- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.341
inşallah canım allah hepimize nasip etsin :)
kızlar bugün kimseden ses çıkmamış, pazar miskinliği mi çöktü üstünüze hamişler!
uyanın! :)
inşallah canım allah hepimize nasip etsin :)
kızlar bugün kimseden ses çıkmamış, pazar miskinliği mi çöktü üstünüze hamişler!
uyanın! :)
selamlar kızlar :)
ben biraz avm dolaştım bugün off yeniyıl öncesi diye çoookk kalabalıktı :)
hep bebek mağazalarına baktımmm resmen içim gitti kızlar yaaa,deli gibi almak istedim ama cinsiyet bilmeden olmuyo yaaa :)
biranönce öğrenelim şu cinsiyeti çok sabırsızlanıorum ben artıkkkk :)
Ah ah bi pazarımız var onda da ev işi mi yapsak dinlensek mi bilemiyoruz
Mide bulantılarım olmasa her şey yolunda ama neyi denediysem yarım saatten fazla faydası olmadı.Bulantı ilacını da kullanmak istemiyorum her dr. farklı şeyler söylüyor.. Sağlıkla geçse şu günler de alsak bebişlerimizi kucağımıza..
selamlar kızlar :)
ben biraz avm dolaştım bugün off yeniyıl öncesi diye çoookk kalabalıktı :)
hep bebek mağazalarına baktımmm resmen içim gitti kızlar yaaa,deli gibi almak istedim ama cinsiyet bilmeden olmuyo yaaa :)
biranönce öğrenelim şu cinsiyeti çok sabırsızlanıorum ben artıkkkk :)
biraz sabretmemiz gerek canımmm :) çok dayanamayacağın birşey olursa gerçi tarafsız renklerden alınabilir. beyaz sarı gibi :)
canım çok haklısın ya çalışınca çok zor bilirim. az kaldı bulantıların bitmesine. çok kusuyor musun? ben hala kusmadım ama midem ağzımda geziyorum resmen. yesen ayrı dert yemesen ayrı
oyyy kıyamam sana canım benim. bebişler gelmeden önce çektiriyor biraz napalım, neyse ki sayılı gün. hamileliğin keyfini çıkaacağımız günler de gelecek.Evet canım kusuyorum ya aralıksız midem bulanıyor ve bir haftada 2,5 kilo verdim her şeyden tiksinmeye başladım berbat bir durum.. Dün oturdum ağladım dayanamıyorum bazen ama isyan etmek istemiyorum Rabbime sabredicez artık yeter ki bebeklerimize bir şey olmasın..
canım dualarım seninle, daha iyi misin?
Ah ah bi pazarımız var onda da ev işi mi yapsak dinlensek mi bilemiyoruz
Mide bulantılarım olmasa her şey yolunda ama neyi denediysem yarım saatten fazla faydası olmadı.Bulantı ilacını da kullanmak istemiyorum her dr. farklı şeyler söylüyor.. Sağlıkla geçse şu günler de alsak bebişlerimizi kucağımıza..
biraz sabretmemiz gerek canımmm :) çok dayanamayacağın birşey olursa gerçi tarafsız renklerden alınabilir. beyaz sarı gibi :)
canım çok haklısın ya çalışınca çok zor bilirim. az kaldı bulantıların bitmesine. çok kusuyor musun? ben hala kusmadım ama midem ağzımda geziyorum resmen. yesen ayrı dert yemesen ayrı
teşekkür ederim tatlım... bugun dayanamadım dr a gittim allahıma çok şükürler olsunnn bebeğimin kalp atışlarını duydum içim çok rahatladıı....rabbim bütün anne ve bebekleri korusun inş....
insan cok sabırsızlanıyor bnde beşik puset araba vs baktım ... annemlerde tarafsız renklerden takımlar örüyorlar bile sarı beyaz gibi ...
canım benım dusuk rıskın bu enfeksıyonu tedavı etmeseydın olurdu .sende asırı ıdrar yolu enfeksıyonu var bol su ıcmezsen sureklıde tekrarlar en ıyı cozum yolu gunde 2 lıtre su ıç ve cısın gelınce asla sıkam hemen gıdıp mesanenı bosalt mesanede bırıken ıdrar bakterılerın uremesıne ,ureyen bu asırı bakterıde mesane duvarının tahrısıne ve kanamaya neden olur en ıyı cozum yolu antıbıyotıkler le beraber bol bol suuuu .su hayattırrrrr
Evet canım kusuyorum ya aralıksız midem bulanıyor ve bir haftada 2,5 kilo verdim her şeyden tiksinmeye başladım berbat bir durum.. Dün oturdum ağladım dayanamıyorum bazen ama isyan etmek istemiyorum Rabbime sabredicez artık yeter ki bebeklerimize bir şey olmasın..
oyyy kıyamam sana canım benim. bebişler gelmeden önce çektiriyor biraz napalım, neyse ki sayılı gün. hamileliğin keyfini çıkaacağımız günler de gelecek.
ayni durumdayiz cogu zaman agliyorum
Evet öğrensek de başlasak mağaza mağaza dolaşmaya ayy en eğlenceli kısım bu herhalde :)
teşekkür ederim tatlım... bugun dayanamadım dr a gittim allahıma çok şükürler olsunnn bebeğimin kalp atışlarını duydum içim çok rahatladıı....rabbim bütün anne ve bebekleri korusun inş....
Tadını çıkaracağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum canım şu an hayal gibi geliyor.. Annelerin hakkı neden ödenmezmiş bir kez daha anladım..
ya inan kendine bişey almaktan çok daha zevkli :) minik minik o taytlar falan neler yapmışlar yaaa :)
aynen tarafsız renklerden beyaz battaniye örmeye başladım bende,napiyim dayanamadım bişiler yapmak istiyorum :)
buarada sarı rengide hiç sevmemm :)) mecbur az daha beklicezz napalım
ben de mi battaniye örsem acaba??ama yaza doğum yapcaz :):)seneye örerim artık :)ben valla o gün gittim biberon ve de vücut kremi aldım :)kıyafet alamadım bunları aldım.
bizim 8.haftayı bitirmek üzereyiz..cinsiyeti belli değil daha..ama farketmez allah sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin başka birşey istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?