- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.221
Cok cok gecmis olsun gecen hafta da benim annemin rahminden polip alındı biz de biyopsi sonucunu bekliyoruz insallah iyi çıkar.annen için dua edicem Allh şifa versin
bugün doktordan geldim kızlar 2li testim yapıldı 1 hafta sonra sonuçlarımı alıcam inş. herşey iyi çıkar bu arada OĞLUŞUM olucakmış teyzeleri pipişini gösterdi bize
Merhaba hanimlar, nasilsiniz iyimisiniz.. hamilelik nasil gidiyor ?
arkadaşlar bi şeyi çok merak ediyorum,içinizde bebeğinizin cinsiyetini hisseden var mı?benim içime öyle çok kız çocuğu doğuyoki anlatamam...sizdede böle olan var mı?
amin canım inş. hepimizinki sağlıkla gelsin inş.Sağlıkla gelsin inşallah..
bugün doktordan geldim kızlar 2li testim yapıldı 1 hafta sonra sonuçlarımı alıcam inş. herşey iyi çıkar bu arada OĞLUŞUM olucakmış teyzeleri pipişini gösterdi bize
arkadaşlar bi şeyi çok merak ediyorum,içinizde bebeğinizin cinsiyetini hisseden var mı?benim içime öyle çok kız çocuğu doğuyoki anlatamam...sizdede böle olan var mı?
Benim doktorum özel bir hastanede görevli haliyle doktorumun bulunduğu hastanede yapıldı testler. Ama SSK lı olduğum için ek hiçbir ücret ödemedim canım.
sanırım öle oldu darısı başınıza artık 11+4 erken canım bence söylemez tabi bide bebeğin pozisyonuna göre sölüyo ultrasona girmeden önce çikolata ye kıpır kıpr oluyo o zamn ben 12+4 te gittim sende öle yap istersen 2li test ultrasonla ense kalınlığınna burun oluşumuna bakıyo sonra da kan veriyosun canım hastanelere göre değişiyo ücret ben medical park bursa hastanesine gidiyorum hiç bir ücret ödemedimtebrik ederim herhalde ilk cinsiyet haberini müjdeleyen sen oldun aramızda. İnşallah sağlıklı sonuçları da alırsın tez zamanda.
Benimde kontrolüm 21inde ve 11+4 olacagız ,aynı test yapılacak sanırım bana da. sence bizde de cinsiyet belli olmuş olur mu? birde ikili test için ek bir ücret ödediniz mi? En önemlisi de test sadece kan testinden mi yapılıyor. ayrıntı vererek merakımı giderirsen cok mutlu olurum.
inşallah sizde güzel haberlerle gelin her zamn böle mutluluk yaşatsın allah nasıl güzel bişey onu öle görmek kıpır kıpırayy hadi hayırlısı bakalım,güzelce al testinin sonucunu inşallah ....Buarada çok sevindim cinsiyeti öğrendiğine,sanki kendim öğrenmiş gbi heyecanlandım biran :)
biranönce bizde öğrenelim inşallah yaaaa
telaş yapma canım rahim büyüyo hepimizde oluyoKızlar 9 haftalık hamileyim..dün geceden beri kasıklarımda ağrı var.. Şiddetli değil, hafif hafif sürekli ağrıyo ama.. Sizde de oluyo mu ya da oldumu..
Kızlar 9 haftalık hamileyim..dün geceden beri kasıklarımda ağrı var.. Şiddetli değil, hafif hafif sürekli ağrıyo ama.. Sizde de oluyo mu ya da oldumu..
Kızlar 9 haftalık hamileyim..dün geceden beri kasıklarımda ağrı var.. Şiddetli değil, hafif hafif sürekli ağrıyo ama.. Sizde de oluyo mu ya da oldumu..
sorma walla bende de alttan baktı doktor ,ama alttan daha net çıkıyo biliyomusun :) bi ter boşalması yaşadım çok garip hissettim kendimi walla o aleti soktuğunda :)töbe töbeeePPP
Kalp atışına odaklandığım için cinsiyet konusunda hislerim oluşmadı sanırım :) Bir kız diyorum bir erkek ama sanki yüksek olasılık erkektir gibi.. Bilmem.. Allah sağlıkla versin kız da erkek de başımın üstüne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?