Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Kızlar slmlar;
az önce doktordan geldim ve bende nihayet kalp atışlarını duydum :) allah herkese nasip etsin biranönce inşallah, günlerdir bugünü bekliyorum walla :)
ve bebişimin boyunuda öğrendim nihayet 6+3 çıktı :)
herkes yazıyodu benimki ney die merak ediyodum hep,bugün nihayet bunuda öğrendim:)
bu durumda benim bebek aynı zamanda 6 hafta 3günlükmü oluyo canlarım ya,o an heyecandan öyle anladım sanki :)

asi kız nerdesin walla günlerdir aklımdaydın,allah korusun kötü bişey olduda bu kız ondanmı gelmiyo diyee...mazallahh..
iyi bari taşındığına çok sevindim,bebişi ihmal etme oralarda bul iyi bi hastane git biranönce :)
hadi iyi haberlerini bekliyoruz heee :)))

günaydın,gayet iyi bir randevuyduu ben kendimi 7+4 hesaplamıştım tam 7 haftalıkmış ve karından gördük kalp atışını da duyduk :)

anammm seninki benimkinden büyük çıktı bak kızz :)) harika bi duygu tatlım ya,benimkine alttan baktı ama doktorum çünküm 6+3 müşüzzz :) ya hani o kalp denen şey kesenenin içinde oynuyo yaa ,benim orda kendi kalbim duracaktı azkalsın :))

canım yarın gidicem eğer kalbi duyulmazsa alcaklar işte

merhaba kızlar hamilelik zevincimi paylaşmak istedim allahıma binlerce kez şükürer olsun ki 5 yılın ardından hamileyim diyebiliyorum... rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....aranıza katılmak isterim...

merhaba kızlar hamilelik zevincimi paylaşmak istedim allahıma binlerce kez şükürer olsun ki 5 yılın ardından hamileyim diyebiliyorum... rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....aranıza katılmak isterim...

canım hoşgeldin aramıza ; tebrik ediyorum seni :)
hamilelik sürecinde burada bizimle tüm sevinçlerini duygularını paylaşabilirsin tabiki :)
5yılın ardından süper olmuş seninki walla :)
gittinmi doktora ne kadarlıkmış haberin varmı ??

teşekkür ederim tatlım düzenli gidiyordum zaten. Bebeğim 10 hafta 1 günlük ama doktorumuz onu 9 haftalık sayalım dedi... 2 hafta önce kalp atışlarını dinledim mucizevi bir durumdu.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ...

cnm ya hamilelik takvimimi yapmam için yardım edermisin... Yapamadım ben

ohhh maşallah seninki büyümüş yaaa :) evet gerçekten mucizevi bir durum bende bugün şahit oldum o duyguyaa :))

canım yarın gidicem eğer kalbi duyulmazsa alcaklar işte

kötüyü çağırma kızım yaa iyi düşün iyi .. benm randevüm de yarın..

ard arda iyi haberler duyduk çok sevindim canımm ne kadar rahatlamışsındır.. ben de 2 haftadır gün sayıyorum resmen randevüm yarın sabah.. sabırsızlıkla bekliyorum zaman geçmiyor.. inşallah ben de iyi haberler veririm..... Rabbim bana da nasip eder duymayı inşallahh... :)

sorma cnm ya,biraz olsun rahatladım walla,neden bilmiyorum ben çok heycanlandım ama yaa :)
yarın kontrolden sonra yaz buraya hemen,bakıcam merak ediyorum bende kızlar sizi :)

cnm ya dediğini yaptım sadece hamilelik takvimi yazıyor bnde

kendi profiline gir,orda hakkımda yazıo hemen üstte ona tıkladığında, altta sana dair bilgiler çıkıcak, beklenen doğum tarihi yazıyo onun yanındaki kaleme tuşla ve bilgiyi gir yani tarihiii :)
hadi bakalım kolay gelsin :)

sorma cnm ya,biraz olsun rahatladım walla,neden bilmiyorum ben çok heycanlandım ama yaa :)
yarın kontrolden sonra yaz buraya hemen,bakıcam merak ediyorum bende kızlar sizi :)

arkadaşllaaaaaaaaaaarrr çookk mutluyummm bebeğimin kalp atışları başlamışşşşş :)))))))))) yaaa o kadar rahatladım ki anlatamamm Rabbim isteyen herkese nasip etsin yaaaa çok güzel bir duygu çoookk :)) inanılmaz rahatladım yaa ohh beeee :))

bir de bebeğim 8+1 di normalde bugün ama ultrasonda 7+1 çıktı muhtemel doğum tarihi de 25 Temmuz 2013 göründü Rabbim inşallah o günleri de sağlıkla hayırlsııyla gösterir yaaa şükürler olsunn ne kadar şükretsem az Rabbime yaaa elhamdülillahh :)

Çok mutlu oldum maşallah.. Ümit oldu bana bu haber,nedense kalp atışını duyamıcam gibi hissediyorum kendimi bunalıma soktum.Bir haftam kaldı kontrole,geçmiyor günler yahu.. Sağlıkla gelsinler inşallah..

Hayırlı olsun canım ben de bu hafta 7+1 deyim bebeğinin boyu ne kadar tatlım,fasulye kadar olmuşmu????:)benmde haftaya randevm var inş. ozaman tekrar görcm bebeğimi inş.,merak ediyorum çok ne kadar oldu acaba diye.Benm dr. gittigmde bbeebek daha 4 mm di ve 6 haftalık demişti doktor.

seninle aramda 1 gün var:7+2 benim de 24 temmuzda doğuyor..bu arada burcu aslan :):)aslan gibi olurlar inşallah :)

Son düzenleme:

oh ohhh maşallah hadi gözün aydın :) sanki bütün vücudu havaya doğru pıtlıyo dimi :)) kalbi kendinden büyükk bebişlerimizin :)

seninle aramda 1 gün var:7+2 benim de 24 temmuzda doğuyor..bu arada burcu aslan :):)aslan gibi olurlar inşallah :)

benimkide benim hesaplarıma göre küçük çıkttıı :) aslan burcu lider kişilikler olcak yavrularımız bakalım nasıl başedicez bunlarlaaa :)))

ne zaman ağızları burunlarını görcez yaaa :) mercimek fasülyeee kuru bakliyat oldu rahim içimizzz :) seninki 7-8 mm olmuştur kesin cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…