- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.201
Kızlar merhaba,
Bir süre takip edemedim umarım herkes iyidir.
Ben bebişimi gördüm, alttan bakıldı. Çok şükür şimdilik herşey yolunda.
Size de haber vermek istedim.
Sevgiler.
bende kasim hamislerindenim.bu benim ikinci cocugum ama ilkmis gibi cok heyecanliyim esime soyledigimde oda cok heycanlandi simdi dort gozle dogmasini bekliyoruz allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder insallah =)
Gözün aydın cnm ,görmek çok farklı bir duygu yaa anlatılmaz bi his yani,inan evde bi ultrason cihazı olsa hergün bakıcam ben :)
Amin inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız :) hepimiz aynı şekilde doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz walla,bi gelse o günlerr ..aminn
Kızlar merhaba,
Bir süre takip edemedim umarım herkes iyidir.
Ben bebişimi gördüm, alttan bakıldı. Çok şükür şimdilik herşey yolunda.
Size de haber vermek istedim.
Sevgiler.
kızlar napıyosunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyo hiç:) maşallh herkes kalp atışlarını duydu nerdeyse,
allahın izniyle önümüzdeki maçlara bakalım,yani ikili üçl testlerimizinde temiz çıktığını yazalım buralara inşallaaaahh :)
ben bugün biraz gezmeye,alışverişe çıktım kızkardeşimle çok ağrıdı kasıklarım yaa korktum walla :S
şimdi yatış pozisyonundayım :)
ne güzel canım :) aynı gün doğum yapacağımız ne cok kişi varmış ben de 25 temmuzda nasipse yapacağım:)
buarada asiselcandan haber alan var mı?
Gözün aydın cnm ,görmek çok farklı bir duygu yaa anlatılmaz bi his yani,inan evde bi ultrason cihazı olsa hergün bakıcam ben :)
herkese merhabalar..
bende hamileligimin 9. haftası içindeyim..
bu zamana kadar hersey yolunda gidiyordu ama son 3-4 gundur bende acayip iştahsızlık başladı..ozellikle aksamları zoraki yemek yiyebiliyorum..
baslangıctan beri de 1 kg verdim..
cok huzursuzlanıyorum..
benimle benzer durumda olan varmı?
günaydın herkese :)yağmurlu bir günde başladı yine pazartesi ve iş günü
inşallah cnmm...
dikkat et kendine ne zaman bende dışarı çıksam bnde de çok agrı oluyor çalışıyordum işi bıRAktım... :)
5 haftalık hamileyim, Kadıköy'de en uygun kan testleri nerde yapılıyor ?
inşallah cnmm...
dikkat et kendine ne zaman bende dışarı çıksam bnde de çok agrı oluyor çalışıyordum işi bıRAktım... :)
Hanımlar,hamilelik sevincimi annemin rahatsızlığı sebebiyle pek yaşayamıyorum.
Rahminde myom varmış ve birçok dr. aynı şeyi söyledi rahminin alınması lazım dediler.
İstanbul'da duyduğunuz bildiğiniz bir iyi bir kadın hastalıkları dr. var mı bu ameliyatı yapabilecek?
Yardımcı olursanız sevinirim tabi dualarınızı da eksik etmeyin.
Allah annelerimize tüm ailemize sağlıklı uzun ömürler versin..
Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah hamile olan arkadaslarimizada sag salim bebeklerini kucaklarina almayi nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.
Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.
Hanımlar,hamilelik sevincimi annemin rahatsızlığı sebebiyle pek yaşayamıyorum.
Rahminde myom varmış ve birçok dr. aynı şeyi söyledi rahminin alınması lazım dediler.
İstanbul'da duyduğunuz bildiğiniz bir iyi bir kadın hastalıkları dr. var mı bu ameliyatı yapabilecek?
Yardımcı olursanız sevinirim tabi dualarınızı da eksik etmeyin.
Allah annelerimize tüm ailemize sağlıklı uzun ömürler versin..
evetbereketli bir gün olacak hayırlısıyla, aslan burcu bebişlerimiz :)))) sen de imzana koysana tatlım
sanırım o da uzun süredir yazmıyor canım.
sağol canım benim, alttan bakılması biraz stres yaptı bende tam tadına varamadım bebişin. bir sonrakinde inşallah göbüşten bakarlar da rahat rahat keyfini çıkarırız. :)))
evde ultrason iyi fikir valla
günaydın herkese :)yağmurlu bir günde başladı yine pazartesi ve iş günü
Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah hamile olan arkadaslarimizada sag salim bebeklerini kucaklarina almayi nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.
Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?