Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

hergün mü dün 3 tabak yedim bugün yemesem olmaz mı
valla 3 tabak yedim
üniversiteye hazırlanırken günde 1 paket boncuk makarna yerdim zihnimi açtı üniyi kazandım
şimdi yesem gene açar mı zihnimi
ciğer seviyorum aslında ama o da yasak ay ne midesizim ben

kız valla birkresindede sigara külü yemiştim bi aceyipim valla ıspanağı bile pişmeden yedim

tam ben kendime midesiz derken senin yediğini okudum :111:
afiyet olsun bacım ne geldi de aklına kül yedin
sigara içtin kesmedi yedin mi bi de

kızlar yaaaa süpersiniz
ay kendime hemen yicek farklı bişeyler bulayım hamişliğin yolu ordan geçiyo anladım ben bu zamana kadar burda yanlış yapıyomuşum

kızlar yaaaa süpersiniz
ay kendime hemen yicek farklı bişeyler bulayım hamişliğin yolu ordan geçiyo anladım ben bu zamana kadar burda yanlış yapıyomuşum

Canım yicen kendine bakçan tabi ama balkon yemesende olur
annem de taş yermiş bazılarına olurmuş böle şeyler
ben şahsen madeni şeylerden ziyade karın doyurucu şeyler yiyorum
Kayınvalidem ben düşük yapınca dediki bilmemkimin kızı ızbandut gibi bişeymiş cüsseli yiyimli falan
onun çocuğu olmuş da topaç gibi olmuş
sen de ye dedi yemiyosun dedi
ondan düşük yaptım sanıyo
sonra dedim anne çırpı bacaklı arkadaşlarım var doğuran onla alakası yok dedim evet haklısın yemekle alakası yok dedi
iki gün sonra yine başladı yemezsen çocuk durmaz demeye
alem bu kadın yaa bi öle diyo bi böle diyo
neyse ben makarna yiyorum sonuçta

Kızlar ben yatmağa gidiyorum sizleri öpüyorum yarın eğitimim var erken kalkıcam eğitim şart o yüzden uğrayamayabilirim
çarşamba da sunum yapçam topluluk önünde fobim olmasına rağmen,altıma işiycem önlerinde aksiyon olsun hem bu da sunumun bi parçası
yani perşembeye kadar görüşemeyebiliriz sizleri mucuuukladım
Görüşürüz beybiiiiii

daha sabahtan bakmıştım maşallah diyim 5 sayfa birden atlamışınızzzzz gittikle kalabalıklaşıyoruzz

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür edrim arkadaşlarrr

tatlı rüyalarrrrr miniğine iyi bak görüşürüz

elalem uzaydan paraşütle atlıyo sen semt pazarına düşüyon aman yarebbi hehehe öyle bi sigara maceram olmuştu evet ama ne düşündüm bilmiyom

reklamda görmüştüm 2 yaşlı kadın yapıyodu reklam bi bez varmış altına kaçıranlar için bak kıvırcık ben de doyurucu şeyler yemeye çalışıyorum içimden gelmiyo kahvaltı bile yapamıyorum açlıktan ölcek gibi de değilim ama böyle acayip şeyler çekiyo canım ben niye böyleyim anlamadım sanırım uzaylı doğurcam :111:

Kizlar bende Hamileyimmmm bugunn 5 haft a 5 gunoldummm.cumartesi dr a gittik kesezini Gordum 2 hafta sonrada kale atislari I in guides allahim inshallah duyarim.allah dileyen isteyennn herkesesss Nasir etsin.

Kizlar bende Hamileyimmmm bugunn 5 haft a 5 gunoldummm.cumartesi dr a gittik kesezini Gordum 2 hafta sonrada kale atislari I in guides allahim inshallah duyarim.allah dileyen isteyennn herkesesss Nasir etsin.

senide tebrik ediyorum canım baya olmuşsunuz keseli kız senii inşallah pıt pıt larıda gelir :111:

Maalesef dün gece kanamam başladı,dr.a gittim,düşük..İkinci bebeğimdi, kızım 9 yaşında,6 senedir istiyorduk.Hayırlısı,sonuçta hamile kalabildiğimi görmüş oldum 6 seneden sonra..Rabbim sizin bebeklerinizi hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin,isteyen herkese versin Rabbim..

çok üzüldüm. ben çok inanırım olanların hayırlıysa olacağına,tabi insana ne kadar teselli olabilir ki bu. istemeyi bırakmamak lazım yine de. inşallah kızına kardeş gelir en yakın zamanda ve dediğin gibi Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

bence doktoruna danış cnaım aksatma
normal dogumda da küfür garantisi yok bence kuzucum o an ki refleksleri düşünsene biri ordan bastırıyo biri ordan yokluyo falan
kız sende demir eksikliği var

bence doktoruna danış cnaım aksatma

normal dogumda da küfür garantisi yok bence kuzucum o an ki refleksleri düşünsene biri ordan bastırıyo biri ordan yokluyo falan

kız sende demir eksikliği var

doğrudur ya okadar çok çay içiyorumki kiloyla demir yesem fayda etmiycek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…