Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Kızlar merhaba,
Bir süre takip edemedim umarım herkes iyidir.
Ben bebişimi gördüm, alttan bakıldı. Çok şükür şimdilik herşey yolunda.
Size de haber vermek istedim.

Sevgiler.

bende kasim hamislerindenim.bu benim ikinci cocugum ama ilkmis gibi cok heyecanliyim esime soyledigimde oda cok heycanlandi simdi dort gozle dogmasini bekliyoruz allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder insallah =)

Kızlar merhaba,

Sevgiler.

Gözün aydın cnm ,görmek çok farklı bir duygu yaa anlatılmaz bi his yani,inan evde bi ultrason cihazı olsa hergün bakıcam ben :)

bende kasim hamislerindenim.bu benim ikinci cocugum ama ilkmis gibi cok heyecanliyim esime soyledigimde oda cok heycanlandi simdi dort gozle dogmasini bekliyoruz allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder insallah =)

Amin inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız :) hepimiz aynı şekilde doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz walla,bi gelse o günlerr ..aminn

kalp atışını gören herkesin sevincini ta icimde hissedebiliyorum muhteşem bi duygu gercekten. Allah hepimize bebislerimizi sag salim kucağımıza almayı nasip etsin insallah

merhaba kızlar
ben dün gece uyurken tam dönerken bir anda karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı girdi sonra geçti..sizde de oluyo mu acaba???

Kızlar merhaba,

Sevgiler.

ne güzel canım :) aynı gün doğum yapacağımız ne cok kişi varmış ben de 25 temmuzda nasipse yapacağım:)

buarada asiselcandan haber alan var mı?

herkese merhabalar..
bende hamileligimin 9. haftası içindeyim..
bu zamana kadar hersey yolunda gidiyordu ama son 3-4 gundur bende acayip iştahsızlık başladı..ozellikle aksamları zoraki yemek yiyebiliyorum..
baslangıctan beri de 1 kg verdim..
cok huzursuzlanıyorum..
benimle benzer durumda olan varmı?

inşallah cnmm...
dikkat et kendine ne zaman bende dışarı çıksam bnde de çok agrı oluyor çalışıyordum işi bıRAktım... :)

ne güzel canım :) aynı gün doğum yapacağımız ne cok kişi varmış ben de 25 temmuzda nasipse yapacağım:)

buarada asiselcandan haber alan var mı?

evetbereketli bir gün olacak hayırlısıyla, aslan burcu bebişlerimiz :)))) sen de imzana koysana tatlım
sanırım o da uzun süredir yazmıyor canım.

Gözün aydın cnm ,görmek çok farklı bir duygu yaa anlatılmaz bi his yani,inan evde bi ultrason cihazı olsa hergün bakıcam ben :)

sağol canım benim, alttan bakılması biraz stres yaptı bende tam tadına varamadım bebişin. bir sonrakinde inşallah göbüşten bakarlar da rahat rahat keyfini çıkarırız. :)))
evde ultrason iyi fikir valla

Ben de aynı durumdayım daha bir hafta öncesine kadar iştahım öyle açıktı ki aşırı kilo alıcam diye korkuyordum ama şimdi mide bulantısı kusmalar ve iştahsızlık aldı başını gidiyor.Canım hiçbir şey istemiyor.. Badem ceviz yiyeyim faydası olsun diyorum ama onu da yapamıyorum..

Hanımlar,hamilelik sevincimi annemin rahatsızlığı sebebiyle pek yaşayamıyorum.
Rahminde myom varmış ve birçok dr. aynı şeyi söyledi rahminin alınması lazım dediler.
İstanbul'da duyduğunuz bildiğiniz bir iyi bir kadın hastalıkları dr. var mı bu ameliyatı yapabilecek?
Yardımcı olursanız sevinirim tabi dualarınızı da eksik etmeyin.
Allah annelerimize tüm ailemize sağlıklı uzun ömürler versin..

Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah hamile olan arkadaslarimizada sag salim bebeklerini kucaklarina almayi nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.

Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.

5 haftalık hamileyim, Kadıköy'de en uygun kan testleri nerde yapılıyor ?

canım ben normalde özel hastaneye gidiyorum,hastane bana biraz uzak o yüzden bende şöyle yaptım,özeldeki doktorumun verdiği tahlil istek kağıdıyla
devlete gittim ordaki doktora bu testleri bana yazarmısınız dedim, ve devlette ücretsiz yaptırdım, muayene kan alma idrar hepsi 1 saat 10 dakika sürdü
istersen sende böyle yapabilirsin cnm..

inşallah cnmm...
dikkat et kendine ne zaman bende dışarı çıksam bnde de çok agrı oluyor çalışıyordum işi bıRAktım... :)

oooo bu arada hamilelik takvimin hayırlı olsun kız nihayet yapmışsın :)
bende kabin memuruydum cnm bende uçmayı bıraktım evdeyim şimdi :) o yoğun tempodan böyle yatışa geçmek pek bi hoşş oldu walla :))

canım aynı durum kayınvalidemde oldu bundan 1 yıl kadar önce,sana gerçekten güvenebileceğin ve mutlaka ona gitmeden ameliyat olma diyeceğim bir doktor ismi vericem..
özelden hastane ve doktor ismini yazıcam cnm ok.
Allah acil şifalar versin inşallah..

Cok iyi anlıyorum bize de doktor normal yolla olma ihtimali yok demişti bir yıldan uzun zamandır istiyorduk ama olmuyordu ama Rabbim nasip etti cok şükür.ben bu duyguyu iyi bildigim için her zaman evlat isteyen herkes için dua ederim.senin için de ayrıca edicem. Allah hayırlısını versin insallah. Sevgiler

Cok cok gecmis olsun gecen hafta da benim annemin rahminden polip alındı biz de biyopsi sonucunu bekliyoruz insallah iyi çıkar.annen için dua edicem Allh şifa versin

sorma walla bende de alttan baktı doktor ,ama alttan daha net çıkıyo biliyomusun :) bi ter boşalması yaşadım çok garip hissettim kendimi walla o aleti soktuğunda :)töbe töbeee PPP

günaydın herkese :)yağmurlu bir günde başladı yine pazartesi ve iş günü

canım allah yardımcın olsun walla,hamilelikle birlikte çalışmak zor walla, hatta benim hamile bi arkadaşıma geçen patronu ne demiş biliyomusun;
kız biraz dert yanmış tabi, demişki 'kendine gel alttarafı hamilesin Hasta değilsin' demiş
düşün yani bide böyle halden anlamayan insanlarla çalışmak ne kötü dimii ???

amin rabbim en kısa sürede inşallah sanada bu duyguyu yaşatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…