Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Evet cok hizli atiyordu :), kansizligin varsa eminim o kullanacagin ilac yerine uzum ve pekmezi sececeksin cunku inanilmaz irenc bi kokusu var kansizlik hapinin Allah yardimcin olsun

ben bir de bu aralar inanılmaz lim0na takmış durumdayım yaa limon yiyorum sürekli :)normalde de severimde mideme iyi geliyor yaaa.. :)

mahşallah cnmm rabbim tamamina erdirsin inş cümlemizim gebeliğini...

hangi şehirdesin bilmiyorum ama hangi hastahaneye gidiyorsun...

benim canım normalde de tatlı çekmez ki...sanırım ben erkek istiyorum ya da içime doğuyor yaa bilmiyorum.kaynana olcam ben de..nasıl kaynana olunurmuş göstercem :):)..hayırlısı olsun tbiki de :)

haklısın cnm eli ayağı düzgün olsun hayırlı bir bebk olsun inş...gelin alacan o zaman kız :)

canım benım dusuk rıskın bu enfeksıyonu tedavı etmeseydın olurdu .sende asırı ıdrar yolu enfeksıyonu var bol su ıcmezsen sureklıde tekrarlar en ıyı cozum yolu gunde 2 lıtre su ıç ve cısın gelınce asla sıkam hemen gıdıp mesanenı bosalt mesanede bırıken ıdrar bakterılerın uremesıne ,ureyen bu asırı bakterıde mesane duvarının tahrısıne ve kanamaya neden olur en ıyı cozum yolu antıbıyotıkler le beraber bol bol suuuu .su hayattırrrrr

kızlar merhaba;

dün gece eşimle şiddetli bir kavga ettik bnm sinirlerim bozuldu çok ağladım çok fazla da hızlı hareket ettim. bu tartışmadan sonra belim cok ağrıdı bebeğime bişey olmuşmudur cok korkuyoruyorum... dr a gidecektm ama annem dedi ki kanama olmazsa bişey olmaz dedi. sabah kalktım kanama olmamış ama belim hala ağrıyor.. aranızda tecrübeli olan arkadaşlarım bana yardım edermisiniz

yavrum iyimidir. bişey olmuş mudur bişey olsaydı kanama olurmurmuydıu bel ağrısı norma midir.

canım üzüldüm ağrının olmasına en dikkat etmen gereken zaman bence annen doğru söylemiş tecrübe konuşuyor ne de olsa ani hareket etmissindir ondan ağrı yapmıştır iyi bak melegine kafana takma iyidir

bebek ölmüş kızlar bugün gittim doktora yaklaşık 20 gündür ölü sanırım ilkinde kabul etmedim küçüktür duyulmuyodur dedim bekledim ama olmadı işte

canım ne diyeceğimi bilemedim, neden böyle olmuş neden ölmüş doktor birşey dedi mi?
hayırlısı ile en kısa zamanda sana tekrar mutluluk yaşatsın Allah. lütfen dirayetli ol ve her işte bir hayır vardır de.

canım kendini kastığın için olmuştur, merak etme annenin dediği gibi kanama olmadıkça sorun olmaz. kendini biraz rahatlat ve dinlen, bel ağrın da kısa sürede geçer.

inş cnm rabbime dua ediyorumm inş iyidir ama pazartesi gidip kalp atışını duyayım diyorum içim rahat etsin...

inş cnmm dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum..

Arkadaşlar ben de bugün kont. gittim.Bebeğimi gördüm tekrar hatta ellerini bile gösterdi ama ben çok anlamadım:)Ama tabiki doyamadım.9+1 günlüğüz 25 mm benm küçük kuzummm.Her şey yolunda dedi doktor çok mutluyum..Anne olabileceğini bilmek çok güzel bi duygu.

Bugün başka giden yokmuydu acaba kontrole?

bizim 8.haftayı bitirmek üzereyiz..cinsiyeti belli değil daha..ama farketmez allah sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin başka birşey istemiyorum...
inşallah canım allah hepimize nasip etsin :)

kızlar bugün kimseden ses çıkmamış, pazar miskinliği mi çöktü üstünüze hamişler!
uyanın! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…