- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.061
Bulantı benimde yok çok şükür ana bazen midem ayağa kalkıyor tam bir bılantı da değil garip hissediyorum... Ağzıma birşey atıyorum bastırıyor... Maden suyunu bende denedim iyi geliyor ama eşim tutturmuş zararlı diyeherşey bitti bide baba adaylarıyla uğraşmak kaldı
ben sabahları biraz kötü uyanıyorum, hem zor kalkıyorum yataktan hem midem kötü oluyor hem de keyifsizim. Henüz kusma olmadı midemde sürekli yanma var, sabahları da tam bulanntı olmasa da midem kötü oluyor.
Bu arada fazla tuzlu şeyler yemememiz gerekiyormuş canım aklında bulunsun. sevgiler.
iyi akşmlar,benim bu haftanın başında mide bulantım çok hafif oldu ama geçti..mide yanması oluyor bende ama z.yağı dokunyor..mahvediyor beni de..çarş.günü randevu var daha bebeği görmek nasip olmadı
Hamileliği adet geçtikten en az 10 gün sonra öğrenmek lazım böyle endişeler yaşamamak için...şimdi vakit geçmiyor...durmadan doktora gidesim ve ultrasona giresim geliyor...
bu arada ben kaç haftalık hamileyim..sağ olsun doktorum söylemedi
görüşmek üzere
10 gün sonra da öğrensen 20 gün sonra da öğrensen durum değişmiyor canım, vay keseyi görücem vay kalp atışı duyucam vay gelişimi normal mi vay 2 li test vay cinsiyet.... bekleyişler hiç ama hiç bitmeyecek... doğana kadar:)
doğru söylüyorsunuz "keyfimbilir"
desenize Allah ın izniyle 9 ay çok heycanlı geçecek..
Rabbim sağlık versin inşallah
Selam hanımlar
Son adet günüm 27 Ekim.Beklenen adet ilk günü Kasım 26
26 kasım pazartesi akşamı eşimle doktora gittik önce ultrasonla baktı rahimde kalınlaşma var,bu rahmin gebeliğe hazırlanması dedi ve beta hcg kan testim 273 çıktı.Hamilesin ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığı için değerlerinin gün aşırı 2 ye katlaması gerekiyor ve en önemlisi gebelik kesesi ve sonrasında kalp atımlarını duymamız lazım dedi.28 Kasım beta hcg 743 çıktı 30 kasım beta hcg 1643 ama ulrtason bakmadı ve 6 aralık perşembe günü gelin kontrol edelim deyip folik asit verip gönderdi beni..hanımlar günler geçmek bilmiyor..çok merak ediyorum her an dua ediyorum Rabbime cümlemiz için..dün ilk defa midem bulandı nerdeyse çıkarıyordum...normalde burnum hiç koku almaz saman nezlem var benim...bugün yemekten tiksindim...bi ara kendimi taze yeşil biber yerken buldum...bazen kalbimin çok hızlı attığını hissediyorum...
Rabbim cümlemize sağlıklı gebelik geçirmemizi ve bebeğimizi sağlıklı kucağımıza almamızı...ömrümüz boyunca bebğimizin sağlıklı huzurlu mutlu güvenli hayat sürdüğünü görmeyi nasip etsin..
Hamileliği adet geçtikten en az 10 gün sonra öğrenmek lazım böyle endişeler yaşamamak için...şimdi vakit geçmiyor...durmadan doktora gidesim ve ultrasona giresim geliyor...
görüşmek üzere
Kızlar bugun sabah duşa girdim... Duştan cıktım daha bAnyonun kapısını açmadan içim daralmaya başladı nefes alıp vermem zorlaştı aldığım nefes yetmez oldu bana ;( neden böyle oldum anlamdım ;( böyle bişey yaşayan oldu mu kızlar? Hamilelikle alakalımıdır yoksa başka birşeymidir? Hani çoooookkk kilolu insanlar yürüyünce nasıl nefes alırlar ya işte öyle oldu uzandım yarım saat anca kendime geldim ;(
-\;kızlar şimdi size bir şey anlatcam bunun hamilelikle alakası yok ama haklı mıyım değil miyim ben mi abarıyorum size sormak istedim.
