Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Arkadaşlar benm fazla mide bulantılarım yok,sabahları hafif oluyor.Son adet tarihine göre bebek 9. haftanın içinde.Kalp atışlarımızı geçen hafta duymuştuş.59 kg hamile kaldım şuan 60'ım.elevit ve folibol kullanıyorum,2 hafta sonra tekrar kont. çağırdı doktor.Bİ de su içimine dikkat et 2 lt. içmeye çalış dedi.Yiyeceklerden de eğer bulantıların olursa kendini zorlama fazla dedi,canın istediklerini yiyebilirsin dedi...İşte böle şeyler arkadaşlar.Benm tek sorunum çok uykum oluyo,hemen yoruluyormm...Ama hamileleik böyle devam ederse benm iiçin çok ii

canım nerde kilo almak 47.7 kiloydum, 46.3 e düştüm zaten zayıftım yakında görünmez insan olucam

çok su içmek kesinlikle mide bulantısı yapıyor ben günde 3 bardak biraz zorlasam 4 bardak su anca içebiliyorum doktor bana kuru gıdalar önerdi, patates haşlaması yumurta haşlaması kaşarlı tost bunlar iyi geliyor ama az salçalı sulu yiyecekler yiyorum geçen taze fasulye yedim mesela çok iyi geldi...

ne mutlu hepinize Rabbim banada nasip eder inşallah en kısa zamanda sizlerle paylaşırım mutluluğumu tecrübelerinizi yeni hamile kalan arkadaşlar nar yiyen varmı aranızda hamilelik öncesinde acaba

hayırlı olsun inşallah mademki çok taze hamilesiniz size bir sorum olacak hamile kalmaya çalışırken nar yediniz mi sakıncası varmı çok merak ediyorum cevaplarsanız çok mutlu edersiniz beni

ya narın ne gibi sakıncası olabilir ki..sonuçta çok güzel bir meyve ve de faydalı..az yedikten sonra bir zararı olmaz bence...

hayırlı olsun inşallah mademki çok taze hamilesiniz size bir sorum olacak hamile kalmaya çalışırken nar yediniz mi sakıncası varmı çok merak ediyorum cevaplarsanız çok mutlu edersiniz beni

Sonucta nar çok faydalı bir meyve ama meyvelerin günlük alınması gereken ölçüleri var onlara uyuldugu müddetçe faydalıdır.hicbir meyveyi cok abartmamak lazım:)

kızlar bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun..

Rabbim bizlere de ve isteyen herkese de nasip etsin inşaallah...

bnmde sat 28 ekimdi.

çok şükür şimdilik gelen giden yok :)

testte yapmadım daha

kızlar göğüslerinizde ağrı var mı benim bazen geceleri falan çok acıyor.acaba bu geçici birşey mi yoksa hamilelik boyunca sürer mi?

ben de kilo vermeye başladım,53 bucukla başladım,52lere indim.iştahım yok artık ilk haftalardaki gibi.zorla yiyorum ne yiyorsam. çubuk kraker değil de, çizi yiyorum ben,kalkmadan bir kaç tane.galeta da deneyebilirim ama ben de. inanır mısın sormadım, niye su içmem gerektiğini,sadece bol su iç dedi. birdaha ki gittiğimde sorayım.hatta uyardı sıvı tüket ama suyu diğer sıvılardan ayrıca ve bol tüket diye.

narın rahim kaslarını gevşetme ve iltihap söktürme özelliği varmış. yeni gebeliklerde bol yenmesine, düşüğe neden olabileceği için sakıncalı diyorlar.ben yine de yiyorum arada az da olsa,herşeyin vitamini ayrı sonuçta. ama hamile kalınacak dönemde iyi midir kötü müdür bilmiyorum.

kızlarr naberr napıyoosunuzz nasıl geçiyor gebelik :)
ben çok halsizim walla,psikolojikmi gerçekten böle yorgunmuyum anlamadım,
inanın elimi kolumu kaldırcak halim yok :S

aynen bende öyleyim ama ben progestan yapıyor diye düşünüyorum kafam sersem gibi iki iş yapıp yine yattıgım yere geri dönüyorum (hiçte sevmem yatmayı) zamanla geçer heralde eskisi gibi kıpır kıpır günlerimi özledim...

sorma walla yaa,şuan kuzenim geldi sağolsun ütülerimi yapıyo,yaptıklarını yerleştirecek takatim bile yok..
daha şimdiden yatırdı beni yataklara ilerleyen aylarda napıcaz yaa

:) zaten 4 aylık olduktan sonra hareketleri başlıyor ondan sonra hepten çıkmak istemiyorsun yataktan izlemek çok güzel oluyo nasılsa sonrasında hep koşturcaz bu günlerinde tadını çıkartalım napalım...

hay ben kaynanamın getirdiği z.yağına ya...dün yemeğe koydum midem yandı ama dikkat etmedin ondan olmamıştır iye,bugünkü yemeğime yine koydum midemi kavurdu resmen yaaa..eve gidince dökücem..ayy gaz yağı gibi miem çok fena..yağ yüzünden güzelim enginarı yiyemedim kaldı yaaa zaten mantıklı bişe yapsa şaşarım...

Ben resmen dana gibi oldum 3 öğün yiyorum altı öğün oturuyorum... Zaten işi biraktim diye kilo almaya meyilliydim Şimdi tam oldu... Akşamları yalvarıyorum eşime yarım saat yürüyelim diye yok diyo benide yaknız göndermiyo... 74 kiloyla hamile kaldım kesin yarım dünya olucam 90-100 deviririm herhalde! ooofff offf ne olacak benim bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…