Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Evt kızlar son doktor muaynemden de 0 sancı ve parmak ucu kadar açılmayla gelmiş bulunmaktayım :)
önceki haftalrda bile 30-40 lara vuran sancı bugün 0-8 arası :)resmen şaka gbi
günüm doldu bitti derken;bende tık yok ve haliyle 2 gün daha bekleyelim dedi ama
pek bir değişiklik olmayacağını çarşamba günü sezeryana hazırlıklı gitmemiz gerektiğini söyledi;
we artık benimde oğlumun doğum tarihi belli oldu; 31 temmuz sabah 9.30 da sezeryan için hazırlanmaya başlıyacağız :))
temmuzun son annesi ben olucakmışım meğerse :)) en azından temmuz içinde doğurabilicem,ağustosa kalmadım diye sevineyim bari:)
normal doğumu çok ama çok istiyodum kızlar ama hayırlısı böyleymiş napalım ...

canım benim sakın ama sakın kendini bu anlattığın şeyler için üzme;
allahım sana okadar güzel birşey vermişki; maşallah diyorum defalarcakızına bayıldım resmen
tam bir melek ,çok ama çok güzel prensess o annesi :))
bebeğine konsantre ol onu beslemeye çalış ve allahın izniyle en güzel şekilde yetiştir inşallah ;
buda kayınvalidenlere kapak olsun...

Canım bunları hiç düşünme, daha doğrusu seni üzmelerine izin verme.. Sana yavrun ve eşin yeter..Allah onlara sağlık versin.. Gaz için doktora git canım, en azından ilaçlar veriyor.. Bize biraz iyi geldi. Benimki de aynı, sürekli emmek istiyor, ve arkasından kusuyor. Doktor emdikten sonra biraz yüksekte yatır yada kucağında beklet dedi.. Hemen yatırınca mide kapakçığı açık kalır ve kusar dedi.. Belki size de iyi gelir canım..

canım allah analı ababalı büyütsün inş... çektiğin bütün sıkıntılar geride kaldı inş.. en kısa zzamnda bütün ağrıların gecer inş......

allah analı babalı büyütsünn canım... güle güle büyüt yavrunuuu

canım maşallah kızına kayınvalidenlere de hiç takma canını inş onlar da anlar yaptığı yanlışı..allah muhafaza sütün gider... boşverrrrrrrrrr.. gelende sağolsun gelmeyende deyip çık işin içindenn...

ahh canım sorma bizde de durum pek farksız sayılmazz.... geceleri ayaktayız sabahlıyoruz... uykusumuz jkalmadı... kendime bazen diyorum ki ben anneolamıycamm....bizimkide cok gazlı bir bebek gaz şurubu aldık almak bitkileride öğrenmek isterim cnmmm

Canım annenin hergün içmesi gereken bir karışım söyledi doktorum.. Hem bebeği sakinleştiriyormuş, hemde sütü arttırıyormuş. Isırgan otu, rezene, papatya, tane kimyon, ıhlamur, anason... Bunları demleyip günde 2-3 bardak iç dedi. Özellikle kimyon bebekteki gaza çok iyimiş. Bu karışıma kimyon ve anason daha az koy. Diğerlerini de ekle. Ve hergün iç. Biz birde nurse harvey's ve infacol diye iki ilaç kullanıyoruz. İkiside bitkisel. Hatta birinde kimyon var. Faydasını gördük. Sende doktoruna sorup kullanabilirsin..herşey bebeşlerimiz için:))

saol tatlım ... bunları aktardan alıp mı kaynatıcaz yoksa hepsi bir mi satılıyor...

pinucum nerelerdesin ne yaptın doğurdun mu merak içindeyimm tatlım yaaa.... haberlerini bekliyorum....inş herşey yolundadır.....

güzel anneler hepinize merhaba;
oğluşumun heyecanıyla inanın yazmayı unuttum sizlere ;
31 temmuz çarşamba günü saat 16.20 de oğluşumu kucağıma aldım;

sabah hastaneye yatışım yapıldığında açılmam 1 cm di; suni sancı verilmesine rağmen açılma devam etmedi;
sonra sezeryana aldılar beni ve dünyanın en güzel şeyine kavuştum ;

annemde kalıyoruz,o bakıyo bize sağolsun
benim ise tek yaptığım şey oğluşumu emzirmek ve izlemek
doyamıyorum ona resmen :)))
sadece dikişlerim 5 gün olmasına rağmen hala acıyoo:\
ama bebişlerimiz herşeye değer :) iyiki yapmışız bu civcivleri kızlar :)

Hayırlı olsun bebeğin canım tebrik ederim :) dunyanın en güzel duygusu valla.. Kaynanam salosuna ben pek tadını çıkaramıyorum ona buna karışıyor ama bildigimi okuyorum yinede. Tekrar tebrikler bizde oglusumla beraber bugün 10 günlük olduk :)

temmuz atının son annesii olarak bebğini kucağına almışsın maşallah.. allah analaı babalı büyütsün canımm.... oğlunla doya dola hasret gider .. gerçi onlara bir ömür doyulmazz ki....

dikişlerin geçer canım bnm de 2 haftanın sonunda normal hayatıma dönmüştümm... inş seninde en kısa zamanda gecer inş....civcivinin fotosunu da heyecanla bekliyorumm... ayyy cok mutlu oldum şimdiii senin doğurmanaaa

Gözün Aydın canım benim, kavuştun sende yavruna. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Dikişlerin 10 günde geçecek canım merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…