağrı eşiiğim düşüktür .. göz ardı etmiyelimm...
Bebikiiiiimmm gozun aydin canim, hayirlisiyla buyut melegini :)
Annelik nasil birsey anlatsana azicik canimcim :)
Kizlar bugun gittik doktora dogum icin cagirdi ama ne sanci ne acilma dayanamadim bi bakin alttan dedim acilmadami yok bakti malesef acilmada yok hatta bebegin kafasi kanala girmemis daha dedi sancim olursa carsambaya en gec de cumaya cagirdi olmadi epidural sezeryan olcam yapcak bisey yok
Kizlar bugun gittik doktora dogum icin cagirdi ama ne sanci ne acilma dayanamadim bi bakin alttan dedim acilmadami yok bakti malesef acilmada yok hatta bebegin kafasi kanala girmemis daha dedi sancim olursa carsambaya en gec de cumaya cagirdi olmadi epidural sezeryan olcam yapcak bisey yok
Bu sabah 5te dogum yaptim canlar rabbim herkesi kurtarsin insallah sonra detayli yazarim hastanedeyiz suan bebisimle opuyoruz hepinizi
bebikiimmmmmmmmm gözün sağlık ve huzurla büyüt meleğini inşallah. çok çok sevindim inanki.. şuan yanında olması nasıl büyük bir mutluluktur... dilerim Rabbim hep yüzünüzü güldürsün..
bizimde bugün kontrolümüz var kızlar son kontrolümüz..
eğer haftaya cumaya kadar kendiliğinden gelmezse minik meleğim haftaya cuma sezeryan oluyorum..
hepinizi çok öptük doktor amca dan gelince ayrıntıları paylaşırım..
Bu sabah 5te dogum yaptim canlar rabbim herkesi kurtarsin insallah sonra detayli yazarim hastanedeyiz suan bebisimle opuyoruz hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?