- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.041
bugün kontrole gittim ve detaylıca kan,hormon ve idrar testleri yapıldı. Değerlerim normal düzeylerde olduğu için doktorum herhangi ek demir ilacı ya da vitamin desteğine filan gerek olmadığını söyledi.Şuan da hiç bir ilaç kullanmıyorum ben yani. 8+4deyiz ve gelişimi yerinde bebişimin yeniden kalp atışını dinleme ve hatta görme şansıımız da oldu.:) Şükürler olsun ki bir yaramazlık yok bir sonraki kontrolüm 21 aralıkta.
Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.
bende de öyle bir durum söz konusu...ben bir de öğretmenim kızlar..okuldan gelir gelmez atıyorum kendimi yatağa..ama bebişimin varlığı düşüncesi alıp götürüyor bütün yorgunluğumu..canım feda benim ona
annelite çok sevindim sorun olmadığına, ben de ilaç kullanma taraftarı değilim hiç aslındabana da 17 aralıka gün verdi,bakalım bize test yapılacak mı.ama en çok merak ettiğim,büyüdüğünü ultrasonda görebilecek miyim. hamileliğin başından itibaren kilo aldın mı?
bugün 6+2 olduk ama ultrasonda kalp atışları duyulmadı karnımdan baktıçok moralim bazuk doktor istersen dedi bende istemem dedim ozaman 1 hafta daha bekle belki kalbi çalışıyodur dedi bu nasıl bir iş anlamadım
gulcancım sabah kahvaltıda cay içiyorsan onun yerine yeşil cayı dene..
hem kahvaltıda aldıgın demire zarar vermiyor hemde bagırsaklar için birebir..
canım yeşil çay hamilelere yasak düşüğe sebep oluyormuş aman dikkat...
madensuyu kesinlikle mükemmel hemde gebelikteki gazınızı azaltıyoevet bitki çaylarının çoğu zararlı bebeğe.. ben de çaya çok düşkünüm bende çay ters bi etki yapmıyor ama açık az şekerli çay içiyorum iyi geliyor hatta.. kızlar bir de maden suyunu mutlaka deneyin günde 1 tane yemeklerden sonra çook iyi geliyor mide bulantısına bire bir ben de dün midem çok kötü oldu dün içince öyle rahatladım ki
benim hiç bulantım olmadı çok şükür benim gibi olan var mı ? bulantısı olan arkadaşlara rabbim yardım etsin inş
Benim de henüz mide bulantılarım başlamadı, 6+2 günlüğüz. Gerçi ağzımın hiç tadı yok ve midemde de devamlı bir ağrı var son bir kaç gündür.İnşalah bulantılarım olmaz.
7+2 günlükken kalp atışarını duymaya gitmiştim..bu arada ikinci bebeğim ilkini 8. haftada duymuştum..dr.um karından baktı ve bebeği göremiyorum..iki şeçeneğimiz var istersen vaginal ult. bakalım kii bunun hiç bir zararı yok bebek varsa mutlaka görürüz dedi yada 1 hafta daha bekliyeceksin dedi..tabii bir hafta daha yüreğim ağzımda beklemeyi kabul etmedim..vaginal ult. bebeğimin kalp atışlarını gördüm..1 hafta küçük cıktı sat.tan.6+2 günlük yani..bence kendinize 1 hafta eziyet etmeyin vaginal ult. mutlaka görürsünüz
benim hiç bulantım olmadı çok şükür benim gibi olan var mı ? bulantısı olan arkadaşlara rabbim yardım etsin inş
bugün 6+2 olduk ama ultrasonda kalp atışları duyulmadı karnımdan baktıçok moralim bazuk doktor istersen dedi bende istemem dedim ozaman 1 hafta daha bekle belki kalbi çalışıyodur dedi bu nasıl bir iş anlamadım
benimde kontrolüm bu hafta içi,büyük ihtimalle bende vaginal baktırcam kalp seslerine,çok heyecanlıyım biranönce duyuyim istiyorum artık şu sesi :)
bugüne kadar bende bulantım yok falan diyodum ama bugün mahvoldum,ekmek arasına peynir koyup yedim bütün gün bide salatalık tuzladım :)
inşallah böyle devam edersin bulantısız bir şekilde :)
Bulantı benimde yok çok şükür ana bazen midem ayağa kalkıyor tam bir bılantı da değil garip hissediyorum... Ağzıma birşey atıyorum bastırıyor... Maden suyunu bende denedim iyi geliyor ama eşim tutturmuş zararlı diyeherşey bitti bide baba adaylarıyla uğraşmak kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?