Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

annelite çok sevindim sorun olmadığına, ben de ilaç kullanma taraftarı değilim hiç aslında bana da 17 aralıka gün verdi,bakalım bize test yapılacak mı.ama en çok merak ettiğim,büyüdüğünü ultrasonda görebilecek miyim. hamileliğin başından itibaren kilo aldın mı?

canım aynen ben de öyle özellikle okulda nöbetçi olduğum zamanlar bitiyorum resmen eve gelince yatıyorum direkt bütün işler eşime kalıyor

Kontrollerimiz aynı hafta içindeymiş senle. Hiç endişelenme canım büyüdüğünü hatta tam bir bebiş şeklini aldığın görebilecek duruma gelirmiş o süreçte doktorum bana öyle söyledi. Ultrasonda 4boyutlu görme imkanınız varsa öyle gör mutlaka derim en gerçekçi olan hali o , biz anne baba olarak o görüntülerden daha bir çok etkilendik. Çünkü bebişin görüntüsü bu hamilelik takvimimizdeki gösterilen renkli haline oldukça benzer çıkıyor.
Benim mide bulantım olmadığı için rahat beslenebiliyorum canım ne kadar yediklerime dikkat etsem de malum bu hareket kısıtlılığından dolayı aldım 1 kilo canım.

Son düzenleme:

7+2 günlükken kalp atışarını duymaya gitmiştim..bu arada ikinci bebeğim ilkini 8. haftada duymuştum..dr.um karından baktı ve bebeği göremiyorum..iki şeçeneğimiz var istersen vaginal ult. bakalım kii bunun hiç bir zararı yok bebek varsa mutlaka görürüz dedi yada 1 hafta daha bekliyeceksin dedi..tabii bir hafta daha yüreğim ağzımda beklemeyi kabul etmedim..vaginal ult. bebeğimin kalp atışlarını gördüm..1 hafta küçük cıktı sat.tan.6+2 günlük yani..bence kendinize 1 hafta eziyet etmeyin vaginal ult. mutlaka görürsünüz

gulcancım sabah kahvaltıda cay içiyorsan onun yerine yeşil cayı dene..
hem kahvaltıda aldıgın demire zarar vermiyor hemde bagırsaklar için birebir..

Canım çaya çok düşkünüm ama bırakmaya çalışıyorum.
Dr. sordum gebelikte yeşil çayı pek önermiyolarmış,bebekte kalp açıklığına neden olabiliyomuş.
Normalde sağlıklı olan şey gebelikte zararlı,garip geldi ama içime kurt düştü bi kere..

evet bitki çaylarının çoğu zararlı bebeğe.. ben de çaya çok düşkünüm bende çay ters bi etki yapmıyor ama açık az şekerli çay içiyorum iyi geliyor hatta.. kızlar bir de maden suyunu mutlaka deneyin günde 1 tane yemeklerden sonra çook iyi geliyor mide bulantısına bire bir ben de dün midem çok kötü oldu dün içince öyle rahatladım ki

slm hanımlar uykudan vakit bulupta giremiyorum ne zamandır kafa sürekli iyi hep uyumak istiyorumee sizler nasılsınız bakalım ? biz 8+1 olduk bugün19 yada 20 sinde tekrar kontrolümüz var inşallah bebişim iyi kalbini gördük atışını duyduk yan gelmiş yatıyodu keyfi yerindeydi cücüğümün

madensuyu kesinlikle mükemmel hemde gebelikteki gazınızı azaltıyo
doğumdan sonra bebeğe anne sütünden önce 1 çay kaşığı gazı kaçmış madensuyu verirseniz bebek gazını herzaman rahat çıkarırmış bilginize

benim hiç bulantım olmadı çok şükür benim gibi olan var mı ? bulantısı olan arkadaşlara rabbim yardım etsin inş

Benim de henüz mide bulantılarım başlamadı, 6+2 günlüğüz. Gerçi ağzımın hiç tadı yok ve midemde de devamlı bir ağrı var son bir kaç gündür.İnşalah bulantılarım olmaz.

Son düzenleme:

Benim de henüz mide bulantılarım başlamadı, 6+2 günlüğüz. Gerçi ağzımın hiç tadı yok ve midemde de devamlı bir ağrı var son bir kaç gündür.İnşalah bulantılarım olmaz.

Valla doktorumla konuştum şimdiye kadar olmadıysa biraz zor ama hic belli de olmazmış tabi ama hic bulantı hissetmiyorum allaha şükür hassasiyetler oluyo o da olack artık

iyi akşmlar,benim bu haftanın başında mide bulantım çok hafif oldu ama geçti..mide yanması oluyor bende ama z.yağı dokunyor..mahvediyor beni de..çarş.günü randevu var daha bebeği görmek nasip olmadı

benimde kontrolüm bu hafta içi,büyük ihtimalle bende vaginal baktırcam kalp seslerine,çok heyecanlıyım biranönce duyuyim istiyorum artık şu sesi :)

benim hiç bulantım olmadı çok şükür benim gibi olan var mı ? bulantısı olan arkadaşlara rabbim yardım etsin inş

bugüne kadar bende bulantım yok falan diyodum ama bugün mahvoldum,ekmek arasına peynir koyup yedim bütün gün bide salatalık tuzladım :)
inşallah böyle devam edersin bulantısız bir şekilde :)

sen moralini bozma canım, bazı doktorlar cidden nasıl konuşmaları gerektiğini bilmiyorlar. 1 hafta sonra başka bir doktora git bence, doktorun güven vermesi ve herşeye pozitif yaklaşması bu dönemde bizim için çok önemli.

ben sabahları biraz kötü uyanıyorum, hem zor kalkıyorum yataktan hem midem kötü oluyor hem de keyifsizim. Henüz kusma olmadı midemde sürekli yanma var, sabahları da tam bulanntı olmasa da midem kötü oluyor.

Bu arada fazla tuzlu şeyler yemememiz gerekiyormuş canım aklında bulunsun. sevgiler.

Bulantı benimde yok çok şükür ana bazen midem ayağa kalkıyor tam bir bılantı da değil garip hissediyorum... Ağzıma birşey atıyorum bastırıyor... Maden suyunu bende denedim iyi geliyor ama eşim tutturmuş zararlı diye herşey bitti bide baba adaylarıyla uğraşmak kaldı

Benim iki güne kadar yoktu ama öyle birdenbire başladı ki şaşırdım cok kötüymüş gercekten. İnsallah fazla uzun sürmez

Bende 7+5 haftalık hamileyim.. Bulantı falan başlamadı.. Sadece bazı kokularda anlık bulantılarım oluyo.. Mide bulantısı için erken mi acaba.. Çoğu kişi şimdiye kadar başlamadıysa artık başlamaz diyo ama Allah bilir tabii

Hayirli pazarlar arkadaslar,

Bizde cuma gunu gittik doktora sonunda inatci melegim gorundu ilk fotomuzu cekindik:)

Bu arada bende hafif bulanmalar basliyor gibi kusmadim henuz, geceleri karnimda agrilar oluyo yuz ustu yattigimda midem agriyor, bazi kokularda midemi bulandirmaya basladi.

Birde arkadaslar kabizliga karsi ne yapiyorsunuz? Mide bulantilarimiz kabizliktan oluyor metabolizmanin yavas calismasiyla ilgili. Gecen gun cok iyi ciktim wcye ama neyden kaynaklandi bilmiyorum, kabak cekirdegi citlemistim birde asure icmistim hangisi fayda etti bilmiyoru siz neler yapiyosunuz kabizliga karsi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…