Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

neeee 124 mü..çok fazlaymış ya..ben de özele gidiyorum...(ssklıyım)20 tl muayene ücreti verdim.kan tahlillerimi de ücretsiz yaptırdım...diğer tarama testleri için de az bir şey aldıklarını duydum..hakkaten çokmuş ya...ikili ,üçlü taramayı filan sağlık ocağı yapmıyor..ama kan tahlillerini yapıyor..bence bir daha kan tahlili isterse yaptıracağın tahlil listesini al devlette yaptır...157 tl çok fazla ya..resmen soygunculuk..çok mu güzel hastane,ilgi alaka filan?

ben tuzlu da yemiyorum ama az su içiyorum belki o da etkiliyordur.

canım takma kafana sen herhangi bir sorun yok için rahat etsin.

bu arada kızlar aile hekiminin hemşiresi aradı beni geçen gün. özel hastaneye gitmiş olmama rağmen hamile olduğum öğrenilmiş. tüm hamileleri takibe alıyorlarmış. kilom vs gibi bazı bilgiler sordu kaydetti. bir de bazı kan tahlillerini ve 6. ayda tetanoz aşısını ücretsiz yaptıklarını söyledi. bi araştırın isterseniz. gittiğiniz hastane vs çok pahalıysa eğer bundan yararlanabilirsiniz. sevgiler.

Bende şirkete rapor vermek için gitmiştim aile hekimliğine,hamile olduğumu söyleyince öyle güzel ilgilendiki ordaki hemşire falan, kan aldı tahlil için hemen orda idrara bakıyo ayaküstü söyleyiveriyo idrarında protein yani iltihap falan varmı diye, ben ilk defa gitmiştim aile hekimliğine hakikaten çok memnun kaldım o gün :) kan tahlilleri bedava yaptırıllabilir orda kızlar aklınızda bulunsun.
benim gittiğim özel hastanede kan ve idrar testleri ssklılara 87 tl özel olarakta 179 tl ..banada pahalı geldi bende dışarda yaptırdım walla,
nede olsa bundan sonra biçok şey yaptırcaz en azından kan testine para vermeyelim...dimi yani :)

Bu sabah kalp atislarini gördük cok sükür rahatladim.Mide bulantilarim azalsa gayet iyi olcam,kilo vermisim yemeklerden nefret eder oldum.. Dr. bir ay sonra gel dedi ama gec degil mi? 7 haftalikmis yani bir ay sonra 2li test icin gec kalmaz miyim?

Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz bakalim?

Bizim yarin randevumuz var hastande, kalp atislarini dinlicez insallah cok merakliyim cok heycanliyim :) bizimde cok sukur rahatsizligimiz yok midem iyi bulantimda yok insallah rahat rahat hamilelik geciririz diyorum ve sozu size birakiyorum :))

Arkadşlar ben de c.tesi gidyrm doktara,benide 3 haftada 1 çağırıyor.Acaba bebeğim nasıl çok merak ediyorum.Çok özledim ,acaba ne kadar olmuştr boyu,9 haftalık oldu inş...benmde sat 'a ve ultrasona göre yaklaşık 1 haftalık fark var ama bana doktor sorun yok dedi.Takip edildikçe netleşir bebeğin tam olarak kaç haftalık olduğu dedi.O yüzden ben hiç canımı sıkmıyorummm...

bebek ölmüş kızlar bugün gittim doktora yaklaşık 20 gündür ölü sanırım ilkinde kabul etmedim küçüktür duyulmuyodur dedim bekledim ama olmadı işte

ala yerim onun popişini ya bizimki yan gelmiş yatıyodu keyfi yerindeydi bakalım bu sefer nasıl karşılayacak anne babasını aman dikkat et kendine kalsın işin nolacak boşver bebeğinden önemli mi
testler harbiden pahalıymış ya bizim görüş günü çarşamba günahımız neymiş faturada görecez bildiririm size eğer böyle pahalı olursa devlette yapturıp sonuç göstermeyi düşünüyoreum
bence geç olmaz 3 yada 4 haftada bir çağırıyolar zaten şimdi 7. haftadasın testler yanlış haturlamıyosam eğer 11 13 hafta arası yapılıyodu seninki de tam zamanına denk geliyo yani kafana takma bebeğinin gelişimine göre normal olan tarihi söyler doktorun

Merhaba hanımlar...

Dün doktorumuza kontrole gittik aşırı kabızlık sorunum vardı.

Doktorumun önerisi : sabahları aç karnına 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyup iç,akşamları yatmadan önce 4 adet kuru kayısı yemeyi alışkanlık yap,bol sebze tüket...eğer 2 hafta daha kabızlık devam ederse ilaç tedavisi vereceğini söyledi,çok şükür ilk uygulamada sorunum kalmadı.

