- Konu Sahibi Pinuspinea
-
oyyy ben onu yerim yaaaa kız nası bişi kollar bacaklar oynuyo karate kit gibii oluyolar video seyrettim de 10. haftada zıp zıp zıplıyo eller kollar sürekli karete yapıyodu
ye ekşiyi çıkar ayşeyi bacım
ay sağol canım ben de doldurayım kitabı aldın mı iyi bişey mi?
oooo canım ama senin hormonlar uçuşa geçmiş
Takma kafana erkekler her konuda olduğu gibi bu konuda da çiçeksiz tebrikten yanalar
Benim tansiyon bi garip diyodum sizin de maşallahınız varmış benim de 10 a 5 çıktıydı
arkadaşım şimi tansiyonumu ölçtürdüm 8,6 çıktı bende panikledim zağten biraz başım ağrıyodu kardeşim normal dedi çünki gebelikte tansiyon yüksek oluyomuş bak şimdi benimde kafa karıştı
kız yüksek olsa iyi benimki yerlerdeeşime söyledim 6-4 diye şoka girdi adam
bende dunden beri halsizlikmide bulantısı ve baş ağrısından ölüyodum.bugun baş agrım yok ama istahsızlık ve mide bulantısı devam ediyo..bu haftaya kadar cok rahattım dünden beri fenayım,hiç kusmadım ama bu bulantı mahfetti beni.. :18:
bende dunden beri halsizlikmide bulantısı ve baş ağrısından ölüyodum.bugun baş agrım yok ama istahsızlık ve mide bulantısı devam ediyo..bu haftaya kadar cok rahattım dünden beri fenayım,hiç kusmadım ama bu bulantı mahfetti beni.. :18:
canım hamilelik duygusallığı var şimdi sende bak benim eşmde çok romantiktir hep süprizler falan yapar ama hamile oldugumu ögrenince hiç bişey yapmadı oda kendince heycanlanmıştır düşünememiştir. erkekler hep böle canım senin şu an hormonların da tavan yapmış durumda o yüzden kırırlman normal ama fazla uzatma derim çünkü en mutlu oldugunuz zamanı küs hatırlamak istemezsin herlade
kız sen de benim gibisin haaama ben niyeyse bunda bişey yapmasını beklemedim bak şimdi kızdım kendime niye istemedim tüh
ben de eşimden bazen beklerim böyle sırf bu konu yüzünden bozulurum tartışırımhiç gerek yok halbuki, bana onun mutlu olduğunu görmek yetti hamile olduğumu öğrenince.. çiçek beklemedim çünkü bu benim marifetim değil:) bu hamilelikte en az benim kadar onun da payı var yani ben niye ona çiçek almıyorum da o bana alıyor demi ama öyle düşün
canım erkekler böyle durumlarda şoka giriyolar bu şoklar her erkekte aynı olmayıp farklı reaksiyon gösteriyosenin koca direk oduna bağlamış kendini mesela benim eşimde önceden aradığında ağzını yerim burnunu yerim diyen adam piskopata bağladı ben ilk söylediğimde 1 tane bile sigara içersen ağzını burnunu kırarım sonrada o çocuğu aldıttırırım dedi seninki yine ertesi gün getirmiş çiçeği
Herkesin fikirleri farklıdır elbet ama ben çok takılmamaktan yanayım çiçek olayına.
Ben eşimle 10 yıldır beraberim 2 yıldır evliyim. Toplasan 10 kez çiçek belki almıştır belki almamıştır.
Çiçek nedir ki. Onun o heyecanını yüzünde gördün mü gördün.Bak ne güzel demişsin başını karnına koymuş bundan güzel bir şey var mı ki?
Alacağı varsa bile o an aklına gelmemesi çok normal. Eli ayağına dolanmıştır onunda eve gelene kadar. Biran önce koşup yanına gelmek istemiştir sadece.
Çok güzel bir şey yaşıyorsunuz şu an. Bence tatsızlığa hiç gerek yok.