şimdi ben 3 yıllık evliyim ve eşimin annesi var.1 saatlik uzaklıkta oturuyoruz.bu ne zaman evime gelmek istese önce bizim mahallee oturan eşimin arkadaşının yanına gidiyor,önce onu ayarlıyor(eve gidecek mi diye,bizimle aynı mahallede oturuyor,arabayla geliyor)sonra eşimi arıyor,gelmesine 1-2 saat kala beni arayıp bana bir şey lazım mı diye soruyor...Yani en son benim haberim oluyor.kaç kere eşime dedim ben neden aranmıyorum diye,insan nezaket gereği de olsa arar diyorum...şöyle olmuştur,böyle olmuştur diye annesini koruyor...neyse cts yine böyle bir şey oldu(sözde beni tebrik edeceklermiş)aradı beni kadın 1-2 saat kala.ben de sordum neden beni aramıyor musunuz diye..en son benim haberim oluyor.ben size gelmeyin mi dicem dedim.olaylar baya ilerledi filan,benim kaynanaın ayarı yok sabah 9da gece 12 de arama kapasitesi var.sizde dedim ayar problemi var,saat ayarınız yok dedim.kafanıza göre arıyorsunuz dedim.burası bir ev biz de evliyiz dedim.orası benim oğlumun evi istediğim saatte ararım diyor bana.siz beni bariz takmıyorsunuz dedim.ne demek istediğim saatte aramak dedim.kadın sanane demeye getirdi.bir de görümcemle ikisi gelcek diye biliyorum,kardeşini e getiriyormuş bundan ne eşiin haberi var ne benim,ben 1 gece yatılı kalcaklar diye biliyorum 2 gece kalcaklarmış..hep son anda duyuyorum..ben çalışan bir insanım bir de...üstelik bize danışmadan da gitmiş başka yere misafirlik sözü vermiş.(bize yakın oturuyor,misafirliğe gidilecek kişi)düşündüm de diyor yıllardır görmüyormuşum ben eşimin kuzeni,gitmek istersin dedim diyor..hey allahım yaa,,,bundan da haberimiz yok...bize danıştınımız bir dedim.bir hafta sonumuz var onu da kadın kendi planlarını yapmış...benim eşim vardiyalı çalışıyor çok da görüşemiyoruz.her pzt başlıyor kaynanam aramaya h.sonu gelcek misiniz...eşim para yok diyor,gelemeyiz diyor o zaman ben geleyim diyor...sanki ona masraf yapılmıcak..özetle gelmediler cts günü..şimdi soruyorum haksız mıyım???
-\;
haklisin...kaynanalar biraz huysuz oluyor sanirsam..ama senin yapicagin tek sey saygini kaybetme ve mesafeni koru...esini annesiyle senin aranda birakma...sonucta kimse annesinden vazgecmez...biraz politik davran...hi tabikide kendini ezdirme..ama laf dalasina girme ne olursa olsun...en guzel cevap susmaktir anlayana....birak seni atesin icine cekmeye calissada dengesiz tavirlariyla attigi top yere dussunki buyukluk sende kalsin..ne yazikki oglan anneleri esinden kiskaniyo...sorumsuzca davranabiliyo..sonucta siz bi ailesiniz ve bebegini lutfen bu tur konularla uzme:):)
Selam hanımlar
Son adet günüm 27 Ekim.Beklenen adet ilk günü Kasım 26
26 kasım pazartesi akşamı eşimle doktora gittik önce ultrasonla baktı rahimde kalınlaşma var,bu rahmin gebeliğe hazırlanması dedi ve beta hcg kan testim 273 çıktı.Hamilesin ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığı için değerlerinin gün aşırı 2 ye katlaması gerekiyor ve en önemlisi gebelik kesesi ve sonrasında kalp atımlarını duymamız lazım dedi.28 Kasım beta hcg 743 çıktı 30 kasım beta hcg 1643 ama ulrtason bakmadı ve 6 aralık perşembe günü gelin kontrol edelim deyip folik asit verip gönderdi beni..hanımlar günler geçmek bilmiyor..çok merak ediyorum her an dua ediyorum Rabbime cümlemiz için..dün ilk defa midem bulandı nerdeyse çıkarıyordum...normalde burnum hiç koku almaz saman nezlem var benim...bugün yemekten tiksindim...bi ara kendimi taze yeşil biber yerken buldum...bazen kalbimin çok hızlı attığını hissediyorum...
Rabbim cümlemize sağlıklı gebelik geçirmemizi ve bebeğimizi sağlıklı kucağımıza almamızı...ömrümüz boyunca bebğimizin sağlıklı huzurlu mutlu güvenli hayat sürdüğünü görmeyi nasip etsin..
görüşmek üzere
ben de kilo vermeye başladım,53 bucukla başladım,52lere indim.iştahım yok artık ilk haftalardaki gibi.zorla yiyorum ne yiyorsam. çubuk kraker değil de, çizi yiyorum ben,kalkmadan bir kaç tane.galeta da deneyebilirim ama ben de. inanır mısın sormadım, niye su içmem gerektiğini,sadece bol su iç dedi. birdaha ki gittiğimde sorayım.hatta uyardı sıvı tüket ama suyu diğer sıvılardan ayrıca ve bol tüket diye.
Dr. kontrolünden geldim çok şükür kese gözüktü.. 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi.. 2 hafta beklemek çok zor..
SAT 15 ekimdi demekki geç döllenme olmuş,ben 7 haftalık sanırken 5 haftalık çıktı..
Hepimiz hayırlısıyla hissedelim bebişlerimizi inşallah..
bide ne sorucam kızlar ya,iyice pipirik oldum walla buraya takıldığımdan beri :))
ben yüzüstü yatarım hep,şimdi dikkat etmeye çalışıyorum amabi zararı olurmuki yüzüstü yatmanın,kasıklarımda çok batıyo özellikle sol taraf,
acaba bunun bi etkisi varmıdır ??
Canım bana doktor yatmayla ilgili sadece 4. aydan itibaren kendini sol tarafa yatmaaya alıştır dedi.Birde benm de sol tarafımda daha baskın bi ağrı vardı ,ona da kist başlangıcı var ve hamilelikte genelde olur dedi.
Canım bana doktor yatmayla ilgili sadece 4. aydan itibaren kendini sol tarafa yatmaaya alıştır dedi.Birde benm de sol tarafımda daha baskın bi ağrı vardı ,ona da kist başlangıcı var ve hamilelikte genelde olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?