- 23 Temmuz 2012
- 291
- 14
- 318
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.081
bendede aynı seninki gibi oldu,bende geçen hafta gittiğimde 5haftalık çıktı,allahtan vaginal gördük keseyi
bakalım perşembe günüde kalp atışlarımızı dinlicez inşallahh,erken öğrenince böyle yaa bekleki onu öğrenesin bunu öğrenesin
bide ne sorucam kızlar ya,iyice pipirik oldum walla buraya takıldığımdan beri :))
ben yüzüstü yatarım hep,şimdi dikkat etmeye çalışıyorum amabi zararı olurmuki yüzüstü yatmanın,kasıklarımda çok batıyo özellikle sol taraf,
acaba bunun bi etkisi varmıdır ??
Ben de seninle aynı durumdayım,sol kasığımda bazen iğne batığı hissi oluyor.Benim de kistim var ama dr. tedirgin olacak bir durum yok dedi,genelde rastlanıyomuş.. Bir de kalp atışlarını duysak rahat bir oh çekicez inşallah..
Kızlar bugun sabah duşa girdim... Duştan cıktım daha bAnyonun kapısını açmadan içim daralmaya başladı nefes alıp vermem zorlaştı aldığım nefes yetmez oldu bana ;( neden böyle oldum anlamdım ;( böyle bişey yaşayan oldu mu kızlar? Hamilelikle alakalımıdır yoksa başka birşeymidir? Hani çoooookkk kilolu insanlar yürüyünce nasıl nefes alırlar ya işte öyle oldu uzandım yarım saat anca kendime geldim ;(
kızlar şimdi size bir şey anlatcam bunun hamilelikle alakası yok ama haklı mıyım değil miyim ben mi abarıyorum size sormak istedim.
şimdi ben 3 yıllık evliyim ve eşimin annesi var.1 saatlik uzaklıkta oturuyoruz.bu ne zaman evime gelmek istese önce bizim mahallee oturan eşimin arkadaşının yanına gidiyor,önce onu ayarlıyor(eve gidecek mi diye,bizimle aynı mahallede oturuyor,arabayla geliyor)sonra eşimi arıyor,gelmesine 1-2 saat kala beni arayıp bana bir şey lazım mı diye soruyor...Yani en son benim haberim oluyor.kaç kere eşime dedim ben neden aranmıyorum diye,insan nezaket gereği de olsa arar diyorum...şöyle olmuştur,böyle olmuştur diye annesini koruyor...neyse cts yine böyle bir şey oldu(sözde beni tebrik edeceklermiş)aradı beni kadın 1-2 saat kala.ben de sordum neden beni aramıyor musunuz diye..en son benim haberim oluyor.ben size gelmeyin mi dicem dedim.olaylar baya ilerledi filan,benim kaynanaın ayarı yok sabah 9da gece 12 de arama kapasitesi var.sizde dedim ayar problemi var,saat ayarınız yok dedim.kafanıza göre arıyorsunuz dedim.burası bir ev biz de evliyiz dedim.orası benim oğlumun evi istediğim saatte ararım diyor bana.siz beni bariz takmıyorsunuz dedim.ne demek istediğim saatte aramak dedim.kadın sanane demeye getirdi.bir de görümcemle ikisi gelcek diye biliyorum,kardeşini e getiriyormuş bundan ne eşiin haberi var ne benim,ben 1 gece yatılı kalcaklar diye biliyorum 2 gece kalcaklarmış..hep son anda duyuyorum..ben çalışan bir insanım bir de...üstelik bize danışmadan da gitmiş başka yere misafirlik sözü vermiş.(bize yakın oturuyor,misafirliğe gidilecek kişi)düşündüm de diyor yıllardır görmüyormuşum ben eşimin kuzeni,gitmek istersin dedim diyor..hey allahım yaa,,,bundan da haberimiz yok...bize danıştınımız bir dedim.bir hafta sonumuz var onu da kadın kendi planlarını yapmış...benim eşim vardiyalı çalışıyor çok da görüşemiyoruz.her pzt başlıyor kaynanam aramaya h.sonu gelcek misiniz...eşim para yok diyor,gelemeyiz diyor o zaman ben geleyim diyor...sanki ona masraf yapılmıcak..özetle gelmediler cts günü..şimdi soruyorum haksız mıyım???
