Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Evet canım yavrularımız büyüyor, gülücükler saçıyorlar bize.. Bende pzt günü 2. Ay aşısını yaptıracağım.. Allah yardımcımız olsun..

selam güzel anneler :)

biz hala ayaktayız ayak ve kollarımızla bisiklet çeviriyoruz :) ha birde agulamaya başladıkk ... bebişimiz bizi görünce gülüyor :) çok güzel bir duygu allha şkrler olsun...geceleri ek uyumuyoruz 4 gibi uyuyoruz 9 10 gibi kalkıp mama istiyoruz sonrasında 13.00 de kalkıyoruz :):) tabi bnde beişle birlikte...

Canım senin ki biraz geceyle gündüzü karıştırmış:)) sende ona uyum sağlayacaksın, yapacak bir şey yok.. Biz akşam 9 da uyuyoruz 5'e kadar uyuyoruz.. İki defa emmeye kalkıyor ve 5'ten sonra bir uyuyor, bir uyanıyor. Bazen akşam dokuzdan sabah dokuza uyuyor. Sadece emmeye kalkıyor.. Ne kadar iyi deme sakın çünkü gündüz hiç uyumuyor.. Hep kesik kesik uyuyor.. Zamanla onlarda düzenlerini kuracaklar.. Yeter ki sağlıklı olsunlar

canım bizdede durum aynı gece masaallah 9 10 engec 11gibi uyuyoruz sabaha kadar 2kez uyanıp emmek istiyor gazımız var halabizim kız babasını seviyor gece rahat baba gündüz canım cıkıyor orası ayrı yemek biyandan temizlk bide yaramaz tırtılım kendllmden geciyorum ne alısverse gidebiliyorum nebakım yapabiliyorum fenayız yani ama sükür rabbime bu duyguyu yasattıgı icin:)

Öyle canım ya.. Gündüz canımıza okuyorlar vallaha:)) iş güç kalıyor haliyle.. Ama dediğin gibi şükürler olsun ki bu duyguyu yaşıyoruz.. Allah isteyen herkese versin inşallah..

meraba anneler :)) sütünden yana sikayeti olanlar ben denedim ve cok faydasını gordum sizde deneyin gorceksiniz faydasını sütünüz azsa eger incir hosafı yapın günde bir tabak incir hosafı icin sütünüze olan katkısını ve cogaldıgını goreksiniz bayanlar umarım bol bol sütünüz olur

evet haklısın cnm karıştırdı.. :) seninki çok güzel uyuyor bnce... gndüz bnm ki uyuyor cok sık kalkıyor ayrı . .. beşiğini sallarsam uyuyor ama sallamayı bırakayım hemen kalkıyor nedendir bilmem ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeterkii.. bunlar tatlı yakınmalar bi gülğmsemesi bütün herşeyi yok ediyor. herşey düzene girecek inş. bizimki şimdi uyuyor uyanınca alışverişe gidecez beraber . ou kanguruya koyuyorum rahat oluyor...

bnm yetmiyor cnm denieyeceğim önerini duymuştum aslında ama unutmuşum işte...

Onların varlıkları yeter canım ya.. Merak etme sallanma konusunda benim ki seninkini sollar.. Ama var ya büyüdükçe değişiyorlar.. Gaz problemi varken az mı bahtaniyede salladık:)) sonra ayaklarımda salladım, şimdi yatağına yattı mı biraz sallayınca uyuyor.. Büyüyor yavrularımız..

Kızlar nasılsınız, bebişler nasıl? Biz 68 günlük olduk.. Bir de 2. Ay aşılarını olsaydık, gittim ama aşı gelmemiş.. Şimdiye kadar kurtulacaktım.. 3 aşı birden, kim bilir nasıl zordur..nasıl dayanacağız bakalım.
Siz neler yapıyorsunuz? Uyku düzenleri oturdu mu.. Uslandımı bebişler?

bizde uyku düzeninde değişme olmadı ama gaz sancılarından az biraz kurtulduk cok şkr sab diye i damla aldım en azından krize girmiyor... gece 4 olmadan uyumuyor.. :):)

selam kızlar bebişler nasıl bakalım;
günden güne büyüyorlar valla,gözümün önünde olduğu halde oğlumdaki değişim beni şaşırtıyor
bizimde bugün kırkımız çıktı hayırlısıyla,dünden banyomuzu yapmıştık,bugün gündüz misafir ağırladık
akşamada 40ımızı uçurmaya benim 85 yaşındaki anaanneme gittik :))
baya kalabalıktı orası oğlum resmen şaşırdı,dedem dayım eşi çocukları teyzemler derken :)) yawrum yorulmuş eve gelince sızdı hemen
bereketli olsun diye yumurta falan verdiler bize komik komik adetler ama olsun,hoşşeyler bunlar :)

süt olayına gelince artık ne yapacağımı şaşırdım ne duysam ne süt yapar deseler,hemen alıyorum yiyorum içiyorum,amabizim oğlan çok sık emdiği için akşam bi saatten sonra yok kalmıyor memelerde süt falan :S yatmadan mecbur mama ; mamada kabız yaptı bizi doktora gittik,doktor da vazelinle kaka yaptırdı oğluma :S offf ne olacak bu sütsüzlük bende bilmiyorum ...
onun haricinde bide sol gözümüzde çapaklanma var,onun için damla verdi kullanıyoruz bakalım ne olcak fayda görecekmiyiz???

