- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.181
valla eşim diyor,çocuk erkek olursa yandın sen diyor..benimle zor başediyorsun bir erkek daha diyor... :)evelallah hepsine yeterim :)
bu arada sabah hastane gittim ben tahlil istemişti doktor benden.4 tüp kan 1 tüp idrar..ne testi yapacak acaba bununla?*
Çok mutlu oldum maşallah.. Ümit oldu bana bu haber,nedense kalp atışını duyamıcam gibi hissediyorum kendimi bunalıma soktum.Bir haftam kaldı kontrole,geçmiyor günler yahu.. Sağlıkla gelsinler inşallah..
11 mm bebeğimiz şuan :)Hayırlı olsun canım ben de bu hafta 7+1 deyim bebeğinin boyu ne kadar tatlım,fasulye kadar olmuşmu????:)benmde haftaya randevm var inş. ozaman tekrar görcm bebeğimi inş.,merak ediyorum çok ne kadar oldu acaba diye.Benm dr. gittigmde bbeebek daha 4 mm di ve 6 haftalık demişti doktor.
seninle aramda 1 gün var:7+2 benim de 24 temmuzda doğuyor..bu arada burcu aslan :):)aslan gibi olurlar inşallah :)
evet yaa aynen öyle vücut olarak atıyor sankioh ohhh maşallah hadi gözün aydın :) sanki bütün vücudu havaya doğru pıtlıyo dimi :)) kalbi kendinden büyükk bebişlerimizin :)
valla eşim diyor,çocuk erkek olursa yandın sen diyor..benimle zor başediyorsun bir erkek daha diyor... :)evelallah hepsine yeterim :)
bu arada sabah hastane gittim ben tahlil istemişti doktor benden.4 tüp kan 1 tüp idrar..ne testi yapacak acaba bununla?*
bu arada görülen pıtpıtlar hayırlı olsun. bende 10 aralıkta kontrole gidicem. bebeğimi çok özledim. günler geçmiyor.
bu arada görülen pıtpıtlar hayırlı olsun. bende 10 aralıkta kontrole gidicem. bebeğimi çok özledim. günler geçmiyor.
valla şu 2 hafta ömrümden gitti yani:)) 1 ay sonraya gün verdiler ama bu sefer hiçç saymıcamm :))) içim çok rahatladı :))
kızlar acaba sayım için alınan kanların sonuçları ortalama ne zaman çıkıyor ... bn yaptırmadım kontrole gittiğim gün yaptırmayı düşündüm ama bi kaç gün sonra çıkacaksa erken gidip yaptırayım...
kızlar doktorum benden de istedi bu testleri ama siz nerden yaptırdınız üçreti ne kadar boğaziçi tıp merkezinde yaptıran var mı?
bilgi verirseniz memnun olurum
Benim doktorum özel bir hastanede görevli haliyle doktorumun bulunduğu hastanede yapıldı testler. Ama SSK lı olduğum için ek hiçbir ücret ödemedim canım.
arkadaşllaaaaaaaaaaarrr çookk mutluyummm bebeğimin kalp atışları başlamışşşşş :)))))))))) yaaa o kadar rahatladım ki anlatamamm Rabbim isteyen herkese nasip etsin yaaaa çok güzel bir duygu çoookk :)) inanılmaz rahatladım yaa ohh beeee :))
bir de bebeğim 8+1 di normalde bugün ama ultrasonda 7+1 çıktı muhtemel doğum tarihi de 25 Temmuz 2013 göründü Rabbim inşallah o günleri de sağlıkla hayırlsııyla gösterir yaaa şükürler olsunn ne kadar şükretsem az Rabbime yaaa elhamdülillahh :)
Canım bana doktor kontrole sabah aç olarak gelmemi söylemişti testler için. Sabah kanları ve idrarı verdim, hormon testi sonucu ertesi gün veriliyor ama kan sayımı testleri ve idrar testi ise aynı gün içinde 2 saat sonra belli oldu ve doktora kan testi çıkınca gittim. Yani hormon testinin sonucunu beklemeye gerek kalmıyor ertesi gün telefonla öğrenebiliyorsun. Bunlar benim tecrübelerim tabi umarım sende de sıkıntısızca çarçabuk ve sağlıklıca biter bu süreç..
anladım cnm ben özel muayenehaneye gidiyorum dolayısıyla dısarıda özelde yaptırıcam bununla ilgili filir sahibi olmak istedim. teşekkür ederim cnm.
Ben duyduğumda gözyeşlarıma hakim olamayacakmışım gibi geliyor..bilemiyorum o anda heycandan ne yaparım( inşallah Rabbim kalbinin attığını bizlerede nasip eder)
sen ne yaptın keyfimbilir duyduğunda ?
cnm çok sevinim ADINA cok mutlu oldum rabbim kucağına almayı nasip etsin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?