- Konu Sahibi Pinuspinea
-
kızlar selam, bugün anlaşılan herkes doktora gitmiş :) bende gittim sabah 10 da eşimle birlikte,sonra geldim yattım uyudum bugün çok halsiz hissediyorum kendimi.
doktor karından değil aşşağıdan bakalım dedi, ve gayet güzel gördük kesemizi hatta ilk fotoğrafımızı aldık bile,
bu gittiğim doktor benim asıl doktorum olucak bundan sonra doğuma kadar ona gitmeyi planlıyorum,
bi özel hastanede bildiğimiz tanıdığımız gayet iyi bir doktor,
haftayada yani yaklaşık 8-9 gün sonrada kontrolümüz var kalp atışlarını dinlenicez,inşallaah duyarım çünkü benim bebişim daha 5 haftalıkmış doktor öle söyledi
minicikkk ama çok tatlı :)
günaydın millet,ya ben az önce hesapladım da ben ayın1inde de hamile kalmış olabilirim,ben 6 haftalık olamam o zaman ancak ben 4 haftalık filan oluyorum sanırım....yani 28günlük hamileyim..benim gözükmemesi çok normal o zaman yaaa,ben 20 günlükken gittim doktora..yalış mı hesaplıyorum ya doğrusu bu olması gerekmiyor mu?
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum düzensiz adet gören biri için (özüe dileyerek soruyorum)birlikte olduktan 10 gün sonra eğer gebelik oluşmuşsa kan testinde belli olurmu??
adetin başlangıcından itibaren hesaplanıyo doktorlar 3 haftalık gebelik olmaz en az 4 haftadan başlıyoruz diyolar yani adet gecikmesiyle beraber ögrendiğinde genelde 4 haftalık oluyogünaydın millet,ya ben az önce hesapladım da ben ayın1inde de hamile kalmış olabilirim,ben 6 haftalık olamam o zaman ancak ben 4 haftalık filan oluyorum sanırım....yani 28günlük hamileyim..benim gözükmemesi çok normal o zaman yaaa,ben 20 günlükken gittim doktora..yalış mı hesaplıyorum ya doğrusu bu olması gerekmiyor mu?
Kızlar hepinizin mesajlarını okudum sağolun,desteğiniz için teşekkür ederim.
İyiyim desem de inanmazsınız zaten,nasıl şokta olduğumu anlatmama gerek yok sanırım.
Telefonu bile hazırlamıştım kalp atışlarını kayıt edicem anı olsun dedim
Eşimle doktorun kapısında tatlı tatlı atışıyoduk ben çekmem sen çek diye
Sonra ultrasonda boş bi yuvarlağa bakakaldım,doğumhanede buldum kendimi
işte bu macera da böyle bitti
Parça genetiğe gönderildi,adetten sonra doktorum sonuca göre araştırmaya başlayacak
Yeni gebelik daha sıkı takip altında olacak,farklı tedaviler uygulayabiliriz dedi.Kan sulandırıcı iğne vs..
Bomboş kaldım sanki ya boşlukta hissediyorum kendimi
Dokunanı da yakıyorum bugün iş yerinde yöneticimi paraladım iyi yaptım
Daha bu iyi hallerim :105:
Sagol canim yattim dinlendim, inanki 10 turkiyeyi 1 tane hollandaya degismeyecegimi bir kez daha anladim, ama naparsin basa gelen cekilir artik. Ilgilenmiyorlar bastan saliyorlar, doktorun yanina girdiginle ciktigin bir oluyor neye bakti neyi gordu, hic bir bilgilendirmede verilmedi hamilelik hakkinda. Devlete gidersin ayri bi dert ozele gidersin oda bi ayri dert. Bugunku sinirimden esime catmaya basladim. Onu bunu bilmem ne kadarda turkiye vatanim olsada hollanda benim ana vatanim hic biseye degismem, burda yasadigin surece saglik konusunda perisansin baska caren yok, oraya git buraya gel, oglen tekrar gel, bugun olmadi 2 gun sonra gel. Yurt disindaki saglik protokollarina kurban olsunlar.
hamileligime bile adam gibi sevinemedim, 2 defa gittim geldim goremedim ultrasonda
günaydın arkadaşlar,
benim mide bulantılarım bariz baladı ya...bu ne biçim bir şeymiş,uyusan olmuyor,kalksan olmuyor bişe yemekle geçmiyor...off inşallah çok uzun sürmez...
duramayacak kadar kötü değilim ama işe geliyoruz her gün kaç saat burdayız..Allahım yardımcı ol yaaa
benim de çok fena,midem hep ayakta.düne kadar ne birşey yiyebildim ne de vitaminlerimi alabildim. burada bir arkadaşın söylediği birşey vardı,dün o aklıma geldi,sabah kalkmadan kraker atıştırıyorum,5 dkk sonra kalkıyorum diye.dünden beri onu deniyorum işe yarıyor.arkasına kahvaltı yapabiliyorum en azından,günüm daha iyi geçiyor. ha gün boyu hep hissettiriyor midem kendini o başka,ama çıkarmıyorum en azından ve az da olsa beslenebiliyorum.
evde olsak belki bu kadar sağlam duramayız,yani ben kendim için konuşuyorum bırakırım kendimi miem bulanıyor diye..neyse ki tutuyoruz,,benim sabahtan ziyade akşam eve giderken otobüste başlıyor..
Evdeyken uyuyorum ben sürekli,öyle defetmiş oluyorum bulantılarımı. eşim uyandırıyor süt içiriyor, geri yatıyorum.ama işe erken gelmek sıkıntı benim için,erken kalktığımda önlemek zor oluyor.doktor bol su iç dedi,normalde içtiğinden çok çok fazla.ama bu mide bulantısından,eskiden tükettiğim suyun yarısını bile içemiyorum
kilo almaya başlayan var mı?
Evdeyken uyuyorum ben sürekli,öyle defetmiş oluyorum bulantılarımı. eşim uyandırıyor süt içiriyor, geri yatıyorum.ama işe erken gelmek sıkıntı benim için,erken kalktığımda önlemek zor oluyor.doktor bol su iç dedi,normalde içtiğinden çok çok fazla.ama bu mide bulantısından,eskiden tükettiğim suyun yarısını bile içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?