Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

ayyy yawrukuşlar napıyosunuz bakem, ben iki sabahtır mide bulantısı baş dönmesinden geberiyorum walla hanımlar,saat 2-3 ten sonra biraz kendime geliyorum ama napıcaz bu sabahları yaaa :S
aramıza yeni yeni hamişler de katılmış,hoşgelmiş sefa getirmişler,çok seviniyorum wallaa,
heyecanla yarınki kalp atışlarını bekliyorum bende walla,biranönce yarın olsun ve duyuyim artık şu kalp sesini yaaa :))
bundan sonra ne var peki sırada hanımlarrr ???

ayy benim çok hafif oluyor..mesela senle kıyaslasak yok bile diyebilirsin...bu arada senin sat 13 ekimdi sanırım..seninle aynıyız biz :)

ayy benim çok hafif oluyor..mesela senle kıyaslasak yok bile diyebilirsin...bu arada senin sat 13 ekimdi sanırım..seninle aynıyız biz :)

ayy ne güzel işte,benimde yoktu ama şu son 2-3 gündür fenayım,
benim sat 8 ekimdi canım :)
yinede aynı sayılırız işte üç gün aşşa üç gün yukarı diyelimm..

Canim insallah iyi haberlerini alırız. Merak ederiz bize de yaz. Aramızda fazla gun farkı yok ben 10gun önce gittiğimde kalp atışını gormuştum icini ferah tut.

işlerim çok yoğun ya,sürekli koşturuyorum. sürekli yokuş inip çıkıyorum, merdiven de aynı şekilde. inşallah sağlam tutunmuştur bebeğim evraklardan nefret ediyorum,her sabah üzerlerine kusmak istiyorum.koştur koştur tuvalete zor yetişiyorum.erkek personelin çoğunlukta olduğu bir binadayım. hepsi garip garip izliyor bendeki gelişmeleri. her şeyden nefret ediyorum, hormonlardan mı ki ?

ya ben de her gün işe 2-3 vasıtayla geliyorum in bin in bin,eski otobüse de denk gelirsem bay halime....zıplıyor çok korkuyorum o zaman bişe olcak diye...inşallah sağlam tutunmuşlardır...hormonlardan olabilir yaa,,normal aslında..

ben bir şey sorcam,şu an 8.haftaa girmek üzereyim..kalp atışını karından duyabilirmiyim..alttan mı bakması lazım?

ben bide bu halde işe gittiğimi düşünemiyorum,allah yardımcın olsun walla,normalde bende uçuş personelydm ama malesef hamile kalınca uçuşa ara veriyosun çalışmıyosun o süreçte;
en mutlu olduğum şelerden birtanesi bu şuan için :)

ben bir şey sorcam,şu an 8.haftaa girmek üzereyim..kalp atışını karından duyabilirmiyim..alttan mı bakması lazım?

walla benimkine yarın allttan bakıcak herade doktor,10 gün önce öyle demişti.. ne olacakki allttan baksın cnm ya,bence biranönce o sesi duy,benim için hiç farketmez walla,keseyide alttan gördük biz :)

karından görmezse allatn baktırcam zaten..bir 2 hafta daha bekleyemem :)

Tecrübeli annelere sordum 8.haftada çoğunlukla karından duyulabiliyomuş ama duyulmazsa içini rahatlatmak için vajinal usg ile baktırman iyi olur.

aynen, allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah, çok sağol canımmmm

Bende aşılam ile hamile kaldım canım ,benimde ,ikinci kontrolüm 14aralıkta, hayırlısı olsun bakalım hepimiz için,

İnşallah duyarsın minik kalbini :) Bizim şafak saymalarımız bitmez kese,kalp,tekme derken sabrımız baya sınanacak.. Allah sağlıkla uzun ömürleriyle versin..

ne yaptın canım randevün nasıldı merak ettim.. ?

Iyi aksamlar hanimlar,

Bugun kaynanam saglik ocagina gitmis orda beni sormuslar, hamileligimi ogrenmisler cuma gunu muhakkak gelsin asi vurulmasi lazim diyolarmis, siz vuruldunuzmu boyle hamilelik asisi tetanus?

Canım ben sağlık Ocağı'na kaydımı yaptırırken aşıların daha sonra başlayacağını söylemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…