Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Bu arada mide bulantısı kendini hissettiriyor... Kusma yok öğürme yok ( çok şükür) ama ben burdayim diyor sürekli... Göğüslerimde de tatlı tatlı kaşıntı var... Arada da kadığımda ağrı oluo sonra hemen geçiyor

ekmeğe filan yüklenme sakın,hamurişi filan,zaten 6 haftalıkta iştahlı olmaman lazım,yemelerin hep psikolojik bence..az yemeğe bak..doğumdan sonra çok zorlanırsın aldıklarını vermek için

Hanımlar kabızlık probleminiz var mı?
Hamilelik süresinde en çok korktuğum şeydi,başıma geldi.
Şimdilik kuru kayısı ve kuru incirle bol su içerek atlatmaya çalışıyorum ama her zaman işe yaradığı söylenemez.
Aşırı yorgunluk var,sürekli uyumak istiyorum.
Şikayet etmiyorum ne yapalım evlat için değer...

ben de yok kabızlık,ama mide yanması fena...

Bende kabizlik yok hatta tam tersine meyilliyim... Mide yanması var hatta ne yesem sanki dunyaları yemiş gibi şişiyor karnım sindiremiyorum sanki yediklerimi.

kızlar bende kabız olmak üzereydim bol su içerek ve sulu yiyecekler yiyerek ucundan döndüm kabızlık iğrenç bişey Allah yardımcınız olsun...

bir de ben çok sık acıkıyorum sabah kahvaltı yapıyorum 2 saat sonra midem kazınıyor.. 2 saatte bir bişeyler yemekten yoruldum ama şikayet yok Rabbime şükürler olsun yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun...

bugün kontrole gittim ve detaylıca kan,hormon ve idrar testleri yapıldı. Değerlerim normal düzeylerde olduğu için doktorum herhangi ek demir ilacı ya da vitamin desteğine filan gerek olmadığını söyledi.Şuan da hiç bir ilaç kullanmıyorum ben yani. 8+4deyiz ve gelişimi yerinde bebişimin yeniden kalp atışını dinleme ve hatta görme şansıımız da oldu.:) Şükürler olsun ki bir yaramazlık yok bir sonraki kontrolüm 21 aralıkta.

Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.

ne güzel yaa inşallah biz de böyle güzel haberler vermek nasip olur :) çok sevindim senin adına darısı hepimizin başına inşallahhh Allahım...

Ftecim zaten ekmek normalde de yemiyordum yani şuan kilo alışımın sebebi hamilelik değil evde boşboş oturmak hareketsizlik... Normalden aşırı yemiyorum önceden nasılsam öyleyim inanın ekmeği ben sadece kahvaltıda tüketiyorum aslında onuda bırakmak istiyorum ama yavaş yavaş offff offf ;(

bugün 6+2 olduk ama ultrasonda kalp atışları duyulmadı karnımdan baktı çok moralim bazuk doktor istersen dedi bende istemem dedim ozaman 1 hafta daha bekle belki kalbi çalışıyodur dedi bu nasıl bir iş anlamadım

kızlarr naberr napıyoosunuzz nasıl geçiyor gebelik :)
ben çok halsizim walla,psikolojikmi gerçekten böle yorgunmuyum anlamadım,
inanın elimi kolumu kaldırcak halim yok :S

yaaa bende cook yorgunum..
gunler gecmek bilmiyor..
sabahları hiç dinlenememis gibi kalkıyorum..ve bır depresyon hali var sanki..
esim sürekli bir derdin mi var diye soruyor..
dısarıdan nasıl görünüyorsam artık:))

gulcancım sabah kahvaltıda cay içiyorsan onun yerine yeşil cayı dene..
hem kahvaltıda aldıgın demire zarar vermiyor hemde bagırsaklar için birebir..

canım hiç moralini bozma..
kalp atışlarını duyabilmek için doktor beni 7 haftalık olunca cağardı..birde net duyabilmek için karnından degil genital bölgeden kamera ile bakılacak dedi..
senin doktorun neden karnından baktı ki?

ne bileyim yaaaaa ne güzel bebek göründü diye sevindim öyle dedi 8 haftalıkken gitcem ben doktoruda değiştiricem bunuda beğenmedim :)

kızlar resmen enerjim bitik,bu karnımdaki sıpa hayat enerjimi çekti aldı resmen
çok kötü durumdayım ya,hiç halim yok,sizdede böylemi???

sorma canım bende aynen oyle..
enerji olmayıncada insan cok mutsuz oluyor..depresyonda gibi...
bugun doktor kontrolum vardı..şikayetlerimi söyleyice doktorum bana elevit diye bir ilaç verdi..kullandıgın folik asiti bırak dedi..elevitin içinde folik asit falan da varmış..

belki kalbi çalışıyodur ne demek yaaa sanki duyamayınca çalışmıyo anlamına geliyor canım zaten 8. haftadan önce kalp atışı duyan çok azz hiçç canının sıkma sen ben 7+1 im ben de duyamadım daha 1 hafta sonra çağırdı yani 8+1 ken gidecem yani düşün... sen keseyi gördüysen o sana yeter :) mutlu ol gördüğüne, hiç kalp atışını kafaya takma şimdi çok erken ikimiz için de... hatta bazıları 9.haftada duyabiliyormuş kalp atışını.... sen bebeğini görmüşsün daha ne istiyorsun:) ben bebeğimi de göremedim daha sadece keseyi gördüm....

inşallah iyi düşünelim iyi olsunn herşey güzel olacak Rabbimin izniyle...

bende de öyle bir durum söz konusu...ben bir de öğretmenim kızlar..okuldan gelir gelmez atıyorum kendimi yatağa..ama bebişimin varlığı düşüncesi alıp götürüyor bütün yorgunluğumu..canım feda benim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…