- Konu Sahibi Pinuspinea
-
Canim ben gecen hafta folic asit plus aldim, birde eczaneden alirken dikkat edin folik asit 5mg yaziyorsa onu kesinlikle almayin, almaniz gereken folic asit 0,4 mgdir !!
Gecen gun eczanede folik asit istiyorum dedim 3 cesit gosterdi, o dedigim 5mg lik olanida gosterdi onu istiyorum desem verecekti. Allahtan ilaclar hakkinda bilgiliyimde yanilip onu almamisim
Amin canım oowwww şehzademiz geliyo he
Hayırlı uğurlu bi evlat olur size inşallah
aaaa ne güzel canım desene aynı anda doğuracaz inşallah..bu arada ben dayanamadım doktordan çarşamba günü için randevü aldım..inş hepimiz bebişlerimizin kalp atışlarını duyarız sağ sağlım sağlıklıca kucağımıza alırız.bu arada senin son adet tarii kaçtı..
kızlar folikasit olarak hangi vitamini kullanıyorsunuz ismi ni yazarmısınız sanırım birkaçtane varmış ama en iyisi hangisi bilemedim
anaaaa hiçmi kullanmıyosunuz ya ençok yaygın olan hangisiyse bende ondan istiycektim yarın doktora gidicem kızlar aaaa
aaaa ne güzel canım desene aynı anda doğuracaz inşallah..bu arada ben dayanamadım doktordan çarşamba günü için randevü aldım..inş hepimiz bebişlerimizin kalp atışlarını duyarız sağ sağlım sağlıklıca kucağımıza alırız.bu arada senin son adet tarii kaçtı..
kızlar folikasit olarak hangi vitamini kullanıyorsunuz ismi ni yazarmısınız sanırım birkaçtane varmış ama eniyisi hangisi bilemedim
kızlar folikasit olarak hangi vitamini kullanıyorsunuz ismi ni yazarmısınız sanırım birkaçtane varmış ama eniyisi hangisi bilemedim
canım benm sat 5 ekim di, sen benden erken gideceksin hastaneye ,mutlaka haber ver merak ederim tatlım....inş. kalp atışını duyacaksın içimden öle geçiyor.Senin sat ne zamn canm bu arada?
merhaba herkese benimde adet tarihim 12 kasımdı gelen giden yok öğlende kan verdim inş. bebiş gelir ...herkese hayırlısınla gelsin bebiş..
ben 3 aydır deniyordum bebek için,ilk deneme başladığında eczaneye gidip aldım,3.paketim şu an FOLIDOCE içiyorum.9,95 tl fiyatı pakette 28 tane var.
akşam yemekten önce içiyorum 1 tane...folik asit+b12 vitamin içeriyor..kendi kafama göre aldım ben..ilk doktora gitmiştim 1 ay denemedim olmadı diye :)o zaman bana bir tane yazmıştı ben zaten kullaıyordu eczaneye sordum farkı var mı die hayır yok dedi :)
ya bu arada bir şey sorcam ben ayın 11inde olcaktım hasta olmadım(14ünde test aldım pozitif çıktı,yarın doktor ranevum var) o günden beri de sürekli adet sancısı gibi ağrılaırm var...gittikçe azalıyor ama bu normal dimi??sizde de oluyor mu?
canım benimde 11 de olmam gerekti yaklaşık 2 gündür benim ağrılarımda azalmaya başladı bunlar normal ama doğuma kadar sürüyomuş bakalım yarın bana ne vericek farklı ilaç bayileriyle anlaşmalı oluyolarda ona göre değişik oluyo ama çoğunluk aynı ilacı kullanıyo galiba ondan merak ettim canım
yani şuan kullana bilirmiyim bana kesin vericekler demi elimde folbiol var ama tereddüt ettim kullansammı diye 4+5 günlük oldum bugün hiçbişey kullanmıyodum bugün aldım ama emin olamadımevet canım çok sagol :) babasına benzesin inşallah hep öyle olsun istedim. allah herkezin gönlüne göre versin sağlık sıhat versin inşallah. :)
canım endişe etmeyin hiç gittiğinizde duyarsınız muhakkak kalp atışlarını. benimde bu haftalarda duyulmuştu kalbi tatlım :)
kızlar ben folbiol kullanıyodum doktora gitmeden önce ilk öğrendğim zamanlarda eczaneden alıp günde 1 tane içiyodum sonra doktorum gittim o da kullanmaya devam etmemi söyledi 3 ay boyunca onu kullandım. zaten daha sonra doktorum değişitip vitamin ve demir takviyesi vericek o yüzden herhangi bi folik asit kullanabilirsin canım.
doktor randevumuz aynı gün desene..sen ilk defa mı gitceksin testten sonra...(idrar)
ben daha yeni gitcem ama değilsem diye korkuyorum..bana hamilesin demedikçe inanmıcam sanırım...
Bana doktor Elevit yazdı içinde 0.8 mg folik asit var.
bende sonunda yarın ilk muaynemi olcam :) daha hiç kandan baktırmadım hem niye olmayasın canın ayın 11 den bugüne kaçgün geçmiş sana bebişin fotosunu versinlerde rahatla
çok şeyim ben yaa...vesvesli..görmedikçe duymadıkça inanmıcam..ama eşimin yüzünden olduu.o kimseye söyleme etme dedi bana doktora gidelim sonra söyleriz dedi.
ben de düşünmeye başladım...ama testim pozitif..neyse yarın rahatlıcam inşallah...
benim içtiğim 5 mg acaba zararı mı var ki bana doktor verdi ama folbiol diye bir marka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?