benim oğluşum da gündüzleri hiç durmuyor kızlar,o uyumadan asla bir iş yapamıyorum illa kucak istiyor , şu elektrikli salıncaklardan mı alsam diye düşündm ama vazgeçtim sonra; uyanıkken kucak kucağa aşk yaşıyoruz,uyuyuncada ne yapabilirsem yapıyorum artık;zaten ev işi nankör yap yapma sonuç hep aynı :))))

bizde uyku düzeninde değişme olmadı ama gaz sancılarından az biraz kurtulduk cok şkr sab diye i damla aldım en azından krize girmiyor... gece 4 olmadan uyumuyor.. :):)

Zamanla geçecek canım.. Bizim %90 azaldı.. Geceleri rahat uyuyoruz.. Ama gündüz uykusu çok az.. Onların düzenlerine uyacağız, başka yapılacak bir şey yok:))

Daha nice kırk günler görün inşallah:)) büyüyor yavrularımız.. Bizde kırkında yumurta topladık ama her gittiğimiz yer verince dolap yumurtaları almadı vallahi:)) süt yapan besinleri bende çok tüketiyorum canım, özellikle dereotu ve incirin çok faydasını gördüm..
Bu arada benim oğlumda 2,5 aylık oldu ama hala gözlerindeki çapaklanma geçmedi.. Sabah iki gözünüde açamıyor yavrum..
Ev işi bendede yok canım, gündüz uykusu hiç yok bizdede.. Kucak hastası benimkide:)) ne yapalım böyle büyüyecekler.. Büyüyünce istesekte kucağa gelmiyorlar şimdi tadını çıkaralım bari:))

hanımlar nasılsınız bakalım.. pniucum bnimde aksamleyin bitiyor süt kalmıyor bende sasırdım ne yapacağımı bakalım kuru incir aldım hoşaf yapıp içecem süt yapıyormuş çok deniyelim bakalım...

bizim bebişimiz bu saatte hala uyanık babası ile agulama yapıyorr:) can bebeks dediğin gibi biz onlara uyuyoruz artık.... zaman gelecek onlar bize uyacakk..... :) :) tabi büyüyünce

bizde bugun gezmelere gittik kanguraya bindirdim onu :) artık araba alacaz ama arabamızda gezeriz :)

Onların bize uyacağı günleri iple çekiyorum canım:)) çevredekiler söylerdi de inanmazdım. Son ayların kıymetini bilin uyuyun, sonra çok ararsınız derlerdi de ben yine sabahın köründe kalkardım.. Şimdi ona da razıyım gerçi..

Selam tatli anneler nasilsiniz?

Bizde de durum ayni, gaz ve gunduz uyumama durumu. Uyusa da gaza uyaniyor zaten ama gunduz az uyumalarinin asil sebebi dis dunyayi ogrenmekmis. O yuzden bol bol konusun, mzik dinletin, sarki soyeyin diyorlar:) ben de birseyler deniyorum iste. Dediginiz gibi ev isleri ve kisisel bakimi birakin bazen tuvalete gitmek bile zor oluor hehe ama yine de oglusuma duydugum ask bambaska. Allah hepimizin kuzularini korusun

Bu arada tirnaklari ne yaptiniz anneler? Biz 40imizi cikarinca kesip bi eldivensiz halimizi denedik ama yuzunu tirmalayinca geri takmistik. Dun ilk defa yine kestim tirnaklari ve simdilik eldivensiz iyi gidiyoruz gibi :) bu arada bu minis tirnaklari kesmek ne zormus yahu :)

İyiyiz canım, bebişlerle uğraşıyoruz..:)) benimkide gündüz uyumuyor, dış dünyaya iyice meraklı benim oğlan:)) ama gazımız ve gereksiz ağlamalarımız azaldı.. 2,5 aylık olduk biz:)) tırnaklarına gelince hala arada kullanıyorum çünkü yüzünü çok çiziyor.. Çok dipten kesenmiyorum tırnaklarını o da yüzünü çizip duruyor..gerçekten kesmek çok zor canım..

Oyy masallah kuzuya, zaman ne cabuk geciyor degil mi :))

Canim dipten kesmek disinda kenarlarina dikkat etmek gerek. Ben en son fener tutarak tum tirnaklarin kenarlarina ince ayar cektim. Asil oralar ciziyor yuzlerini. İstersen sen de bir saglam isikla bak belki kenarlarda sivri bir yer kalmistir

Evet canım haklısın hep kenarlar kalıyor.. Artık eldivende olmuyor.. Ellerini keşfediyor.. Onlara bakıp bakıp duruyor..
Gerçekten zaman hızlı geçiyor, daha dün nasıl doğuracağımızı düşünüyorduk..
Bu arada diğer kızlardan ses çıkmıyor, çok yoruluyorlar herhalde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…