- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #3.181
kızlar biz bugün 2.ay asılarımızı yaptırdık berbat bisey 3ası birden icim gitti yavruma bizimkinin canı tatlı degil ilkinde aglamadı verem asısında ama hemsire yapamayınca 2defa batırdı bide ben tutuyorumyavrum 3ası yapıldı kucagıma alınca sustu hemen eve dönerken uyudu bile:)yaaa kızlar bizim kız biraz fazla kilo alıyoo 3kilo dogduk 5900gr olmusuz allahtan boyuda uzun yoksa obur olcak dr.az emzir diyor ama gazı oldugundanbide emzik almadıgından sürekli gögsümde aglasın verme diyor ama yürek dayanmıyor iste emziriyorum aglayınca napiim gece uyuyoruz zaten 1-2defa uyanıyor encok ama gündüz gaz oldukca emiyor sütümü!bide sanki 2gündür daha rahat cörekotu kaynatıp icirdim azbisey pırt pırt rahatlattı ins.kuzumu!
Buarada artık kesiflerimz basladı tv.izler olduk sabaha gülerek baslıyoruz beni tanıyor sesimi duyunca tepki veriyor masallah kuzularımıza cok sükür bugünlerlide gördük:)
selam güzel anneler :)
biz hala ayaktayız ayak ve kollarımızla bisiklet çeviriyoruz :) ha birde agulamaya başladıkk ... bebişimiz bizi görünce gülüyor :) çok güzel bir duygu allha şkrler olsun...geceleri ek uyumuyoruz 4 gibi uyuyoruz 9 10 gibi kalkıp mama istiyoruz sonrasında 13.00 de kalkıyoruz :):) tabi bnde beişle birlikte...
Canım senin ki biraz geceyle gündüzü karıştırmış:)) sende ona uyum sağlayacaksın, yapacak bir şey yok.. Biz akşam 9 da uyuyoruz 5'e kadar uyuyoruz.. İki defa emmeye kalkıyor ve 5'ten sonra bir uyuyor, bir uyanıyor. Bazen akşam dokuzdan sabah dokuza uyuyor. Sadece emmeye kalkıyor.. Ne kadar iyi deme sakın çünkü gündüz hiç uyumuyor.. Hep kesik kesik uyuyor.. Zamanla onlarda düzenlerini kuracaklar.. Yeter ki sağlıklı olsunlar
canım bizdede durum aynı gece masaallah 9 10 engec 11gibi uyuyoruz sabaha kadar 2kez uyanıp emmek istiyor gazımız var halabizim kız babasını seviyor gece rahat baba gündüz canım cıkıyor orası ayrı yemek biyandan temizlk bide yaramaz tırtılım kendllmden geciyorum ne alısverse gidebiliyorum nebakım yapabiliyorum fenayız yani ama sükür rabbime bu duyguyu yasattıgı icin:)
Canım senin ki biraz geceyle gündüzü karıştırmış:)) sende ona uyum sağlayacaksın, yapacak bir şey yok.. Biz akşam 9 da uyuyoruz 5'e kadar uyuyoruz.. İki defa emmeye kalkıyor ve 5'ten sonra bir uyuyor, bir uyanıyor. Bazen akşam dokuzdan sabah dokuza uyuyor. Sadece emmeye kalkıyor.. Ne kadar iyi deme sakın çünkü gündüz hiç uyumuyor.. Hep kesik kesik uyuyor.. Zamanla onlarda düzenlerini kuracaklar.. Yeter ki sağlıklı olsunlar
meraba anneler :)) sütünden yana sikayeti olanlar ben denedim ve cok faydasını gordum sizde deneyin gorceksiniz faydasını sütünüz azsa eger incir hosafı yapın günde bir tabak incir hosafı icin sütünüze olan katkısını ve cogaldıgını goreksiniz bayanlar umarım bol bol sütünüz olur
evet haklısın cnm karıştırdı.. :) seninki çok güzel uyuyor bnce... gndüz bnm ki uyuyor cok sık kalkıyor ayrı . .. beşiğini sallarsam uyuyor ama sallamayı bırakayım hemen kalkıyor nedendir bilmem ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeterkii.. bunlar tatlı yakınmalar bi gülğmsemesi bütün herşeyi yok ediyor. herşey düzene girecek inş. bizimki şimdi uyuyor uyanınca alışverişe gidecez beraber . ou kanguruya koyuyorum rahat oluyor...
Kızlar nasılsınız, bebişler nasıl? Biz 68 günlük olduk.. Bir de 2. Ay aşılarını olsaydık, gittim ama aşı gelmemiş.. Şimdiye kadar kurtulacaktım..3 aşı birden, kim bilir nasıl zordur..nasıl dayanacağız bakalım.
