- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #3.081
bebikiimmmmmmmmm gözün sağlık ve huzurla büyüt meleğini inşallah. çok çok sevindim inanki.. şuan yanında olması nasıl büyük bir mutluluktur... dilerim Rabbim hep yüzünüzü güldürsün..
bizimde bugün kontrolümüz var kızlar son kontrolümüz..
eğer haftaya cumaya kadar kendiliğinden gelmezse minik meleğim haftaya cuma sezeryan oluyorum..
hepinizi çok öptük doktor amca dan gelince ayrıntıları paylaşırım..
inşallah canım benimsaol bitanem darısı basına inş..
annelik karmasık geldi bana anlatılmayacak kadar güçlü yaşanması çok gzll cnmm ... rabbim isteyen herkese tattırsın cnmcım :)
Bu sabah 5te dogum yaptim canlar rabbim herkesi kurtarsin insallah sonra detayli yazarim hastanedeyiz suan bebisimle opuyoruz hepinizi
Bu sabah 5te dogum yaptim canlar rabbim herkesi kurtarsin insallah sonra detayli yazarim hastanedeyiz suan bebisimle opuyoruz hepinizi
maşallah cnmallah analı babalı büyütmek nasip etsin;darısı başımıza inşallah,en kısa zamanda
hadi bakalım doktordan hayırlı haberlerle gel inşallah
teşekkürler canlarım ...amin inş cnm .. bekle bakalım belki kendiliğinden gelir...
kızlar bu ödemlerle başım belada, siz ne durumdasınız neler yapıyorsunuz
artık evin içinde yürümek bile işkence bana. zorluyorum kendimi ama yürüdükçe ayaklarım daha fena oluyor. yüzükler de olmuyor.
parmağımla bacağıma ayağıma bastırsam çukur kalıyor resmen
bol su, tuz yok, bacaklarımı uzatıyorum hep yükseğe, soğuk su tutuyorum daha ne yapabilirim.
bu arada sıradaki kim acaba çok heyecanlı oldu bu forum
sanırım sıradaki ben değilim çünkü arada özellikle de geceleri sancılarım tutsa da hala bebişimden tık yok
teşekkürler canlarım ...
dün doktor amcaya gittik oğluşum döndü totosunu yüzünü göstermedi bize
çokta özlemiştik ama naz yapıyo doktor amcası salladıysa da bana mısın demedi
herşey yolunda çok şükür ama bebeğimin gelesi yok galiba haftaya cuma spinal sezeryan olucam. doktorum ve doktorumun doktor eşi de girecek doğumuma:18: oyyşş çok heyecanlıyım..
hastana cantamızı bile daha hazırlamadık.. tosuncuk diye seviyo doktor amcası oğluşumu:)
haftaya bende doya doya severim kuzumu... doğum fotoğrafçımız da olucak inşallah
yaa bacak arası agrılarım cok fena benim bu durumda olan varmızor yürüyorum penguen gibi:26:
Merhaba hatunlar,
Bugun sabah cıktık hastanden oğlumda bende iyiyiz cok şükür, evdeyiz suanda emzirmeyle mesgulum, vakit bulunca doğum hikayemi hemen paylaşıcam sizinle. Çok farklı değişik bir anıydı unutulmayacak ama rüyamıydı ne cabuk geçti denilecek gibi birşeydi. Rabbim sizleride kurtarsın bir an önce, ben normal doğumu başardıysam herkes başarır. Pozitif olun iyi düşünün kolay olucak diyin ve kolay olsun. Oğlum yanımda mis kokuyor, canımın içi paşam birde karnım fosaldı tabi :))
teşekkürler canlarım ...
dün doktor amcaya gittik oğluşum döndü totosunu yüzünü göstermedi bize
çokta özlemiştik ama naz yapıyo doktor amcası salladıysa da bana mısın demedi
herşey yolunda çok şükür ama bebeğimin gelesi yok galiba haftaya cuma spinal sezeryan olucam. doktorum ve doktorumun doktor eşi de girecek doğumuma:18: oyyşş çok heyecanlıyım..
hastana cantamızı bile daha hazırlamadık.. tosuncuk diye seviyo doktor amcası oğluşumu:)
haftaya bende doya doya severim kuzumu... doğum fotoğrafçımız da olucak inşallah
yaa bacak arası agrılarım cok fena benim bu durumda olan varmızor yürüyorum penguen gibi:26:
Selam hanımlar;
şimcik kontrolden geldik;
maşallah oğluşum 3200 gr olmuş;51cm de boyu çıktı,suyumuz,hareketlerimiz,kalp atışlarımız gayet güzel;
ama gel görki nst de sancı falan çıkmadı(
doktorum ne acelen var gününü bekle işte dedi,ve bende karar verdim panik yok sonuna kadar bekleyelim bakalım;
buarada cuma günüde doktorum izne çıkıyo,başka bir doktora devretti bizi,
yeni doktorumuzda sezeryana girmişti tanışamadık,haftaya randevu aldık artık,
bu doktor değişikliğide canımı sıktı,bi moralsizleştim nedense ...
