Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Benim umutlarım Aralıka kaldı. Hepiniz ne kadar mutlusunuz maşallah. Darısı başıma. Gizli ağlamaktan, aslında henüz istemiyorum deyip insanlara için için deli gibi bebek istemekten yoruluyorum...
Allahım tez zamanda sana da hayırlısıyla nasip etsin arkadaşım,amin
kızlar folikasit olarak hangi vitamini kullanıyorsunuz ismi ni yazarmısınız sanırım birkaçtane varmış ama eniyisi hangisi bilemedim
folbiol kullanıyorum canım sen hala mı başlamadın tam dayaklıksın
ben de çalışmasam beklemem valla cumartesiyi
Saol cok tsk ederim minik kelebekk, evet benim icin bayagi buyuk bi supriz oldu, inanirmisin bugun sabaha kadar uyuyamadim, doktora ne zaman gitmem gerek ?
ayy canım benim ben de öğrendiğimde eşimle uyuyamamıştık
adet tarihini geçtiysen doktora git canım,kan tahlili isteyip hcg nin artışını takip edecek o önemli
hem vitamin folik asit vs verebilir belki
Merhabalar. Ben de kasım ayında hamile kalanlardanım. :)
tebrikler canım hoşgeldin
seni hatırladımmm

arkadaşlar testim sonuçlandı 107,40 poz. değer çokmu yüksek bana mı öyle geldi

bat ne zamandı canım?
benim battan 2 gün önceydi sanırım 97 çıkmıştı

12 kasımdı canım 1 hafta geçti

anammmmm sen ne yazmışsın kız korkuttun beni ay okuyunca başım döndü valla dudağı yarık sırtı açık one kııı

Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Değeriniz maşallah çok iyi. Benim BAT'tan 1 gün önce 95 çıkmıştı. Ben de az diye korkmuştum.

çok şaşkınım canım ya bende tiroid problemide vardı zor gebe kalınır diye duymuştum o yüzden çok mutluyum allahım olmayanlarada tez zamanda versinn bat 12 kasımdı işte

tamam tamam az önce arkadaş bişey yazmış korktum ay başıma ağrı girdi valla ben bunları hiç bilmiyodum hemen içiyom hemen

cnm çok sevindimim Allah sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsinn ins.. bizleri de sizlerin gibi sevindiren kullarından eylesin .. aminnn

Allahım ne kadar güzel bir haberr.. Rabbim hayırlısınla kucağınıza da almayı nasip etsin ins..
ins bizde bu günleri yaşarızz .. aminn..

inş anım tez zamanda inaşallah diğer konulardada yazdım belki kocakarı işi gibi gelecek ama deneyin sizde faydam olur inşallah yumurtlamayı ovulasyon testi ile belirledim ve o aşkam belime sıcak su torbası koydum sonra ilişkiye girdim bide süt yumurtayı daha ii hale getirir diye duydum ve her akşam süt içtim.. inş. faydası olur..

nasılsınız kızlar epeydir ugrayamadım neler yapıyosunuz minişleriniz nasıl iyi bakıyosunuz deme onlara yeni hamişleri de tebrik ediyorum

yani şuan kullana bilirmiyim bana kesin vericekler demi elimde folbiol var ama tereddüt ettim kullansammı diye 4+5 günlük oldum bugün hiçbişey kullanmıyodum bugün aldım ama emin olamadım

Canım teredüt etme ben daha doktora gitmeden folbiol almıştım. 5mg olduğu için diğerlerinden fazla o yüzden günde 1 tane içiyilo. folik asit aynı zamanda B6 vitamini zaten. zaten ikili test zamanın geldiğinde doktorun değiştircek ilaçlarını dedğim gibi bende 3 ay kullandım sonra kan ilacı ve multivitamin verdi. daha sonra ilaçlarım bittiği zamana tekrar gitmistim kasılmalarım olduğu için bana magnezyum da verdi am tabi daha var ona 4 aydan sonra magnezyuma başlıosun

Son düzenleme:
canım salamı sucugu yemek yasak değil ÇİĞ OLARAK yemek yasak benim doktorum öle söledi zaten kan testi yapıyolar ya orda toksoplazma rubella falan testleri var onlara göre ddeğerlendiriyolar
nar maydanoz yemek yasak ama

bebeişin takvimde ne güzel duruyo ya kocaman olmuş maşallah bzizimkilerde öle olsa da bir an önce görsek iyice

12 kasımdı canım 1 hafta geçti
2 günde 2 katına çıkması lazım canım yani bugün 100 ise 2 gün sonra 200 olacak.
Doktorun takibini yapacaktır zaten.Önemli olan yüksekliğinden ziyade artışının düzenli olması
Çünkü değerin yüksekliği erken ve geç döllenmeden dolayı değişiyo kişiden kişiye
kızlar ben 5+2 günlükken gebelik kesesi 8.6 idi sizin kaçtı merak ettim...
benim kese 5+0 da 3 mm,6+0 da 12 mm çıktı canım
nasılsınız kızlar epeydir ugrayamadım neler yapıyosunuz minişleriniz nasıl iyi bakıyosunuz deme onlara yeni hamişleri de tebrik ediyorum

ay sengelencim midem bulanıyo sabahtan beri midem ayakta
sen nasılsın senin minnak mercimik napıyo

Geçen hafta doktora dedimki maydonoz yememek mi lazım
dalga geçti benlen tabak tabak maydonoz yemiyon heralde dimi dedi
yok dedim
ama çorbada bile ayırıyom korkumdan dedim

sorma canım o mide bulantılarıyla ben haftalardır ugraşıyorum hele de sabahları artık geçsin diye dua ediyorum açlık ölcem hiç bişey yiyemiyorum nolcak halim bilmem
sen daha başındasın canım allah sabır versin valla mide bulantısı ne kötü bişeymiş aman miniklerimiz iyi olsun da
cuma günü gittik kontorle teyzesi kollarını oynattı annesiyle babasına ayy çok tatlıydı ya yeni hareketlenmiş kendini titretiyodu

Geçen hafta doktora dedimki maydonoz yememek mi lazım
dalga geçti benlen tabak tabak maydonoz yemiyon heralde dimi dedi
yok dedim
ama çorbada bile ayırıyom korkumdan dedim
tabi canım az yediğin sürece sorun yok bende nar çekti canım oturdum bi güzel yedim valla çok da güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…