Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

maşallah canım sana ve bebişine. yalnız zeka testi dediğin şey ikili testle aynı mı onu merak ettim benimde haftaya kontrolüm var doktorum test yapılacağını söyledi ama bunu mu kastetti bilemiyorum.

evet zeka testi yaptıracak büyük ihtimal...11-14 haftalıkken yapılıyormuş. istersen yaptır istersen yaptırma. ama ultrasonda ense kalınlığı normalse yaptırma bence. benim 1.9 mm çıktı. 3 mm ve yukarısı tehlikeli diyorlar.

kızlar benim yüzüm şiş. kilom gayet normal, hiç kilo da almadım hamilelikten itibaren.
sanki ödem var gibi.
benim gibi olan var mı?
ya da neden olabilir bir fikriniz var mı?

kızlar benim yüzüm şiş. kilom gayet normal, hiç kilo da almadım hamilelikten itibaren.
sanki ödem var gibi.
benim gibi olan var mı?
ya da neden olabilir bir fikriniz var mı?

benim yüzüm şişerdi şimdi vücudum şişiyo hatta bacaklarımda ödem var bende kurt var canım yerimde oturamıyorum yorgunluktan oluyo senin neden oluyo bilmiyorum

benim yüzüm şişerdi şimdi vücudum şişiyo hatta bacaklarımda ödem var bende kurt var canım yerimde oturamıyorum yorgunluktan oluyo senin neden oluyo bilmiyorum
bende de senin gibiyim :) durmuyorum yerimde
şimdi sen söyleyince düşündüm geçen gün ayakkabılarım dar geldi bana sanki kalın kalın çoraplar giymişim gibi :)
yüzüme bakan kilo aldım sanıyor o kadar ödem var yani

bizim kızı sordum da ödem tuzdan da olurmuş vucutta tuz suyu tutuyomuş maşşallah bende acayip tuzlu yiyorum bu ara sabah kalkınca ellerimde şişlik felan oluyo dikkat etmek lazım aslında tuzu tamamen evden uzak tutmak lazım

hu huuuu annişler nasılsınız bakalıım ancak girebildim misafirimiz vardı memleketten nasıl gidiyo hamişlik bebişlerinizle aranız iyi mi

hu huuuu annişler nasılsınız bakalıım ancak girebildim misafirimiz vardı memleketten nasıl gidiyo hamişlik bebişlerinizle aranız iyi mi

Mide bulantım olmasa süper olurdum ama keyifsizim,çalışmak zor geliyor bu haldeyken.. Neyse şikayet etmiyorum bebeğim iyi olsun da katlanırım artık.. Yarın randevum var kalp atışını duysam rahat bir oh çekicem inşallah..

bnde bugun kndimi HER ZAMAN OLDUGU gibi halsz hissediyorum... ama olsun tatlı yorgunluk bunlar bnmde yarın kontrolum vr... sabahtan gidip kan vericm sonra muayene olup eve gelicem kızlr cok heyecanlnıyorum ki birde kana karsı fobi gibi bişey vr iğne olmaktan cok korkuyorum

Ben onu hic yaşamadım çok şükür bulantım olmadı bazı hassasiyetler oldu tabi seninki de çabuk geçer inşallah ben o hassasiyetle zorlaniyodum bulantı daha zordur eminim pit pitlari duyunca tüm bu sıkıntıları unutursun biz kalp atışlarını duyduktan sonra günlerceeşimle piti piti diyip durduk çok güzel bi duygu ne zaman doktor randevun

cnm seninle aramız da 1 gün var bn 12 tmmuz sen 13 :)

sizin 12.haftanız dolmuş.bebeğin cinsiyetini öğrenince bana bildirirseniz sevinirim.:)merak ediyorum vallaaa.

sizin 12.haftanız dolmuş.bebeğin cinsiyetini öğrenince bana bildirirseniz sevinirim.:)merak ediyorum vallaaa.

12.haftadayım evet ama zaten 12.haftada söyledikleri pek tutmuyo sanırım doktorumda o yüzden cinsiyet daha değil 1 ay sonra dedi kızımdada 12.haftada erkek gibi demişti 16.da % de 99 kız dedi oyüzden bende pek beklemiyordum cinsiyet söylemesini öğrenemedim yani 1 ay daha ne olduğunu bilemeden sevicem kuzumu diyorum... amaaan sağlıklı olsunlarda :))

selam arkadaşlar ben bir şey sorcam,
şimdi benim adetim ilk gününe göre bugün 8+5im ben ama doktoruma göre(ultrason)8+1im..
hangisi doğru??haftaya ranevum var gittiğimde 0 ,4 günlük ara kapanmış olur mu?ya da ilerde kapanma ihtiali var mı?
yoksa geç döllenme filan mı?*bir de kötü bir durum mu 4 güne kafayı taktım yaa..az mı gelişmiş oluyor..

Kızlar yeni doktordan geldm kan verdm tahlil için sonrada muayene oldum kan +muayene 124 t aldılar cok pahalıymış keşke devlette yada sağlık ocagında yaptrsaydım...

Bebekk 3cm olmuş :) poposunun üstünde oturuyordu... Ama 2tne kanama alanı oluşmuş dikkatli olmam gerektiğini söinlen dedyledi. Koltuk itme süpürme uzun mesafe yürüme dedi bol bol dinlen dedi. Birde vajinal kasıntı oluyordu onun içinde travazol isimli krem ve fitil yazdı...

şimdi eve geldm yatıyorumm 10+1 miş.

Ikili testi önerdi ama eşimle yaptırmamaya karar verdik genetik rahatsızlık varmı diye bakıcaklarmış. Ama tedavisi de yokmuş. Bunu yaptırmayabilirsin istersen dedi ama 5 . Ayda renkli dopher mutlaka yapalım dedi. ögrenmek isteyenler içinde fiyatı 157 t ssk lı 197 t ise ssk sız mış.

Birdahaki kontrolum 11 aralık 1 ay sonra

kafana takmana gerek yok cnm bnde 1 hafta oynuyor ama bebeğin gelisme durumu önemli. Doktorum bana önemli bir durum değil dedi. Adet bitiminden ayın sonuna doğru hamiş kalmış olabilirsin. Daha sonra ara kapanabilirmiş. Senin 4 gün bnm 1 hafta cnm

kafana takmana gerek yok için rahat olsun :) :) :)

Ne guzel yazmışsınız poposunun üstünde oturuyordu diye.cok hoşuma gitti :) ben de yarın gidecem uç haftada bir çağırıyor benim doktor. O uç hafta bana uç ay gibi geldi gecmek bilmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…