- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.321
süperrrrr...baya hızlı atıyor değil mi?süperr ilerleyen haftlarda daha ne görcez inşallah :)
bende de kansızlık çıktı sınırda..doktora haftya göstercem değerleri..ilaç yerine doğla bişiler verse bari..ben de öyle pekmez kuru üzüm vs..şeyleri de sevmem ki :)
merhaba hanimlar, geldim doktordan,
bebis yerini almis kesenin icinde :) 7+5 gunluk olmusuz. Kalp atislarini gorduk pit pit pit hizli hizli atiyordu, 20 gun sonra tekrar gel kontrole dedi.
kan testi idrar testi aldilar iste hastalik vs onlara bakacaklarmis.. iste bendeki durum boyle iyiyiz cok sukur
Bu arada bende ozele gidiyorum, 15 tl ucret oduyoruz
ben bir de bu aralar inanılmaz lim0na takmış durumdayım yaa limon yiyorum sürekli :)normalde de severimde mideme iyi geliyor yaaa.. :)
limonnn iyiyimiş ayşen mi olacak acaba kız :)
benim canım normalde de tatlı çekmez ki...sanırım ben erkek istiyorum ya da içime doğuyor yaa bilmiyorum.kaynana olcam ben de..nasıl kaynana olunurmuş göstercem :):)..hayırlısı olsun tbiki de :)
ben bir de bu aralar inanılmaz lim0na takmış durumdayım yaa limon yiyorum sürekli :)normalde de severimde mideme iyi geliyor yaaa.. :)
kızlar nezamandır takipedemiyorum yazılarınızı çünkü benim de gebeliğimde bazı pürüzler var geçen hafta bulantılarım yüzünden dr a gittim tekrar halim kalmamıştı artık serum takviye edilsin istiyodum dr bazıtestler istedi ona göre yatış verebileceğini söyledi idrar ve kan testi verdim idrarımda yoğun miktarda lokosit eritrosit ve mikrop çıktı tesadüf aynı gün idrar verirken idrarın içinde hafif koyu renkte pıhtılar gördüm zaten bu da belirtisiymiş kültür de verdim antibiyotik verdi ampisilin ve istirahat verdibu da aklıma normal oalak acaba düşük riskim mi var sorusunu getirdi ve moralim çok bozuk benm gibi problem yaşayan arkadaşlarım tecrübelerini paylaşırsa çoksevinirim
kızlar merhaba;
dün gece eşimle şiddetli bir kavga ettik bnm sinirlerim bozuldu çok ağladım çok fazla da hızlı hareket ettim. bu tartışmadan sonra belim cok ağrıdı bebeğime bişey olmuşmudur cok korkuyoruyorum... dr a gidecektm ama annem dedi ki kanama olmazsa bişey olmaz dedi. sabah kalktım kanama olmamış ama belim hala ağrıyor.. aranızda tecrübeli olan arkadaşlarım bana yardım edermisiniz
yavrum iyimidir. bişey olmuş mudur bişey olsaydı kanama olurmurmuydıu bel ağrısı norma midir.
:) bende sen gibi limoncuyum :) bakalım ne cıkacak ayse mi hakkı mı :)
bebek ölmüş kızlar bugün gittim doktora yaklaşık 20 gündür ölü sanırım ilkinde kabul etmedim küçüktür duyulmuyodur dedim bekledim ama olmadı işte
kızlar merhaba;
dün gece eşimle şiddetli bir kavga ettik bnm sinirlerim bozuldu çok ağladım çok fazla da hızlı hareket ettim. bu tartışmadan sonra belim cok ağrıdı bebeğime bişey olmuşmudur cok korkuyoruyorum... dr a gidecektm ama annem dedi ki kanama olmazsa bişey olmaz dedi. sabah kalktım kanama olmamış ama belim hala ağrıyor.. aranızda tecrübeli olan arkadaşlarım bana yardım edermisiniz
yavrum iyimidir. bişey olmuş mudur bişey olsaydı kanama olurmurmuydıu bel ağrısı norma midir.
bende aynıyım kızlar...normalde benim tansiyonum düşüktür limonla hiç alakam yokken geçen oturdum bir tane limonu yedim..eşim bakakaldı bana
canım üzüldüm ağrının olmasına en dikkat etmen gereken zaman bence annen doğru söylemiş tecrübe konuşuyor ne de olsa ani hareket etmissindir ondan ağrı yapmıştır iyi bak melegine kafana takma iyidir
canım ne diyeceğimi bilemedim, neden böyle olmuş neden ölmüş doktor birşey dedi mi?
hayırlısı ile en kısa zamanda sana tekrar mutluluk yaşatsın Allah. lütfen dirayetli ol ve her işte bir hayır vardır de.
canım kendini kastığın için olmuştur, merak etme annenin dediği gibi kanama olmadıkça sorun olmaz. kendini biraz rahatlat ve dinlen, bel ağrın da kısa sürede geçer.
:) Çok farklı oluyo dimi insan. senin ki ne kadarlık cinsiyeti belli oldu mu :)
inş cnmm dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum..
inşallah canım allah hepimize nasip etsin :)bizim 8.haftayı bitirmek üzereyiz..cinsiyeti belli değil daha..ama farketmez allah sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin başka birşey istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?