canım zaten aşırı sıcak ortamlar mesela kaplıca felan hamileyken önermiyorlar, ben de daralıyorum bu yüzden banyonun kapısını açarak duş alıyorum
canım yaa bunu okuyunca halime şükrettim kayınvalidem açısından çok şanslıyım bir tanedir benim kayınvalidem etliye sütlüye karışmaz elinden gelen birşey varsa hemen yardımcı olur canım benim yaa bişey canım çekse hemen pişirir getirir götürür :) Allah herkese böyle kaynana nasip etsin.. :))
o beni avucunda oynatırım diye düşündü ama yemezler :)o şeytansa ben ondan daha şeytanım hevesini kursağında bıraktım gelemedi..bugün kesin eşime şikayet etmiştir bei çoktan..(o söylemeden ben olayı eşime anlattım zaten,bana hiçbir şey demedi beni arada bırakıyorsunuz dedi sadece,haklıyım çünkü)yol geçen hanı mı burası bir ev..valla yaşlıysa yaşlılığıı bilecek..bir yere gezmeye gidilcek herkesten önce o koşuyor..işine gelmeyince de ben yaşlıyım..kadın bir gün dalyana gider,bir gün kuşadasına..geziyor....:)
yalakalıkları oğluna söker bana değil :)ben de anne olucam inşallah..kesinlikli böyle saçma sapan bir insan olmam,,EĞİTİM ŞART :)oysaki kaynanamla arkadaş olmayı çok isterdi ama nerde?yat kalk dua et :)
Kesinlikle katılıyorum sana,yok kese yok kalp atışı derken heyecandan panikten hasta olmasak..
Dr. sordum ilk 3 ay sıkıntı olmaz ama şimdiden alıştırmak için yan yatmaya çalış dedi.Gebelik öncesine kadar sevmeme rağmen yan yatamıyorum psilolojik mi bilmiyorum ama karnımda hafif bir ağrıyla dolgunluk hissediyorum yan yatınca,daha 5 haftalıkken böyle hissetmek normal midir bilemiyorum..
Evet doktor bana da tedirgin olunacak bi durum yok ,çin rahat olsun ,genelde rastlanan bişey bu kist dedi.Ben geçen hafta gördüm kalbini bebeğimin nihayet ,Baktıklarında sat göre 8 haftalıktı ama ultrasona göre 6 haftalık çıktı ben mercimk:)sadece 4 mm.'di.ayın 15.de tekrar kont. var o zamna biraz daha büyümüş olur.Daha net görünür inş...
Darısı bütün kalp atışını bekleyenlere olsun inş.Çok güzel bir duygu...
Güzel duaların için yürekten amin.. Ben de seninle aynı fikirdeyim gebeliği erken öğrenmek bu açıdan kötü oluyor yok keseyi görür müyüz yok kalp atışını duyabilecek miyiz diye düşünmekten günler geçmek bilmiyor.. Sabır cümlemiz için.. Ben de bugün dr. kontrolüne gittim kesem gözüktü,bhcg değerlerime göre en az 6 haftalıktır diye hesaplarken 5 haftalık çıktı o yüzden ultrasondan sonra dr. söylediği daha doğru bir bilgi olur.. İnşallah iyi haberler alırsın..
Merhaba Gulcan_Eren
Kesenin görünmesine çok sevindim inşallah kalp atışlarını duyduğunun haberini de alırız.Rabbim sağlık versin.
Ben de şuan 5. haftamda olduğumu düşünüyorum sat 27 Ekim.
"Beta HCG değerime göre en az 6 haftalık .." yazmışsınız sormak istiyorum beta hcg değeriniz kaçtı? ve nasıl 5 haftalık olduğu anlaşılıyor?
