Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

canım hoş geldin hayırlı olsun kucağınada almak nasip olsun inşallah

Hoşbulduk canım, hepimize nasip olsun inşallah. Kızlar neler hissediyoruz paylaşalım mı? Ben henüz doktora gidemedim. Yurtdışındayım ve 8. hafta öncesi ultrasonla bakmıyorlar burada maalesef. Siz gittiniz mi? Sizin de regl benzeri ağrılarınız, göğüs hassaslığınız ve hafif akıntınız var mı? Düzgün bir kontrolden geçmediğim için içim huzursuz biraz.

Bebişlerimiz neredeyse aynı günlerde doğacak yuppi!

Az önce değiştirdim doğum gününü aynı oldu bile:))
Kanda beta hcg yüksek çıktı 5 haftalık gebeymişim,erken yumurtlama olmuştu.

Benim ikinci gebeliğim ,aynı belirtilerr bende de var ama akıntı yok sayılır.Özellikle sol kasıkta ağrı oluyor,memelerde hassasiyet,mide bulantısı.Ben de 8 haftalık olunca gideceğim doktora

Son düzenleme:
Az önce değiştirdim doğum gününü aynı oldu bile:))
Kanda beta hcg yüksek çıktı 5 haftalık gebeymişim,erken yumurtlama olmuştu.

Hahaha süper! Tabii bu bebişler bize oyun yapıp erken ya da geç gelmezlerse :)
Hayırlı olsun canım!

Kızlar hadi neler hissediyorsunuz şu an, ağrı sızı vs nedir durumlar hepimiz yazalım.
Aynı şeyleri mi hissediyoruz merak ediyorum.

Ayol ben kacarmiyim sekerim, o bebekleri sizlere dogurtup sonrada kendim dogurucam daha, sonracima o bebisleri birbirimizin tavsiyeleriyle buyutucez ohoo daha yillar var Sinavlar bitti simdi yeniden takipteyim
Ayy sorma kiz ben psikopata bagladim iyicene ruyada hcg gormem tamamen psikolojik benimkide 25 cikmisti
Valla soyle bir mucize olsa gitsem ultrasona doktor baksa aa 3 aylik bebek varmis ayy ne guzel olur

slm kızlar dikkat ettimde çoğunuz 6. hafta içerisindesiniz ben 9. haftamın içindeyim. benide bir araya sıkıştırı verin gari...ayın 10.da kontrolüm var. günler geçmiyor yaaa. bebeğimi çok özledim. hareketleri başlasada arada bir bana merhaba anne ben buradayım dese.

Doktordan geldim kızlar
kesede embriyo yok saat 2 de keseyi aldırmak için tekrar hastaneye gidiyorum
Kendimi iyi hissettiğimde muhabbete gelirim,kafam yerinde değil
Görüşürüz

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

kuzum ne denebilid ki bu durumda...Rabbim Herşeyin hayırlısını versin..Üzme o güzel canını...

sen o sonucu aldığında kaç hafta kaç günlüktün

5haftalık falan dedi doktor,benimki galiba daha çok ufak :)

hoşgeldin cnm aramıza,belirtilerimiz hemen hemen aynı diyebilirim,dün gece benimde sanki regl olcakmışım gbi ağrılarım oldu çok korktum walla,ama herkes aynı belirtiden bahsettitiğine göre normal bi durum heralde :)

amin inşallah hepimiz hareketlerini görsek biranönce bebişlerimizin :)

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

ya cnm çok üzüldüm anlatamam yani şuanki hislerimi..haberdar et bizi lütfen.

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

canım şok oldum okuyunca ya çok üzüldüm... nasıl olur yaa, o kadar mide bulantıları yaşadın ne biliyimm embriyo neden oluşmamış bir sebebi var mı ? anlıyamıyorum gerçekten Rabbimin takdiri inşallah en kısa zamanda toparlarsın kendini... alt üst oldum şuanda yani

Canım senin mesajının hemen altına yazdım, senin nasıl geçiyor?

iscanan, canım bende hiç bulantı yok sadece midemde gaz oluyor arada hopluyor hehehe :)

canım ya dün tamyazarken elektrk gitti bulantı bendede yok haftaya anca olur galiba o gaz herkezde var canım ağrılarda normalmiş işte haftayada gidicem kontrole

aynen öyleymiş şekerim netten bi bak istersen bende öyle öğrendim hafta hafta yazıyo

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

canım benim çok üzüldüm böyle durumlarda ben kitleniyorum bişey diyemiyorum sen benim gönlümden geçeni bilirsin ne desem teselli etmiycek biliyorum allah en kısa zamanda kucağını doldursun bitanem büyük geçmiş olsun

kızlar ben resmen gazman gibiyim yaa,karnımın içi kaynıyo resmen,sizdede varmı böyle şeyler yoksa ben üşüttümmi ki bilemedim :S

Kızlar merhaba,

Ben de hamileyim! =) İsteyen herkese nasip olsun inşallah! =)

Welkom natuurlijk :) hollandadan katiliyosun galiba, hayirli olsun hamileligin Rabbim tamamina erdirsin insallah

Doktordan geldim kızlar
Görüşürüz

Canimm cok uzuldum cok kotu oldum.. insan diyecek laf bulamiyor
bende onumuzdeki hafta ici gitcem doktora, bende sahte gebelikten supheleniyorum kendimde,
alttan baktiginda dis gebelik yok, rahimin icinde dedi ama bende inaninki hic bi belirti yok

Selam kızlar ve selam plstgc; seninle bebeğimizin muhtemel dogum tarihi aynı. Gelişmeleri de paraleldir diye düşünüyorum. Ben en son dün kontrole gittigimde doktor kalp atışına baktı ve sorun yok dedi. 1 hafta sonrasına bazı testler icin tekrar çagırdı. Sonrasındaki kontrollerde aylık olarak yapılacakmış zaten.
Senin son durumun nedir merak ediyorum paylaşırsan sevinirim.

Herkese sağlıklı gebelikler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…