- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #3.101
Anneler ve anne adaylar :)
Bizde de tik yok oyle bekliyoruz. Zira cumartesi gunu alttan kontrol de yapildi, cok fenaydi ama tek bir acilma yok.
Mecburi bekliyoruz. Bu carsamba gunu yine kontrol var. Aslinda oglusum hep aslan burcu olsun diye icimden gecmisti sanirim bu istegim yerine gelecek gibi bakalim :) heyecanli bekleyise devam :)
Kizlar 4 cm acilmayla hastaneye kaldirildim, firsat bulunca yazacagim.
Henuz hicbir agri kesici kabul etmedim bakalim ne kadar dayanacagim
Maşallah bebikim rabbim nazarlardan saklasın oğluşunu :)
Eki Görüntüle 763883 Eki Görüntüle 763884 Eki Görüntüle 763883 Eki Görüntüle 763884
kızlarrr oğluşummm eymennn szlere merhaba demeye geldikk....
Merhaba cici anneler;
Çok heyecanlıyım yarın sabah 9 da sezeryana giricem lütfen benim için dua edin
Merhaba cici anneler;
Eki Görüntüle 763883 Eki Görüntüle 763884 Eki Görüntüle 763883 Eki Görüntüle 763884
kızlarrr oğluşummm eymennn szlere merhaba demeye geldikk....
Merhaba cici anneler;
Maşallah canım Allah nazarlardan korusun
Kizlar selam,
Oglusuma size yazdigim gun zor da olsa kavustum. Cok sukur su an iyi durumda ama ben hic iyi degilim. Cok kotu bir dogum gecirdim. Su an yurumekte yatmakta vs herseyde zorlaniyorum. Normal dogum olmasina ragmen dikislerim vs var. Dogumla ilgili detaylari verip kimsenin moralini bozmak istemiyorum o yuzden yazmiyorum ama sadece size sunu soylemek isterim. Sezeryan ya da normal dogum ayriindan cok kendiniz icin ve bebisler icin en hayirlisini isteyin lutfen. Allah bi avazda bebislerinize kavustursun :)
Bu arada cidden anne olmak anlatilmaz yasanirmis ancak. Herseye ragmen en guzeli o kucuk cana kavusmus olmak onu hissetmek :)
Hepinizi opuyorum.
Gözün Aydın canım, kavuştun yavruna:)) Allah sağlıkla büyütsün inşallah..26/07/2013 tarihinde spinal anestezi ile doğum yaptım bebişim'in sesini duyana kadar çok korkulu ve heyecanlıydım onun ağlama sesiyle benim gözyaşım birbirine karıştı muhteşem bir duygu inşallah herkes bebeğini sağlıkla ve mutlulukla kucağına alır
Boy:52cm Kilo:3770 kg
39+1 hafta
İsim:Ufuk Kaan
Kizlar selam,
Oglusuma size yazdigim gun zor da olsa kavustum. Cok sukur su an iyi durumda ama ben hic iyi degilim. Cok kotu bir dogum gecirdim. Su an yurumekte yatmakta vs herseyde zorlaniyorum. Normal dogum olmasina ragmen dikislerim vs var. Dogumla ilgili detaylari verip kimsenin moralini bozmak istemiyorum o yuzden yazmiyorum ama sadece size sunu soylemek isterim. Sezeryan ya da normal dogum ayriindan cok kendiniz icin ve bebisler icin en hayirlisini isteyin lutfen. Allah bi avazda bebislerinize kavustursun :)
Bu arada cidden anne olmak anlatilmaz yasanirmis ancak. Herseye ragmen en guzeli o kucuk cana kavusmus olmak onu hissetmek :)
Hepinizi opuyorum.
Kızlar uykusuz geceler başladı.. Biz bugün 26 günlük olduk ve maalesef gaz sancılarımız başladı. Sabaha kadar kucakta dolaşıyoruz.. Bir de sürekli emmek istiyoruz.. Uykusunun geldiğini bile emerek anlatıyor:)) bu arada olurda sizdede gaz problemi olursa çok güzel bitkisel ilaçlar var.. Haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?