Bebişimizin durumuna baktık ultrasonda ve kalp atışlarımızı duyduk çok şükür..çok güzel bir duygu ..eşim askerde babamla berabar duyduk bebişimin kalp atışlarını..bu arada bebiş 6. haftanın içindeymiş.. bir dahaki kontrole 1 ay sonraya gün verdi.

Ben özel hastanede tüm kan ve idrar tahlillerine 230 tl ücret ödedim..çoook pahalı..ama devlet hastanesine gidemiyorum çalıştığım....

Allah cümlemize sağlıklı gelişmesini nasip etsin,sağlık doğumlar nasip etsin,sağlıklı hamlelik geçirmemizi nasip etsin inşallah

bebek ölmüş kızlar bugün gittim doktora yaklaşık 20 gündür ölü sanırım ilkinde kabul etmedim küçüktür duyulmuyodur dedim bekledim ama olmadı işte

Canım şu an sana ne desek boş.. Ama İnan çok üzüldüm.. ben de 9 haftalık hamileyim.. Bizim içinde şu an da hiç bir şeyin garantisi yok.. Allah yardımcımız olsun..

Ne guzel yazmışsınız poposunun üstünde oturuyordu diye.cok hoşuma gitti :) ben de yarın gidecem uç haftada bir çağırıyor benim doktor. O uç hafta bana uç ay gibi geldi gecmek bilmedi.

cnmm bebişini gör bakalm neler yapıyor orda... çok mutluluk veriyor insana :)haberlerini bekliyorum..

ilgililer ama bana da soygunculuk gibi geldi. fatura istedim faturayı veremeyiz dediler. fatura vermiyorsa var bi problem zaten . seninki iyimiş birdaha kine öyle yapcam .. bir de ssk lıyım ya ssk lı olmasak ... bu özel hastahaneler soyguna çıkmış bnce...

en iyisi cnm fiyat öğren eğer sendende aşırlarsa devlette yaptır. bebişim için yatıyorumm hiçbirsey bebişimden önemli değilll..

cnmm çok üzüldüm.. ilahi takdir. rabbim en kısa zamanda yüzünü tekrar güldürsün cnmm... sıkma canını dicm ama sıkılmayacak gibi değil... allah yardımcın olsun...

cnm allah analı babalı büyütsün öncelikle :) seninkiler de çok tutmuş... bi araştırma yaptım yasaya göre hamilelik tetkikleri vs ssk yada ssk sız olması bildirilmeden kamu yada özel hastahanelerde ücretsiz yapılması gerekiyormuş. özel hastahane daha sonra devletten alıyormuş.. ayrıca bizden de alıyorlar fatura verseydi götürecektim faturayı ibraz ettirmeye ama hastahane de farkında ki en doğal hakkım olan fatura bana vermedi...

Canım benim doktordan gelince haber ver merak ediyorum seni mesajı görünce şok oldum
Ben de senin gibi düşünüyodum senin daha küçüktü yaaa duyulmaması normaldi

aman dikkat et bende temizlik hastasıydım vallahi koltuk cam kapı hep tepesindeydim tam 3 aydır koyverdim işleri yatıyorum doğduktan sonra çekeler dururuz boşveeer....bencede çoook fazla ya,neden ayryetten para aldılarki bilemedim bende özel hastaneye gidiyorum 38 miydi neydi muayene ücreti veriyorum bütün tahlillerim ücretsiz oldu şimdiye kadar..hatta çarşamba günü ikili test için çağırdı doktorum dediki muayene ücretide ödeme direk sonuçgöstercem de gir ultrasona bakıyım dedi öyle yaptık ne bileyim sen tahlilde bukadar veriyosan doğumda nekadar verirsin acaba?

yaa çok üzüldüm cnm ya,bi an kendi yaşadıklarım geldi aklıma ben aylarca ağlamıştım nerdeyse isyan ediyordum sonra sonra kabullendim durumu ılk zaman çok zor oluyor ama kendini teselli etmeye çalış devam etseydı allah korusun belkı kotu olacaktı hakkımızda hayırlısı buymuş diye bende yaşadım aynılarını sonra panikatak oldum düşükler yüzünden üzüntüden çok şükür sağlıklı bi evlat sahibi oldum arkasından biirde sürekli kötü diyenlere inanma yok kürtaj olunca zor çocuk sahibi olunur falan onlarada takılma kendini toparlayınca tekrardan düşünürsün geçmiş olsun kendine iyi bak.....

Ya kızlar 10 aralıkta kontrolüm vardı gittim herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel 2 testini yapalım dedi ben işin parasında değilimde aksi bişey çıkarsa diye korkuyorum bebeğimden ne olursa olsun vaz geçemem ama aksi bi durum varsada kahrolurum en iyisi öğrenmiyeyim diyorum nedersiniz yaptırmam şartmı bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…