Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Kizlar 4 cm acilmayla hastaneye kaldirildim, firsat bulunca yazacagim.
Henuz hicbir agri kesici kabul etmedim bakalim ne kadar dayanacagim

ayy canım süpersin;tam üstteki mesajına bendede tık yok yazcaktımki,bi baktım 4 cm açılma :)) wuwwww
hadi hayırlısı cnm, nasıl becerdin banada söyle :)))

şaka bi yana hayırlı sağlıklı doğumlar cnm

Allah yardımcın olsun natuurlijk, dayanırsın bende hiç bi ağrı kesici almadım :) canım çok tatlıdır ama rabbim veriyo sabrını

Merhaba hanımlar.. 3 gün önce mecburi sezeryanla doğum yaptım.. Oğlum çok şükür gayet sağlıklı ama ben çok iyi değilim,sezeryan korkulu rüyamdı başıma geldi.Salı günü sabah kanamam oldu oh dedim nişan geldi ama çok sürmeden suyum da yavaş yavaş gelmeye başladı,hemen hastaneye gittik dr yatıralım dedi bekliyoruz sancı gelcek o anda açılma sadece 1 cm neyse bekle bekle açılma yok ama bi yandan da kanama ve su gelmeye devam ediyo,dr açılma olmazsa sezeryana alırım yoksa bebek enfeksiyon kapar su bitmeye başladığı için dedi.Ben de deli gibi normal doğum istediğim için suni sancı verin dedim ama çeşitli nedenlerle kabul etmedi biraz daha bekleyelim dedi,ertesi güne kadar nstye bağlı kalarak bekledik ama bi gelişme olmadı çarşamba 18.30da sezeryana alındım,bebeğimin sesini duymak o an her şeyi unuttursa da sonrası korktuğum kadar varmış dedirtti.Şimdi gazım tam çıkmadığı için yürümekte zorluk çekiyorum yatmak kalkmak ayrı sıkıntı,normal doğum olmadığı için sütüm de daha tam gelmedi.Bebeğimi doyuramamak içimi parçalıyo Neyse kızlar öyle ya da böyle annelik bambaşka bişeymiş Allah evlatlarımıza sağlıklı uzzuuuuuun ömürler versin..

Kizlar selam,

Oglusuma size yazdigim gun zor da olsa kavustum. Cok sukur su an iyi durumda ama ben hic iyi degilim. Cok kotu bir dogum gecirdim. Su an yurumekte yatmakta vs herseyde zorlaniyorum. Normal dogum olmasina ragmen dikislerim vs var. Dogumla ilgili detaylari verip kimsenin moralini bozmak istemiyorum o yuzden yazmiyorum ama sadece size sunu soylemek isterim. Sezeryan ya da normal dogum ayriindan cok kendiniz icin ve bebisler icin en hayirlisini isteyin lutfen. Allah bi avazda bebislerinize kavustursun :)
Bu arada cidden anne olmak anlatilmaz yasanirmis ancak. Herseye ragmen en guzeli o kucuk cana kavusmus olmak onu hissetmek :)

Hepinizi opuyorum.

Son düzenleme:

Canım benim gözün aydın, sende kavuştun yavruna.. Anne olmak zormuş canım ama her şeye değiyor.. Onun kokusunu bir çektin mi bütün acılar bitiyor.. Güle güle büyüt yavrunu..

Kızlar uykusuz geceler başladı.. Biz bugün 26 günlük olduk ve maalesef gaz sancılarımız başladı. Sabaha kadar kucakta dolaşıyoruz.. Bir de sürekli emmek istiyoruz.. Uykusunun geldiğini bile emerek anlatıyor:)) bu arada olurda sizdede gaz problemi olursa çok güzel bitkisel ilaçlar var.. Haberiniz olsun

26/07/2013 tarihinde spinal anestezi ile doğum yaptım bebişim'in sesini duyana kadar çok korkulu ve heyecanlıydım onun ağlama sesiyle benim gözyaşım birbirine karıştı muhteşem bir duygu inşallah herkes bebeğini sağlıkla ve mutlulukla kucağına alır
Boy:52cm Kilo:3770 kg
39+1 hafta
İsim:Ufuk Kaan

Gözün Aydın canım, kavuştun yavruna:)) Allah sağlıkla büyütsün inşallah..

canım öncelikle sana geçmiş olsun; yavrun için ise tebrikler;
allah analı babalı büyütmek nasip etsin; dikişlerin ağrıların herşey iyileşecek geride kalacak;
yavrunu bol bol kokla tadını çıkar;
bende hala heyecanla beklemekteyim;allahın izniyle birkaç gün içinde kavuşucam yawruma
:)

canım bizdede durum aynı gazdan napcagımızı sasırdık öyle avazavaz aglamıo ama hele bugece hic uyuyamadı sürekli emme bizdede var vee kusuyoruz fazlasını emmek istedkce vermicem diyorum ama kıyamıyorumda emzikte almıyor hem üzülüp hem kızıyorum tabi ona degil ama sugaz illeti sinirlerimi bozdu!bizde 31günlk olduk allaha sükür gelisimimiz cok iyi 1300gr almısız :)anason kimyon icmekten haal oldum!
Bide kayınvalidemler yüzünden sıkmamaya calıssamda canımı sıkıyorum hersey üstüste geliyor sanki nisanlıyken ayırmaya calıstılar sırf ailemin maddi durumu iyidegil diye onları silin kacsın demisler esime oda kabul etmeynce resmen reddettiler dügünü kendimz yaparız dedik gelmediler bıle!sonra barıstık hamileyken bikere hayırlı olsun kac aylık oldunuz demediler eltimle neler yasadılar nekavgalar zamanında ama annesi zengn daire fln verdı ogullarına ondannapsa yıne üstüne düsüyor oda subatta dogum yaptı gelip anlatıoo iste onun cocuklarını nasıl sevdıklerını falan bızım bebegı görmeye bıle gelmedıler..insan üzülüyor düsünmeyim sütüm kesilir diyorum sırf kızım icin güclü olmaya calısıyorum

Eklentiler

• $170720131625_1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…