- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.101
Maşallah ne güzel inşallah ben de duyarım bebeğimin kalp atışını hayırlısıyla.. Mutluluğun daim olsun çok sevindim canım.. Bence de balık yağı hapı kullanmak yerine ceviz badem yemek daha iyi hem mide bulantısını da bastırır..
yuppi teşekkür ederim benimle de ilgilendiğiniz için :)) ben buraya ilk bulantılarım yüzünden gelmiştim felaketti anlatamam 4. haftada başladı o hafta beni öldürdü sonra anladıkki nedeni balık yağıymış ama bulantım sürekliydi yani 1 lokma yemek yiyemedim 1hafta 1buçuk kilo verdim sonra balık yağını bıraktım bir rahatladım anlatamam tabi bulantım var özellikle sabahları başlıo yemek görmek istemiyorum özellikle kokular beni benden alıyo ama ara ara bulantım oluyo yani bu da hamileliğin getirdiği birşey normalmiş, mide yanması çok tatlı şeyler yeme o yaparmış. gece yatmadan organik yoğurt yiyorum bu 4 lü minik satılanlar varya Ü.lk.r in çok iyi geliyo. Buarada umarım sen de kendini daha iyi hissedersin :)
Arkadaşlar merhaba,
bende 6+2 günlük hamileyim, 3 gün önce dr gitttim,kese yi gördük ve kalp atışını duyduk, allahım herkese nasip etsin, inşallah çok güzel farklı bir duygu gerçekten.
2 hafta sonra tektrar kontrole gidicem kan testleri istedi onları yaptırdım 14 aralığıı bekliyorummmmm,tekrar görmek için.
Maşallah darısı başımıza,şimdilik keseyi görmekten öteye gidemedik buna da şükür.. Güzel haberler duyarız inşallah..
Arkadaşlar merhaba,
bende 6+2 günlük hamileyim, 3 gün önce dr gitttim,kese yi gördük ve kalp atışını duyduk, allahım herkese nasip etsin, inşallah çok güzel farklı bir duygu gerçekten.
2 hafta sonra tektrar kontrole gidicem kan testleri istedi onları yaptırdım 14 aralığıı bekliyorummmmm,tekrar görmek için.
hamileiğii öğrendiğimden beri ağzıma tatlı koymadım,şekerin hiç faydası yokmuş..gereksiz kilo alımına neden oluyor diye hiç yemiyorum...ben ne yersem yiyim boğazıma kalıyor aağıya gitmiyor..değişik bir yanma yaa...
günaydın arkadaşlar,
bugün gerçek anlamda ilk randevumuza gidicez..ben daha kese bile görmedim..ilk öğrendiğimde erken diye doktor karından görememişti,alttan ben baktırmadım vs..
şimdi inş.bir problem yoktur...saat 4te randevum..çok zaman var akşama çook...
merhaba ben aranıza yeni katıldım hamileliğimin 9.haftasındayım ama pazartesi dr gittiğimde bebeğimi göremedi kalp atışıda yok şimdi çok kötüyüm salıya kadar beklicez dedi.zaman geçmek bilmiyor daha önce böyle olan varmı lütfen yardım
kızlar günaydın .. ben de hamileyimm :) aşılama yöntemiyle hamile kaldım .. allah herkese nasip etsin bu duyguyu ..
geçen hafta doktor kontrolümde keseyi görmüştük ..15 aralıkta tekrar gidicem kalp atışlarını duymak için rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah ...
İnşallah güzel haberler alırsın.. İyi düşün iyi olsun.. Ben randevu saatini beklerken heyecandan titremiştim.. Hadi hayırlısı canım..
ben daha kese bile görmedim
AMİN!!
mide yanması bilgilerin için de teşekkür ederim..sanırım benim mie yanması erken başladı..şu an yediğim hiçbir şeyden zevk almıyorum...
Dua et stres yapmamaya çalış canım Allah'ın izniyle görürsün inşallah.. Ben keseyi gördüm ama bu kez de ne zaman kalp atışını duycam diye telaşla bekliyorum.. 9 ay boyunca şafak sayıcaz ayrı ayrı..
stres yapmıyorum aslında çok rahatım,ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez doktora gittim,karından baktı çok küçük görünmez dedi,alttan baksam kesin görünür dedi.istemedim.haftaya gel dedi,o zaman görünür dedi..ben e 2 hafta beklemeyi tercih ettim.iyice büyüsün diye..içim rahat aslında şu an..iyisi de bizim için kötüsü de bizim için..Allah neyi hayırlı görüyorsa o olur,umarım bir sorun yoktur o ayrı ama bakalım kısmet..
Bebiş bi sürpriz yapıp kalp atışını da duyurursa sana değme keyfine.. İnşallah öyle olur çünkü fazladan beklemişsin.. Hadi hayırlısı inşallah..
kızlar günaydın .. ben de hamileyimm :) aşılama yöntemiyle hamile kaldım .. allah herkese nasip etsin bu duyguyu ..
geçen hafta doktor kontrolümde keseyi görmüştük ..15 aralıkta tekrar gidicem kalp atışlarını duymak için rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?