Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

inşallah canım allah hepimize nasip etsin :)

kızlar bugün kimseden ses çıkmamış, pazar miskinliği mi çöktü üstünüze hamişler!
uyanın! :)

selamlar kızlar :)
ben biraz avm dolaştım bugün off yeniyıl öncesi diye çoookk kalabalıktı :)
hep bebek mağazalarına baktımmm resmen içim gitti kızlar yaaa,deli gibi almak istedim ama cinsiyet bilmeden olmuyo yaaa :)
biranönce öğrenelim şu cinsiyeti çok sabırsızlanıorum ben artıkkkk :)

inşallah canım allah hepimize nasip etsin :)

kızlar bugün kimseden ses çıkmamış, pazar miskinliği mi çöktü üstünüze hamişler!
uyanın! :)

Ah ah bi pazarımız var onda da ev işi mi yapsak dinlensek mi bilemiyoruz
Mide bulantılarım olmasa her şey yolunda ama neyi denediysem yarım saatten fazla faydası olmadı.Bulantı ilacını da kullanmak istemiyorum her dr. farklı şeyler söylüyor.. Sağlıkla geçse şu günler de alsak bebişlerimizi kucağımıza..

biraz sabretmemiz gerek canımmm :) çok dayanamayacağın birşey olursa gerçi tarafsız renklerden alınabilir. beyaz sarı gibi :)

canım çok haklısın ya çalışınca çok zor bilirim. az kaldı bulantıların bitmesine. çok kusuyor musun? ben hala kusmadım ama midem ağzımda geziyorum resmen. yesen ayrı dert yemesen ayrı

Evet öğrensek de başlasak mağaza mağaza dolaşmaya ayy en eğlenceli kısım bu herhalde :)

Evet canım kusuyorum ya aralıksız midem bulanıyor ve bir haftada 2,5 kilo verdim her şeyden tiksinmeye başladım berbat bir durum.. Dün oturdum ağladım dayanamıyorum bazen ama isyan etmek istemiyorum Rabbime sabredicez artık yeter ki bebeklerimize bir şey olmasın..

Son düzenleme:
oyyy kıyamam sana canım benim. bebişler gelmeden önce çektiriyor biraz napalım, neyse ki sayılı gün. hamileliğin keyfini çıkaacağımız günler de gelecek.

inş hepimiz bebişlerimize sağ salim kavuşuruzz annecikler

insan cok sabırsızlanıyor bnde beşik puset araba vs baktım ... annemlerde tarafsız renklerden takımlar örüyorlar bile sarı beyaz gibi ...

canım çok sevindim bir daha böyle yok yere huzursuz etme kendini, kocacığına da söyle seni üzmesin. gerçi bugün benimki de beni üzdü o ayrı
gözün aydın canım benim

Cok tesekkur ederim cnm ugrasiyorum bakalim bugun dr a gidiyorum ne cikcak cok merak ediyorum antibiyotik bitti umarim sorunum da bitmistir kizlar ve bebegime bisi olmamistir dua edin bana lutfen

Valla ben dayanamadım aldım bile ama ufak tefek şayler bi emzik ile birde mama önlüğü aldım gerçi mama önlüğünü hamile kalmadan önce tedavi sürecinde almıştım :) :) bende bulantılar tamamen kesildi artık çok şükür bazen sabahları oluyor onuda hemen bişeyler atıştırarak bastırıyorum hala yağlı yemek yiyemiyorum :) oda ayrı

ayni durumdayiz cogu zaman agliyorum

oyyy kıyamam sana canım benim. bebişler gelmeden önce çektiriyor biraz napalım, neyse ki sayılı gün. hamileliğin keyfini çıkaacağımız günler de gelecek.

Tadını çıkaracağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum canım şu an hayal gibi geliyor.. Annelerin hakkı neden ödenmezmiş bir kez daha anladım..

günaydın herkese,soğuk pzt sabahı ve de iş başladı yine gerçi evde otursam da sıkıntıdan kafayı yiyorum..benimki tam ne istediğini bilmemek..bu aralar saçım çok uzadı,kestirmek istiyorum..eşim de iyi saymazlar boşver kestirme dedi..ben de ya ne alaka kestircem rahat edemiyorum dedim..hurafe bunlar her şeye inanırsak dedim..aç internetten bak bakalım ne yazıyor dedim.bir site açtı,saç kestirmek vs..bir sürü batıl inanç var "kadın ve hurafe"diye bir başlık atmışlar.bana bak diyor kadın ve hurafe aynı cümle içinde kullanmışlar çok doğru diyor..ben de pardon da saç kestirmenin iyi olmadığını söyleyen sensin dedim..yani "erkek ve hurafe" dedim..koptuk sonra da :):)

Evet öğrensek de başlasak mağaza mağaza dolaşmaya ayy en eğlenceli kısım bu herhalde :)

ya inan kendine bişey almaktan çok daha zevkli :) minik minik o taytlar falan neler yapmışlar yaaa :)

biraz sabretmemiz gerek canımmm :) çok dayanamayacağın birşey olursa gerçi tarafsız renklerden alınabilir. beyaz sarı gibi :)

aynen tarafsız renklerden beyaz battaniye örmeye başladım bende,napiyim dayanamadım bişiler yapmak istiyorum :)
buarada sarı rengide hiç sevmemm :)) mecbur az daha beklicezz napalım

hadi gözün aydın cnm çok sevindim senn adına ...aminn tüm anne bebekleri korusun rabbimmm...

Tadını çıkaracağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum canım şu an hayal gibi geliyor.. Annelerin hakkı neden ödenmezmiş bir kez daha anladım..

anne hakkı; walla bende gayet iyi anlamış durumdayım,şurda daha iki ayda kus kalk canımız çıktı bide daha bunun ilerisi var ..anneme çok daha farklı gözlerle bakmaya başladım...cidden cennet annelerin ayakları altındadır başka bişeyin altında olamaz yanii analar varkennn :)))))))
çok duygulandım beahh çok duygusal konuştum :)))

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…