Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

yavruş vala bende şimdi öğrendim hamilelikte tansiyon yüksek oluyomuş benimki acık yüksekte başım ağrıyo sanki kafamın en üstünü biyere vurmuşum gibi birazda burnum tuhaf bı ağırlık ağrı gibi bişey

kız yüksek olsa iyi benimki yerlerde eşime söyledim 6-4 diye şoka girdi adam

kız yüksek olsa iyi benimki yerlerde eşime söyledim 6-4 diye şoka girdi adam

e anişim çok düşükmüş işte benimde 6,4 iyi oluyodu şimdi hamişim büyük 8 felan ben seninkine taktım niye düşük normal değerler öyle olabilirmiş ama hamile olduğundan yükselmesi gerekiyomuş baya karışık bir işmiş ben kafama balyoz yemiş gibiyim 2 saattir ağrıyo

bende dunden beri halsizlikmide bulantısı ve baş ağrısından ölüyodum.bugun baş agrım yok ama istahsızlık ve mide bulantısı devam ediyo..bu haftaya kadar cok rahattım dünden beri fenayım,hiç kusmadım ama bu bulantı mahfetti beni.. :18:

al benden de o kadar 3 gündür öğüre öğüre geziyorum ortalıkta
bii bişey dese midemdekilerden nasibini alacak o derece yani

inşalah bende hiç çıkarmam ama bu baş ağrısını hiç beğenmedim hastalanırım diye balkona bile çıkmıyodum bugün çıktım 2 dakka başım ağrıyo karanfil deniycem şimdi geçerse buraya baş ağrısı na formül olarak yazıcam

canim benimki hic supriz yapmadigi icin bekledim zaten en cok istedigi sey hamile kalmamdi, hani beni sasirtmasini bekleidm herseyden cok istiyodu hamile kalmami, saolsun sasirtmadi :)))

galiba huyumuz ayni gibi, yani ben herzaman istemem, cok cok cok ozel gunlerde bekliyorum dusunmesini bekliyorum yani,birde konu cicek degil kucuk mutluluk ne biliyim insanin aklina hic bi bisey gelmez sevdigi bi seyi goturuyum diye illa cicek degil burda sorun, bilmem anlata bildimmi :) birde eve gecikmesi canImI sIkti gecikincede haliyle supriz yapacak sandim

cicegin suanda benim icin hic bi anlami yok, ha getirmis ha getirmemis, hatta bosuna para vermis ben diyince ne anladim o cicekten :)) ufak bisey getirmesi beni mutlu ederdi, cips al bilemedin sevdigim sakizi al gel senden dunyalari beklemiyorum ki

Canim yukarda da dedigim gibi burdaki konu cicek degil, kucuk bir mutluluk bekledim :) ben dun dugunumde bile bu kadar mutlu degildim.
Birde 1 saate geliyorum dedi 2 saati buldu eve gelmesi oda canImI sIkti acikcasi, gecikincede haliyle herhalde bana bisey alip geliyor diye dusundum
ben zaten esimden cicegi evlenince hic gormedim ondan oncede 2 defa gordum oda bana bi omur boyu gidecek gibi :))

oooo canım ama senin hormonlar uçuşa geçmiş
Takma kafana erkekler her konuda olduğu gibi bu konuda da çiçeksiz tebrikten yanalar

Sorma canim sorma benim hormonlar pek erken basladi, gece sabah 8e kadar uyuyamadim zaten:)
uykuyu cok severim dedim artik uykuya elveda

artık stres yok canım kocanı bile takmayacan yeri gelince :111:
işimiz bitti kocalarla yihuuuu :124:

2 gündür sabahları bulantı ve açlıkla uyanıyorum,kraker yiyorum..ve olips naneli çok iyi geliyo..olmazsa doktora gidip bulantı hapı yazdırıcam..tansiyonum 10 /7

bu konuyu sizinle paylasmam iyi oldu icim rahatladi,saolun varolunnn arkadaslarr

birde konusuyoruz artik yarin doktor icin randevu aldik, hatta birazdanda hayirli bir ise gidecegiz, gorumcemin ogluna kiz istemeye gitcez

Tesekkür ederim,hepimiz sağsalim kavuşalım kuzularımıza.

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Allah kızını da bağışlasın

bak şu kahve çekirdeği kadar bebişe neler yapıyo
Kahve çekirdeği tam olarak ne kadar oluyo

bu konuyu sizinle paylasmam iyi oldu icim rahatladi,saolun varolunnn arkadaslarr
birde konusuyoruz artik yarin doktor icin randevu aldik, hatta birazdanda hayirli bir ise gidecegiz, gorumcemin ogluna kiz istemeye gitcez
ooo yenge hatun hayırlı olsun
yarın gelince gelişmelerden haberdar et bizi :124:
2 gündür sabahları bulantı ve açlıkla uyanıyorum,kraker yiyorum..ve olips naneli çok iyi geliyo..olmazsa doktora gidip bulantı hapı yazdırıcam..tansiyonum 10 /7

ben de yatak başında krakerle yatıyom :26:
bugün işten çıktım öğüre öğüre geldim yine midem boğazımdan çıkıyodu
çok artarsa ben de ilaç istiycem

cumartesi kanamam oldu cok korktum yataktan disari cikmadim hastanede bir sey söylemedi pazartesi bugun kontrole gidince kalp atislarinida duydum beebisin bir hafta gec dölenmis 5hafta bir gunluk yani 6 hafta bir gunluk olucakti dr cok iyi konustuk moralim cok iyi oldu bol bol uzan dinlen agir kaldirma dedi

erkeklerin bir çoğu böyledir,bence üzülmeye değmez.

merhaba kuzuların annişleri nasılsınızz...
cankız canım hayırlı olsun rabbım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...
asiselcan sonunda gıdıyonmu doktora hadı bakalım ıyı haberlerını beklıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…