Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

içinde kalıp dert olacağına bence yaptır..ben hepsini yaptırcam valla..sonuçta yapılması gerekiyor...için rahatlar..

bebek ölmüş kızlar bugün gittim doktora yaklaşık 20 gündür ölü sanırım ilkinde kabul etmedim küçüktür duyulmuyodur dedim bekledim ama olmadı işte

o kadar üzüldümki.... şu mübarek cuma vakti senin için dua edeceğim canım benim... Allah canlandıracaksa canlandırsın canlandırmayacaksa en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin

Hayirli cumalar hanimlar,

Asiselcan Rabbim hayirlisi neyse onu versin, cok uzuldum insan diyecek laf bulamiyor Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah,

kizlar kabizliga bende caremi buldum, her sabah ac karnina 1 tane kivi yiyorum inanin o kadar rahatladim anlatamam, basim buyuk derteydi bu kabizliktan cok sukur duzeldim.

Dun gece uykumdan inanilmaz biz mide-karin agrisiyla uyandim, yani agri tam olarak midemdeydi ama karnimada iniyordu o agri. cok siddetliydi bi anda acile gitmeyi dusundum ama cok kivrandim agridan aglayacaktim nerdeyse, sizce bu nedir durduk yere hamilelikte olurmu boyle siddetli anlik karin agrilarii yani tarif edemecegim garip onceden tatmamis oldugum bi agri sekliydi. Esim kalk acile gidelim dedi ben istemedim kivrandim o agriyla yarim saat sonra kendigilinden gecti tekrar uyuya kalmisim.

Bende oglen sonu doktora gitcem orda bi sorayim ne diyecek doktor.. herkese hayirli cumalar

Kızlar nezamandır takipedemiyorum yazılarınızı çünkü benim de gebeliğimde bazı pürüzler var geçen hafta bulantılarım yüzünden dr a gittim tekrar halim kalmamıştı artık serum takviye edilsin istiyodum dr bazıtestler istedi ona göre yatış verebileceğini söyledi idrar ve kan testi verdim İdrarımda yoğun miktarda lokosit eritrosit ve mikrop çıktı tesadüf aynı gün idrar verirken idrarın içinde hafif koyu renkte pıhtılar gördüm zaten bu da belirtisiymiş kültür de verdim antibiyotik verdi ampisilin ve istirahat verdi bu da aklıma normal oalak acaba düşük riskim mi var sorusunu getirdi ve moralim çok bozuk benm gibi problem yaşayan arkadaşlarım tecrübelerini paylaşırsa çoksevinirim

allah yardımsın olsun asiselcan,umarım en kısa zamanda toparlarsın..çok üzüldüm..diğer topiktede başka biri var bebeğini kaybeden..

kızlar hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun allah sağ sağlim kucağınıza almayı naip etsin insallah...bende Ekim annesiyim 11+4 günlük hamileyim 5+2 de keseciği gördük,
6+5 tede kalbinin sesini duyduk bebişimin..Yarın kontrolümüz var detaylı olarak ultrasyonda bakılacak bakalım ne kadar büyümüş inşallah sağlıklı olarak büyümüştür minik bebişim...

Asiselcan canım benim çok üzüldüm inan ki rabbim sabrını verir inşallah isyan etme sakin günahsız meleğin şehit olmuş sana ve babasına öbür dünyada şefaatçi olur inşallah rabbim tekrar kucağını doldursun bu güzel günün hurmetine

bebek ölmüş kızlar bugün gittim doktora yaklaşık 20 gündür ölü sanırım ilkinde kabul etmedim küçüktür duyulmuyodur dedim bekledim ama olmadı işte

asi cnm valla ne desem bilemedim,allah yardımcın olsun çok fazla takmamaya çalış kafana,rabbim inşallah tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana ...

sorma walla bu kabızlık başa bela,aynı dert bendede var,normal hayatımdada çok zorlardı beni hamilelikte hepten mahvoldum,bende kayısı yiyorum ama
canımda hiç tatlı istemiyo,zorla sırf bu iş için yiyorum ...arkadaşlar yazmış kivi çok iyi geliyomuş diye,ben şimdi kiviye geçicem bu akşam bakalım...

ben yaptırman taraftarıyım,aklına kötü şeyler getirme hayırlısıyla yaptır bi güzel testlerini,bende yaptırıcam valla nevarsaa...hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alalım,güzel sonuçlarımızı paylaşalım inşallah burda :)

bendede biraz lökosit çıktı, normal max. değer 18 bendeki 20 çıktı,doktor bebiş daha ufak ilaç vermeyelim bol bol su iç dedi,biraz fazla çıkıyorum idrara ama napıyım mecbur..
eğer sendeki yoğun miktarsa ilaç verilebiliyomuş heralde..

bnde durdum artık yapmıyorum temizlik cnm içim rahat değil ama ne yapayım yatıorum kalkıyorum oturuyorum bebişim için
herkes öyle diyor özel hastahane fiyatları için sanırım bnm gttiğim hastahanede problem var
doğum için ufak çaplı araştırma yapıcam ....

bende dün dr a giitiğimde bu durumu konuştuk şart değil dedi. genetik rahatsızlık varmı diye bakılıyor ama tedavisi yok dedi. egerki bebeğini aldırmak isteyebilirsin diye . bn de yaptırmıyorum cnm rabbimin takdiri...

Sabırlar diliyorum asiselcan çok üzücü bir durum, inşallah Allah tekrar sağlıcakla anne olmayı nasip eder ve aramıza katılırsın yeniden.

merhaba hanimlar, geldim doktordan,

bebis yerini almis kesenin icinde :) 7+5 gunluk olmusuz. Kalp atislarini gorduk pit pit pit hizli hizli atiyordu, 20 gun sonra tekrar gel kontrole dedi.

kan testi idrar testi aldilar iste hastalik vs onlara bakacaklarmis.. iste bendeki durum boyle iyiyiz cok sukur

Bu arada bende ozele gidiyorum, 15 tl ucret oduyoruz

Son düzenleme:

süperrrrr...baya hızlı atıyor değil mi?süperr ilerleyen haftlarda daha ne görcez inşallah :)

bende de kansızlık çıktı sınırda..doktora haftya göstercem değerleri..ilaç yerine doğla bişiler verse bari..ben de öyle pekmez kuru üzüm vs..şeyleri de sevmem ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…