günleri geçirecek bi aktivitee arıyorum şimdi kendime ...
tek derdim bebişimi sağlıcakla kucağıma almak artık,ne zaman gelirse yawrum
cnm walla bende çok ödem olmadı ama,uzanıp ayaklarını yukaarı doğru kaldırcaksın öyle diyo doktorlar:)bide tabi yürüyüş yapmak lazım ...
benimde yüzüklerim olmuyo,hatta çıkardım yüzüğümü eşime dedimki farkındamısın kaç gündür yüzük takmıyorum,demezmi yüzüğün karnında zaten :)) çok güldüm yaa,walla doğru
bide gece benimde sancılarım çok oluyo ama sabaha hiçbişeyim kalmıyo turp gibi kalkıyorum;ama iyi olduğuma sevinmiyorum çünkü doğurmak istiyorummmmmm
Merhaba hatunlar,
Bugun sabah cıktık hastanden oğlumda bende iyiyiz cok şükür, evdeyiz suanda emzirmeyle mesgulum, vakit bulunca doğum hikayemi hemen paylaşıcam sizinle. Çok farklı değişik bir anıydı unutulmayacak ama rüyamıydı ne cabuk geçti denilecek gibi birşeydi. Rabbim sizleride kurtarsın bir an önce, ben normal doğumu başardıysam herkes başarır. Pozitif olun iyi düşünün kolay olucak diyin ve kolay olsun. Oğlum yanımda mis kokuyor, canımın içi paşam birde karnım fosaldı tabi :))
Kizlar yarin sabh dogum icin hastaneye gidiyoruz bu gecede sancim tutmazsa yarin sezeryan veya suni sanci olcak acil yardiminiza ihtiyacim var deneyimli olan arkadaslar suni sanci yaptirmali miyim sizce? Korkuyorum..
bekledikçe günler uzuyo ve zaman geçmiyor hakikaten cnm :) bende biranönce gelsin artık istiyorum,annem karnın daha yukarda tam düşmedi birazdaha zamanın var senin dedi,uffff çok sinirlendim ama yaaaOğluşumun gelesi yok40 haftam doluyo hala tık yok.. Sancım gelsin suyum gelsin diye sabırsızlıkla beklerken zaman geçmiyo bi türlü.. Normal doğumu bu kadar çok isterken mecburi sezeryan olmak zorunda kalırsam çok üzülürüm ayrıca herkes normalden korkarken ben sezeryandan tırsıyorum.. Artık ben de 'kızlaarr doğum yaptım oğluşum yanımda' diye yazmak istiyorum buraya :) En iyisi her zamanki gibi hakkımızda hayırlısı deyip beklemeye devam etmek.. :18:
merhaba hanımlar:)
oğluşumla benden size selamlar... 1 haftanın sonunda 11 kilo gitmiş bulunmakta canlar... bebiş ile ben uğraşıyoruz sezeryan ağrılarım geçmedi henüz ne zaman gececk bi bilgim de yok... geceleri uyumuyoruz sabaha kadar nöbetteyiz... ne zman altını açsam üzerime çişini yapıyor... bu sabah ta tam altını değiştirecektim ki üstüme afedersiniz kakasını bi yaptı... sabahın köründe kendimi banyoda buldum allahtan annem var yanımda ne kadar da tecrübesizim tek olsam yapamazdım herhaldee....
Oğluşumun gelesi yok40 haftam doluyo hala tık yok.. Sancım gelsin suyum gelsin diye sabırsızlıkla beklerken zaman geçmiyo bi türlü.. Normal doğumu bu kadar çok isterken mecburi sezeryan olmak zorunda kalırsam çok üzülürüm ayrıca herkes normalden korkarken ben sezeryandan tırsıyorum.. Artık ben de 'kızlaarr doğum yaptım oğluşum yanımda' diye yazmak istiyorum buraya :) En iyisi her zamanki gibi hakkımızda hayırlısı deyip beklemeye devam etmek.. :18:
Canim bol bol medine hurmasi ye
Cinsel iliski sancilari tetikliyor ve acilma sagliyor. Benim kanamam iliskiden sonra geldi ve hastaneye gittigimde 5cm agrisiz acilmam vardi. O yuzden dogumumda cok sukur kolay gecti. Esimin dogum gununde dogdu benim oglum herkes soruyor nasil ayarladiniz diye:) bizde tabi babasina supriz yapti diyoruz
Kizlar 4 cm acilmayla hastaneye kaldirildim, firsat bulunca yazacagim.
Henuz hicbir agri kesici kabul etmedim bakalim ne kadar dayanacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?