Siz neler yapıyorsunuz? Uyku düzenleri oturdu mu.. Uslandımı bebişler?
bizde uyku düzeninde değişme olmadı ama gaz sancılarından az biraz kurtulduk cok şkr sab diye i damla aldım en azından krize girmiyor... gece 4 olmadan uyumuyor.. :):)
selam kızlar bebişler nasıl bakalım;
günden güne büyüyorlar valla,gözümün önünde olduğu halde oğlumdaki değişim beni şaşırtıyor
bizimde bugün kırkımız çıktı hayırlısıyla,dünden banyomuzu yapmıştık,bugün gündüz misafir ağırladık
akşamada 40ımızı uçurmaya benim 85 yaşındaki anaanneme gittik :))
baya kalabalıktı orası oğlum resmen şaşırdı,dedem dayım eşi çocukları teyzemler derken :)) yawrum yorulmuş eve gelince sızdı hemen
bereketli olsun diye yumurta falan verdiler bize komik komik adetler ama olsun,hoşşeyler bunlar :)
süt olayına gelince artık ne yapacağımı şaşırdım ne duysam ne süt yapar deseler,hemen alıyorum yiyorum içiyorum,amabizim oğlan çok sık emdiği için akşam bi saatten sonra yok kalmıyor memelerde süt falan :S yatmadan mecbur mama ; mamada kabız yaptı bizi doktora gittik,doktor da vazelinle kaka yaptırdı oğluma :S offf ne olacak bu sütsüzlük bende bilmiyorum ...
onun haricinde bide sol gözümüzde çapaklanma var,onun için damla verdi kullanıyoruz bakalım ne olcak fayda görecekmiyiz???
benim oğluşum da gündüzleri hiç durmuyor kızlar,o uyumadan asla bir iş yapamıyorum illa kucak istiyor , şu elektrikli salıncaklardan mı alsam diye düşündm ama vazgeçtim sonra; uyanıkken kucak kucağa aşk yaşıyoruz,uyuyuncada ne yapabilirsem yapıyorum artık;zaten ev işi nankör yap yapma sonuç hep aynı :))))
hanımlar nasılsınız bakalım.. pniucum bnimde aksamleyin bitiyor süt kalmıyor bende sasırdım ne yapacağımı bakalım kuru incir aldım hoşaf yapıp içecem süt yapıyormuş çok deniyelim bakalım...
bizim bebişimiz bu saatte hala uyanık babası ile agulama yapıyorr:) can bebeks dediğin gibi biz onlara uyuyoruz artık.... zaman gelecek onlar bize uyacakk..... :) :) tabi büyüyünce
bizde bugun gezmelere gittik kanguraya bindirdim onu :) artık araba alacaz ama arabamızda gezeriz :)
Selam tatli anneler nasilsiniz?
Bizde de durum ayni, gaz ve gunduz uyumama durumu. Uyusa da gaza uyaniyor zaten ama gunduz az uyumalarinin asil sebebi dis dunyayi ogrenmekmis. O yuzden bol bol konusun, mzik dinletin, sarki soyeyin diyorlar:) ben de birseyler deniyorum iste. Dediginiz gibi ev isleri ve kisisel bakimi birakin bazen tuvalete gitmek bile zor oluor hehe ama yine de oglusuma duydugum ask bambaska. Allah hepimizin kuzularini korusun
Bu arada tirnaklari ne yaptiniz anneler? Biz 40imizi cikarinca kesip bi eldivensiz halimizi denedik ama yuzunu tirmalayinca geri takmistik. Dun ilk defa yine kestim tirnaklari ve simdilik eldivensiz iyi gidiyoruz gibi :) bu arada bu minis tirnaklari kesmek ne zormus yahu :)
İyiyiz canım, bebişlerle uğraşıyoruz..:)) benimkide gündüz uyumuyor, dış dünyaya iyice meraklı benim oğlan:)) ama gazımız ve gereksiz ağlamalarımız azaldı.. 2,5 aylık olduk biz:)) tırnaklarına gelince hala arada kullanıyorum çünkü yüzünü çok çiziyor.. Çok dipten kesenmiyorum tırnaklarını o da yüzünü çizip duruyor..gerçekten kesmek çok zor canım..
Oyy masallah kuzuya, zaman ne cabuk geciyor degil mi :))
Canim dipten kesmek disinda kenarlarina dikkat etmek gerek. Ben en son fener tutarak tum tirnaklarin kenarlarina ince ayar cektim. Asil oralar ciziyor yuzlerini. İstersen sen de bir saglam isikla bak belki kenarlarda sivri bir yer kalmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?