- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.301
Ya kızlar 10 aralıkta kontrolüm vardı gittim herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel 2 testini yapalım dedi ben işin parasında değilimde aksi bişey çıkarsa diye korkuyorum bebeğimden ne olursa olsun vaz geçemem ama aksi bi durum varsada kahrolurum en iyisi öğrenmiyeyim diyorum nedersiniz yaptırmam şartmı bunu
bebek ölmüş kızlar bugün gittim doktora yaklaşık 20 gündür ölü sanırım ilkinde kabul etmedim küçüktür duyulmuyodur dedim bekledim ama olmadı işte
bebek ölmüş kızlar bugün gittim doktora yaklaşık 20 gündür ölü sanırım ilkinde kabul etmedim küçüktür duyulmuyodur dedim bekledim ama olmadı işte
kivi kabızlıga bırebır bende dun 2 adet yıyerek kesfettım :)
en iyisi cnm fiyat öğren eğer sendende aşırlarsa devlette yaptır. bebişim için yatıyorumm hiçbirsey bebişimden önemli değilll..
Merhaba hanımlar...
Dün doktorumuza kontrole gittik aşırı kabızlık sorunum vardı.
Doktorumun önerisi : sabahları aç karnına 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyup iç,akşamları yatmadan önce 4 adet kuru kayısı yemeyi alışkanlık yap,bol sebze tüket...eğer 2 hafta daha kabızlık devam ederse ilaç tedavisi vereceğini söyledi,çok şükür ilk uygulamada sorunum kalmadı.
Bebişimizin durumuna baktık ultrasonda ve kalp atışlarımızı duyduk çok şükür..çok güzel bir duygu ..eşim askerde babamla berabar duyduk bebişimin kalp atışlarını..bu arada bebiş 6. haftanın içindeymiş.. bir dahaki kontrole 1 ay sonraya gün verdi.
Ben özel hastanede tüm kan ve idrar tahlillerine 230 tl ücret ödedim..çoook pahalı..ama devlet hastanesine gidemiyorum çalıştığım....
Allah cümlemize sağlıklı gelişmesini nasip etsin,sağlık doğumlar nasip etsin,sağlıklı hamlelik geçirmemizi nasip etsin inşallah
Ya kızlar 10 aralıkta kontrolüm vardı gittim herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel 2 testini yapalım dedi ben işin parasında değilimde aksi bişey çıkarsa diye korkuyorum bebeğimden ne olursa olsun vaz geçemem ama aksi bi durum varsada kahrolurum en iyisi öğrenmiyeyim diyorum nedersiniz yaptırmam şartmı bunu
Kızlar nezamandır takipedemiyorum yazılarınızı çünkü benim de gebeliğimde bazı pürüzler var geçen hafta bulantılarım yüzünden dr a gittim tekrar halim kalmamıştı artık serum takviye edilsin istiyodum dr bazıtestler istedi ona göre yatış verebileceğini söyledi idrar ve kan testi verdim İdrarımda yoğun miktarda lokosit eritrosit ve mikrop çıktı tesadüf aynı gün idrar verirken idrarın içinde hafif koyu renkte pıhtılar gördüm zaten bu da belirtisiymiş kültür de verdim antibiyotik verdi ampisilin ve istirahat verdibu da aklıma normal oalak acaba düşük riskim mi var sorusunu getirdi ve moralim çok bozuk benm gibi problem yaşayan arkadaşlarım tecrübelerini paylaşırsa çoksevinirim
aman dikkat et bende temizlik hastasıydım vallahi koltuk cam kapı hep tepesindeydim tam 3 aydır koyverdim işleri yatıyorum doğduktan sonra çekeler dururuz boşveeer....bencede çoook fazla ya,neden ayryetten para aldılarki bilemedim bende özel hastaneye gidiyorum 38 miydi neydi muayene ücreti veriyorum bütün tahlillerim ücretsiz oldu şimdiye kadar..hatta çarşamba günü ikili test için çağırdı doktorum dediki muayene ücretide ödeme direk sonuçgöstercem de gir ultrasona bakıyım dedi öyle yaptık ne bileyim sen tahlilde bukadar veriyosan doğumda nekadar verirsin acaba?
evet aynen oyle, hatta kaysiyi bile sollayabilir kivi, zeytinyagla falan ugrasmayin kivi alin rahatlayin :)
Boşver zaten prenses ol biraz tadını çıkar sana yapılan hizmetin ilginin
merhaba hanimlar, geldim doktordan,
bebis yerini almis kesenin icinde :) 7+5 gunluk olmusuz. Kalp atislarini gorduk pit pit pit hizli hizli atiyordu, 20 gun sonra tekrar gel kontrole dedi.
kan testi idrar testi aldilar iste hastalik vs onlara bakacaklarmis.. iste bendeki durum boyle iyiyiz cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?