Perşembe gününü iple çekiyoruuumm..çok heycanlıyım.
ama sustum sustum hep içime attım patladım,kadına gezmek olsun..para yok dyruz gelcem de gelcem..oğlumn evi diyor ister gelirim ister giderim diyor..eşim de ben de çalışıyorum..geldiği zaman da akşama kadar evde yalnız ,yatıyor bişe yaptığı da yok..gelmekten ne anlıyor anlamıyrum...evimde bişe görsün heme gider çarşı pazar,onu aramaya çalışır...beni çocuk görüyor hala..ben seslenmiyorum diye,avucunda oynatmaya çalışıyor..ama yapamıyor..öğrencek öyle ya da böyle..yaptıklarını anlatsam size ağzınız açık kalır,ben olsam konuşmazdım bile dersiniz..ama erkeklerde hata ..eşim de yani..annesinin karşısında büyülenmiş gibi sesi çıkmıyor...kadın üstelk yalancının teki ama allah büyük tek tek göstercek şime yaptıklarını...benim kaynanam insan kılığına girmiş şeytan...hep ben de 2.5 aylıkk hamileyim düşünmesi lazım
Merhaba Gulcan_Eren
Kesenin görünmesine çok sevindim inşallah kalp atışlarını duyduğunun haberini de alırız.Rabbim sağlık versin.
Ben de şuan 5. haftamda olduğumu düşünüyorum sat 27 Ekim.
"Beta HCG değerime göre en az 6 haftalık .." yazmışsınız sormak istiyorum beta hcg değeriniz kaçtı? ve nasıl 5 haftalık olduğu anlaşılıyor?
Perşembe gününü iple çekiyoruuumm..çok heycanlıyım.
periprenses hoşgeldin sende aramıza,bu kaç haftalık olayını inan bende anlayamadım benim sat 8ekimdi ama 23 ekimde ilk kan testimi yaptırdığımda doktor bana 5 haftadan ufak falan dedi :)
ee geçen gün gittik keseyi gördük ama allttan tabi,dr muzda sölemedi şukadar kesin diye,oda daha küçük karından göremeyiz dedi
bakalım şimdi bizimde perşembe kontrolümüz var,
hepimizde aynı heyecanlar,kısmetse ilk çocuğum ve daha birbuçuk aylık hamileyken bile diyorumki ; ahh anam ahhh,annelik nasıl bişeysin yaaa :))
evet canım çok şükür ama biz kayınvalidemlerle farklı şehirlerdeyiz siz aynı şehirde olduğunu için onun dezavantajını yaşıyorsun.. tabi avantajları da olacak, ilerde bebeğine bakar ne güzel bakıcılara teslim etmek zorunda kalmazsın bizim gibi
kimse benim sevincimi paylaşmıyo sürekli ben yazıyorum cvpsız kalıyorum çıkcam artık formdan
Kızlar dün doktora gittim :) bebeğimin kalp atışını duydum 6+6 mışım :) acayip birşey herşeyi unuttum bulantıymış bilmem neymiş tavsiye ederim boyu da 0,91cm gözüküyor baştan popoya :)) süper bişey ya bi de dr um dediki boşuna balık yağı içme onun yerine ceviz ve madem ye hergün bir avuçç daha fazla yararı olur :)
Kızlar dün doktora gittim :) bebeğimin kalp atışını duydum 6+6 mışım :) acayip birşey herşeyi unuttum bulantıymış bilmem neymiş tavsiye ederim boyu da 0,91cm gözüküyor baştan popoya :)) süper bişey ya bi de dr um dediki boşuna balık yağı içme onun yerine ceviz ve madem ye hergün bir avuçç daha fazla yararı olur :)
günaydın, :)
ben kendi derdime dalmışım,şimdi okudum canım yaa...benim de yarun randevum var..inşallah ben de duyuca ve de görcem..5 hatalıkken gittim karından görünmedi alttan baktrmadım..yarın inş..görücem..hayırlı olsun süper bir şey ya...bu arada mide bulantın vs..var mı?ben de sabah uyanınca çok hafif bulantı var bir de yemek yedikten sonra boğazıma yumru gibi kalıyor midem yanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?