Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

tabiki bizde de oluyor anlaşamadığımız noktalar ama napayım tecrübesi çok diye çok üstelemiyorum anneme :) ilk torunu diye çok hevesli, oğlumun burun tıkanıklığını anında iyileştirdi walla,bana kalsa hala oğlanın burnuna otribebeyi sokup çekiyodum :))
neyse allah yinede başımızdan eksik etmesin canım :))
buarada benim sütüm öyle çok çok değil ama doktor hala mamaya gerek görmüyo,olanı yettirmeye çalışıyorum ,bol su dereotu takviye çaylar falan ;sen napıyosun cnm varmı sütün ???

www.lilypie.com'a giriyosun cnm; baby and kids birthday den yapabilirsin imzayı :))
tamamladıktan sonra adresi,profili düzenlede bi bölüm var oraya yapıştırcan :)
takılırsan yardım ederim cnm:))

çok teşekküer ederim canım yaptım...

Bnm sütüm yeterli değil mama kullanıyorum yetmediği yerde bnde emziren anneler için hipp in cayını içiyorum bol su tahin helva cok yapıyor. Semit ottu da yapıyor birde yeni duydum incir kompostası cok süt yapıyormus denemedim ama deniycem...

Evet canım bizde çok bez harcıyoruz.. Aslında günde iki kere yoğun kaka yapıyoruz ama onu yapana kadar az az yaptığı için 8-9 bez gidiyor:))

Canım benim ya yazık( bitsin artık şu gazlar..

evet bitssin ama ne zaman bitecekkk kii yaaa

Vallaha canım kiminin 3. Ayda biterken, kiminin ki 6. Aya kadar devam edebiliyormuş.. 3. Ayda biterse bizim 1 ayımız kaldı.. Yalnız benim oğlum biraz değişti.. Ağlamaları azaldı. Özellikle akşam saatleri çok ağlardı, artık en azından onu yapmıyor.. Kendi başına hiç durmazdı, ara ara yarım saat duruyor.. Böyle böyle değişeceğiz artık.. Uyku saatlerimiz daha düzenli olmaya başlayınca rahat edeceğiz..

inş canım en kısa zmanda düzene gireriz.. bizimde düzelmesi gerekirken akşam sabahladık ama ğlamadık etrafa bakındık hafiften agular yapıyor birde bize güldü uyumadı bi türlü sabaha çıktık erkenden kalça filmi çekilecekti gittik hastahhaneye şimdi uyuyoruz bakalım bn uyumadım ama inş bu akşamda sabaha nöbet utmayız :)

Bizde bazen sabahlıyoruz bazen uyuyoruz.. Ama 5'ten sonra bize uyku yok.. Bizde bugün kalça ultrasonu çektirdik canım.. Kaç günlük oldu senin bebiş.. Biz 56. Gündeyiz..

Bizde bazen sabahlıyoruz bazen uyuyoruz.. Ama 5'ten sonra bize uyku yok.. Bizde bugün kalça ultrasonu çektirdik canım.. Kaç günlük oldu senin bebiş.. Biz 56. Gündeyiz..

kızlar selam ; kalça usg si birinci ayda çekilmiyomu,ben nedense öyle hatırlıyorum;
biz hafta sonu gitmeyi düşünüyoruz,oğluşum 32 günlük falan olcak,
eğer ikinci aydaysa gitmeyelim boşuna????

kızlar ben şimdi aptamil1 mama aldım,hiç kullanmadım inşallah sütümde bol olurda kullanmaya gerek kalmaz diyimm..
ama dün akşam yatırırken bebişime resmen sütüm yetmedi,oğlum resmen sinirden bacaklarını öyle çırptıki anlatamam ,
inanılmaz derecede vicdan yaptım,her ihtimale karşı mama aldım;
şimdi ben yine emzirmeye devam edicem ama yine gece yatmadan biterse sütüm,çocuğumu aç uyutmamak için kaç ml yapıp vermeliyim ??? bana bir fikir lütfen, akşam doktorumuzuda arayabiliriz aslında ama ben yinede size bi sorayım dedim ?????

İnşallah sütün yeter canım.Benim doğumdan beri az ve mecburen mama veriyorum,aptamil-pre ile başlayabilirdin her ne kadar hepsi aynı olsa da bu yenidoğanlar için aptamil1e göre anne sütüne en yakın olanmış.Eğer gece az da olsa emzirebilirsen 30ml yapman yeterli ama hiç emziremezsen 60 ml yapmalısın canım umarım gerek kalmaz.Ayrıca mama verirsen mutlaka su içirmelisin,her mamadan sonra en az 2 çay kaşığı olmalı.

tatlımm mamaların üstünde bebeğin haftasına göre kaç kasık ve kac ml yapman gerektiği yazıyorr... aptamil kullanmadım hiç ben ama mutlaka yazar...

tatlımm mamaların üstünde bebeğin haftasına göre kaç kasık ve kac ml yapman gerektiği yazıyorr... aptamil kullanmadım hiç ben ama mutlaka yazar...

evet cnm yazıyor ,her 30 ml için bir ölçek ;ben şeyi sordum ,hani nekadar vereyim yatırmadan bebeğime diye
dün akşam denememizi yaptık,30 ml verdik ama bi 30 daha olsa içermiş hüpp hüüpp götürdü walla
çokda güzel uyudu,4 saat hiç uyanmadan...doydu tabi çocuğummm napsın..

Ya aslında sordum oradaki çalışan kıza,ikiside aynı dedi bana gerçi onunda çok bilgisi olduğunu sanmıyorum ama ???
ayrıca şu reyonlara sattıkları ürünle ilgili bilgisi olmayan insanları koyuyolar yaa anlamıyorum yaa;kocaman bir bebe mağazası buarada ...

kızlar biz bugün 2.ay asılarımızı yaptırdık berbat bisey 3ası birden icim gitti yavruma bizimkinin canı tatlı degil ilkinde aglamadı verem asısında ama hemsire yapamayınca 2defa batırdı bide ben tutuyorum yavrum 3ası yapıldı kucagıma alınca sustu hemen eve dönerken uyudu bile:)yaaa kızlar bizim kız biraz fazla kilo alıyoo 3kilo dogduk 5900gr olmusuz allahtan boyuda uzun yoksa obur olcak dr.az emzir diyor ama gazı oldugundanbide emzik almadıgından sürekli gögsümde aglasın verme diyor ama yürek dayanmıyor iste emziriyorum aglayınca napiim gece uyuyoruz zaten 1-2defa uyanıyor encok ama gündüz gaz oldukca emiyor sütümü!bide sanki 2gündür daha rahat cörekotu kaynatıp icirdim azbisey pırt pırt rahatlattı ins.kuzumu!
Buarada artık kesiflerimz basladı tv.izler olduk sabaha gülerek baslıyoruz beni tanıyor sesimi duyunca tepki veriyor masallah kuzularımıza cok sükür bugünlerlide gördük:)

Bende ilk ay sütümün yetmediğini düşünerek mama verdim canım, çünkü ağlıyordu ve mamayı verince lakır lakır emiyordu.. Ama sonradan anladım ki ne verirsem emiyor, doymalarının bir sınırı yok çünkü.. 1. Ayın sonunda kestim mamayı.. İnşallah sende bıraktırırsın canım.. Bu arada paylaşımın çok faydalı oldu. Çok teşekkürler.. Özletme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…