- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.121
ayyy yawrukuşlar napıyosunuz bakem, ben iki sabahtır mide bulantısı baş dönmesinden geberiyorum walla hanımlar,saat 2-3 ten sonra biraz kendime geliyorum ama napıcaz bu sabahları yaaa :S
aramıza yeni yeni hamişler de katılmış,hoşgelmiş sefa getirmişler,çok seviniyorum wallaa,
heyecanla yarınki kalp atışlarını bekliyorum bende walla,biranönce yarın olsun ve duyuyim artık şu kalp sesini yaaa :))
bundan sonra ne var peki sırada hanımlarrr ???
ayy benim çok hafif oluyor..mesela senle kıyaslasak yok bile diyebilirsin...bu arada senin sat 13 ekimdi sanırım..seninle aynıyız biz :)
stres yapmıyorum aslında çok rahatım,ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez doktora gittim,karından baktı çok küçük görünmez dedi,alttan baksam kesin görünür dedi.istemedim.haftaya gel dedi,o zaman görünür dedi..ben e 2 hafta beklemeyi tercih ettim.iyice büyüsün diye..içim rahat aslında şu an..iyisi de bizim için kötüsü de bizim için..Allah neyi hayırlı görüyorsa o olur,umarım bir sorun yoktur o ayrı ama bakalım kısmet..
Canim insallah iyi haberlerini alırız. Merak ederiz bize de yaz. Aramızda fazla gun farkı yok ben 10gun önce gittiğimde kalp atışını gormuştum icini ferah tut.
işlerim çok yoğun ya,sürekli koşturuyorum. sürekli yokuş inip çıkıyorum, merdiven de aynı şekilde. inşallah sağlam tutunmuştur bebeğimevraklardan nefret ediyorum,her sabah üzerlerine kusmak istiyorum.koştur koştur tuvalete zor yetişiyorum.erkek personelin çoğunlukta olduğu bir binadayım. hepsi garip garip izliyor bendeki gelişmeleri. her şeyden nefret ediyorum, hormonlardan mı ki ?
işlerim çok yoğun ya,sürekli koşturuyorum. sürekli yokuş inip çıkıyorum, merdiven de aynı şekilde. inşallah sağlam tutunmuştur bebeğimevraklardan nefret ediyorum,her sabah üzerlerine kusmak istiyorum.koştur koştur tuvalete zor yetişiyorum.erkek personelin çoğunlukta olduğu bir binadayım. hepsi garip garip izliyor bendeki gelişmeleri. her şeyden nefret ediyorum, hormonlardan mı ki ?
ben bir şey sorcam,şu an 8.haftaa girmek üzereyim..kalp atışını karından duyabilirmiyim..alttan mı bakması lazım?
ben bide bu halde işe gittiğimi düşünemiyorum,allah yardımcın olsun walla,normalde bende uçuş personelydm ama malesef hamile kalınca uçuşa ara veriyosun çalışmıyosun o süreçte;
en mutlu olduğum şelerden birtanesi bu şuan için :)
walla benimkine yarın allttan bakıcak herade doktor,10 gün önce öyle demişti.. ne olacakki allttan baksın cnm ya,bence biranönce o sesi duy,benim için hiç farketmez walla,keseyide alttan gördük biz :)
ben bir şey sorcam,şu an 8.haftaa girmek üzereyim..kalp atışını karından duyabilirmiyim..alttan mı bakması lazım?
canım hayırlı olsun çok güzel bir duygu ,kalpatışını duyduktan sonrada başka şeyler için heyecanlanıyosun benimde yarın kontrolüm net olarak görücem inş.hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş.hoşça kal.....
Maşallah darısı başımıza,şimdilik keseyi görmekten öteye gidemedik buna da şükür.. Güzel haberler duyarız inşallah..
kızlar günaydın .. ben de hamileyimm :) aşılama yöntemiyle hamile kaldım .. allah herkese nasip etsin bu duyguyu ..
geçen hafta doktor kontrolümde keseyi görmüştük ..15 aralıkta tekrar gidicem kalp atışlarını duymak için rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah ...
ayyy yawrukuşlar napıyosunuz bakem, ben iki sabahtır mide bulantısı baş dönmesinden geberiyorum walla hanımlar,saat 2-3 ten sonra biraz kendime geliyorum ama napıcaz bu sabahları yaaa :S
aramıza yeni yeni hamişler de katılmış,hoşgelmiş sefa getirmişler,çok seviniyorum wallaa,
heyecanla yarınki kalp atışlarını bekliyorum bende walla,biranönce yarın olsun ve duyuyim artık şu kalp sesini yaaa :))
bundan sonra ne var peki sırada hanımlarrr ???
aminnn canım inşallah içini ferah tut,ıyı düşün ıyı olsun, hepimiz için güzel haberler olur bundan sonra umarım.
günaydın arkadaşlar,
bugün gerçek anlamda ilk randevumuza gidicez..ben daha kese bile görmedim..ilk öğrendiğimde erken diye doktor karından görememişti,alttan ben baktırmadım vs..
şimdi inş.bir problem yoktur...saat 4te randevum..çok zaman var akşama çook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?