Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

arkadaşlar bi şeyi çok merak ediyorum,içinizde bebeğinizin cinsiyetini hisseden var mı?benim içime öyle çok kız çocuğu doğuyoki anlatamam...sizdede böle olan var mı?

bugün doktordan geldim kızlar 2li testim yapıldı 1 hafta sonra sonuçlarımı alıcam inş. herşey iyi çıkar bu arada OĞLUŞUM olucakmış teyzeleri pipişini gösterdi bize

Merhaba hanimlar, nasilsiniz iyimisiniz.. hamilelik nasil gidiyor ?

Birkaç gün öncesine kadar her şey gayet iyiydi ama şimdi mide bulantısı,kusma derken kendime gelemedim.Yine de perşembe gününe odaklandım şu kalp atışlarını duysak da rahatlasak.. Sağlıkla gelsinler inşallah..

arkadaşlar bi şeyi çok merak ediyorum,içinizde bebeğinizin cinsiyetini hisseden var mı?benim içime öyle çok kız çocuğu doğuyoki anlatamam...sizdede böle olan var mı?

Kalp atışına odaklandığım için cinsiyet konusunda hislerim oluşmadı sanırım :) Bir kız diyorum bir erkek ama sanki yüksek olasılık erkektir gibi.. Bilmem.. Allah sağlıkla versin kız da erkek de başımın üstüne..

bugün doktordan geldim kızlar 2li testim yapıldı 1 hafta sonra sonuçlarımı alıcam inş. herşey iyi çıkar bu arada OĞLUŞUM olucakmış teyzeleri pipişini gösterdi bize

tebrik ederim herhalde ilk cinsiyet haberini müjdeleyen sen oldun aramızda. İnşallah sağlıklı sonuçları da alırsın tez zamanda.
Benimde kontrolüm 21inde ve 11+4 olacagız ,aynı test yapılacak sanırım bana da. sence bizde de cinsiyet belli olmuş olur mu? birde ikili test için ek bir ücret ödediniz mi? En önemlisi de test sadece kan testinden mi yapılıyor. ayrıntı vererek merakımı giderirsen cok mutlu olurum.

Son düzenleme:

ben yoğun bir şekilde erkek hissediyorum..valla hayırlısı olsun da..önemli dğeil :)

ayy hadi hayırlısı bakalım,güzelce al testinin sonucunu inşallah ....Buarada çok sevindim cinsiyeti öğrendiğine,sanki kendim öğrenmiş gbi heyecanlandım biran :)
biranönce bizde öğrenelim inşallah yaaaa

Benim doktorum özel bir hastanede görevli haliyle doktorumun bulunduğu hastanede yapıldı testler. Ama SSK lı olduğum için ek hiçbir ücret ödemedim canım.

ben tahlil yaptırdım ama ne tahlili yaptırığımı da bilmiyorum..bahsetmiştim 4 tüp kan 1 tüp idrar diye..ayrıntılı bir şekilde her şeye bakacalar sanırım.ve bunlar için hiçbir ücret öemedim.(ssklıyım)özel hastaneye gittim ben de, 4 kere sordum extra ücret ödeyecek miyim diye.hayır dediler..bunlar için bir arkadaşımdan 189 tl para istemişler özelde(ssklıya bakılıyor üstelik)..tarama testleri için ücret alınıyor mu bilmiyorum...

Kızlar 9 haftalık hamileyim..dün geceden beri kasıklarımda ağrı var.. Şiddetli değil, hafif hafif sürekli ağrıyo ama.. Sizde de oluyo mu ya da oldumu..

sanırım öle oldu darısı başınıza artık 11+4 erken canım bence söylemez tabi bide bebeğin pozisyonuna göre sölüyo ultrasona girmeden önce çikolata ye kıpır kıpr oluyo o zamn ben 12+4 te gittim sende öle yap istersen 2li test ultrasonla ense kalınlığınna burun oluşumuna bakıyo sonra da kan veriyosun canım hastanelere göre değişiyo ücret ben medical park bursa hastanesine gidiyorum hiç bir ücret ödemedim
inşallah sizde güzel haberlerle gelin her zamn böle mutluluk yaşatsın allah nasıl güzel bişey onu öle görmek kıpır kıpır

Kızlar 9 haftalık hamileyim..dün geceden beri kasıklarımda ağrı var.. Şiddetli değil, hafif hafif sürekli ağrıyo ama.. Sizde de oluyo mu ya da oldumu..

bence olabilir...ben 8 haftalığım ara ara oluyr bende ama sürekli dğeil...şu an su içtim karnım ağrıyrrrr

sorma walla bende de alttan baktı doktor ,ama alttan daha net çıkıyo biliyomusun :) bi ter boşalması yaşadım çok garip hissettim kendimi walla o aleti soktuğunda :)töbe töbeee PPP

hahaha bebişler için nelere katlanıyoruz valla, ben de sadece kadının sesini duyuyordum 'kasmayın kendinizi kasmayın kasmayın....' söylemesi kolay hahahaha :)

bana kız gibi geliyor, rüyamda da gördüm valla :))

hayırlı olsun canım çok güzel bir haber :)

ben yeni öğrendim hamile olduğumu.sağ kasığım da hafif sızıya benzer bir şey hissediyorum.bir kızım var.onda hep solumdaydı.soluma dönüp yatardım.bunda sağıma dönüp yatıyorum.belki erkek tir diye düşünüyorum.ama kızım olursa da kızımla arkadaş gibi olucak.ona seviniyorum.hayırlısı olsun hepimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…