Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

keseyi sormuş galiba biri benim 5+0 da 7.7 mm di 7+0 da 32 mm olmuştu kafanıza takmayın çabuk büyüyo minişler

anaaa ilk defa duydum.. maydonoz nar niye yasak :s nar suyu bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyor diye okumuştum halbuki.. maydonoz da c vitamini değil mi :s

anaaa ilk defa duydum.. maydonoz nar niye yasak :s nar suyu bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyor diye okumuştum halbuki.. maydonoz da c vitamini değil mi :s
canım nar çok c vitamini içeriyo fakat rahim kaslarını gevşetiyomuş o yüzden çok yemek iyi değil maydonozda aynı şekilde hatta iltihabı falan olanlar suyunu içerler duymuşsundur söktürücü etkisi oldugu için o da yasak ama hiç yemicen diye bişey yok aşırıya kaçmıcan

kizlar benim ufak bi derdim var dert denilirmi bilmiyorum ama sizinle paylasmak istedim,

aslinda dert degilde kirginlik desem daha iyi olucak.

Ben esime biraz kirildim dun, aksam ustu evde testi kendim yaptim, sonuc cikinca cok heycanlandim sasirdim elim ayagima dolasti ne yapicagimi bilemedim.

Esime telefondan msj attim; netten buldugum bir siiri gonderdim, bir bebegin karna yeni dusmesiyle ilgiliydi siir. Esim;Guzelmis bebegimiz msj mi atti sana dedi,

Bende evettt dedim saka yapmiyorum gercekten msj atti bana dedim, sonra testin fotografini gonderdim.

Esim; askim ciddi misin dedi, bende elim ayagam titriyorr baksana fotografa dedim msjlasiyoruz bunlari.

bi anda lannn heycanlandim dedi, ben 1 saate gelirim dedi.

Bende tabi o anda duygusala bagladim, bi agliyorum bi guluyorum saskinlik icerisindeyim. 1 saat gecti gelmedi, 1 bucuk saat gecti gelmedi, 2 saat oldu.

o arada bende icimden diyorum tabi ya simdi cicek almistir hic degilse 1 gul alir gelir diye umdum. Eve geldi ilk kapidan yarim bakti bende elinde ufak bi cicek yada gul var sandim.

Hic bisey yoktu, geldi sarildi basini karnima koydu. Ama benim moralim bozulmustu o anda seklim degisti, dedim hic degilse ilk hamilelikte bari bisey alir. herzaman ben kendi agzimla isterim cicek al diye o zamanda hic biseyin anlami kalmiyor. Evlendigimizden bu yada 1 kere beni sasiripta eve cicek almis degil.

iste arkadaslari birakmis eve onlarin yaninda nasil alacakmis cicegi, ayip ediyormusum bu konularda. bende dunden bu yana konusmuyorum esimle, bu sabah gitmis bi buket almis gelmis, ben dedikten sonra ne anlami kalir ki sizce yanlis mi dusunuyorum. simdi masanin ustune duruyor buket suyada koymadim solmaya basladi. Ben en azindan boyle gunlerde bari onu elinde 1 gul ile gormek istiyorm, bunu istedigim icin ayip ediyormusum biraz canim sIKkin anlayacaginiz.

Dun esim oyle dedikten sonra gittim testi cope attim

Abartiyomuyum sizce, illa gul degil 1 tane pamuk seker alip gelseydi dunyalar benim olacakti hic bilemedin bi balon alda gel

Son düzenleme:
izmirden var mı yaa..ben hangi hastaneye gitcem ne etcem belli değil..kafam çok karışık..
özelde ssklıya muayene ücreti ne kadar?

anladım canım ben biraz geç kaldım ama içtim kardeşim ebe hemşire bugün geldi gelir gelmez eczaneye gitti aldı iç dedi ama ben tereddüt ettim sizde söyleyince zağten hemen içtim :)

canım hamilelik duygusallığı var şimdi sende bak benim eşmde çok romantiktir hep süprizler falan yapar ama hamile oldugumu ögrenince hiç bişey yapmadı oda kendince heycanlanmıştır düşünememiştir. erkekler hep böle canım senin şu an hormonların da tavan yapmış durumda o yüzden kırırlman normal ama fazla uzatma derim çünkü en mutlu oldugunuz zamanı küs hatırlamak istemezsin herlade

anladım canım ben biraz geç kaldım ama içtim kardeşim ebe hemşire bugün geldi gelir gelmez eczaneye gitti aldı iç dedi ama ben tereddüt ettim sizde söyleyince zağten hemen içtim :)