oooo canım ama senin hormonlar uçuşa geçmiş
Takma kafana erkekler her konuda olduğu gibi bu konuda da çiçeksiz tebrikten yanalar
canim benimki hic supriz yapmadigi icin bekledim zaten en cok istedigi sey hamile kalmamdi, hani beni sasirtmasini bekleidm herseyden cok istiyodu hamile kalmami, saolsun sasirtmadi :)))
galiba huyumuz ayni gibi, yani ben herzaman istemem, cok cok cok ozel gunlerde bekliyorum dusunmesini bekliyorum yani,birde konu cicek degil kucuk mutluluk ne biliyim insanin aklina hic bi bisey gelmez sevdigi bi seyi goturuyum diye illa cicek degil burda sorun, bilmem anlata bildimmi :) birde eve gecikmesi canImI sIkti gecikincede haliyle supriz yapacak sandim
cicegin suanda benim icin hic bi anlami yok, ha getirmis ha getirmemis, hatta bosuna para vermis ben diyince ne anladim o cicekten :)) ufak bisey getirmesi beni mutlu ederdi, cips al bilemedin sevdigim sakizi al gel senden dunyalari beklemiyorum ki
Canim yukarda da dedigim gibi burdaki konu cicek degil, kucuk bir mutluluk bekledim :) ben dun dugunumde bile bu kadar mutlu degildim.
Birde 1 saate geliyorum dedi 2 saati buldu eve gelmesi oda canImI sIkti acikcasi, gecikincede haliyle herhalde bana bisey alip geliyor diye dusundum
ben zaten esimden cicegi evlenince hic gormedim ondan oncede 2 defa gordum oda bana bi omur boyu gidecek gibi :))
Sorma canim sorma benim hormonlar pek erken basladi, gece sabah 8e kadar uyuyamadim zaten:)
uykuyu cok severim dedim artik uykuya elveda
anammm 100 tane yazmışım ne kadar midem bulanıyosa beyin fonksiyonlarımı kaybetmişim
Kahve çekirdeği tam olarak ne kadar oluyobak şu kahve çekirdeği kadar bebişeneler yapıyo
ooo yenge hatun hayırlı olsunbu konuyu sizinle paylasmam iyi oldu icim rahatladi,saolun varolunnn arkadaslarr
birde konusuyoruz artik yarin doktor icin randevu aldik, hatta birazdanda hayirli bir ise gidecegiz, gorumcemin ogluna kiz istemeye gitcez
2 gündür sabahları bulantı ve açlıkla uyanıyorum,kraker yiyorum..ve olips naneli çok iyi geliyo..olmazsa doktora gidip bulantı hapı yazdırıcam..tansiyonum 10 /7
kizlar benim ufak bi derdim var dert denilirmi bilmiyorum ama sizinle paylasmak istedim,
aslinda dert degilde kirginlik desem daha iyi olucak.
Ben esime biraz kirildim dun, aksam ustu evde testi kendim yaptim, sonuc cikinca cok heycanlandim sasirdim elim ayagima dolasti ne yapicagimi bilemedim.
Esime telefondan msj attim; netten buldugum bir siiri gonderdim, bir bebegin karna yeni dusmesiyle ilgiliydi siir. Esim;Guzelmis bebegimiz msj mi atti sana dedi,
Bende evettt dedim saka yapmiyorum gercekten msj atti bana dedim, sonra testin fotografini gonderdim.
Esim; askim ciddi misin dedi, bende elim ayagam titriyorr baksana fotografa dedim msjlasiyoruz bunlari.
bi anda lannn heycanlandim dedi, ben 1 saate gelirim dedi.
Bende tabi o anda duygusala bagladim, bi agliyorum bi guluyorum saskinlik icerisindeyim. 1 saat gecti gelmedi, 1 bucuk saat gecti gelmedi, 2 saat oldu.
o arada bende icimden diyorum tabi ya simdi cicek almistir hic degilse 1 gul alir gelir diye umdum. Eve geldi ilk kapidan yarim bakti bende elinde ufak bi cicek yada gul var sandim.
Hic bisey yoktu, geldi sarildi basini karnima koydu. Ama benim moralim bozulmustu o anda seklim degisti, dedim hic degilse ilk hamilelikte bari bisey alir. herzaman ben kendi agzimla isterim cicek al diye o zamanda hic biseyin anlami kalmiyor. Evlendigimizden bu yada 1 kere beni sasiripta eve cicek almis degil.
iste arkadaslari birakmis eve onlarin yaninda nasil alacakmis cicegi, ayip ediyormusum bu konularda. bende dunden bu yana konusmuyorum esimle, bu sabah gitmis bi buket almis gelmis, ben dedikten sonra ne anlami kalir ki sizce yanlis mi dusunuyorum. simdi masanin ustune duruyor buket suyada koymadim solmaya basladi. Ben en azindan boyle gunlerde bari onu elinde 1 gul ile gormek istiyorm, bunu istedigim icin ayip ediyormusum biraz canim sIKkin anlayacaginiz.
Dun esim oyle dedikten sonra gittim testi cope attim
Abartiyomuyum sizce, illa gul degil 1 tane pamuk seker alip gelseydi dunyalar benim olacakti hic bilemedin bi balon alda gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?