- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.141
Iyi aksamlar hanimlar,
Bugun kaynanam saglik ocagina gitmis orda beni sormuslar, hamileligimi ogrenmisler cuma gunu muhakkak gelsin asi vurulmasi lazim diyolarmis, siz vuruldunuzmu boyle hamilelik asisi tetanus?
ne yaptın canım randevün nasıldı merak ettim.. ?
günaydın,gayet iyi bir randevuyduu ben kendimi 7+4 hesaplamıştım tam 7 haftalıkmış ve karından gördük kalp atışını da duyduk :)
cok sevindim yaaa insallah darisi basimiza benim kontrolum de yarin sabah cok heycanliyim dua edin insallah guzel gecer bi sorun yoktur....günaydın,gayet iyi bir randevuyduu ben kendimi 7+4 hesaplamıştım tam 7 haftalıkmış ve karından gördük kalp atışını da duyduk :)
şok bir kararla aydına yerleştik ev felan yerleştriyoruz uğrayamadım kısaca yazayım bebek iyimi bilmiyorum cuma günü gitmiştim kalp atışları duyulmuyor demişti bu cuma burda başkabir hastaneye gitcem inşallah duyarım ultrasonda benim hesabımdan 3 gün fazla çıkıyo bebek kızlar çok korkuyorum ne miğdem bulanıyo ne uykumkum geliyo sizin gibi ne canım bişey çekiyo yani bebeği görmesem inanmıycam hamile olduğuma ya akıntım bile yok denecek kadar az bağzen oda gelmiyo yoksa gerçekten benim bebek yaşamıyomu ki kızlar canlar net bağlandığı zaman geniş kapsamlı olarak anlatırım durumları mesaj gönderen arkidişler ilginizden dolayı teşekkür ederim aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum komacan öpüyorum sizi
Iyi aksamlar hanimlar,
Bugun kaynanam saglik ocagina gitmis orda beni sormuslar, hamileligimi ogrenmisler cuma gunu muhakkak gelsin asi vurulmasi lazim diyolarmis, siz vuruldunuzmu boyle hamilelik asisi tetanus?
kızlar, malum bebişlerimiz inşallah sağlıkla yaz başlarında dünyaya gelmiş olacak. Aranızda tatil planını yapan oldu mu?
Ben değil de eşim şimdiden bu yıl tatil de yapamayacağız diye hayıflanmaya başladı. Bebek doğduktan hemen sonrası olmaz tabi, doğumdan öncesinde de biz çok ağırlaşmış olacağız hem uçağa binme hem yurt dışına çıkma engeli vs. Vs.de olacak..
Ama bebişler 3 aylık gibi olduğunda uçağa binebilir mi eylül,ekim tarihleri hava şartları ve bebişle seyehat riskli mi olur sakıncaları nasıl olur ?
Bu konularda fikriniz, gözlemleriniz ve tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.
kızlar burası hamıler gurubu heralde hamıle olana arkadaslardan bı rıcada bulunabılırmıyım hamile olan arkadaslar yazabılırlermı acaba sımdıden cok tsk ederım
Hanımlar doğum parası konusunda neler biliyorsunuz?
Çalışan hamileler olarak bu haktan faydalanabilmek için ne gerekiyorsa şimdiden hazırlığını yapalım sonra sorun olmasın.
Biraz araştırdım ama karmaşık geldi sanki bilemiyorum belki de bu aralar kafam çok karışık olduğu için algılayamadım :)
canım herkes seni merak ediyodu naptın diye hayırlı olsun evinşok bir kararla aydına yerleştik ev felan yerleştriyoruz uğrayamadım kısaca yazayım bebek iyimi bilmiyorum cuma günü gitmiştim kalp atışları duyulmuyor demişti bu cuma burda başkabir hastaneye gitcem inşallah duyarım ultrasonda benim hesabımdan 3 gün fazla çıkıyo bebek kızlar çok korkuyorum ne miğdem bulanıyo ne uykumkum geliyo sizin gibi ne canım bişey çekiyo yani bebeği görmesem inanmıycam hamile olduğuma ya akıntım bile yok denecek kadar az bağzen oda gelmiyo yoksa gerçekten benim bebek yaşamıyomu ki kızlar canlar net bağlandığı zaman geniş kapsamlı olarak anlatırım durumları mesaj gönderen arkidişler ilginizden dolayı teşekkür ederim aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum komacan öpüyorum sizi
ben bişe sorcam.7 haftalık bebekte 9,5 mm boy normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?