- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.241
kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçti nmnm çok uykum geliyor.... sürekli uyuma geregi duyuyorum...
bugun temizlik yaptım ama çok yoruldum . mecur koltukları yavasca ittim... son işlem toz alma işlemine glmişti ki çok yorulduğumu blim ağrıdığını hissettim biraz yataım bari dedim ama yine uyuya kalmışım :)
acaba bu normalmidir?
ben yeni öğrendim hamile olduğumu.sağ kasığım da hafif sızıya benzer bir şey hissediyorum.bir kızım var.onda hep solumdaydı.soluma dönüp yatardım.bunda sağıma dönüp yatıyorum.belki erkek tir diye düşünüyorum.ama kızım olursa da kızımla arkadaş gibi olucak.ona seviniyorum.hayırlısı olsun hepimiz için...
kızlar bugün doktordaydım. 10+5 haftalık bebeğimi gördüm. gövdesi kolları bacakları zıplayıp duruyordu. doktor herşey yolunda dedi. suyu kalp atışları... birde zeka testi zamanı gelmiş yaptıracakmısın dedi. hayır dedim ve yaptırmadım. cinsiyeti belli olurmu dedim daha çok erken dedi. ayyyy ona göre isim düşüneceğimde o yüzden öğrenmek istiyorum.
ben yeni öğrendim hamile olduğumu.sağ kasığım da hafif sızıya benzer bir şey hissediyorum.bir kızım var.onda hep solumdaydı.soluma dönüp yatardım.bunda sağıma dönüp yatıyorum.belki erkek tir diye düşünüyorum.ama kızım olursa da kızımla arkadaş gibi olucak.ona seviniyorum.hayırlısı olsun hepimiz için...
günaydın millet,
nasıl gidiyor hayat?hamilelik?benim mide bulantılarım mide yanmalarım geçiyor gibi...
çok berbat biyerdeyim moralim çok bozuk kızlar 10 gündür çok yoğun stres altındayım taşınan ben değilim annem ablam ayrıldığı eşiyle tekrar evlenince annemde ben ankarada artık kalmam dedi kendi kardeşlerinin yanına taşındı ben daha bodruma yerleşemedim benim koca daha dönmedi burası çok acayip biyer hastane yok nazilli diye bir ilçe var oraya gitmem lazım hala gidemedim teyzem randevusuz çok zor diyo ben buraları bilmiyorum kimsede yardımcı olmuyo herkez kendi aleminde yani hergün ağlıyorum benim burda ne işimvar diye ultrasonda bebek 6+3 günlük çıktı karnımdan bakmışlardı kalbi duyulmuyo dedi doktor o günden beride iyice kafayı sıyırdımne miğde bulantısı ne uyku ne baş dönmesi sağdece arada kasık ağrısı belli belirsiz akıntı var başka bişeyim yok yani bu dördüncü bebek benim ilk defa miğdem bulanmıyo birde kasığımın olduğu yerde nabız atışı gibi pıt pıt atması lazım bu herkezde olur bende yok yani derdim öyle böyle değil çok üzgünüm
çok berbat biyerdeyim moralim çok bozuk kızlar 10 gündür çok yoğun stres altındayım taşınan ben değilim annem ablam ayrıldığı eşiyle tekrar evlenince annemde ben ankarada artık kalmam dedi kendi kardeşlerinin yanına taşındı ben daha bodruma yerleşemedim benim koca daha dönmedi burası çok acayip biyer hastane yok nazilli diye bir ilçe var oraya gitmem lazım hala gidemedim teyzem randevusuz çok zor diyo ben buraları bilmiyorum kimsede yardımcı olmuyo herkez kendi aleminde yani hergün ağlıyorum benim burda ne işimvar diye ultrasonda bebek 6+3 günlük çıktı karnımdan bakmışlardı kalbi duyulmuyo dedi doktor o günden beride iyice kafayı sıyırdımne miğde bulantısı ne uyku ne baş dönmesi sağdece arada kasık ağrısı belli belirsiz akıntı var başka bişeyim yok yani bu dördüncü bebek benim ilk defa miğdem bulanmıyo birde kasığımın olduğu yerde nabız atışı gibi pıt pıt atması lazım bu herkezde olur bende yok yani derdim öyle böyle değil çok üzgünüm
doktora gitmeden kendini sıkıntıya sokma hayra yor gelişimi iyidir inşallah canım bence şimdilik devlet hastanesi de olsa bir an önce şu rutin doktor kontrolünü yaptır ki en azından bir an önce için rahatlasın. Sonrasında daha doğru bir doktor seçimi yaparsın. Sana sabır, moral ve bebişine de bol sağlık diliyorum.
hoş geldin..bence bir arn önce randevu al da git bir doktora...ben kalp atışını ultrasonda 7 haftalıkken duydum..elimi kasığıma koyduğumda da bir şey duymuyrum..nasıl hissediliyor ki o..
canım ben tam 6+2 ken gittim 6+5 dedi doktor şimdi netten biraz araştırdım 7 yada 8 de felan duyuluyomuş miğde bulantısı herşeyin yolunda gitmesi demek ama bende yok teyzemin kızı var burda ona sordum hiç miğdesi bulanmamış hiç kusmamış bebeğide 2,5 aylıkken görünmüştü onun çok iyi hatırlıyorum kızıda 1 yaşında şuan
canım ben tam 6+2 ken gittim 6+5 dedi doktor şimdi netten biraz araştırdım 7 yada 8 de felan duyuluyomuş miğde bulantısı herşeyin yolunda gitmesi demek ama bende yok teyzemin kızı var burda ona sordum hiç miğdesi bulanmamış hiç kusmamış bebeğide 2,5 aylıkken görünmüştü onun çok iyi hatırlıyorum kızıda 1 yaşında şuan
kızlar ben tatlı delisiyim normalde, çok sever ve çok yerim. hatta kilo almamak için durdururum kendimi normalde.
ama hamilelikten beri tatlıya düşkünlüğüm gitti. pek yiyemiyorum.
acaba bu ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi rivayeti doğru mudur :) ne diyorsunuz hehehe
Ben ve bebişim iyiyiz siz canım? :)iyi akşamlar ...nasılsınız?
yok mu etrafımızda bunu doğrulayacak birileri yoksa batıl inanç mı bu acaba hehehe :)bende aynı sekilde tatlıyı severdim.
ama hamile kaldıgımdan beri canım tatlı elma bile istemiyor..
bakalim hakkı yami yoksa ayse yemi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?