Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

valla eşim diyor,çocuk erkek olursa yandın sen diyor..benimle zor başediyorsun bir erkek daha diyor... :)evelallah hepsine yeterim :)
bu arada sabah hastane gittim ben tahlil istemişti doktor benden.4 tüp kan 1 tüp idrar..ne testi yapacak acaba bununla?*
 

slm canım 4 tüp kan tahlili banada yaptılar. kanda şeker,kan sayımı, tsh(tiroid hastalığın varmı diye oranına bakıyorlar çünkü hamileyken değişebiliyor), sarılık (hepatit B), elisa(aids) varmı diye bakıyorlar. idrar testindede iltihap veya aksilik varmı diye bakıyorlar çünkü düşüğe sebep oluyormuşya. benim tahlillerim temiz çıkmıştı seninkilerde İnşallah temiz çıkar.
 
Çok mutlu oldum maşallah.. Ümit oldu bana bu haber,nedense kalp atışını duyamıcam gibi hissediyorum kendimi bunalıma soktum.Bir haftam kaldı kontrole,geçmiyor günler yahu.. Sağlıkla gelsinler inşallah..

inan benim de öyle resmen gün saydım bu kontrol için :) geçmek bilmedi ama şimdi geçti gitti işte inşallah canım sen görürsün o günleri çok harika birşey yaa :)

11 mm bebeğimiz şuan :)

seninle aramda 1 gün var:7+2 benim de 24 temmuzda doğuyor..bu arada burcu aslan :):)aslan gibi olurlar inşallah :)

aa ne güzel beraber doğurcaz:))
evet biz 18 temmuz yengeç burcu hesaplamıştık ama 25 temmuz çıktı :))) inşallah aslan gibi evlatlarımız olur :))) Allaha kul bize hayırlı evlat olurlar :)

oh ohhh maşallah hadi gözün aydın :) sanki bütün vücudu havaya doğru pıtlıyo dimi :)) kalbi kendinden büyükk bebişlerimizin :)
evet yaa aynen öyle vücut olarak atıyor sanki aynen öyleydi canım görüntü:)))

benden de 3 tüp kan ve idrar istemişlerdi bugün onlara da baktı benimkiler de temiz çıktı çok şükür :)
 
Son düzenleme:
bu arada görülen pıtpıtlar hayırlı olsun. bende 10 aralıkta kontrole gidicem. bebeğimi çok özledim. günler geçmiyor.
 
bu arada görülen pıtpıtlar hayırlı olsun. bende 10 aralıkta kontrole gidicem. bebeğimi çok özledim. günler geçmiyor.

teşekkürler,temiz çıkar herhalde...yakşaık 7 ay önce yaptırdığıma temizdi ama idrarda ben de enfeksiyon çıkabilir belki ara ara sistit oluyordum ama 7-8 aydır olmuyorum artık.
benim de sonuçlarım 10 aralıkta,19 aralığa da randevu verdi bana tekrar..
 
bu arada görülen pıtpıtlar hayırlı olsun. bende 10 aralıkta kontrole gidicem. bebeğimi çok özledim. günler geçmiyor.

sen bizden öndesin canım bekliyoruz o halde sağlıklı gelişim haberlerinle bizlere öncü olursun hayırlısıyla benimde kontrolüm 21inde bakalım merak içindeyim tabi gözle görülür şekilde gelişimini fark edebilecek miyiz diye çünkü doktor normal bebiş şeklini alacak demişti.
 
kızlar acaba sayım için alınan kanların sonuçları ortalama ne zaman çıkıyor ... bn yaptırmadım kontrole gittiğim gün yaptırmayı düşündüm ama bi kaç gün sonra çıkacaksa erken gidip yaptırayım...
 

Canım bana doktor kontrole sabah aç olarak gelmemi söylemişti testler için. Sabah kanları ve idrarı verdim, hormon testi sonucu ertesi gün veriliyor ama kan sayımı testleri ve idrar testi ise aynı gün içinde 2 saat sonra belli oldu ve doktora kan testi çıkınca gittim. Yani hormon testinin sonucunu beklemeye gerek kalmıyor ertesi gün telefonla öğrenebiliyorsun. Bunlar benim tecrübelerim tabi umarım sende de sıkıntısızca çarçabuk ve sağlıklıca biter bu süreç..
 
Son düzenleme:
kızlar doktorum benden de istedi bu testleri ama siz nerden yaptırdınız üçreti ne kadar boğaziçi tıp merkezinde yaptıran var mı?
bilgi verirseniz memnun olurum
 
kızlar doktorum benden de istedi bu testleri ama siz nerden yaptırdınız üçreti ne kadar boğaziçi tıp merkezinde yaptıran var mı?
bilgi verirseniz memnun olurum

Benim doktorum özel bir hastanede görevli haliyle doktorumun bulunduğu hastanede yapıldı testler. Ama SSK lı olduğum için ek hiçbir ücret ödemedim canım.
 
Benim doktorum özel bir hastanede görevli haliyle doktorumun bulunduğu hastanede yapıldı testler. Ama SSK lı olduğum için ek hiçbir ücret ödemedim canım.

anladım cnm ben özel muayenehaneye gidiyorum dolayısıyla dısarıda özelde yaptırıcam bununla ilgili filir sahibi olmak istedim. teşekkür ederim cnm.
 
Kızlar az önce doktordan çıktım.. 2 haftada maşallah kocaman olmuş bebeşim.. 8+4 haftalık 22 mm olmuşuz bile.. Sıra 1 ay sonra 2'li testte hayırlısıyla inşallah..Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..
 



Ben duyduğumda gözyeşlarıma hakim olamayacakmışım gibi geliyor..bilemiyorum o anda heycandan ne yaparım( inşallah Rabbim kalbinin attığını bizlerede nasip eder)
sen ne yaptın keyfimbilir duyduğunda ?
 

cnm çok tesşekkür ederim bilgilendirmen için bende bu hafta giitimde a karnına gideyim bari :) o gün hallelim...
 

mahşallah canım bebişlerin mutlu olduğunu duyunca cok mutlu oluyorum :) :)
 
Ben duyduğumda gözyeşlarıma hakim olamayacakmışım gibi geliyor..bilemiyorum o anda heycandan ne yaparım( inşallah Rabbim kalbinin attığını bizlerede nasip eder)
sen ne yaptın keyfimbilir duyduğunda ?

aptal aptal güldüm sadece heycandan kalbim güm güm atıyordu benim de ben duymadım kalp atışını gördüm ultrasonda büyüyp büyüp küçülüyordu pıt pıt doktor kalbi atıyor işte görünüyor burda dedi.. ben de duyabilirmiyiz dedim, burdan duyulmaz renkli ultrasona göndericem ozaman duyablirsin dedi duymadım daha ama gördüm o bile yettii :)))

cnm çok sevinim ADINA cok mutlu oldum rabbim kucağına almayı nasip etsin inş :)

teşekkürler canım inşallah hepimize nasip etsin:)
 
kızlar napıyosunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyo hiç:) maşallh herkes kalp atışlarını duydu nerdeyse,
allahın izniyle önümüzdeki maçlara bakalım,yani ikili üçl testlerimizinde temiz çıktığını yazalım buralara inşallaaaahh :)
ben bugün biraz gezmeye,alışverişe çıktım kızkardeşimle çok ağrıdı kasıklarım yaa korktum walla :S
şimdi yatış pozisyonundayım :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…