- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.021
Ben resmen dana gibi oldum 3 öğün yiyorum altı öğün oturuyorum... Zaten işi biraktim diye kilo almaya meyilliydim Şimdi tam oldu... Akşamları yalvarıyorum eşime yarım saat yürüyelim diye yok diyo benide yaknız göndermiyo... 74 kiloyla hamile kaldım kesin yarım dünya olucam 90-100 deviririm herhalde! ooofff offf ne olacak benim bu halim
Hanımlar kabızlık probleminiz var mı?
Hamilelik süresinde en çok korktuğum şeydi,başıma geldi.
Şimdilik kuru kayısı ve kuru incirle bol su içerek atlatmaya çalışıyorum ama her zaman işe yaradığı söylenemez.
Aşırı yorgunluk var,sürekli uyumak istiyorum.
Şikayet etmiyorum ne yapalım evlat için değer...
Şimdilik kuru kayısı ve kuru incirle bol su içerek atlatmaya çalışıyorum ama her zaman işe yaradığı söylenemez.
slm:) ben 17 kasımda gittim son kontrolüme,kalp atışını dinledik herhangi bir test yapmadı. bir sorun yokmuş şimdilik,17 aralıkta gel birdahaki kontrole dedi,her hangi bir testten söz etmedi. ilk gittiğimde(3 kasım) tiroid ve kansızlığa baktı. folbiol ve kan hapı yazdı.ben de hamilelik öncesi kullanmadım folik asit,çok bilgili değildim bu konuda. 4 gündür folik asiti de kullanamıyorum,çıkarıyorum ne yesem. folik asitin faydalı olup olmadığı konusunda çelişkilerim oluştu benim de,farklı illerde doktora giden bazı arkadaşlara,kullanmasını önermemiş doktor.hatta kullananlar varmış bıraktırmış. ama bazılarına da hamilelik düşünmeye başladığında başlatıyor folik asite doktor. doktorlar arasında tutarlılık yok yani. doktoruna güvenmek lazım sanırım,diğer türlü herşeyden kullanası geliyor insanın:) sevindim kalp atışını duyduğunuza:) cuma günü hangi testlerin yapıldığını bekliyorum mutlaka senden.bir de mide bulantıların nasıl?
bugün kontrole gittim ve detaylıca kan,hormon ve idrar testleri yapıldı. Değerlerim normal düzeylerde olduğu için doktorum herhangi ek demir ilacı ya da vitamin desteğine filan gerek olmadığını söyledi.Şuan da hiç bir ilaç kullanmıyorum ben yani. 8+4deyiz ve gelişimi yerinde bebişimin yeniden kalp atışını dinleme ve hatta görme şansıımız da oldu.:) Şükürler olsun ki bir yaramazlık yok bir sonraki kontrolüm 21 aralıkta.
Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.
kızlarr naberr napıyoosunuzz nasıl geçiyor gebelik :)
ben çok halsizim walla,psikolojikmi gerçekten böle yorgunmuyum anlamadım,
inanın elimi kolumu kaldırcak halim yok :S
bugün 6+2 olduk ama ultrasonda kalp atışları duyulmadı karnımdan baktıçok moralim bazuk doktor istersen dedi bende istemem dedim ozaman 1 hafta daha bekle belki kalbi çalışıyodur dedi bu nasıl bir iş anlamadım
canım hiç moralini bozma..
kalp atışlarını duyabilmek için doktor beni 7 haftalık olunca cağardı..birde net duyabilmek için karnından degil genital bölgeden kamera ile bakılacak dedi..
senin doktorun neden karnından baktı ki?
kızlar resmen enerjim bitik,bu karnımdaki sıpa hayat enerjimi çekti aldı resmen
çok kötü durumdayım ya,hiç halim yok,sizdede böylemi???
ne bileyim yaaaaa ne güzel bebek göründü diye sevindim öyle dedi 8 haftalıkken gitcem ben doktoruda değiştiricem bunuda beğenmedim :)[/
dogru ve inanabilecegin bir doktorda bulmak da zor diymi?
bence sen 7. haftada baska bir doktora git..tehlikeli bir durum varsa bekletmemekte lazım ona göre önlemler alınır canım
gulcancım sabah kahvaltıda cay içiyorsan onun yerine yeşil cayı dene..
hem kahvaltıda aldıgın demire zarar vermiyor hemde bagırsaklar için birebir..
bugün 6+2 olduk ama ultrasonda kalp atışları duyulmadı karnımdan baktıçok moralim bazuk doktor istersen dedi bende istemem dedim ozaman 1 hafta daha bekle belki kalbi çalışıyodur dedi bu nasıl bir iş anlamadım
kızlar resmen enerjim bitik,bu karnımdaki sıpa hayat enerjimi çekti aldı resmen
çok kötü durumdayım ya,hiç halim yok,sizdede böylemi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?