- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.261
maşallah canım sana ve bebişine. yalnız zeka testi dediğin şey ikili testle aynı mı onu merak ettim benimde haftaya kontrolüm var doktorum test yapılacağını söyledi ama bunu mu kastetti bilemiyorum.
çok normaldır annecık:)
kızlar benim yüzüm şiş. kilom gayet normal, hiç kilo da almadım hamilelikten itibaren.
sanki ödem var gibi.
benim gibi olan var mı?
ya da neden olabilir bir fikriniz var mı?
tmm işte durduk yere stres yapma kendine...bende de pek mide bulantısı yok..yok denilecek kadar az..
bende de senin gibiyim :) durmuyorum yerimdebenim yüzüm şişerdi şimdi vücudum şişiyo hatta bacaklarımda ödem var bende kurt var canım yerimde oturamıyorum yorgunluktan oluyo senin neden oluyo bilmiyorum
bende de senin gibiyim :) durmuyorum yerimde
şimdi sen söyleyince düşündüm geçen gün ayakkabılarım dar geldi bana sanki kalın kalın çoraplar giymişim gibi :)
yüzüme bakan kilo aldım sanıyor o kadar ödem var yani
hu huuuu annişler nasılsınız bakalıım ancak girebildim misafirimiz vardı memleketten nasıl gidiyo hamişlik bebişlerinizle aranız iyi mi
Mide bulantım olmasa süper olurdum ama keyifsizim,çalışmak zor geliyor bu haldeyken.. Neyse şikayet etmiyorum bebeğim iyi olsun da katlanırım artık.. Yarın randevum var kalp atışını duysam rahat bir oh çekicem inşallah..
Mide bulantım olmasa süper olurdum ama keyifsizim,çalışmak zor geliyor bu haldeyken.. Neyse şikayet etmiyorum bebeğim iyi olsun da katlanırım artık.. Yarın randevum var kalp atışını duysam rahat bir oh çekicem inşallah..
Ben onu hic yaşamadım çok şükür bulantım olmadı bazı hassasiyetler oldu tabiseninki de çabuk geçer inşallah ben o hassasiyetle zorlaniyodum bulantı daha zordur eminim pit pitlari duyunca tüm bu sıkıntıları unutursun biz kalp atışlarını duyduktan sonra günlerceeşimle piti piti diyip durduk çok güzel bi duygu ne zaman doktor randevun
cnm seninle aramız da 1 gün var bn 12 tmmuz sen 13 :)
Aslında benimde 12sine geliyo doğum doktorumda öyle hesapliyo ama burda 1 gün oynuyo
ayneeen sizin gibi düşünüyorum,kızım solumdaydı bunu sağ tarafımda hissediyorum solumuza yattıgımızda bebek daha rahat ediyormuş ama ben rahat edemiyorumdaha doğrusu yatamıyorum daha var sanırım cinsiyet öğrenmemize allah hayırlısı neyse onu versin kız olursa kızıma arkadaş,oğlan olursa değişik olur....
sizin 12.haftanız dolmuş.bebeğin cinsiyetini öğrenince bana bildirirseniz sevinirim.:)merak ediyorum vallaaa.
selam arkadaşlar ben bir şey sorcam,
şimdi benim adetim ilk gününe göre bugün 8+5im ben ama doktoruma göre(ultrason)8+1im..
Hangisi doğru??haftaya ranevum var gittiğimde 0 ,4 günlük ara kapanmış olur mu?ya da ilerde kapanma ihtiali var mı?
Yoksa geç döllenme filan mı?*bir de kötü bir durum mu 4 güne kafayı taktım yaa..az mı gelişmiş oluyor..
Kızlar yeni doktordan geldm kan verdm tahlil için sonrada muayene oldum kan +muayene 124 t aldılar cok pahalıymış keşke devlette yada sağlık ocagında yaptrsaydım...
Bebekk 3cm olmuş :) poposunun üstünde oturuyordu... Ama 2tne kanama alanı oluşmuş dikkatli olmam gerektiğini söinlen dedyledi. Koltuk itme süpürme uzun mesafe yürüme dedi bol bol dinlen dedi. Birde vajinal kasıntı oluyordu onun içinde travazol isimli krem ve fitil yazdı...
şimdi eve geldm yatıyorumm10+1 miş.
Ikili testi önerdi ama eşimle yaptırmamaya karar verdik genetik rahatsızlık varmı diye bakıcaklarmış. Ama tedavisi de yokmuş. Bunu yaptırmayabilirsin istersen dedi ama 5 . Ayda renkli dopher mutlaka yapalım dedi. ögrenmek isteyenler içinde fiyatı 157 t ssk lı 197 t ise ssk sız mış.
Birdahaki kontrolum 11 aralık1 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?