İhmal etme canım çok önemli bebeğim beyin ve omur gelişimi için nöral tüp yolları o vitamin sayesinde birleşiyo yani destek oluyo gelişimine. geç sayılmaz merak etme :)

kız sen de benim gibisin haa ama ben niyeyse bunda bişey yapmasını beklemedim bak şimdi kızdım kendime niye istemedim tüh

ben de eşimden bazen beklerim böyle sırf bu konu yüzünden bozulurum tartışırım hiç gerek yok halbuki, bana onun mutlu olduğunu görmek yetti hamile olduğumu öğrenince.. çiçek beklemedim çünkü bu benim marifetim değil:) bu hamilelikte en az benim kadar onun da payı var yani ben niye ona çiçek almıyorum da o bana alıyor demi ama öyle düşün

canım erkekler böyle durumlarda şoka giriyolar bu şoklar her erkekte aynı olmayıp farklı reaksiyon gösteriyo senin koca direk oduna bağlamış kendini mesela benim eşimde önceden aradığında ağzını yerim burnunu yerim diyen adam piskopata bağladı ben ilk söylediğimde 1 tane bile sigara içersen ağzını burnunu kırarım sonrada o çocuğu aldıttırırım dedi seninki yine ertesi gün getirmiş çiçeği

keseyi sormuş galiba biri benim 5+0 da 7.7 mm di 7+0 da 32 mm olmuştu kafanıza takmayın çabuk büyüyo minişler

canım senin değerin baya iyiymiş ozaman 5+0 da göründüyse.. benim de canım sıkıldı az önce sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırmaya gittim, kadın tansiyonuma düşük dedi ya canım sıkıldı.. 6 ya 4 çıktı... halbuki hiç öyle baş dönmem felan da yoktur yani kendimi sağlıklı hissediyorum aslında

Son düzenleme:

Herkesin fikirleri farklıdır elbet ama ben çok takılmamaktan yanayım çiçek olayına.
Ben eşimle 10 yıldır beraberim 2 yıldır evliyim. Toplasan 10 kez çiçek belki almıştır belki almamıştır.

Çiçek nedir ki. Onun o heyecanını yüzünde gördün mü gördün. Bak ne güzel demişsin başını karnına koymuş bundan güzel bir şey var mı ki?
Alacağı varsa bile o an aklına gelmemesi çok normal. Eli ayağına dolanmıştır onunda eve gelene kadar. Biran önce koşup yanına gelmek istemiştir sadece.

Çok güzel bir şey yaşıyorsunuz şu an. Bence tatsızlığa hiç gerek yok.

acaba benimki yerlerdemi sürünüyo benim normal tansiyonum öyle bak şimdi merak ettim hemen ölçtüreyim

acaba benimki yerlerdemi sürünüyo benim normal tansiyonum öyle bak şimdi merak ettim hemen ölçtüreyim

kız ne biliyim tansiyon var mı dedi ben de yok dedim ağzımı ayıra ayrıra bi de sonra ölçtü aaa niye düşük böyle açmısın dedi yoo dedim şaşırdım kaldım tansiyonum düşse hissederim yav .. kadın ölçerken kolumu kalp seviyesine felan da getirmedi acaba yanlş mı ölçü

kuşum benimde tansiyonum hep düşüktür 6,4 yada 6,5 felandır büyük küçük fark etmez azcık yükselsin fenalaşıyorum büyük mesela 8 küçük 6 olunca hastanelik oluyorum yani belki seninde tansiyonun hep düşüktür yani sana normal olan odur 1 hafta sabah saat 10 da akşam üstü 4 te sürekli ölç bakalım normalde nasılmış annem yüksek tansiyon hastası ondan biliyorum sen bi dene

oyyy ben onu yerim yaaaa kız nası bişi kollar bacaklar oynuyo karate kit gibii oluyolar video seyrettim de 10. haftada zıp zıp zıplıyo eller kollar sürekli karete yapıyodu
tabi canım az yediğin sürece sorun yok bende nar çekti canım oturdum bi güzel yedim valla çok da güzeldi
ye ekşiyi çıkar ayşeyi bacım
Anne - Çocuk - Bebek - Aile - Anne Psikoloji - Video Portalı - Hamilelik - Cinsel Sağlık
kızlar burdan form doldurun ücretsiz kitap gönderiyolar sadece 6 lira kargo ücreti var bana geldi çok güzel
ay sağol canım ben de doldurayım kitabı aldın mı iyi bişey mi?
oooo canım ama senin hormonlar uçuşa geçmiş
Takma kafana erkekler her konuda olduğu gibi bu konuda da çiçeksiz tebrikten yanalar

Benim tansiyon bi garip diyodum sizin de maşallahınız varmış benim de 10 a 5 çıktıydı

arkadaşım şimi tansiyonumu ölçtürdüm 8,6 çıktı bende panikledim zağten biraz başım ağrıyodu kardeşim normal dedi çünki gebelikte tansiyon yüksek oluyomuş bak şimdi benimde kafa karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…