- Konu Sahibi Pinuspinea
-
biirrrrr gündürrrrrrrrrrrr yemedin miiiiiiiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeee
aman allahım bak bu iş öyle geçiştirmeye gelmez , beslenmene dikkat etmelisin özellikle ilk 3 ay makarna için çoook önemli hergün yenmeli diyo doktorlar ona göre sonra uyarmadı demetatlım şaka bi yana çooookk yeme yaf
kız valla birkresindede sigara külü yemiştim bi aceyipimvalla ıspanağı bile pişmeden yedim
kızlar yaaaa süpersinizhergün mü dün 3 tabak yedim bugün yemesem olmaz mı
valla 3 tabak yedim
üniversiteye hazırlanırken günde 1 paket boncuk makarna yerdim zihnimi açtı üniyi kazandım
şimdi yesem gene açar mızihnimi
ciğer seviyorum aslında ama o da yasakay ne midesizim ben
tam ben kendime midesiz derken senin yediğini okudum :111:
afiyet olsun bacım ne geldi de aklına kül yedinsigara içtin kesmedi yedin mi bi de
kızlar yaaaa süpersiniz
ay kendime hemen yicek farklı bişeyler bulayımhamişliğin yolu ordan geçiyo anladım ben bu zamana kadar burda yanlış yapıyomuşum
tatlı rüyalarrrrr miniğine iyi bak görüşürüzCanım yicen kendine bakçan tabi ama balkon yemesende olur
annem de taş yermiş bazılarına olurmuş böle şeyler
ben şahsen madeni şeylerden ziyade karın doyurucu şeyler yiyorum
Kayınvalidem ben düşük yapınca dediki bilmemkimin kızı ızbandut gibi bişeymiş cüsseli yiyimli falan
onun çocuğu olmuş da topaç gibi olmuş
sen de ye dedi yemiyosun dedi
ondan düşük yaptım sanıyo
sonra dedim anne çırpı bacaklı arkadaşlarım var doğuran onla alakası yok dedim evet haklısın yemekle alakası yok dedi
iki gün sonra yine başladı yemezsen çocuk durmaz demeye
alem bu kadın yaabi öle diyo bi böle diyo
neyse ben makarna yiyorum sonuçta
Kızlar ben yatmağa gidiyorum sizleri öpüyorum yarın eğitimim var erken kalkıcam eğitim şart o yüzden uğrayamayabilirim
çarşamba da sunum yapçam topluluk önünde fobim olmasına rağmen,altıma işiycem önlerinde aksiyon olsun hem bu da sunumun bi parçası
yani perşembeye kadar görüşemeyebiliriz sizleri mucuuukladım
Görüşürüz beybiiiiii
hergün mü dün 3 tabak yedim bugün yemesem olmaz mı
valla 3 tabak yedim
üniversiteye hazırlanırken günde 1 paket boncuk makarna yerdim zihnimi açtı üniyi kazandım
şimdi yesem gene açar mızihnimi
ciğer seviyorum aslında ama o da yasakay ne midesizim ben
tam ben kendime midesiz derken senin yediğini okudum :111:
afiyet olsun bacım ne geldi de aklına kül yedin
sigara içtin kesmedi yedin mi bi de
reklamda görmüştüm 2 yaşlı kadın yapıyodu reklam bi bez varmış altına kaçıranlar içinCanım yicen kendine bakçan tabi ama balkon yemesende olur
annem de taş yermiş bazılarına olurmuş böle şeyler
ben şahsen madeni şeylerden ziyade karın doyurucu şeyler yiyorum
Kayınvalidem ben düşük yapınca dediki bilmemkimin kızı ızbandut gibi bişeymiş cüsseli yiyimli falan
onun çocuğu olmuş da topaç gibi olmuş
sen de ye dedi yemiyosun dedi
ondan düşük yaptım sanıyo
sonra dedim anne çırpı bacaklı arkadaşlarım var doğuran onla alakası yok dedim evet haklısın yemekle alakası yok dedi
iki gün sonra yine başladı yemezsen çocuk durmaz demeye
alem bu kadın yaabi öle diyo bi böle diyo
neyse ben makarna yiyorum sonuçta
Kızlar ben yatmağa gidiyorum sizleri öpüyorum yarın eğitimim var erken kalkıcam eğitim şart o yüzden uğrayamayabilirim
çarşamba da sunum yapçam topluluk önünde fobim olmasına rağmen,altıma işiycem önlerinde aksiyon olsun hem bu da sunumun bi parçası
yani perşembeye kadar görüşemeyebiliriz sizleri mucuuukladım
Görüşürüz beybiiiiii
merhaba anne adayları ve anne aday adayları,eylülde evlendim ve hamileyim,bu başlık altında sizinle doğurmaya geldim:)
Kizlar bende Hamileyimmmm bugunn 5 haft a 5 gunoldummm.cumartesi dr a gittik kesezini Gordum 2 hafta sonrada kale atislari I in guides allahim inshallah duyarim.allah dileyen isteyennn herkesesss Nasir etsin.
senide tebrik ediyorum canım baya olmuşsunuz keseli kız senii inşallah pıt pıt larıda gelir :111:
hoş geldin canım tebrik ederimdoğru adrestesin toplu doğum töreni yapcaz bizde
Maalesef dün gece kanamam başladı,dr.a gittim,düşük..İkinci bebeğimdi, kızım 9 yaşında,6 senedir istiyorduk.Hayırlısı,sonuçta hamile kalabildiğimi görmüş oldum 6 seneden sonra..Rabbim sizin bebeklerinizi hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin,isteyen herkese versin Rabbim..
evet evet topluca doğuralımAllah çocuk isteyen herkese en kolay yoldan nasip etsin inşallah.
bence doktoruna danış cnaım aksatmaKızlar bugün cooook cooook hafif bı kahverengilik vardı akıntımda.normalde baskası olsa dikkat bile etmezdi görmezdi ama ben çok evhamliyim fazla inceliyorum galiba.aranizda hiç böyle bise yaşayan var mı nolur yardımcı olun
normal dogumda da küfür garantisi yok bence kuzucum o an ki refleksleri düşünsene biri ordan bastırıyo biri ordan yokluyo falannası çıkarsa çıksın artık bi giriş var bi de çıkışşu an çok istiyorum dourmak merak ediyorum ama totom yemiyo bi yandan
ben ameliyattan korktuğum için normal doğum istiyorum öyle beni deşerlerken ben tepkisiz yatamam doktorlara küfür falan ederimçok ayıp olur sonra biliyon mu :111:
kız sende demir eksikliği varsu istedik eve öğretmenleri sandılar azkalsın adamın üstüne atlıyolardı hehehe senin kızın kuyruklu olmuşbenimkide bi kuyruklu olsaydı kemirmiş deyince benimde bu gün balkon demirlerini kemirmek yalamak istiyo canım ne güzel kokuyolar
bence doktoruna danış cnaım aksatma
normal dogumda da küfür garantisi yok bence kuzucum o an ki refleksleri düşünsene biri ordan bastırıyo biri ordan yokluyo falan
kız sende demir eksikliği var
kız o kadar çay içme giti bütün demirlerdoğrudur ya okadar çok çay içiyorumki kiloyla demir yesem fayda etmiycek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?