- Konu Sahibi Pinuspinea
-
Allahım tez zamanda sana da hayırlısıyla nasip etsin arkadaşım,aminBenim umutlarım Aralıka kaldı. Hepiniz ne kadar mutlusunuz maşallah. Darısı başıma. Gizli ağlamaktan, aslında henüz istemiyorum deyip insanlara için için deli gibi bebek istemekten yoruluyorum...
folbiol kullanıyorum canım sen hala mı başlamadın tam dayaklıksınkızlar folikasit olarak hangi vitamini kullanıyorsunuz ismi ni yazarmısınız sanırım birkaçtane varmış ama eniyisi hangisi bilemedim
ben de çalışmasam beklemem valla cumartesiyiMİNİKKELEBEK
Çok saol canım inş hepimiz sağlıklı bir şekilde meleklerimizi kucaklarımıza alırız.Bu arada daynamadım ve çarşamba günü doktoraa gidiyorum.inş bebişin kalp atışlarını duyarız.ben sizler için dua edicem sizlerde benim için dua ederseniz çok mutlu olurum.
ayy canım benim ben de öğrendiğimde eşimle uyuyamamıştıkSaol cok tsk ederim minik kelebekk, evet benim icin bayagi buyuk bi supriz oldu, inanirmisin bugun sabaha kadar uyuyamadim, doktora ne zaman gitmem gerek ?
tebrikler canım hoşgeldinMerhabalar. Ben de kasım ayında hamile kalanlardanım. :)
arkadaşlar testim sonuçlandı 107,40 poz. değer çokmu yüksek bana mı öyle geldi
arkadaşlar testim sonuçlandı 107,40 poz. değer çokmu yüksek bana mı öyle geldi
Allahım tez zamanda sana da hayırlısıyla nasip etsin arkadaşım,amin
folbiol kullanıyorum canım sen hala mı başlamadın tam dayaklıksın
ben de çalışmasam beklemem valla cumartesiyi
ayy canım benim ben de öğrendiğimde eşimle uyuyamamıştık
adet tarihini geçtiysen doktora git canım,kan tahlili isteyip hcg nin artışını takip edecek o önemli
hem vitamin folik asit vs verebilir belki
tebrikler canım hoşgeldin
seni hatırladımmm
bat ne zamandı canım?
benim battan 2 gün önceydi sanırım 97 çıkmıştı
Canim doktorun verdiyse sorun yok, Hamilelikte alinmasi gereken folikasit 0,4-0,5mg arasindadir. Bu folik asit bebegin gelisiminde herhangi bi engel olmasin diye bazen dudagi yarik,sirti acik dogan cocuklari onlemek icin ve hamilelikte vucut bunu yeterince uretemiyor. Daha onceden bebeginde bu tarz engeller olusmussa yada dusuk yapildiysa 5mg yazabilir doktor endise etmene gerek yok canim
Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Değeriniz maşallah çok iyi. Benim BAT'tan 1 gün önce 95 çıkmıştı. Ben de az diye korkmuştum.
tamam tamam az önce arkadaş bişey yazmış korktum ay başıma ağrı girdi valla ben bunları hiç bilmiyodum hemen içiyom hemenAllahım tez zamanda sana da hayırlısıyla nasip etsin arkadaşım,amin
folbiol kullanıyorum canım sen hala mı başlamadın tam dayaklıksın
ben de çalışmasam beklemem valla cumartesiyi
ayy canım benim ben de öğrendiğimde eşimle uyuyamamıştık
adet tarihini geçtiysen doktora git canım,kan tahlili isteyip hcg nin artışını takip edecek o önemli
hem vitamin folik asit vs verebilir belki
tebrikler canım hoşgeldin
seni hatırladımmm
bat ne zamandı canım?
benim battan 2 gün önceydi sanırım 97 çıkmıştı
hayatımda duyduğum duyabileceğim en güzel sesi duydum,bebeğimin kalp atışlarını..
harika bir andı, kayda aldım dinleyip dinleyip duruyorum :)
hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ilk kez ağladım.
bu anı Allah herkese yaşamayı nasip etsin.
doktor benim kalp atışlarımı bana yutturacak sandım önce :)
sonra duyunca farkettim ki bizimkilerden çok farklı atıyor,aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.
