- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.001
Evdeyken uyuyorum ben sürekli,öyle defetmiş oluyorum bulantılarımı. eşim uyandırıyor süt içiriyor, geri yatıyorum.ama işe erken gelmek sıkıntı benim için,erken kalktığımda önlemek zor oluyor.doktor bol su iç dedi,normalde içtiğinden çok çok fazla.ama bu mide bulantısından,eskiden tükettiğim suyun yarısını bile içemiyorum
kilo almaya başlayan var mı?
Vermeye başlayan varben 1 kilo 700 gram verdim bu mide bulantım yüzünden hiçbirşey yiyemiyorum çok halsiz düşüyorum kızlar. Kraker olayını çubukla denedim önce daha çok kusturdu sbebi çubuk krakerde yumurta varmış sanırım öle bişi sonra galeta aldım bu sabah kalkmadan 15 dk önce yedim kusmadım ama benm mide bulantım öle ara ara gelen cinsten deil sürekli var :'( Buarada çok su içmek mide bulantısı yapıo daha çok doktor ne için önermişti paylaşabilir misin ?
Ben de varııııım uzun uğraşların sonunda geldi bebeğimiz:)
hayırlı olsun inşallah mademki çok taze hamilesiniz size bir sorum olacak hamile kalmaya çalışırken nar yediniz mi sakıncası varmı çok merak ediyorum cevaplarsanız çok mutlu edersiniz beni
hayırlı olsun inşallah mademki çok taze hamilesiniz size bir sorum olacak hamile kalmaya çalışırken nar yediniz mi sakıncası varmı çok merak ediyorum cevaplarsanız çok mutlu edersiniz beni
Vermeye başlayan varben 1 kilo 700 gram verdim bu mide bulantım yüzünden hiçbirşey yiyemiyorum çok halsiz düşüyorum kızlar. Kraker olayını çubukla denedim önce daha çok kusturdu sbebi çubuk krakerde yumurta varmış sanırım öle bişi sonra galeta aldım bu sabah kalkmadan 15 dk önce yedim kusmadım ama benm mide bulantım öle ara ara gelen cinsten deil sürekli var :'( Buarada çok su içmek mide bulantısı yapıo daha çok doktor ne için önermişti paylaşabilir misin ?
kızlar göğüslerinizde ağrı var mı benim bazen geceleri falan çok acıyor.acaba bu geçici birşey mi yoksa hamilelik boyunca sürer mi?
aynen bende öyleyim ama ben progestan yapıyor diye düşünüyorum kafam sersem gibi iki iş yapıp yine yattıgım yere geri dönüyorum (hiçte sevmem yatmayı) zamanla geçer heralde eskisi gibi kıpır kıpır günlerimi özledim...
teşekkür ederim ama kimse hamililik öncesi ben çok yedim demiyorsiz nnet olarak hatırlamıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?