12 kasımdı canım 1 hafta geçti
Allahım ne kadar güzel bir haberr..Rabbim hayırlısınla kucağınıza da almayı nasip etsin ins..
ins bizde bu günleri yaşarızz .. aminn..
yani şuan kullana bilirmiyim bana kesin vericekler demi elimde folbiol var ama tereddüt ettim kullansammı diye 4+5 günlük oldum bugün hiçbişey kullanmıyodum bugün aldım ama emin olamadım
canım salamı sucugu yemek yasak değil ÇİĞ OLARAK yemek yasak benim doktorum öle söledi zaten kan testi yapıyolar ya orda toksoplazma rubella falan testleri var onlara göre ddeğerlendiriyolarkızlar ben takvimi kaldırdım ya eşim bu ne böyle bütün sanal aleme ilan etmişin güya söylememe kararı aldık dedionla bu bir mi dedim, niye onlar insan değil mi diyor
yanlış anlamayın yani ondan kaldırdım artık kendim açar takip ederim
bi de bugün öğrendim paylaşıyım dedim, salam sosis sucuk etli çiğköfte hamile bayanların yemesi yasakmış.. bunlarda çiğ et olduğu için bebeğin beyin gelişmini olumsuz etkiliyormuş.. ben bilmiyordum yaa ilk zamanlarda sucuk felan yemiştim :18: ama pişirip yenince niye zararı olsun ki anlıyamadım...
bebeişin takvimde ne güzel duruyo ya kocaman olmuş maşallahCanım teredüt etme ben daha doktora gitmeden folbiol almıştım. 5mg olduğu için diğerlerinden günde 1 tane içiyilo. folik asit aynı zamanda B6 vitamini zaten diğer adı folik asittir. zaten ikili test zamanın geldiğinde doktorun değiştircek ilaçlarını dedğim gibi bende 3 ay kullandım sonra kan ilacı ve multivitamin verdi. daha sonra ilaçlarım bittiği zamana tekrar gitmistim kasılmalarım olduğu için bana magnezyum da verdi am tabi daha var ona 4 aydan sonra magnezyuma başlıosun
2 günde 2 katına çıkması lazım canım yani bugün 100 ise 2 gün sonra 200 olacak.12 kasımdı canım 1 hafta geçti
benim kese 5+0 da 3 mm,6+0 da 12 mm çıktı canımkızlar ben 5+2 günlükken gebelik kesesi 8.6 idi sizin kaçtı merak ettim...
nasılsınız kızlar epeydir ugrayamadım neler yapıyosunuz minişleriniz nasıl iyi bakıyosunuz deme onlara yeni hamişleri de tebrik ediyorum
canım salamı sucugu yemek yasak değil ÇİĞ OLARAK yemek yasak benim doktorum öle söledi zaten kan testi yapıyolar ya orda toksoplazma rubella falan testleri var onlara göre ddeğerlendiriyolar
nar maydanoz yemek yasak ama
bebeişin takvimde ne güzel duruyo ya kocaman olmuş maşallahbzizimkilerde öle olsa da bir an önce görsek iyice
anammmmm sen ne yazmışsın kız korkuttun beni ay okuyunca başım döndü valla dudağı yarık sırtı açık one kııı
sorma canım o mide bulantılarıyla ben haftalardır ugraşıyorum hele de sabahları artık geçsin diye dua ediyorum açlık ölcem hiç bişey yiyemiyorum nolcak halim bilmem2 günde 2 katına çıkması lazım canım yani bugün 100 ise 2 gün sonra 200 olacak.
Doktorun takibini yapacaktır zaten.Önemli olan yüksekliğinden ziyade artışının düzenli olması
Çünkü değerin yüksekliği erken ve geç döllenmeden dolayı değişiyo kişiden kişiye
benim kese 5+0 da 3 mm,6+0 da 12 mm çıktı canım
ay sengelencim midem bulanıyo sabahtan beri midem ayakta
sen nasılsın senin minnak mercimik napıyo
tabi canım az yediğin sürece sorun yok bende nar çekti canım oturdum bi güzel yedim valla çok da güzeldiGeçen hafta doktora dedimki maydonoz yememek mi lazım
dalga geçti benlen tabak tabak maydonoz yemiyon heralde dimi dedi
yok dedim
ama çorbada bile ayırıyom korkumdan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?